günaydın kızlar..
S_A canım okadar çok gereksiz antibiyotik kullanıyomuşuz ki yaşlandığımızda ciddi bi enfeksiyon geçirsek ilaçlar işe yaramazmış. şimdi sağlığı normal olan insanlar gençken hastalığı vücudun yenmesi doğru olan. burda olsan ikinci kutusuna geçmiştin antibiyotiğin ve yine öksürüyo olurdun inan bana.
takım için yeni üye çağıralım. ama cidden paylaşımlı insanlar olsun. günde 2 mesaj yazıcak üye lazım değil bize.
günaaaaaayddddıııııııın,
midem düne göre daha iyi ama hala toparlayamadım. o yüzden akşam bolca ekmek yedim. beyaz ekmek hemde. ekmek mide asidimi düşürüyor. midem rahatlıyor.
bu cuma takım bildiriminde hastalık nedeni ile kapalıyız filan mı yazsak kızlar.ben + yı geçtim +++ lardayım.
yeliz sen nerden katiliyorsun yarışmaya merak ettim bir sakincasi yoksa tabi[/QUOTE
yazmıştım ama belki görmedin
urfanın ilçesindeyiz uzaklarda memleketimden eş tayininden dolayı ah ah özledim be batıyı..
yeliz sen nerden katiliyorsun yarışmaya merak ettim bir sakincasi yoksa tabi[/QUOTE
yazmıştım ama belki görmedin
urfanın ilçesindeyiz uzaklarda memleketimden eş tayininden dolayı ah ah özledim be batıyı..
davulun sesi olabilir ama Urfa yı çooooooook severim ben
ben birazdan işe gidiyorum kızlar tabi yürüyerek
tek sporum yürümek ne yapalım okulda fırsat bulunca tenefüslerde okuyorum artık akşama inşallah kaçamaksız yazarım
cumaya az kaldı ve ben hala + lardayım ne oldu bana ya nazarmı değdi
benim kaptan yardımcısi için adayım YAKAR bacı
çok onure oldum ( içine bülent ersoy kacmis yakar)
ama ben 5 haziran da takımdan ayrilmayi planlıyorum
ayrıca bu hesap kitap tan hiç anlamiyorum yoksa zevkle yapardım
ben de yağmur ve yeliz diyorum
KIZLAR BANA ACİL TARAFINDAN BASİT AMA LEZZETLİ BİR ENGİNAR YEMEĞİ TARİFİ LAZIM....
bu arada benim ideal kiloma az kaldı ya ,ama ben bunu 49 kg ye düşürmek istiyorum ....mezun olayım mı,yoksa devam mı edeyim öyle ikilemde kaldım bana fikir verin kızlar....
tüm şişko lar blue denize kötü kötü baksın
boyun kaç bilmiyorum ama 49 ile kemik yigini gibi olacaksan hiç gerek yok sağlıklı bir görüntü de önemli diyorum
ay aklıma gülşen geldi
KIZLAR BANA ACİL TARAFINDAN BASİT AMA LEZZETLİ BİR ENGİNAR YEMEĞİ TARİFİ LAZIM....
bu arada benim ideal kiloma az kaldı ya ,ama ben bunu 49 kg ye düşürmek istiyorum ....mezun olayım mı,yoksa devam mı edeyim öyle ikilemde kaldım bana fikir verin kızlar....
tüm şişko lar blue denize kötü kötü baksın
boyun kaç bilmiyorum ama 49 ile kemik yigini gibi olacaksan hiç gerek yok sağlıklı bir görüntü de önemli diyorum
ay aklıma gülşen geldi
Yakar a katılıyorum Bluedeniz, herkesin zevki tabiki ama ben öyle incecik olan bayanları hiç beğenmiyorum heleki pantolon giydiklerinde gülesim geliyomesela bende 57de bırakmak istiyorum çok zayıflıktan yana değilim ama bi arkadaşm 55 ol 55 ol deyip druyo. hedefimi 57de bırakıp 55 e zamanla inmeyi planlıyorum
boy yok bacım ya156cm düşünün işte....
kötü kötü bakmayın bana sevin beni ,bağrınıza basın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?