Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu arada grip salgını varmış takımda hepinize geçmiş olsun,
S_A ve yakar bacım siz antibiyotiklik olmuşsunuz. kendi haline bırakırsanız uzun sürer. Dikkat edin kendinize.

Ne antibiyotiği bacım doktor hemencik yok dedi antibiyotik olsa ben bu sabah öksür e öksüre uyanmazdım (

Emaaan ilaç düşmanı değilim ama dozunda olacak doğru ilaç olacak. Burdaki doktrların hepsi cacık.

Ah bacım ah, benim burdaki gevşekliğimin yoğunlukla ilgisi yok ben kızamamki öle yumuşak kalpliyim ben :))

Şaka bir yana hepiniz haklısınız. İşe günde 5 mesaj yazmakla başlayalım. Ve hergün menü paylaşarak.

Bugün başlıyoruz bakalım. Bugün hepimiz mönü yazacaz ve 5 mesaj yazacaz.

Mesajlarımızın başlığına numara ekliyoruz unutmayalım böylelikle kontrolüde kolay olur.

Takımı canlandırmak için ise önerilerinizi bekliyorum yeni üye de olabilir hepiniz davet edebilirsiniz yeterki forumda çok yeni olmasın diyorum..

Ve bu mesaj kuralına herkes dahil artık ertesi gün aaah dün giremedim yazmak yok buna bende dahilim.

Sizde beni kontrol edin.

Bu grip beni çok geriye attı kızlar ya. Grip ayağına hep ballı yağlı sütler bir sürü ekmek neolmuş güçlenecekmişim.

İyi geldi ama ben zayıflayacaktım. Neyse bu haftaki birincilik hayal oldu. Grip olacak zamandı

Tam 1 ay sonra bugün ben mezun olacaktım.

Bidakka ya olacaktım ne demek ben o la cam.

evet illa şöyle yapıcam diyorum yapamayınca moralim bozuluyo. bikaç gündür daha normalim şükür.

günaydın kızlar..
S_A canım okadar çok gereksiz antibiyotik kullanıyomuşuz ki yaşlandığımızda ciddi bi enfeksiyon geçirsek ilaçlar işe yaramazmış. şimdi sağlığı normal olan insanlar gençken hastalığı vücudun yenmesi doğru olan. burda olsan ikinci kutusuna geçmiştin antibiyotiğin ve yine öksürüyo olurdun inan bana.

takım için yeni üye çağıralım. ama cidden paylaşımlı insanlar olsun. günde 2 mesaj yazıcak üye lazım değil bize.

çınarınannesi tşk ederim canım yorumlar için
25 dk yürüdüm parkta bebek arabası sürerekten. bilmem faydası olur mu. keçiboynuzu kemiriyorum şimdi ara olarak

günaaaaaayddddıııııııın,

midem düne göre daha iyi ama hala toparlayamadım. o yüzden akşam bolca ekmek yedim. beyaz ekmek hemde. ekmek mide asidimi düşürüyor. midem rahatlıyor.

bu cuma takım bildiriminde hastalık nedeni ile kapalıyız filan mı yazsak kızlar. ben + yı geçtim +++ lardayım.

çınarınannesi tşk ederim canım yorumlar için
25 dk yürüdüm parkta bebek arabası sürerekten. bilmem faydası olur mu. keçiboynuzu kemiriyorum şimdi ara olarak

rica ederim o kuzuyu görüp beğenmemek mümkün mü annesi bu arada bence hareket harekettir, illa faydası olur, kan dolaşımın hızlansa faydası var. bence devam hiiiiiiç moral bozma.

ilahi ço güldüm ama doğru söylüyorsun
bu arada bende birkaç gündür beyaz ekmek yiyorum ondanmı akşam çok acıkıyorum acaba?
bende vücudum benden intikam alıyor diye düşünmeye başlamıştım

bayanlar dünkü menümü yazayım ama yazılacak hali yok,

sabah ekmek az peynir,
öğlen az çorba,
kaşarlı pide,
akşam ekmek
az bezelye

aralarda ekmek :)

ekmek arası ekmek yemiş gibi olmuşum. suda içemedim kızlar, üzgünüm bu hafta takımı batırmam umarım.

bu arada ben mslara numara yazmaya başladım. bence herkes bugün yazdıklarınıa saysın bundan sonra yazacağı msja numara versin.
kaptan yardımcısı fikrine katılıyorum.

birde şu listeyi güncelleyelim bence takımda kimler var, kimler kaldı, kimler girdi, kimler gitti.

yaz geldi takım dağıdı

beyaz ekmek metabolizmamı bozuyo benim. doyurmuyo acıktırıyo resmen. 3 gün beyaz ekmek yesem hemen göbeğim şişiyor. gidip yapışıyo heralde göbeğe. yememeye çalışıyorum bu yüzden. unonun denge ekmeğinden alcam onu yerdim kilo verdiğim dönemlerde

evet bende tam tahıllı almıştım o zaman bu kadar acıkmıyordum akşamları..
burda denge ekmek yoktur herhalde bol bol tırnaklı pide satan fırınlar var

merhaba
ben 8.takım kaptan yardımcısıyım,yeni kardeş takımımız sizmişsiniz uğrayıp merhaba demek istedim

evet bende tam tahıllı almıştım o zaman bu kadar acıkmıyordum akşamları..
burda denge ekmek yoktur herhalde bol bol tırnaklı pide satan fırınlar var

yeliz sen nerden katiliyorsun yarışmaya merak ettim bir sakincasi yoksa tabi

Günaydın kızlaar kahvaltimi yaptım 2 haşlanmış yumurta ve küçücük 1 dilim kepek ekmeği yedim
az öncede beşi bi yerde çayımi ictim

Bencede şu listeyi bi düzenleyelım be yaa km var km yok belli değil 3- 5 kişiyiz galiba
sportie falan vardı nereye kayboldu acep hiç haberde vermiyo çokta azimliydi :26:
bencede artık şu 5 mesaj kuralına uyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…