Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selamlar kızlar nasılsınız haftasonunu sorunsuz atlattım abartmadım bugünde kızım hasta yemek yemeğe fırsat bulamadım saat 3.30 da kahvaltı yaptım akşamda hafif bişelerle geçiririm

bu günkü menü
sabah
yarım yumurta
peynir domates salatalık
öğle
2 servis kaşığı haşlanmış makarna
2 servis kaşığı patlican yemeği
ara
lokum ile intihar girişimi
bu ara da birde 3 gündür regl oldum

akşam
2 kâse tarhana çorbası
2 dilim ekmek
daha da bir şey yemem çok halsizim kızlar durmadan yatıyorum
herkese iyi akşamlar

Burda gerçekten sonuç elde edebilmek için çok uğraşmak gerekiyor yani aynı şikayetle defalarca doktora gidince anca anlıyorlar. Oda şansın varsa.

Bende ne anılar var böyle... (

Bu arada S_A bende hedefimi 55 yapmak istiyorum yağmurla beraber bir sıkıntı olmaz dimi?
anladığım kadarıyla sen düzeltebiliyorsun

Ah tatlım yağmuruda unuttum ben ama not ettim bu sefer unutmicam. Ben düzeltmiyorum püsküüte bildiriyorum sağolsun o hallediyor

Vallahi vatanımda vatanım. Burdaki yaşam kalitesi türkiyede olacak hemen dönerdim. Ama şimdi olmaz. Bide doyduğun yer demişler ya buda doğru işte maalesef.

Oy oy oğluşunu bende yanaklarını sıkıyorum ne tatlıdır şimdi o

Ay o eşlerinde lafları gerçekten moral oluyor ya. Arada bir lazım böyle şeyler :))

Ah kızlar canım nasıl yaş pasta çekiyor anlatamam ama burda bugün özel bi günmüymiş neymiş heryer kapalı alamıyorum. Amaaa bir fikrim var abimi benzinlik marketine gönderebilirim :)) neyse abimi sinirlendirmemek adına ( pasta yememek adına değil ) bişey demeyeyim.

Neeyse öğleden sonra yattım uyudum uyandıım ve bide baktımki eşim bulaşığı yıkamış mutfağı temizlemiş evi süpürmüş silmiş

Ooo dedim ben grip olayım hep yaa

benim menümde şöyle:
sabah:
tarhana çorbası
az ekmek
ara:
meyve
öğlen:
et yemeği
pilav
ara:
azıcık poğaça(komşu getirdi sıcacıktı)
akşam:
yoğurt

valla bende halsizim çok boğazım ağrıyor
yin:44::44:koşturuyorum işte

Ne güzel bir takımız biz kilo aldıkmı hepberaber boğazımız ağırınca hep beraber :)))

merhaba bayanlar
8.takım kaptanıyım
sizinle kardeş bacı olduk bizi unutmayın arada uğrayın
benim takım üyelerim pek çekingen gelmezler siz bize uğrayın olur mu
güzel kilo vermeler olsun

merhaba bayanlar
8.takım kaptanıyım
sizinle kardeş bacı olduk bizi unutmayın arada uğrayın
benim takım üyelerim pek çekingen gelmezler siz bize uğrayın olur mu
güzel kilo vermeler olsun

Ok canım ne demek geliriz uğrarız hazır püsküüt takımlarımızı nişanlamışken.

iyi geceler kızlar ben gündüz giremez oldum ya. telefondan okuyorum da yazılmıyo.
yediklerim
sabah:
az tereyağlı peynirli 1 yumurta
3 zeytin
5-6 ceviz

öğlen
1 tabak buğday

burdan sonrası karışık meyve yedim erik kayısı dut. kuru incir yedim hurma yedim.
yarım saate bir ara yaptım

akşam:
3-4 sarma, 2 dolma
vişne hoşafı
yoğurt

az önce de birkaç kayısı birkaç yenidünya

selam kızlar günaydınn, çok yorgunum ya gece saat 1e kadar temizlik yaptım tek başıma vede sabah 7 olmadan uyandım çok kötü sırtım omuzlarım ağrıyo akşamda misafir vardı ufak tefek karnımı doyurmak için kaçamakcıklar yaptım saat 10 oluyodu gittiler ve ben yemek yemedim o saatten sonra, akşam 2 ısırımlık ekmeğin arasına peynir koyup yedim, 7 8 tane çubk kraker yedim ve de minnacık çikolata vardı onu attım ağzıma, sonra tıkandım ve yemekte yemedim ve aldğım 300 gr ı vermişim bu sabah çok sevindim

günaydın kızlar
herkese az kalorili güzel bir gün diliyorum
valla buralar bir yağmurlu bir güneşli hep hasta olduk
bu cumartesi komşumuzun oğlunun sünneti var ne giysem şimdiden düşünüyorum valla
inşallah cumaya kadar toparlarım

bu aralar ne yiyeceğimi şaşırdım bende
canım hep kalorili güzel şeyler istiyor ya..

5li kiloları görsek bi an önce ne süper olucak ya

valla bundan sonrası çok zor gidiyor valla

ben pek zorlancağmı sanmıyorum ama ablam burdaykende veremiyorum işte, bu 300 grın gttiğine seviniyorum kilom sabit kalıcak en azından inşallah. ablam gitse haziran sonuna kadar istediğim kiloya ulaşırım diye düşünüyorum

Gunaydin yagmur ve yeliz. Yakar gec kalmis bugun )
Parka gittik oglan gunes gordu. Bebek arabasini ittirerek turladim parki bilmem spor sayilir mi
Bi tencere dolma yaptm bugun de dolma var menude.
Neyse ben tatli yemesem kilo veririm zaten. Cikolata bulamasam hurma incire dadaniyorum

Günaydııııın

Ah kızlar canım nasıl acıyor bir bilseniz. Dün hep baş be boğaz ağrısı çektim gün boyu boğazımda vicksli tülbentle gezdim. Dün gecese boğaz pastili ağrı kesici aldım vicks sürdüm boğazıma iyice sabaha daha iyi olacam derken daha kötü olmuş boğazım. Sol tarafta sanki bir top var içerde yutkunamıyorum bile bide kulağımda ağırıyo

Neyse sanki doktora rapor bildiriyorum kızlar uzak durun benden siZede bulaşması

Efennim dünkü mönüü:

Sabah: kahvaltı klasik 1 haşlanmış yumurta ile
Öğlen/akşam: biraz yoğurtlu kızartma, zeytinyağlı sarma

Dha sonra gerçekten abimi yaş pasta almaa gönderdim ama odun bulamadı yaş pasta kek getirmiş bir dilim ondan yedim.

Ama kesme canım illede tatlı istiyorduuuu bendee special k yedim ve çook iyi geldii

Cumartesi arkadaşımın kınası var :)) bende bugün ona çiçek yaptıracam gelin masasına konacak hediye olarak şöööle dallı güllü yaptıracam :))

Nasılsa canım pek bişe cekmediği için yemek fazla yiyiemicem sanırım :)

çok geçmiş olsun canım ya bidaha doktora görün dicem ama yne aynısı olur anlattıklarınıza göre. boğaz ağrısınada ne iyi gelir hiç bilmem ki çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…