Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İstanbulluyum canım doğma büyüme tüm ailece

bizde izmirliyik işte :)

canım ya bu arada ben sabahları hep yumurta yiyorum çok seviyorum yağsız tuzsuz 2 haslama yumurta yerim ne ekmek ne domates hiç bişi yok sadece 2 yumurta zararı olurmu acaba :S bu arada 3 aydır falan hiç ekmek yemedim yemiyorum ekmeği hepten kestim hiç bi gün ekmek dalan yemiyorum sandviç falanda yemiyom dürüm mürüm hiç yani ekmek türü bişi yok yani :S ayda bir börek açarım onu yerim haftada bi haşlama makarna hiç yağlamıyorum bol yoğurtluyorum süzüp onu yiyorum çay kahve vs hiç aram yok ama günde yaklaşık 1 litre süt içiorumdur acayip bi alışkanlık çocukluumdan beri bırakamadım genelde sebze yiyorum et sevmiyorum arada bi köfte yerim okdar yani 2 ayda bir eve salam sosis alırım bi kaç gün yenir arada o onun dışında fanta içerim günde ortalama 1 bardak kadar, günde 3 4 litre su rahat içiyorumdur ama ne yeşilçaydır form çaydır falan yok haftada birde 1 tane çikolata yerim, eşim sirkeli kurabiye çok sever o yzden sürekli evde vardır 2-3 tane günde yerim karnım acıkınca 1 tane atarım ağzıma o olur yani aslında tüm gün yediklerimi sayarsak

sabah 2 yumurta
arada süt 1 kurabiye

öğlen ne yemek varsa bi tabak ama dolu dolu deil

arada süt 1 kurabiye ( kurabiyeler ofak simit şeklinde pastanelerde satılan ebatlarda diyim)

akşam yine ne yemek yaptıysam ondan biraz yerm

öğünlerimde mesela örneğin pilav sebze yemeği çorba var diyelim ki kepçe çorba 3 4 kaşık pilav 3 4 kaşık sebze yemeği öle yiyom yani

şimdi bu yemelerim iyimi azmı çok mu :S hiç açlık hissetmiyorum ama bunuda belirteyim diyet deilde bu benm yeme şeklim oldu :S

spor olarakta haftada 3 4 gün evde koşu bandım var yürürüm 1 saat

eklemem veya çıkarmam gerekenler varsa yardımcı olursan sevinirim oyhhh çok uzun oldu glba

canım hoşgeldin.. vermen gereken kilo fazla olduğu için yediklerin hakkında yorum yapmaya çekiniyorum. diyetisyenler kilosu fazla olana daha kalorili diyet yazar. bi yandan hastalığın da varmış. nacizane sana karatay diyetini öneririm. 1 senede 120 kilodan 60 kiloya inenler biliyorum. ama kitabını alıp herşeyiyle uygulaman lazım. bi araştır istersen.

kızlar kaptanlık ve kaptan yardımcılığı hakkında ben bi süre daha buralarda gibiyim ama kaptanlığ üstlemem cuma günü vaktinde giremeyebilirim malum çocuk var. yaz da geldi izinler tatiller başlıcak. ben kaptan yardımcılığına aday olabilirim. ama bu bi süre sonra kaptan olmak anlamına gelmesin. sadece yardımcılık.

yiyemiyorum bende fazlasını :) ben düzenli bi diyet listesine uyamıyorum sonuçta eşim yemek istiyo ondan bundan az az yemeye çalışıyorum .. çok isterm karataya uymayı ama uyulmıyo işte napsam bilemedimki :S

yiyemiyorum bende fazlasını :) ben düzenli bi diyet listesine uyamıyorum sonuçta eşim yemek istiyo ondan bundan az az yemeye çalışıyorum .. çok isterm karataya uymayı ama uyulmıyo işte napsam bilemedimki :S

karatay diyet listesi değil. farklı kuralları var sadece. bence bi oku. çünkü karatay diyeti vermesi gereken kilosu fazla olanlarda tıkır tıkır işleyen bi diyet. ayda 4 kilo verirsin en az.

canım birde karatayda cevizdir kuru kayısıdır falan var ben yemiyorum hiç onları bi yılbaşında içerken yanında çerez yerim bide arada bi derbi varsa maç izlerken oda bira yanı fıstık yani küçük bi kase ceviz falan bunları yemesem olmazmı bide tamammen mi uymak gerekiyo yani diyelim akşam yemeğinde bu bu bu diyo ben onu mu yemem lazım :S

valla canım bana göre normal senin yediklerin, hiç ekmekte yemiyomuşsun süper bence

selamlar kızlar saldım kendimi bu ara nasıl toparlıyım bilemedim hiç değilse cumaya kadar sıkı bişeyler yapmam lazım moral için sizin önerebileceğiniz bişey varmı

ben dogumdan once 56 kıloydum doguma 74 ıle gıttım tam 18 kılo almıstım dogumdan 1 ay sonra 62 kılo olmustum kendılıgımden sımdı oglum 1 yasında spor ve yedıklerıme dıkkat ederek tam 6 kılo verdım 57 kıloyum suan ama gobegım hala varrr gıtmıo o yuzden 5 kılo daha vermek ıstıyrummmmm

deliiiicim bende senın gıbıyım aslında herseyden az az yıyorum tatlıyı cıkardım hayatımdan abur cuburu kestımm arada kacamaklarım oluo tabı ama ben spora zaman ayıramıcam malesefff calısyorum vaktm yokk

yeni arkadaşlar hosgeldiniz
inşallah güzel kilolar verir kurtuluruz bu yüklerden
ben baya eskiyim bu yollarda nerdeyse emekliliğim gelecek yani
mattika kaptan yardımcılığı için gönüllü olmak çok güzel bende takım için elinden geleni yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…