Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

estağfrllah gitmen için demedik şekeriim, sadece boyuna yakışıcak kiloda olmanı tavsiye ediyorum ben kendi haddimce, ahh ben senin kilonda olsam burayı bırakıp gitmezdim ama artık rejimide aklımdan silerdim. Valla başıma sancı girdi diyet haberlerini çeşitlerini okumaktan bayılıcam birazdan

canımsın ya ....senin mesajları okudukça keyifleniyorum valla....boyu boyuma huyuhuyuma bacım benim
aslında 55 kg 1-2 ay öncesi nerdeyse mucize gibiydi ama görüldüğü üzere azmin elinden bir şey kurtulmuyor bacım şükürler olsun ki....
kalori hesabına görede bana 52 kg diyor....ama bekarken hep 49 kg idim....düğüne yakında 46 kg ye düşmüştüm....öğle çirkinde olmamıştım hanişu 55 kg yi bir göreyim allahın izniyle de bakıcam artık....

şu sıralar biraz duygusal moddayım cimcime ....şimdide bu 4 lü rakamlara sardım...ama bir taraftan da yeter diyorum....sizlerle arada 10 cm lik boy farkımız var birde öyle düşün ,yani senin 57 benim 47 kg

selamlar kızlar geçmiş olsun dlekleriniz için teşekkür ederim kızımın kilo problemi vardı kilo kaybediyou onun için dr gitmiştik bide soğuk algınlığı vardı ateşi vardı ama şimdi çok şükür iyi.
Kızlar doğru düzgün uğrayamadım buraya kaç gündür koşturmaca hastane derken dışarıda yemek zorunda kaldım aldım başımı gittim korkuyorum tartılmaya ne çıkacak diye cuma günü görecez hep birlikte ne kadar almışım

şu sıralar biraz duygusal moddayım cimcime ....şimdide bu 4 lü rakamlara sardım...ama bir taraftan da yeter diyorum....sizlerle arada 10 cm lik boy farkımız var birde öyle düşün ,yani senin 57 benim 47 kg

haklısın bluedeniz boya göre bakarsak 49 senin için iyi ozaman, ama ben daha şimdiden yoruldum valla daha 2 ay oldu nerdeyse diyet yapmaya başlayalı bunaldım yada bu hafta stresi yüzünden, ablam burda olmasa 60 olan ilk hedefime neredeyse varırdım ama şuan +larla uğraşıyorum

öğlene kadar olan menümü yazıyım size akşam yine Allah kerimm ama kaçamak yapmıycam sapıtmıycam sööööözz..

Sabah : ezogelin çorbası ufak bi kepçe ile. ekmek yok

Ara: su içtim arada yapmadım.

Öğlen :2 yemek kaşığı bulgur pilavı üstüne bol puk biber + 1 közlenmiş biber + 2 köfte + yağsız bol sirkeli salata

Ara : ara yapmayı düşünmüyorum ama belki çay içerim aaa evet yeşil çayımı dünde içmedim içmeliyim

haklısın yakar bacım senin mezuniyetine az kaldı, yeliz hocam a teklif götürelim o zaman ama o da mezuniyete yaklaştı sanırım.

ortican gitme bir yere, walla seni gördükçe hem çok mutlu oluyorum, kendime de çok kızıyorum. ben ağustos böcüğüüü sen karınca maşallah sana

selamm kızalar bende aranıza yeni katıldım bugünnn :):) saolsunlar beni bu takıma aldılar :) nasılsınız inşş iyisinizdir :)

kuralları okudum gerçi sizce ne zamana en azından 80e inerim ?

kuralları okuduysan iyi :) 2 hafta deneme süren olur, hergün en az 5 mesaj yazman gerekli. ben ortalama haftada 1 kg veriyodum. sen şuan kaç kilosun yaşın kaç tanıtırmısın biraz kendini :)

kuralları okuduysan iyi :) 2 hafta deneme süren olur, hergün en az 5 mesaj yazman gerekli. ben ortalama haftada 1 kg veriyodum. sen şuan kaç kilosun yaşın kaç tanıtırmısın biraz kendini :)

ohooo ne 5 msjı 50 yazarım herhal 168 boy 116.7 kilo haşhimato hastasıyım kistlerim var biraz zor kilo veriyorum yani ilaçlarım var işte onları içiyorum kilo almam yaklaşık 4 ay önce durdu 120ye çıkmıştım 4ayda 116.7 ye düştüm tabi duraksadım yani hemen vermeye başlamadım .. kilo alma geçmişime bakarsak eskiden 50kilo olan bi kızdım evlendikten sonra troid problemim kist problemim kansızlık vs ha birde 2 kere düşük yaptım hamielik dönemim e tabi yedimde aldım aldım aldım bi baktm120 olmuşum 50den 120ye büyük bi başarı biliyorum kendimin 2buçuk katı oldum 70 kilo aldım ::

Takım kaptanlığı/yardımcısı ile ilgili:

Lütfen herkes okusun.

Kızlar benim hedefim 21 haziran cuma burdan mezun olmak. Bunun için ise çok sıkı diyet yapıp 70 kiloya inip burdan ayrılmak istiyorum. Burdan ayrılmak bana çok zor gelecek...

Bu yüzden takıma aslında yardımcı değil dahada acili kaptan gerekiyor. Bayrağı benden devralabilecek biri.

Eğer burası böyle erimeye devam ederse kesinlikle kapatılır ki ben buranın kapatılmasını istemiyorum. Bu yüzden aranızda hedefine en az bi kaç aylık daha yolu olan bir arkadaşımızı yardımcı benden sonrada takım kaptanı olsun.

Ne dersiniz?

kaç yaşındasın canım? umarım hemen kilo verirsin gerçekten kötü olmuş senin için düşüklerinde hastalığında Allah şifa versin

hedefine ulaşınca kaptanlığı bırakmak zorundamısın ?

23 yaşındaım 3 yıllık evliyim canım
Hmm Allah mesut etsin cnım. bende 19 yaşındayım yakında 20 olucam aaa ilk defa dikkatimi çekti 5 ay sonra 20 oluyorum hahahaha neyse benm boyumda 1.65 şuan 61 küsür kilolarda dolanıyorum çizelgemde görüldüğü gibi. hedefimi 57 yapıcam sanırım inşallah

saol canım . ee yaşıt sayılırız desene :) gerçi23 diyorum ama 23ten gün aldım diyelim ona ocak 91 esasen 22

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…