bu arada grip salgını varmış takımda hepinize geçmiş olsun,
S_A ve yakar bacım siz antibiyotiklik olmuşsunuz. kendi haline bırakırsanız uzun sürer. Dikkat edin kendinize.
geçmiş olsun canım. insan hasta olunca diyeti bırakıyo bi kenara.
bence antibiyotiksiz de antibiyotikli de aynı sürede geçiyo hastalıklar. ben ilaç düşmanı bi insan olarak isviçreli dotorları onaylıyorum
ben onayladım ya sırtları yere gelmez artık
takım olarak biraz takım bilincimiz yok sorumluluk da biraz gevsek
kuralları koyduk ama uymuyoruz
kızmasın ama sa da baya rahat bir kaptan eline al kıraç salla biraz bacım
ne de olsa türk milletiyiz sıkı olmasa biz de hareket olmaz
aynen canım dediğin gibi yapmaya çalışıyorum....aslında birde doğru şey diye kısıtlama kendini zaten ne oluyorsa ondanda patlak veriyor bazen ....hafta sonu mesela pizza yedik artı patates kızartması ve de kutu cola....1 küçük boy söyledik 2 dilim ben yedim gerisini eşim yedi....sonrasında tek yanlış yaptığım şey normal kola içmemdi....145 cl gereksizdi çünkü....son zamanlarda sen biraz fazla yüklendin kendine moralini bozdun....eğer yapmıyorsan cal hesabı yap birde bunu dene....birde mutfak tartısı alabilirsin mesela....
yok canım önemli değilde ,ben kendimi üzüp yıpratıcamya ....arada oluyor böyle
yine ben..
yakar gördüm seni nasıl oldun arkadaşım?
çınarınannesi tşk ederim canım yorumlar için
25 dk yürüdüm parkta bebek arabası sürerekten. bilmem faydası olur mu. keçiboynuzu kemiriyorum şimdi ara olarak
günaaaaaayddddıııııııın,
midem düne göre daha iyi ama hala toparlayamadım. o yüzden akşam bolca ekmek yedim. beyaz ekmek hemde. ekmek mide asidimi düşürüyor. midem rahatlıyor.
bu cuma takım bildiriminde hastalık nedeni ile kapalıyız filan mı yazsak kızlar.ben + yı geçtim +++ lardayım.
ilahi ço güldümama doğru söylüyorsun
bu arada bende birkaç gündür beyaz ekmek yiyorum ondanmı akşam çok acıkıyorum acaba?
bende vücudum benden intikam alıyor diye düşünmeye başlamıştım
evet bende tam tahıllı almıştım o zaman bu kadar acıkmıyordum akşamları..
burda denge ekmek yoktur herhalde bol bol tırnaklı pide satan fırınlar var
merhaba
ben 8.takım kaptan yardımcısıyım,yeni kardeş takımımız sizmişsiniz uğrayıp merhaba demek istedim
selam benıde bu gruba dahıl olmusummm ama burdada katılım az gıbıı nere gıtsem kımsecıklar yokkk:)
merhaba kardeş
bizde de görüldüğü gibi bir toparlanma telasi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?