Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok geçmiş olsun canım, acil şifalar prensese

iyi akşamlar kızlar....öncelikle hasta olanlara geçmiş olsun....
2 gündür azıcık gerginim kızlar ne siz sorun ne ben söyliyeyim....neyse....
evet bencede takımı canlandırmak lazım....eğer burda bir amaç için varsak amacın layığınıda yerine getirmeliyiz....
gelelim bugün yediklerime içtiklerime;
kahvaltı:1 ceviz+2 dilim uno denge ekmek+2 zeytin+peynir+domates+1 yudum reçel
ara:2 kare bitter çiko+az ş.türk kahvesi+1 muz
öğlen:2 tabak düğün çorbası
ara:----
akşam:1 kase düğün çorbası+1 s.k. melemen+1s.k. patates kızartması1 bardak gazoz
ara:meyve+kırmızı bitki çayı

2.5 lt su içtim şu ana kadar....

geçmiş olsun canım neyi var prensesin

ayyy bende bayılırım ayol keçi boynuzuna, ama güzeli olacak öyle tahta gibi oalnı değil canım çekti
fena değildi ağzım boş durmamış oluyo en azından.

herşeyden az az yiyerek kilo veriyosun süpersin. ben hep doğru şeyleri yicem diyorum ama hep bozuyorum. bozdum pskolojisiyle iyice dağıtıyorum
önemli bişey yoktur canım inş.

sağlık sorunu olmasın bacım gerisi hal olur hayat bu her gün mutlu mesut olsak kiymeti olmaz neyse ciddi bir şey değildir inşallah

aynen canım dediğin gibi yapmaya çalışıyorum....aslında birde doğru şey diye kısıtlama kendini zaten ne oluyorsa ondanda patlak veriyor bazen ....hafta sonu mesela pizza yedik artı patates kızartması ve de kutu cola....1 küçük boy söyledik 2 dilim ben yedim gerisini eşim yedi....sonrasında tek yanlış yaptığım şey normal kola içmemdi....145 cl gereksizdi çünkü....son zamanlarda sen biraz fazla yüklendin kendine moralini bozdun....eğer yapmıyorsan cal hesabı yap birde bunu dene....birde mutfak tartısı alabilirsin mesela....
yok canım önemli değilde ,ben kendimi üzüp yıpratıcamya ....arada oluyor böyle

sağlık sorunu olmasın bacım gerisi hal olur hayat bu her gün mutlu mesut olsak kiymeti olmaz neyse ciddi bir şey değildir inşallah

sağolasın yakar bacım....şükürler olsun sağlık sorunu değil....aynen dediğin gibi her günümüz bir olmuyor....

günaydın
bugün kendimi daha iyi hissediyorum
kaldığım yerden devam diyorum çünkü iki gündür tatlı ne bulduysam yedim
cuma ya kadar toparlanmam gerek nasıl becereceksem
hadi herkese güzel az kalorili bol hareketli bir gün diliyorum

bende dün azcık kaçamak yaptım ama pişmanda değilimi sanırım benmde motivasyon yerlerde, takım için bişeyler yapmak lazım böyle 3 4 5 kişiyle olmuyo ..

Dün akşam : 1lahmacun + 1 bardak light ayran buraya kadar güzel,

sonrasında bikaç çubuk kraker + 1 clasic kornet dondurma yediim hoooppala mideye +200 olarak dönmüş bu sabah ama rahatsız olmadım açıkçası daha bugün çarşamba, perşembeye kadar gider nasıl olsa

Cumaya kadar yanlış olmuş
Buarada günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar

bencede .S_A çok yoğun bir kaptan yardımcımız olabilir mesela..

evet bazı takımlarda yardımcılar var SA ya yardım edicek o yokken burda kurallara uyulmasını sağlayacak yardımcı kaptan olsa fena olmaz bence, ayrıca yeni arkadaşlarında gelmesi lazım bence çok az kişi kaldık

evet haklısın yoksa bizde motive olamıyoruz yeni arkadaşlar çağırılabilir sania katılıyorum az kişi olunca yada hiç olmuyor bazen insan siteye girmek istemiyor değil mi_

evet haklısın yoksa bizde motive olamıyoruz yeni arkadaşlar çağırılabilir sania katılıyorum az kişi olunca yada hiç olmuyor bazen insan siteye girmek istemiyor değil mi_

SA kızarmı bilmem ama ben bazen katılmak isteyen arkadaşları davet ediyorum..

son zamanlarda bende dahil başladık şunu yedik bunu yedik olmass kızlar böyle.
bende hala + lardayım yok cumaya kadar veririm falan filan kendimi avutuyorum
ben 30 haziranda burdan mezun olcam dahada olmaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…