Bacım geçn cumaya kadar çok uğraştım dikkat ettim hergün yürüyüş yaptım ve 800 gram verdim diyr sevindim. Haftasonuda tatilin son 2-3 günü eşimle gezdik dolaştık ailemle yemek yedik ve ben tahmin edemeyeceğib kadar çok yemek yedimsalı sabah tartı haliyle 2 kilo aldığımı söyledi (
Salı çarşamva dikkat ettim, dün sabah iyiydi bıgün belkide 2 artı yerine sadece 1 kilo artıda olacaktım. Ama bende bi tıaflık var insan bir günde bukadar alabilirmi?
O lanet doğum kontrol hapınıda bıraktım artık regl olayım şu şişlik insin kendimi inek gibi hissediyorum desem yeridir.
Bu artı iki kiloyu telafi edexeğim kızlar söz((
bu arada S_A cım kiloyu dert etme, haftaya hepsini geçeriz bizumarım yane
3. takım 309. Etap
S_A( 73,0/75,0/-2,0/ -2,74)
yakar76 (62,3/61,8 / 0,5/ 0,80%)
mattika ( 69,9/68,6 / 1,3/1,85%)
hilal60300 ( 64,8/64,8/0,0/0,00%)
CINARINANNESI ( 64,3 / 64,7/ -0,4/-0,62%)
BLUEDENIZ ( 58,7/57,2 / 1,5/ 2,55%)
Yagmur199 (62,8/61,7 / 1,1/1,75%)
Yeliz209(61,8/ 61,0 / 0,8/1,29%)
Pembemavii (65,5/65,7/-0.2/-0,31)
3. Takım ortalaması: 0,00
Cınarın annesi salaklığımın bedeli ya!!
Düğüne şurda ne kaldı ya offf!!! Artık kaçamaka yer yok yaaa yeter yaaa!!!
Haftaya etap birincisi ben olacam işte banane bananeeee!!!
çınarınannesi oğluşunu getirceksen gel buyur adresimi vereyim bu daha 700gr fazla çıkmış hali dün akşam bile bile o kadar yemeseydim ohoooo daha fazlaydıı
şaka değil çınar ın güzel kızlara karşı ilgisi var kucakalrından inmiyor velet, getiririm sen istersen hatta bırakırım sanaoynarsınız
bu hafta regl haftası galiba kızlaryokmu arttıran
2 gündür özellikle dünü zor geçirdim....balon gibi şişip indim gün boyu....
zor bir gündü....yağmur diyecek şimdi gününü bilmiyormuydun diye4 gün gecikti yine ve bu sabah rahatladım nihayet ....
sakinleşeyim diye 2 gün üst üste ada çayı bile içtim ....nedir bu çilemiz kızlar yaaaa.....
bende seni tebrik ediyorum can ortican. Walla süpersin maşallah sana. bende azimle ilerlemeye çalışıyorum ama sanırım bu haftaki regl kilosu diye düşünüyorum. Tartıdan sonra regl oldum, başka türlüsünü düşünmek istemiyorum gerçekten. Yediklerime dikkat ediyorum her akşam 1 saat sporumu da yapıyorum.
daha napayım ortican.
aşk olsun amaa ben pembemaviye şaşırdım sadece o yüzden, okdar çok üzülmüştü ki + çıkmasına sebeb arıyoken sonradan regl oldum dedi rahatlamak baabında demiştim bilmiyomusun diye. çok üzüldüm şimdi
kırıldıysan yada yanlış anlaşıldıysam özür dilerim pembemavii
kızzzz cimcime neye niye üzüldünki şimdik sen....şurda karnım ağrırken azıcık espiri yapayım dedim sensun....aaaaaa kızıcam şimdi bak....
.bakim hemen
yanlış anlaşıldım dalga geçtiğimi sandın, sandımiiihhhihiihi oldu şimdi
ne zaman akşam oldu kızz napcaksın akşam 6 da uyucak mısınşimdiye kadar yediklermi paylasayim kızlar
sabah
kocaman 3 bardak su
öğle
yarım haşlanmış yumurta
3kepçe kadar yayla çorbası
ara
1 avuç erik
1 tabak kiraz
Aksam
2 yağsiz tavada yumurta
simit gibi tulumba tatlılari oluyoya onun yarısni yedim
2 dilim kepek ekmek
bi dilimin üzerine iki çay kaşığı tereyağ sürdüm
üzerinede çökelek koyup yedim
şimdi bitki çayimi içiyorum bu günlük bu kadar
menüler tam kilo vermelik iyi gidiyosun sen tam gazbende yediklerimi yazıyım kızlar akşam yüksek ihtimalle biber dolması olcak,
1bardak su sonra
Sabah : 1 kepçe yayla çorbası ekmeksiz pul biberli
ara : çorbadan 10 dk sonra yeşil çay içtim limon yoktu içtikten sonra baya midem bulandı , 8 tane kraker yedim special k
Öğlen: 3 y.kaşığı bulgur pilavı pul biberli + 2tane köfte + yağsız bol sirkeli salata, kalan sirkeyide içtim bilmem faydası olurmu
ara: yapmadım karnım acıkmadı,
Akşam: dolma varsa 1 dolma + salata yerim, yoksa salata yerim sadece
ne zaman akşam oldu kızz napcaksın akşam 6 da uyucak mısın
menüler tam kilo vermelik iyi gidiyosun sen tam gaz
çok zorlamıyosun di mi kendini bıkıp hızla geri alma ha
çınarınannesi ben de okumuştum emzirirken göbekte yağ tutarmış vücut ne olur ne olmaz diye. emzirme bitince göbek iniyomuş falan. umarım öyle olur çünkü baya garip bi göbeğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?