Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba kızlar bende sabahçıydım bugün..
öğlene kadar iyiydim ama öğlen simit yedim çok olmaz inşallah
yarına bende elimde patlatcam bombayı ama haftaya boşa gitmeyecek inşallah
hatalarımı anladım başta dışarda yemek
akşamları dondurma yemek
bu haftada kilo verme haftası değil öğrenme haftası oldu benim için

merhaba
ben 8.takım kaptanıyım
kardeş takımımız olarak bir bakayım dedim

yeni gelenler var sanırım
hoşgeldiniz aramıza
bizim grupta da yeni arkadaşlar var
heyecan geldiiii takıma
her zaman yeşil çay içmeye beklerizzzzzzz

kaptan yardımcınız geldiii
akşam oldu lan ben fırsat bulup gelene kadar.
yeni arkadaşlar gelmiş, kaç kişi tam anlayamadım ama paylaşıma devam edeni unutmayız zaten
canımıncanı diye hatırlıyorım jillian yaparken dizimi sakatladım yazmış, ben de yaptım 6 gün, baktım dizim bi garip oldu bıraktım. süper bi spor ama o kondüsyon yok bizde. önemli bişey değildir inş seninki de.

merhaba kızlar
çocukları gösterdiğinden beri yatıyorum nasıl bir baş ağrı sı anlatamam
kendime gelemedim daha keşke yarın olmasa bende durum vahim öyle kilo işi değil ama gr da olsa artı da olmak can sıkıcı

yagmur, tabii canim yaparim tesekkür ederim hatirlattigin iciinnn

SA bugünkü menü:

sabah: 1 yumurta, yesil sogan, nane, beyaz peynir, kasar, portakal suyu, ekmek, 1 yenidünya, maydonoz

yani bildiginiz tam grip kahvaltisi oldu bol yesillikli.

yarindan itibaren protein agirlikli beslenmeye tam anlamiyla basliyorum. 3 haftalik maraton ilan edecegim kendime!!!

şöyle 2 hafta da 5-6 kilo verdiren bir diyet bul
iki hafta canımı dişime taksam diye plan yapıyorum kahve yanına cikolata yiyorum
nasıl yaman çekişki

iki hafta canımı dişime taksam diye plan yapıyorum kahve yanına cikolata yiyorum
nasıl yaman çekişki

canım var öyle bir diyet lahana çorbası diyeti ben haftada 3 kilo verdim ama 1hafta yaptım zaten,
şu taşınma işimi bitireyim tekrar yapmayı düşünüyorum çünkü tamamen durdu kilo vermem

nasıl yaman çekişki

valla banada lazım öyle bi diyet canım ya ve ben yine bugün cozuttum, 1tane pişmaniye indirdim mideme ooohh maşallahhh

nasıl yaman çekişki

aynen bende öyle bir plan yapacagim kendime tam 3 haftalik spor ve yiyecek programi. ama diyet listesine bakmicam.

örnegin normal kendi bilgimle diyet yapacagim. sebzeye proteine yogurta agirlik verecem.

bugün benim detoks günüm
sabah 1 kase yoğurt
öğle 2 bardak ayran 2 yulaflı bisküvi
akşam 2 bardak ayran 1 avuç kuru üzüm 1 avuç fındık
2 lt su içtim

beraber yaparsak destek oluruz birbirimize
ben patates diyeti buldum herkes araştırın sın uygun olana başlayalım
birbirinizden güç aliriz pes etmeye biraz yüzümüz olmaz ok diyenler araştırmaya başlayalım

ben patates diyeti yapamam ama iste dedigim gibi bir liste olmadan kendi kendime diyet yapmak istiyorum yillardir diyet ansiklopedisi yutmus gibiyim.. kimi zaman kendim yapinca ertesi sabah 700 gram gitmis bile oluyordu...

Eveeeett kızlar akşam yemeğimi de yedim şimdi yeşil çayimi yudumluyorum

menümm

sabah
75 ml su

ogle
3 kurabiye
peynirli omlet
el kadar büyüklükte pide
3 ısırıkta kepek ekmek
(ekmeği biraz kaçırmışim ama saat 11deydi eritmisimdir)
yeşil çay

ara
4-5 tane kurabiye

akşam
2 dilim kepek ekmekle tost
yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…