tamam kızlar mesaj alınmıştır....desenize bana ufak ufak yol göründüama ben 49 olmak istiyorummmmmm,hemide çokkkkk.....
iskeletor gibileri bende sevmiyorum ama boy kısa olunca mecburen kiloda az olmak durumunda .....ben şu 55 kg'yi bi göreyim ondan sonra hayırlısı artık
kız bende 1.5 metreyim
seni daha çok sevdim bir gönül ve boy bağımız oldu
55 iyi bence
dukan testi yapıtında dukan amca da bana 55 sana yeter de artar bile demişti
öteki türlü hastalıklı gibi olur
ama önemli olan sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun
estağfrllah gitmen için demedik şekeriim, sadece boyuna yakışıcak kiloda olmanı tavsiye ediyorum ben kendi haddimce, ahh ben senin kilonda olsam burayı bırakıp gitmezdim ama artık rejimide aklımdan silerdim. Valla başıma sancı girdi diyet haberlerini çeşitlerini okumaktan bayılıcam birazdan
şu sıralar biraz duygusal moddayım cimcime ....şimdide bu 4 lü rakamlara sardım...ama bir taraftan da yeter diyorum....sizlerle arada 10 cm lik boy farkımız var birde öyle düşün ,yani senin 57 benim 47 kg
selamm kızalar bende aranıza yeni katıldım bugünnn :):) saolsunlar beni bu takıma aldılar :) nasılsınız inşş iyisinizdir :)
Delicim hoşgeldin canımarkadaşlar taze kan olaraktan ben çağırmıştım arkadaşı umarım sakıncası yoohtuur
kuralları okudum gerçisizce ne zamana en azından 80e inerim ?
kuralları okuduysan iyi :) 2 hafta deneme süren olur, hergün en az 5 mesaj yazman gerekli. ben ortalama haftada 1 kg veriyodum. sen şuan kaç kilosun yaşın kaç tanıtırmısın biraz kendini :)
ohooo ne 5 msjı50 yazarım herhal 168 boy 116.7 kilo haşhimato hastasıyım kistlerim var biraz zor kilo veriyorum yani ilaçlarım var işte onları içiyorum kilo almam yaklaşık 4 ay önce durdu 120ye çıkmıştım 4ayda 116.7 ye düştüm tabi duraksadım yani hemen vermeye başlamadım .. kilo alma geçmişime bakarsak eskiden 50kilo olan bi kızdım evlendikten sonra troid problemim kist problemim kansızlık vs ha birde 2 kere düşük yaptım hamielik dönemim e tabi yedimde aldım aldım aldım bi baktm120 olmuşum 50den 120ye büyük bi başarı biliyorum kendimin 2buçuk katı oldum 70 kilo aldım : :
kaç yaşındasın canım? umarım hemen kilo verirsin gerçekten kötü olmuş senin için düşüklerinde hastalığında Allah şifa versin
Takım kaptanlığı/yardımcısı ile ilgili:
Lütfen herkes okusun.
Kızlar benim hedefim 21 haziran cuma burdan mezun olmak. Bunun için ise çok sıkı diyet yapıp 70 kiloya inip burdan ayrılmak istiyorum. Burdan ayrılmak bana çok zor gelecek...
Bu yüzden takıma aslında yardımcı değil dahada acili kaptan gerekiyor. Bayrağı benden devralabilecek biri.
Eğer burası böyle erimeye devam ederse kesinlikle kapatılır ki ben buranın kapatılmasını istemiyorum. Bu yüzden aranızda hedefine en az bi kaç aylık daha yolu olan bir arkadaşımızı yardımcı benden sonrada takım kaptanı olsun.
Ne dersiniz?
Hmm Allah mesut etsin cnım. bende 19 yaşındayım yakında 20 olucam23 yaşındaım 3 yıllık evliyim canım
hoşbulduk canım :) ya bu yarışmalar nasıl oluo şimdi napcam D:
Hmm Allah mesut etsin cnım. bende 19 yaşındayım yakında 20 olucamaaa ilk defa dikkatimi çekti 5 ay sonra 20 oluyorum hahahaha neyse benm boyumda 1.65 şuan 61 küsür kilolarda dolanıyorum çizelgemde görüldüğü gibi. hedefimi 57 yapıcam sanırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?