çok geçmiş olsun canım ya bidaha doktora görün dicem ama yne aynısı olur anlattıklarınıza göre. boğaz ağrısınada ne iyi gelir hiç bilmem ki çok çok geçmiş olsun
selam bayanlar,
dün şirket toplantısı üzerinede gala yemeği vardı, sabah 8 gece 1 dıaşrdaydım. Yorgunluk ve sıcaktan başım çok ağrıdı ve bende içmemem gerekn bir ağrı kesici aldım, ülserim azdı.
midem berbat durumda. umarım akşama geçer. mide bu durumdayken hep yemek istiyor bende ekmek yiyorum mide asidimi dengelemek için. canım çok yanıyor.
geçmiş olsun canım. insan hasta olunca diyeti bırakıyo bi kenara.selam bayanlar,
dün şirket toplantısı üzerinede gala yemeği vardı, sabah 8 gece 1 dıaşrdaydım. Yorgunluk ve sıcaktan başım çok ağrıdı ve bende içmemem gerekn bir ağrı kesici aldım, ülserim azdı.
midem berbat durumda. umarım akşama geçer. mide bu durumdayken hep yemek istiyor bende ekmek yiyorum mide asidimi dengelemek için. canım çok yanıyor.
bence antibiyotiksiz de antibiyotikli de aynı sürede geçiyo hastalıklar. ben ilaç düşmanı bi insan olarak isviçreli dotorları onaylıyorumbu arada grip salgını varmış takımda hepinize geçmiş olsun,
S_A ve yakar bacım siz antibiyotiklik olmuşsunuz. kendi haline bırakırsanız uzun sürer. Dikkat edin kendinize.
3.takım yine makus talihine teslim. gelen giden yok. hep aynı birkaç kişi. kendi adıma kaç gün 5 mesajı doldurmadığım oldu. bişey yapalım kendimize gelelim.
az önce karpuz ve az peynir yedim. kalori mi saysam ben napsam. işe yarar mı acaba.
oğlan ek gıdaya başlasa kilo veririm diyodum başladı ben tatli krizine girer oldum.
spor yapmam lazım plates mi yapsam.
öyle mi böyle mi derken günler geçiyo yaz geldi be çektim ben bee
ne bitmez günmüş yahu sabah 7 de başladık akşam olmuyo bi türlü. keçiboynuzu kemirdim az önce tatlı krizimi baya kesti. faydalıymış da tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?