Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3. takım 309. Etap

S_A( 73,0/75,0/-2,0/ -2,74)
yakar76 (62,3/61,8 / 0,5/ 0,80%)
mattika ( 69,9/68,6 / 1,3/1,85%)
hilal60300 (64,8/64,8/0,0/0,00%)
Kilosu aynı
CINARINANNESI ( 64,3 / 64,7/ -0,4/-0,62%)
BLUEDENIZ ( 58,7/57,2 / 1,5/ 2,55%)
Yagmur199 (62,8/61,7 / 1,1/1,75%)
Yeliz209(61,8/ 61,0 / 0,8/1,29%)
Pembemavii (65,5/65,7/-0,2/-0,31)

3. Takım ortalaması: 0,51%

Listemizi yayınlıyorum şimdi.

bugün kü menü
sabah
salatalık domates bir kâse lor
ara
kahve bir tane lokum
öğle
bir kâse lor bir domates
ara
3 kayısı bir lokum
akşam
bir kabak patlican yemeği yanına yoğurt yerim artık
biraz yürüdüm dizim ağrı dı eve geri döndüm

işte ben de onu diyorum alışmışsın zorlanmıyosun ama metabolizman zorlanabilir. öğün atlama 2 kaşık da olsa öğünde ye. bence yani.

@mattika
bugün öğünler birbirine girdi 4te akşam yemegi faslını bitirdim artık kilo vermek istiyorum yerimde saymaktan sıkıldım
birazdan sporuma başlıcm level 2ye geçtim sabırsızlanıyorum yapmak için

iyi akşamlar kızlar
benin menüm:
sabah
peynir ekmek zeytin çay
ara: 1elma az süt
öğlen
mercimek yemeği
az ekmek

ara:üzüm biraz

akşam:
az peynirli pide
ayran

bide azıcık dondurma inşallah artık bişey yemem

bende bugün dışarıdaydım 2 öğün yiyebildim
sabah bardak çay, 5 zeytin,1 domates,1 dilim kepek ekmek
ara 2 kandil simidi
akşam 2 kase çorba 1 lt su içebildim bugün

gidicek inan bana, öyle tahta gibi dümdüz olacaksın demiyorum ama benimki gergindi hamile gibiydim. 2. adetten sonra filan söndü resmen.
umutla bekliyorum inan. bi arkadaşım vardı sezeryanla doğum yaptı bebeği 1 aylıkken sıfır göbekti. genlerim suçlu benim bu konuda

o sporun üstüne yeşil çay yeticek mi, az bi meyve falan ye aç aç kas yapamazsın.

o kadar tokumki ama doğru diyosn canım aacik meyve yiyeyim

Merhaba kızlaar yağmur arkadaş gel dedi geldim daha doğrusu zaten beni alın diye yazmıştım 155 boyunda 52 kiloyum ve göbek cumhuriyetini ilan ediyor zaten hiçbir kiyafetimde artık olmuyo öyle özensiz giyinmeye başladım kii aylardir başladım diyorum3. Güne o kadar çok yiyorum ki haliyle bozuluyor dukan falan yapmak isterdim ama malesef vejetaryenım ve et yiyemiyorum öyle yumurta beyazini falanda hiç sevmem yapacak olduğum diyet listesi de soyle olacak büyük olasılık bu arada meyveyi çok tüketirdim fakat tamam sağlıkli ama elmayı zevk için yiyorum beni çok eksi olmadığı sürece doyurmuyor yada gözüm doymuyo bilemedim neyse çok konustum listeyi yazayim
Sabah
1 dilim ekmek su uno denge light olan
Domates salatalık nane belki yanına light krem peynir

Öğlen
5 kasık yulaf ezmesi içine çilek olabilir 1 2 yemek kaşığı yağsız yoğurt olur

Akşam
1 kase yoğurt
1 tabak belki 1.5 tabak yağsız sebze yemeği veya yapamazsam 1 kase kadar çorba
domates nane ve belki 1 dilim ekmek

1 kupa yeşilçay içerim acı şekersiz kahve içerim çay da vazgeçilmezim :) ve suyla aram iyidir 2 2.5 lt de o
Ara ogun olarak bir iki dilim elma olabilir yada erik kiraz karpuz gibi yaz meyveleri hakkaten buna uysam verirmisim gibi ya

iyi akşamlar kızlar
bu hafta derece konusunda pek iç açıcı sonuç alamadık ....artık önümüzdeki haftaya bakıcaz....ama buna rağmen kilo vermeler güzel...

birde az önce kendi adıma çok mutlu olduğum birşeyi paylaşmak istedim,heyecanımı hoşgörünhedefe bu kadar yaklaşmışken bireyselde dereceye girmişim kızlarçok mutlu oldum bunagörmemişin derecesi olmuş gibi oldu ama hoş görün artık,çok sevindim napiyimmm......

kız bu ne mütavazilik ben yazcaktım sabha bluedeniz süper kilo vermiş dereceye girebilir diye girmişsin de. tebrik ederim canımm harikasın. albüme eski yeni foto koysana arkadaş olur bakarız herkes görmez:26:

Tebrik ederim canım bravo masallah sana yaa inşallah bende bigün senin gibi olurum

selam kızlar kimse yokmu ya bugün tartıda gördüğüm rakam beni çok mutlu etti bu hafta en az 2 kilo vermeyi hedefliyorum

sabah 2 dilim k.ekmekle kahvalti yaptım peynir zeytin yumurta 1 çay kaşığı kadar reçel şimdi beşi bi yerde çayimi içiyorum

SA buseirem i ben davet ettim umarm sakıncası yoktur :)

Bu arada hoşgeldin cnımmm

ben varım hehehe

selam kızlar kimse yokmu ya bugün tartıda gördüğüm rakam beni çok mutlu etti bu hafta en az 2 kilo vermeyi hedefliyorum

sabah 2 dilim k.ekmekle kahvalti yaptım peynir zeytin yumurta 1 çay kaşığı kadar reçel şimdi beşi bi yerde çayimi içiyorum

güzel bir bahar gününden herkese selam
hafta sonu kimsecikler yok....burası çok sessiz oluyor kızlar....hepiniz negüzel geziyorsunuz herhalde....

hadi inşallah canım....yarışsakmı bu hafta senle napsak biraz moral olur mu acaba....2 kg yi bende heycanlandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…