- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
günaydın
yağmur ne güzel değil mi kilo vermişsin demesi
insan sanki kuantum fiziğini bulmuş gibi gururlanıyor
300 gr lar hiç dert değil giderler
bende haftasonu nu bir kaç sıyrıklarla atlattım
su içsem bugün yeteri kadar gider diye düşünüyorumperşembeden bu yana kaçamaklarım oluyo daha fazla olmasını bekliyodum ben bu 300gr hiiiç sorun değil benim içiin sende gelen + gr yoktur umarım
tartılmadım sabah boğaz ağrısı ile uyandım dün dışarı çıktım çocuklarla soğuk su ictim ondan oldu bademcik lerim şişmiş
yarın belli olur
öğle yedim ama akşamları yemedim meyve yedim öyle geçirdim
tartılmadım sabah boğaz ağrısı ile uyandım dün dışarı çıktım çocuklarla soğuk su ictim ondan oldu bademcik lerim şişmiş
yarın belli olur
öğle yedim ama akşamları yemedim meyve yedim öyle geçirdim
kızlar ben zayıflamaya başlayınca şunu farkettim önceden hep yemek tariflerine bakıyordum netten
şimdi kıyafetlere bakıyorum nasıl ama?
Günaydinlar nasilsiniz bakalim
ah kizlar beni hic sormayin. cumartesi öglen bogazimda yanma hissettim. Esim yaklasik on gündür gripi atlatamadi sonunda banada bulastirdi. Cumartesi aksama kadar agrilar bütün vücudumu sardi basim patlayacak kadar agirmaya basladi öyleki acile gitmek zorunda kaldim.
Burdaki doktorlardada beyin yok vallahi bakin isvicreli doktorlar doktorlar derler ama bi halt yok bunlarda artik sadece yabancilarami böyleler bilmiyorum ama adam beni en basit agri kesiciyle ve pastille eve gönderdi ya!! baskada bisey demedi. Türkiyede doktora gittigim zaman nasil ilgileniyorlar bi vitamin serumu yapiyorlar onu yapmasalar bile bir sürü tavsiye veriyorlar sunu ye bunu ic iyi gelir bu adam hödük gibi ya :2: neyse. ben eve gelince daha kuvvetli bir agri kesiciye basladim tabi.
Dünde bütün agrilarima ragmen ise gitim Allaha sükür calisabildim. simdide koltukta agzimda pastil bogazimda vicks kokulu tülbent basim agira agira size yaziyorum. bugün ve yarin izinliyim. iyiki izinliymisim iyice dinlenebilirim..
Eveet gelelim kilo bildirimine
ben 700 gramcik vermisim ya üüf
ayrica bugün regl de oldum nihayettt hamile degilim rahatladim. ama dogum kontrol hapinida tamamen biraktim artik bidaha icmicem lanet haplari ya!
bu hafta cok skmaliyim su iki günü bol meyve sebze cayla atlatayim vücudum kendine gelsin.. regl olduk ya simdi vücut tatli diye sayiklamasin.
su halimde beni güldürdünnn
sa çok geçmiş olsun bende de var bir kırgınlık
gelelim şu ısviçre li dr lara kız ben onların bir cacık tan anlamadıklarını onsene önce anlamıştım
ler gazetelerde okurduk yok ısviçreli bilim adamları araştırma yapmış şöyle olmuş yok on kişiden beşi hapşırıyor ken gaz çıkarmış daha ne abuk sabuk şeyler hep derdim bunların adam akıllı sıkıntısı hastası yok mu
meyer gelen herkesi başından savdık ları için böyle kavun kapçık islere zamanları varmış
selam kızlar.... öncelikle s-a ve yakar bacım geçmiş olsun ikinizede.....
mattikacım o yaramazın yanaklarından sevgiyle ısırıyorumbu arada romantizmin tavan yapmış eşlerin bazen böyle söylemeleri bile moral oluyor bence
yağmurcum iltifatlar tavan yapmış ne gü
zel iyi moral olmuş sana....300 gr senin için nedirki yaniiiii....
gelelim bana; bu sabah yürüyüşe çıktım,kahvaltı +market alışverişi derken öğleni yaptım....sonra kayın validem aradı ya sen gel yada ben geleyim,dahada hiç ev işlerine başlamadımneyse gel buyur anne dedim,bir süre sonra telefon eeeee komşular gezmeye gidiyorlarmış benide çağırdılar gönül koymazsan ben oraya gidicem dedi....hadi burdan buyur....kendimce planlarım vardı onlarda kaldı derken....bende geçen hafta sildiğim camların çamurlu yağmur yağması sebebiyle hıncımı camlardan alarak tekrardan cam silmeye başladım....
burnuma peçete tıkadım oy oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?