Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çocukları okula gönderip leslie ile yürüyeceğim
öğlene yeşil mercimek salatası yapacağım
acil silkeleyip yoluma devam etmeliyim 59 a az kaldı
haydi kızlar böyle olmaz bize hareket lazım
herkes spor yapacak yapmayan yandı yok öyle yaymak toto yu

Haklısın aslında. Antibiyotiği geçtim diyelim. Doğru dürüst ilaç vermeyide beceremiyorlar hadi ilacıda gecelim ama bari öneri versinler. Oda yok. Aah aah şu isviçre başlarına yıkılıversin :)

Tamam bu iyi fikir püsküüte yazarım biz hastayız

-------------

Takım kaptan yardımcısı gerekiyor hakikaten. Kim olsun kaptan yardımcısı?

Bide liste demişsiniz ama kızlar son bildirim cumaydı ve orda kimin aı geçiyorsa şuan takımda o var.

Sportieyi yaklaşık iki hafta önce izinli olarak bildirdim 6 ay içinde yarışmaya dönebilme şansı var.

Listemiz ise şöyle

Mattika
Yakar
Yeliz
Yagmur
Hilal
Çınarınalidesi
Sa
Bluedeniz
Pembemavii

9 kişiyiz. 3 kişi daha gelse ideal olur bence.

Kaptan yardımcımız olursa cumaları belkide bildirimi yapabilir yani amacım bildirimden sıyırmak değil beni yanlış anlamayın ama ben cumaları çalışıyorum dolayısıyla listemizi öğleden sonra bildiriyorum benim için problem yok ama cumaları daha erken bildirim yapılması açısından yazdım.

Öğlen kaşlarımı aldırmaya gidecem buraya beeelki giremem ama öğleden sonra tekrar mutlaka burdayım

ben birazdan işe gidiyorum kızlar tabi yürüyerek
tek sporum yürümek ne yapalım okulda fırsat bulunca tenefüslerde okuyorum artık akşama inşallah kaçamaksız yazarım
cumaya az kaldı ve ben hala + lardayım ne oldu bana ya nazarmı değdi

seninle hep aynı kaderi paylaşıyoruz

merhabalar kızlar
ne güzel takım yine canlanmıçiki günlük gerginlikten sonra bugün iyiyim şükürler olsun....
bu sabah 1 saat sahilde yürüyüş yaptım....temiz hava iyi geldi....duş aldıktan sonra dışarda biraz işim vardı yarım saat daha yürüyüş oldu bana

benim kaptan yardımcısi için adayım YAKAR bacı

çok onure oldum ( içine bülent ersoy kacmis yakar)
ama ben 5 haziran da takımdan ayrilmayi planlıyorum
ayrıca bu hesap kitap tan hiç anlamiyorum yoksa zevkle yapardım
ben de yağmur ve yeliz diyorum

KIZLAR BANA ACİL TARAFINDAN BASİT AMA LEZZETLİ BİR ENGİNAR YEMEĞİ TARİFİ LAZIM....

bu arada benim ideal kiloma az kaldı ya ,ama ben bunu 49 kg ye düşürmek istiyorum ....mezun olayım mı,yoksa devam mı edeyim öyle ikilemde kaldım bana fikir verin kızlar....

çok onure oldum ( içine bülent ersoy kacmis yakar)
ama ben 5 haziran da takımdan ayrilmayi planlıyorum
ayrıca bu hesap kitap tan hiç anlamiyorum yoksa zevkle yapardım
ben de yağmur ve yeliz diyorum

bende olmayı isterim ama pek aram yoktur öyle hesaplarla

tüm şişko lar blue denize kötü kötü baksın
boyun kaç bilmiyorum ama 49 ile kemik yigini gibi olacaksan hiç gerek yok sağlıklı bir görüntü de önemli diyorum
ay aklıma gülşen geldi

boyun kaç bilmiyorum ama 49 ile kemik yigini gibi olacaksan hiç gerek yok sağlıklı bir görüntü de önemli diyorum
ay aklıma gülşen geldi

boy yok bacım ya 156cm düşünün işte....
kötü kötü bakmayın bana sevin beni ,bağrınıza basın

ay aklıma gülşen geldi

Yakar a katılıyorum Bluedeniz, herkesin zevki tabiki ama ben öyle incecik olan bayanları hiç beğenmiyorum heleki pantolon giydiklerinde gülesim geliyo mesela bende 57de bırakmak istiyorum çok zayıflıktan yana değilim ama bi arkadaşm 55 ol 55 ol deyip druyo. hedefimi 57de bırakıp 55 e zamanla inmeyi planlıyorum

tamam kızlar mesaj alınmıştır....desenize bana ufak ufak yol göründüama ben 49 olmak istiyorummmmmm,hemide çokkkkk.....
iskeletor gibileri bende sevmiyorum ama boy kısa olunca mecburen kiloda az olmak durumunda .....ben şu 55 kg'yi bi göreyim ondan sonra hayırlısı artık

boy yok bacım ya 156cm düşünün işte....
kötü kötü bakmayın bana sevin beni ,bağrınıza basın

kız bende 1.5 metreyim
seni daha çok sevdim bir gönül ve boy bağımız oldu
55 iyi bence
dukan testi yapıtında dukan amca da bana 55 sana yeter de artar bile demişti
öteki türlü hastalıklı gibi olur
ama önemli olan sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun

evde işler beni bekliyor ....bir tarafım hadi kalk öğlen oldu,diğer tarafım aman boşver yarın yaparsın diyor....uffff ya ne oldu bana iyice kafayı yedim haaaaneyse kızlar ben şimdilik kaçar şu işlerimi bitireyim görüşürüz yine....kalın sağlıcakla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…