selamlar kızlar dünde bahsetmiştim kızım hastaydı bugünde dr gittik onun için pek uğrayamadım 2 gündür buraya, yemek bile yemeğe vakit bulamadım gerçekten saat 3 de hastaneden geldim bişeler yedim açlıktan başım dönüyodu artık,bugünkü yediklerimi akşam yazarım şimdi kızımı yediricem uyutucam vs vs çok işim var çoookkk
geçmiş olsun canım neyi var prensesinselamlar kızlar dünde bahsetmiştim kızım hastaydı bugünde dr gittik onun için pek uğrayamadım 2 gündür buraya, yemek bile yemeğe vakit bulamadım gerçekten saat 3 de hastaneden geldim bişeler yedim açlıktan başım dönüyodu artık,bugünkü yediklerimi akşam yazarım şimdi kızımı yediricem uyutucam vs vs çok işim var çoookkk
fena değildi ağzım boş durmamış oluyo en azından.ayyy bende bayılırım ayol keçi boynuzuna, ama güzeli olacak öyle tahta gibi oalnı değil canım çekti
herşeyden az az yiyerek kilo veriyosun süpersin. ben hep doğru şeyleri yicem diyorum ama hep bozuyorum. bozdum pskolojisiyle iyice dağıtıyorumiyi akşamlar kızlar....öncelikle hasta olanlara geçmiş olsun....
2 gündür azıcık gerginim kızlar ne siz sorun ne ben söyliyeyim....neyse....
evet bencede takımı canlandırmak lazım....eğer burda bir amaç için varsak amacın layığınıda yerine getirmeliyiz....
gelelim bugün yediklerime içtiklerime;
kahvaltı:1 ceviz+2 dilim uno denge ekmek+2 zeytin+peynir+domates+1 yudum reçel
ara:2 kare bitter çiko+az ş.türk kahvesi+1 muz
öğlen:2 tabak düğün çorbası
ara:----
akşam:1 kase düğün çorbası+1 s.k. melemen+1s.k. patates kızartması1 bardak gazoz
ara:meyve+kırmızı bitki çayı
2.5 lt su içtim şu ana kadar....
iyi akşamlar kızlar....öncelikle hasta olanlara geçmiş olsun....
2 gündür azıcık gerginim kızlar ne siz sorun ne ben söyliyeyim....neyse....
evet bencede takımı canlandırmak lazım....eğer burda bir amaç için varsak amacın layığınıda yerine getirmeliyiz....
gelelim bugün yediklerime içtiklerime;
kahvaltı:1 ceviz+2 dilim uno denge ekmek+2 zeytin+peynir+domates+1 yudum reçel
ara:2 kare bitter çiko+az ş.türk kahvesi+1 muz
öğlen:2 tabak düğün çorbası
ara:----
akşam:1 kase düğün çorbası+1 s.k. melemen+1s.k. patates kızartması1 bardak gazoz
ara:meyve+kırmızı bitki çayı
2.5 lt su içtim şu ana kadar....
geçmiş olsun canım neyi var prensesin
fena değildi ağzım boş durmamış oluyo en azından.
herşeyden az az yiyerek kilo veriyosun süpersin. ben hep doğru şeyleri yicem diyorum ama hep bozuyorum. bozdum pskolojisiyle iyice dağıtıyorum
önemli bişey yoktur canım inş.
sağlık sorunu olmasın bacım gerisi hal olur hayat bu her gün mutlu mesut olsak kiymeti olmaz neyse ciddi bir şey değildir inşallah
bende dün azcık kaçamak yaptım ama pişmanda değilimi sanırım benmde motivasyon yerlerde, takım için bişeyler yapmak lazım böyle 3 4 5 kişiyle olmuyo ..
Dün akşam : 1lahmacun + 1 bardak light ayran buraya kadar güzel,
sonrasında bikaç çubuk kraker + 1 clasic kornet dondurma yediim hoooppala mideye+200 olarak dönmüş bu sabah ama rahatsız olmadım açıkçası daha bugün çarşamba, perşembeye kadar gider nasıl olsa
Cumaya kadar yanlış olmuş
Buarada günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
ne yapsak acaba?
bencede .S_A çok yoğun bir kaptan yardımcımız olabilir mesela..
evet bazı takımlarda yardımcılar var SA ya yardım edicek o yokken burda kurallara uyulmasını sağlayacak yardımcı kaptan olsa fena olmaz bence, ayrıca yeni arkadaşlarında gelmesi lazım bence çok az kişi kaldık
evet haklısın yoksa bizde motive olamıyoruz yeni arkadaşlar çağırılabilir sania katılıyorum az kişi olunca yada hiç olmuyor bazen insan siteye girmek istemiyor değil mi_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?