Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün menü dışına ciktim ah su irade yoksunlugum :/
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurtanın sarısı
Domates salatalık taze nane
3 4 kasık yoğurt

Ara
Yarım yeşil elma

Sonraa 1 profiterol yedim bir kasık diye aldim elime bitirdim
Saat 17.30 gibi
4 5 kasık yulaf ezmesi ve yanında 5 tane çilek ve yoğurt

Şimdi de domates salatalık nane yiyeyim bari aslında evde ıspanak yemeği var ama onu yersem çok olur gibi

selam bacılar
dunden beri geziyorum mevlüt vardı oraya gittim allah kabul ederse tabi
bugün biraz fazla oldu yediklerim

sabah
bir kâse loru domates ve salatalık la kombin le dim
ara
bir kâse dut
öğle
bir lahmacun salata ayran
ara
bir kurabiye yarım simit
2nek tarin
2 kayısı
akşam yemek yemeği düşün müyorum

misafirliğe gidince dengem bozuldu

heheeheh önemli değil canım

iyi akşamlar kızlar bende misafirliğe gittim bugün
kısır ve ıslak kek yedim :18::18:
aman ne yapalım birgünde böyle oluversin

ya kızlar hava kapalıydı bugün evde sıkıntıdan patladık komşuya gittik
şöyle bir toparlanmak lazım yeniden ama nasıl?

mutlu akşamlar kızlar
Allah kabul etsin yakar bacım....bence çok kafana takma ,haftanın kaçamağı olsun buda....akşamı hafif atlatabilirsen yediklerin can olsun sana

hilalcim badana bu yıl bende çok istedim ama kısmet olmadı....dip bucak temizlikle kaldım bu yıl....allah kolaylık versin size....

şu an acayip şiştim kızlar....artık menümü paylaşayım taktir sizin:18:

bak sen hilalime yok kız yeter bu kadar dinlenmek bana, nerdeyse bir aydır spor yapmıyorum....pazartesi şöyle iyice bir silkelenmem lazım artık benim

Son düzenleme:
gelelim bugünkü yediklerime içtiklerime:18:
kahvaltı:2 dilim uno denge ekmek+2 siyah zeytin+2 domates+4 şekersiz çay+çeçil peyniri+1 yudum reçel
ara:2 kare bitter çiko
öğlen:2 tabak tavuk suyu çorba
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:1 kase düğün çorbası+1 servi kaşığı z.y. taze fasulye+salata
ara:5 yeşil erik+2.5 kayısı
ara:sakızlı muhallebi+1/2 muz

2 lt su içtim şu ana kadar....

Günaydın kızlar, hafta sonu hiç uğrayamadım buraya hem ablam bende hemde düğündü oydu buydu derken vakitte kalmadı

hemde +300le geri döndüm cumartesi ve pazar 61.400 düm ama gece kaçamaklarım oldu dünde aslında sadce öğlen yedim ama akrabalar bizdeydi baya yemişim vede saat 9olmadan karpuz peynr falan yedim sanırım oda son damla olmş ve 300gr almışım, neyse cumaya çok var toparlarım diye umuyorum

zaten düğünde geçti artık yavaş yavaş vericem haziran sonuna doğru 58- 59 görürsem zaten yeter bana. düğünde herkes aaaaaaaa çok incelmişsin zayıflamşsın süper olmşsun dedi bir zamanalr korseyle dar olarak girdiğim pantalonm düğnde belmden düştü durdu herkes nasıl zayıfladın falan diyoo ama hala zayıflamaya devam edicem, asıl amacımda zayıfladğmın belli olmasıydı zaten, bundan sonra az olsun temiz olsuunnn benim olsun bu +300de nazar boncağı oldu o düğünün

herkese günaydınlar..
yağmurcum senin eğlenmene sevindim bizde robot değiliz sonuçta..
bende kaçamak yaptım benimde +300 gösteriyor aman ne yapalım olacak o kadar..
haftaiçi toparlarız inşallah
bu arada S_A ya söyleyelim ikimizinde hedefini 55 yapsın en azından 1-2 kilo alsak bile ayarlarız inşallah
güzel sözler duymak nasıldı?

bizimde burda cumartesi düğün var inşallah orda banada söylerler
morale ihtiyacım var

bencede canım ya arada olması gereken bişey, aslında hiç grda olsa almadan sürekli kilo vermek bence kötü, arada değişim olmalı ki bünye sürekli kilo vermeye programlamasn kendini.
Güzel sözler duymak süper canım ya herkes diyo sen nasıl kilo verdin falan ben bu kadar fazla farkedilceğni ummuyodm hiç çok mutlu oldum çoookk, önemli olan bu düğüne zayıf olarak çıkmaktı bu kadarı oldu ama olsun

evet bencede canım ben 57de bırakmak istiyorum çünkü hedefe ulaşana kadar ben kendimi paralarım 57 olıyım sonrasını kilo koruma günlüğü açmayı düşünyorum o zaman veririm yavaş yavaş

öyle tabi moral çok önemli..
kilomuza ulaşırsak bende seninle kilo korumaya katılırım inşallah
baksana azıcık yesek hemen kilo yapıyor be yaa

valla bende öyle
ıslak kek yapmış komşu 2.ncisi bile yedim ah ah dayanamadım aman ne yapalım toparlayacaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…