Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tebrik ederim canım bravo masallah sana yaa inşallah bende bigün senin gibi olurum

sağol canım benim ....olur tabikide niye olmasın....siz daha gençsiniz daha şanslısınız hem

kız bu ne mütavazilik ben yazcaktım sabha bluedeniz süper kilo vermiş dereceye girebilir diye girmişsin de. tebrik ederim canımm harikasın. albüme eski yeni foto koysana arkadaş olur bakarız herkes görmez:26:

.teşekkürler canım....ne yapayım bir anda öyle listede adımı görünce heycanlandım sizlerle paylaştım iştebiz arkadaşız bu arada ekliyiz yani....
resim konusunua hiç gelme bence

bir hilal vardı oda gitti ,bende gideyim bariiiii
az kalorili keyifli bir hafta sonu olsun kızlar

SA buseirem i ben davet ettim umarm sakıncası yoktur :)

Bu arada hoşgeldin cnımmm
Tabiki yok canım aksine mutlu oldumm

Afiyet olsun canım kahvalti iyii :) 2 kilo mu masallah ya inşallah verirsin kaç kilosun canım

hadi inşallah canım....yarışsakmı bu hafta senle napsak biraz moral olur mu acaba....2 kg yi bende heycanlandım şimdi

ben varım varımmmm sen beni geçemezsin kiiiiiii (dişli bi rakip tirsiyorum aslında )
Tabiki yok canım aksine mutlu oldumm

Afiyet olsun canım kahvalti iyii :) 2 kilo mu masallah ya inşallah verirsin kaç kilosun canım
64 küsür canım hosgeldiiiiin

Kızlar akşam yemeğimi de yedim elim büyüklügünde iki dilim kepek ekmekle 4-5 kaşık menemen fazla mi ekmek cok acikmistm doymk bilmedm

Son düzenleme:
ben varım varımmmm sen beni geçemezsin kiiiiiii (dişli bi rakip tirsiyorum aslında )

64 küsür canım hosgeldiiiiin

tamam o zaman anlaştık:13:....bak şimdik çok pis hırslandım....şaka bir yana benim hedefe senin nişana az kaldı belki iyi olur bu atraksiyon
pazartesi bekle bizi

Oooo süper gidiyor canım level 2/ 2inci günümde bitti 3e geçtim sen ne yaptın hulahopu kayıp mi ettin yoksam hiç anmıyosun

hadi bakalım sonuçlarını paylaşırsın kısa zamanda....yok aynen karşımda koltuğum köşesinde asılı bana bakıyor şu anyaklaşık on gündür evle uğraştım anca yorgunluk atıyorum....birde dün malum dönem....benim spor şu sıralar hak getire....bakalım önümüzdeki haftalara bakıcaz

Aah canım temizlik deme bana bizde başlıcaz hemde bütün odalar boyanacak halilar yıkanacak falan filan çok iş var malum dugun yaklasıyo
başlarsn canıııım yorma kendini hatta diyette yapma aaaacık dinlen

yok canım olurmu boyumu tam bilmiyorum da 1.68den yukarı galiba canım senin boyun yaşın kaç :))
Ooo uzunmus canım ben 155 boyundayim yok yani boyum
hoşgelmişsin buseirem
Çok teşekkür ederimm buse diyebilirsiniz kısasa ^.^

Kızlar bu arada ben genelde telefoan giriyorum onda ifadelerde yok ama koymasam da çok ciddi yazmış gibi oluyorum artık sizden ne ifade görürsem onu koyuyorum alakasiz ifade koyabilirim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…