ablam burdayken bana o 1 2 kg gibi geliyo vallaama gitsin acısını çıkartıcam
keşke ben geliyim deseydin
güldüm ama kusura bakma yakarcım çok geçmiş olsunnnnnn
haklısın arkadaşım benim görümcemde yurtdışında.
bir gün karın ağrısı şikayetiyle gitmiş doktora demişlerki bol su iç al şu ağrıkesiciyide demişler göndermişler.
Türkiyeye gelince gitti kist varmış meğerse ilaç tedavisiyle geçti çok şükür
oda diyordu bişey anlamıyorlar diye..
Bu arada S_A bende hedefimi 55 yapmak istiyorum yağmurla beraber bir sıkıntı olmaz dimi?
anladığım kadarıyla sen düzeltebiliyorsun
selam kızlar..
yağmur ben de tebrik ederim kilo vermiş olmak insanların soruları süper bi duygu di mi
yakar geçmiş olsun.
S_A sana da geçmiş olsun bacım. bülbülü altın kafese koymuşlar ah vatanım demiş sözünü düşündüm yazdıklarını okurken. Allah hepimize sağlık versin, burda da dr.ların eline düşmek zor.
şu saat oldu daha ne bi iş yapabildim ne yemek. oğlum iyice hareketlendi koltuklara kalkıyo evde çok bi eşya da yok ama her an takipte olmak gerekiyo. düzenli yemek yapamadığım için kilo veremiyorum ne olcak benim bu halim dedim eşime ben seni böyle de beğeniyorum dedioyy oyyy
merhaba bayanlar
8.takım kaptanıyım
sizinle kardeş bacı olduk bizi unutmayın arada uğrayın
benim takım üyelerim pek çekingen gelmezler siz bize uğrayın olur mu
güzel kilo vermeler olsun
günaydın kızlar
herkese az kalorili güzel bir gün diliyorum
valla buralar bir yağmurlu bir güneşli hep hasta olduk
bu cumartesi komşumuzun oğlunun sünneti var ne giysem şimdiden düşünüyorum valla
inşallah cumaya kadar toparlarım
5li kiloları görsek bi an önce ne süper olucak ya
valla bundan sonrası çok zor gidiyor valla
Günaydııııın
Ah kızlar canım nasıl acıyor bir bilseniz. Dün hep baş be boğaz ağrısı çektim gün boyu boğazımda vicksli tülbentle gezdim. Dün gecese boğaz pastili ağrı kesici aldım vicks sürdüm boğazıma iyice sabaha daha iyi olacam derken daha kötü olmuş boğazım. Sol tarafta sanki bir top var içerde yutkunamıyorum bile bide kulağımda ağırıyo
Neyse sanki doktora rapor bildiriyorum kızlar uzak durun benden siZede bulaşması
Efennim dünkü mönüü:
Sabah: kahvaltı klasik 1 haşlanmış yumurta ile
Öğlen/akşam: biraz yoğurtlu kızartma, zeytinyağlı sarma
Dha sonra gerçekten abimi yaş pasta almaa gönderdim ama odun bulamadı yaş pasta kek getirmişbir dilim ondan yedim.
Ama kesme canım illede tatlı istiyorduuuu bendee special k yedim ve çook iyi geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?