böyle acil şeylerde giremediğimizde sorun oluyor mu yeni olduğum için bilmiyorumda
geçmiş olsun canımkızlar dün biranda çıkıverdim bugun yenı girebildim ananem rahatsızlanınca direk hastane yoluna düştüm çok şükür iyi biraz önce geldm eve yenı gırdım yanı
Iyi geceleeerr
bogazimin ici kulaklarim yaniyoryeter artik yaa iyice nezle ye cevirdi. dün sabahtan beri sürekli hafif atesim var devamli hissediyorum yaaa
agridan öksürmekten uyuyamadim simdi kendime balli süt yaptim ve takima gelip yarinin listesini hazirlayayimda bari bir faydasi olsun su uyuyamamanin dedim
SA geçmedimi hala canım yaa.. sırtına ve boynuna doğru bal sürüp üstüne tülbent yada gazete koyup o şekilde yatıp bi güzel dinlen, benim arkadaşım boğazı ağrıdığında hep öyle yapardı, bilmem sende işe yarar mı yinede söylemek istedim canım..Kilo bildiriminde açılışı ben yapayım. Benim kilom aynı maalesef.
Ve büyük bir umudum vardı boğaz ağrım geçsin diye ama geçmiyor geçmiyooooor
Yagmur, dinlenmek o ne dir canım? Dün izinliydim ev işi yanında azıcık oturdum.. Ama şuan işe gidiyorum.( bal sürmeyi ilk kez duyuyorum ayrıca şeker manyağı biri olarak sanırım onu yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?