Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bukadar çok üzülme bacım, vardır elbet sebebi, kim birisi diyodu şiştir o çiştir unuttum kimin dediğini yakardı sanırım. okdar kilo vermişsin buda bu hafta hoop diye gidiverir sen bile anlamazsın, mesela ben bu hafta kilo alıcam o Allahın emri, Şimdiden tüm takımdan özür diliyorum

bu arada S_A cım kiloyu dert etme, haftaya hepsini geçeriz biz umarım yane

çınarınannesi oğluşunu getirceksen gel buyur adresimi vereyim bu daha 700gr fazla çıkmış hali dün akşam bile bile o kadar yemeseydim ohoooo daha fazlaydıı

oldumu şimdi canım[/QUOTE]

evet canım olduuu

3. takım 309. Etap

S_A( 73,0/75,0/-2,0/ -2,74)
yakar76 (62,3/61,8 / 0,5/ 0,80%)
mattika ( 69,9/68,6 / 1,3/1,85%)
hilal60300 (64,8/64,8/0,0/0,00%)
Kilosu aynı
CINARINANNESI ( 64,3 / 64,7/ -0,4/-0,62%)
BLUEDENIZ ( 58,7/57,2 / 1,5/ 2,55%)
Yagmur199 (62,8/61,7 / 1,1/1,75%)
Yeliz209(61,8/ 61,0 / 0,8/1,29%)
Pembemavii (65,5/65,5/0,0/0,00)

3. Takım ortalaması: 0,00

kızlar ben şunu öğrendim gayet güzel kilomu koruyabiliyorum bi haftadır 65.1 le 64.8 arasında gidip geliyorum ağlanacak halime gülüyorum yaw ama bu hafta 2 kilo vermeyi planlıyorum evde kimse yok annemle ben varim
abimle babam bi yere gittiler onlar hep çeşit çeşit yemekler istiyodu dayanamiyodum bende ama artık kafama göre yapcm

çınarınannesi oğluşunu getirceksen gel buyur adresimi vereyim bu daha 700gr fazla çıkmış hali dün akşam bile bile o kadar yemeseydim ohoooo daha fazlaydıı
şaka değil çınar ın güzel kızlara karşı ilgisi var kucakalrından inmiyor velet, getiririm sen istersen hatta bırakırım sana oynarsınız

benimde bebeklere karşı zaafım var ama laf çevirmeye başladıklarında sevmiyorum hatta dün parkta bi bebekle karşılaştım, ablamın kızıyla oynuyolardı çocuk yeğenimi bıraktı benle oynuyo teyze teyze diyo ay çok tatlıydı çınarlada iyi anlaşırım eminim

bu hafta regl haftası galiba kızlar yokmu arttıran
2 gündür özellikle dünü zor geçirdim....balon gibi şişip indim gün boyu....
zor bir gündü....yağmur diyecek şimdi gününü bilmiyormuydun diye4 gün gecikti yineve bu sabah rahatladım nihayet ....
sakinleşeyim diye 2 gün üst üste ada çayı bile içtim ....nedir bu çilemiz kızlar yaaaa.....

aşk olsun amaa ben pembemaviye şaşırdım sadece o yüzden, okdar çok üzülmüştü ki + çıkmasına sebeb arıyoken sonradan regl oldum dedi rahatlamak baabında demiştim bilmiyomusun diye. çok üzüldüm şimdi

kırıldıysan yada yanlış anlaşıldıysam özür dilerim pembemavii

teşekkürler orticanımaynen devam bu kadar emeğin meyvalarını elbette toplayacaksın....şu iki haftam çok yoğun ve yorucu geçti....haftalardır spor hak getire....her ne kadar moralimi yüksek tutmaya çalışsamda bende sıkıldım ve de bunaldım ,ne yalan söyleyeyim....aslında hedef kilomu boyuma göre düşünürsek fazlası var....bazen aşağıya çekeyim diyorum bazende yok yok yeter bu kadar biraz akışına bırak diyorum....o kaaaa sıkıldım yani....

