yok mattikacım hiç zorlanmıyorum mesela bugün ara bile yapmadım, ve bu akşam işten çıktığm gibi kına gecesine gidicem dolma yeme faslımda ortadan kalktıspecial k kraker yerim artık zaten 8 tane yemştim içinden bide kınada dağıtılan kuru yemişten yerim bitti gitti
umutla bekliyorum inan. bi arkadaşım vardı sezeryanla doğum yaptı bebeği 1 aylıkken sıfır göbekti. genlerim suçlu benim bu konudagidicek inan bana, öyle tahta gibi dümdüz olacaksın demiyorum ama benimki gergindi hamile gibiydim. 2. adetten sonra filan söndü resmen.
o sporun üstüne yeşil çay yeticek mi, az bi meyve falan ye aç aç kas yapamazsın.@mattika
bugün öğünler birbirine girdi 4te akşam yemegi faslını bitirdim artık kilo vermek istiyorum yerimde saymaktan sıkıldım
birazdan sporuma başlıcm level 2ye geçtim sabırsızlanıyorum yapmak için
umutla bekliyorum inan. bi arkadaşım vardı sezeryanla doğum yaptı bebeği 1 aylıkken sıfır göbekti. genlerim suçlu benim bu konuda
o sporun üstüne yeşil çay yeticek mi, az bi meyve falan ye aç aç kas yapamazsın.
iyi akşamlar kızlar
bu hafta derece konusunda pek iç açıcı sonuç alamadık ....artık önümüzdeki haftaya bakıcaz....ama buna rağmen kilo vermeler güzel...
birde az önce kendi adıma çok mutlu olduğum birşeyi paylaşmak istedim,heyecanımı hoşgörünhedefe bu kadar yaklaşmışken bireyselde dereceye girmişim kızlar çok mutlu oldum buna görmemişin derecesi olmuş gibi oldu ama hoş görün artık,çok sevindim napiyimmm......
iyi akşamlar kızlar
bu hafta derece konusunda pek iç açıcı sonuç alamadık ....artık önümüzdeki haftaya bakıcaz....ama buna rağmen kilo vermeler güzel...
birde az önce kendi adıma çok mutlu olduğum birşeyi paylaşmak istedim,heyecanımı hoşgörünhedefe bu kadar yaklaşmışken bireyselde dereceye girmişim kızlar çok mutlu oldum buna görmemişin derecesi olmuş gibi oldu ama hoş görün artık,çok sevindim napiyimmm......
Merhaba kızlaar yağmur arkadaş gel dedi geldim daha doğrusu zaten beni alın diye yazmıştım155 boyunda 52 kiloyum ve göbek cumhuriyetini ilan ediyor zaten hiçbir kiyafetimde artık olmuyo öyle özensiz giyinmeye başladım kii aylardir başladım diyorum3. Güne o kadar çok yiyorum ki haliyle bozuluyor dukan falan yapmak isterdim ama malesef vejetaryenım ve et yiyemiyorum öyle yumurta beyazini falanda hiç sevmem yapacak olduğum diyet listesi de soyle olacak büyük olasılık bu arada meyveyi çok tüketirdim fakat tamam sağlıkli ama elmayı zevk için yiyorum beni çok eksi olmadığı sürece doyurmuyor yada gözüm doymuyo bilemedim neyse çok konustum listeyi yazayim
Sabah
1 dilim ekmek su uno denge light olan
Domates salatalık nane belki yanına light krem peynir
Öğlen
5 kasık yulaf ezmesi içine çilek olabilir 1 2 yemek kaşığı yağsız yoğurt olur
Akşam
1 kase yoğurt
1 tabak belki 1.5 tabak yağsız sebze yemeği veya yapamazsam 1 kase kadar çorba
domates nane ve belki 1 dilim ekmek
1 kupa yeşilçay içerim acı şekersiz kahve içerim çay da vazgeçilmezim :) ve suyla aram iyidir 2 2.5 lt de o
Ara ogun olarak bir iki dilim elma olabilir yada erik kiraz karpuz gibi yaz meyveleri hakkaten buna uysam verirmisim gibi ya
selam kızlar kimse yokmu ya bugün tartıda gördüğüm rakam beni çok mutlu etti bu hafta en az 2 kilo vermeyi hedefliyorum
sabah 2 dilim k.ekmekle kahvalti yaptım peynir zeytin yumurta 1 çay kaşığı kadar reçel şimdi beşi bi yerde çayimi içiyorum
selam kızlar kimse yokmu ya bugün tartıda gördüğüm rakam beni çok mutlu etti bu hafta en az 2 kilo vermeyi hedefliyorum
sabah 2 dilim k.ekmekle kahvalti yaptım peynir zeytin yumurta 1 çay kaşığı kadar reçel şimdi beşi bi yerde çayimi içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?