Tebrik ederim canım bravo masallahsana yaa inşallah bende bigün senin gibi olurum
kız bu ne mütavazilik ben yazcaktım sabha bluedeniz süper kilo vermiş dereceye girebilir diye girmişsin de. tebrik ederim canımm harikasın. albüme eski yeni foto koysana arkadaş olur bakarız herkes görmez:26:
Tabiki yok canım aksine mutlu oldummSA buseirem i ben davet ettim umarm sakıncası yoktur :)
Bu arada hoşgeldin cnımmm
selam kızlar kimse yokmu ya bugün tartıda gördüğüm rakam beni çok mutlu etti bu hafta en az 2 kilo vermeyi hedefliyorum
sabah 2 dilim k.ekmekle kahvalti yaptım peynir zeytin yumurta 1 çay kaşığı kadar reçel şimdi beşi bi yerde çayimi içiyorum
hadi inşallah canım....yarışsakmı bu hafta senle napsak biraz moral olur mu acaba....2 kg yibende heycanlandım şimdi
64 küsür canımTabiki yok canım aksine mutlu oldumm
Afiyet olsun canım kahvalti iyii :) 2 kilo mu masallah ya inşallah verirsin kaç kilosun canım
Çok sormuş oluyorum da boyun kaç canımben varım varımmmm sen beni geçemezsin kiiiiiii(dişli bi rakip tirsiyorum aslında )
64 küsür canımhosgeldiiiiin
Evet ya ama malesef ders ders dersbu güzel havada evde olmak çokkk sıkıcıııııı
ben varım varımmmm sen beni geçemezsin kiiiiiii(dişli bi rakip tirsiyorum aslında )
64 küsür canımhosgeldiiiiin
Çok sormuş oluyorum da boyun kaç canım
Evet ya ama malesef ders ders ders
tamam o zaman anlaştık:13:....bak şimdik çok pis hırslandım.... şaka bir yana benim hedefe senin nişana az kaldı belki iyi olur bu atraksiyon
pazartesi bekle bizi
Evet canım tamam anlastik sen görürsün bu hafta dereceye ben gircm ışte beni geçemiceksnnn
bu arada hilalcim jiilian egzersizleride iyi gidiyor galiba
wawwww hadi bakalım....kız bu ne hırsben azcık:18::18::18:galiba
Oooo süper gidiyor canım level 2/ 2inci günümde bitti 3e geçtimsen ne yaptın hulahopu kayıp mi ettin yoksam hiç anmıyosun
Ne hırs ne hırs amabende senden :18: :18: hadi hayirlisi bakalım
hadi bakalım sonuçlarını paylaşırsın kısa zamanda....yok aynen karşımda koltuğum köşesinde asılı bana bakıyor şu anyaklaşık on gündür evle uğraştım anca yorgunluk atıyorum....birde dün malum dönem....benim spor şu sıralar hak getire....bakalım önümüzdeki haftalara bakıcaz
Ooo uzunmus canım ben 155 boyundayim yok yani boyumyok canım olurmu boyumu tam bilmiyorum da 1.68den yukarı galiba canım senin boyun yaşın kaç :))
Çok teşekkür ederimm buse diyebilirsiniz kısasa ^.^hoşgelmişsin buseirem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?