Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok geçmiş olsun canım ya bidaha doktora görün dicem ama yne aynısı olur anlattıklarınıza göre. boğaz ağrısınada ne iyi gelir hiç bilmem ki çok çok geçmiş olsun

Teşekkürler canım, ama gerçekten tekrar doktora gitmek istemiyorum çok çok başka pastil verecek ben böyle devam edeyim geçecek elbet

merhaba kızlar
çok hastayım beraat durumdayım kimse yok evde çocuklara zar zor bir kahvalti verdim uyudum az önce çocukları okula gönderdim
her yerim ağrıyor durmadan terliyor um 30 derece sicakta üşüttüm ya
akşamdan katan çorba yı ictim ben yatar
herkese geçmiş olsun bu arada kızlar

yakar dikkat et canım ya çocuklardada salgın varmış Allah korusun..

Bende bugün öğlene kadar olan menümü paylaşıyım akşam ne olcağı belli değil,

sabah : tavuk suyuna çorba 1 kase ekmek yok

Ara: 7 8 tane special k kraker yedim.

Öğlen: bikaç tane patlican ve patates kızartma ( çok değil azıcık ) + 3 4 y.kaşığı kısır. Ama doymadım karnım aaaaaaaaaaaççç

Ara : birazdan nescafe içicem süt tozu az koyucam yoksa dayanamam ben böyle aç aç

Akşam: Allah fazla yemekten esirgesin diyorum bukadar

şuana kadar 2lt su içtim akşama kadar 3 yaparm

Mrb kızlar dünden beri giremedim hiç dun yakın arkadaşimin nişanı vardı sabah erkenden onunla birlikte kuaföre gittim nişandan sonra gezdik evlerine gittik falan geç bi saatte eve döndüm çok yorgundum sporumu da yapamadim dün yediklerime de dikkat edemedim gece yatarken bi simit yiyip yattm cok açtm neyse bugün telafi ediyorum herkese bol kilo vermeli az kalorili bir gün diliyorum

selam bayanlar,

dün şirket toplantısı üzerinede gala yemeği vardı, sabah 8 gece 1 dıaşrdaydım. Yorgunluk ve sıcaktan başım çok ağrıdı ve bende içmemem gerekn bir ağrı kesici aldım, ülserim azdı.

midem berbat durumda. umarım akşama geçer. mide bu durumdayken hep yemek istiyor bende ekmek yiyorum mide asidimi dengelemek için. canım çok yanıyor.

bu arada grip salgını varmış takımda hepinize geçmiş olsun,
S_A ve yakar bacım siz antibiyotiklik olmuşsunuz. kendi haline bırakırsanız uzun sürer. Dikkat edin kendinize.

sanada çok geçmiş olsun çınarınannesi umarım bian önce geçer ağrın

geçmiş olsun canım. insan hasta olunca diyeti bırakıyo bi kenara.

bu arada grip salgını varmış takımda hepinize geçmiş olsun,
S_A ve yakar bacım siz antibiyotiklik olmuşsunuz. kendi haline bırakırsanız uzun sürer. Dikkat edin kendinize.
bence antibiyotiksiz de antibiyotikli de aynı sürede geçiyo hastalıklar. ben ilaç düşmanı bi insan olarak isviçreli dotorları onaylıyorum
ben onayladım ya sırtları yere gelmez artık

bu mevsim geçişlerin de hep böyle oluyor yemek aklıma gelmiyor da şeker için adam vurabilirim o derece
fren leye fren leye bir hak oldum ama bir kaç fire verdim

ne bitmez günmüş yahu sabah 7 de başladık akşam olmuyo bi türlü. keçiboynuzu kemirdim az önce tatlı krizimi baya kesti. faydalıymış da tavsiye ederim

3.takım yine makus talihine teslim. gelen giden yok. hep aynı birkaç kişi. kendi adıma kaç gün 5 mesajı doldurmadığım oldu. bişey yapalım kendimize gelelim.

3.takım yine makus talihine teslim. gelen giden yok. hep aynı birkaç kişi. kendi adıma kaç gün 5 mesajı doldurmadığım oldu. bişey yapalım kendimize gelelim.

bencede ya hiç hareket yok. günde kaç defa bakıyorum biri girmiş mi bişey yazmşmı diye ama hiç hareket yok..

az önce karpuz ve az peynir yedim. kalori mi saysam ben napsam. işe yarar mı acaba.
oğlan ek gıdaya başlasa kilo veririm diyodum başladı ben tatli krizine girer oldum.
spor yapmam lazım plates mi yapsam.
öyle mi böyle mi derken günler geçiyo yaz geldi be çektim ben bee

kafanda deli sorular

aslında yeni arkadaşlar mı davet etsek ne yapsak yaa sürekli takıma uğrayan 1 elin parmaklarını geçmez olduu. motivasyon düşüyooooooooorrr olmuyo böylee.. heleki ben istediğim kiloya yaklaşıyokenn

takım olarak biraz takım bilincimiz yok sorumluluk da biraz gevsek
kuralları koyduk ama uymuyoruz
kızmasın ama sa da baya rahat bir kaptan eline al kıraç salla biraz bacım
ne de olsa türk milletiyiz sıkı olmasa biz de hareket olmaz

selamlar kızlar dünde bahsetmiştim kızım hastaydı bugünde dr gittik onun için pek uğrayamadım 2 gündür buraya, yemek bile yemeğe vakit bulamadım gerçekten saat 3 de hastaneden geldim bişeler yedim açlıktan başım dönüyodu artık,bugünkü yediklerimi akşam yazarım şimdi kızımı yediricem uyutucam vs vs çok işim var çoookkk

çok haklısınız kızlar, bende boşluyorum bazen, motivasyonum zaten düşük. takıma ilk girdiğimde 5 msj dolduramıcam diye korkardım.
bence takım listesini bi netleştirelim kim var kim yok bi anlayalım, sonra msjları saymaya başlayalım, ceza verelim ne bileyim yapalım bir şeyler bayanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…