kızzzz cimcime neye niye üzüldünki şimdik sen....şurda karnım ağrırken azıcık espiri yapayım dedim sen sun....aaaaaa kızıcam şimdi bak....
. bakim hemen

1 şubatta 69,5 kiloydum. şimdi 68,6 kiloyum. aradan geçen zaman 3,5 ay.
bu sürede 1 kilo vermişim ancak.
kaç defa aldım kaç defa verdim. aldıklarımı vermesem şimdi 62-63 olmuştum.
aylarca kilo veremesem üzülmicem ama böyle al ver al ver sinir oldum.
2 haftada 3 kilo al, yine 2 haftada ver. emek emek ver sonra al.

Selamlaar,

Cınarın annesi inşallah başarıcamm

Kızlar listeyi akşam saat 5 gibi bildiririm

şimdiye kadar yediklermi paylasayim kızlar

sabah
kocaman 3 bardak su

öğle
yarım haşlanmış yumurta
3kepçe kadar yayla çorbası

ara
1 avuç erik
1 tabak kiraz

Aksam
2 yağsiz tavada yumurta
simit gibi tulumba tatlılari oluyoya onun yarısni yedim
2 dilim kepek ekmek
bi dilimin üzerine iki çay kaşığı tereyağ sürdüm
üzerinede çökelek koyup yedim

şimdi bitki çayimi içiyorum bu günlük bu kadar

Son düzenleme:
bende yediklerimi yazıyım kızlar akşam yüksek ihtimalle biber dolması olcak,

1bardak su sonra

Sabah : 1 kepçe yayla çorbası ekmeksiz pul biberli

ara : çorbadan 10 dk sonra yeşil çay içtim limon yoktu içtikten sonra baya midem bulandı , 8 tane kraker yedim special k

Öğlen: 3 y.kaşığı bulgur pilavı pul biberli + 2tane köfte + yağsız bol sirkeli salata, kalan sirkeyide içtim bilmem faydası olurmu

ara: yapmadım karnım acıkmadı,

Akşam: dolma varsa 1 dolma + salata yerim, yoksa salata yerim sadece

ne zaman akşam oldu kızz napcaksın akşam 6 da uyucak mısın

menüler tam kilo vermelik iyi gidiyosun sen tam gaz
çok zorlamıyosun di mi kendini bıkıp hızla geri alma ha

etiform falan alayım dedim şu sunta gibi olandan aralarda yerim diye helva aldım çıktım marketten. bu tahin helvası neyse artık görür de yemezsem ölcem sanki. adet olsam bu tatlı isteği normalde döner sanırım ama ne yapalım mücadele edicez.

çınarınannesi ben de okumuştum emzirirken göbekte yağ tutarmış vücut ne olur ne olmaz diye. emzirme bitince göbek iniyomuş falan. umarım öyle olur çünkü baya garip bi göbeğim var

ne zaman akşam oldu kızz napcaksın akşam 6 da uyucak mısın

menüler tam kilo vermelik iyi gidiyosun sen tam gaz
çok zorlamıyosun di mi kendini bıkıp hızla geri alma ha

yok mattikacım hiç zorlanmıyorum mesela bugün ara bile yapmadım, ve bu akşam işten çıktığm gibi kına gecesine gidicem dolma yeme faslımda ortadan kalktı special k kraker yerim artık zaten 8 tane yemştim içinden bide kınada dağıtılan kuru yemişten yerim bitti gitti

çınarınannesi ben de okumuştum emzirirken göbekte yağ tutarmış vücut ne olur ne olmaz diye. emzirme bitince göbek iniyomuş falan. umarım öyle olur çünkü baya garip bi göbeğim var

gidicek inan bana, öyle tahta gibi dümdüz olacaksın demiyorum ama benimki gergindi hamile gibiydim. 2. adetten sonra filan söndü resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…