başkanım haftaya ben izin almayı düşünüyorum taşınıcaz onun için, en uzun izin süresi ne kadar varmı bi süre
En az 2 cuma izinli olmalısın
En fazla 6 ay[/QUOT
en az izin süresiyle atlatırım inşllh
en az izin süresiyle atlatırım inşllh
insallah canim, o halde yarin degil birdahaki cuma izine ayriliyorsun. birdahaki haftaya tahmince kac kafta izinde olacagini bana bildir lütfen
merhaba kızlar
çocukları gösterdiğinden beri yatıyorum nasıl bir baş ağrı sı anlatamam
kendime gelemedim daha keşke yarın olmasa bende durum vahim öyle kilo işi değil ama gr da olsa artı da olmak can sıkıcı
evet 100 gramda almak can skci maalesef canim. ah bende bu grip olmasaydi ne planlarim vardi bu hafta icin :26: bu sabah tartildim gene ayni tam 75
merhaba
kolay gelsin ben eylül annesiyim mattikanın arkadaşıyım onun duvarından gördüm burayı biraz okudum yazdıklarınızı eğlenceli ve banada uyar burası tabi siz uygun görürseniz:18:
bizde topikçe rejimdeyiz ve cumartesileri kilo bildiriyoruz orda aktif arkadaşlar çok aslında mattika bi çağrı yapabilir bizim topikte ben bi hatırlatayım
Hosgeldin mattikanin dedigi gibi takimda yer var istersen katilabilirsin
Aaaa karpuz şimdi masum değil mii :/ hafta sonu benm yediğim karpuzun haddi hesabı yoktuuuuneyse ablam gitsinde şu fazlacıklarımıda veriyim kurtulayım ya
cizelgene göre hedefine cok az kalmis. sen hedefini 57 yapmak istiyordun degilmi?
evet patates olmadı ıkı kez ama annemlerdeyım buaralar ne yaprsa yıyorum bıtek patates vardı mecbur yedımmm bugun dengelıcem artıkk:))) karpuzu hatırllatıgın ıyı oldu ılk defa aldık bu sene bıraz kacırdımm...
hosgeldin canim arkadaslar hatirlatmistir ama bende hatirlatayim takim kurallarimiz bu basligin ilk mesajinda mevcut.. Ve 2 hafta deneme süren olacak. sonra listeye alinacaksin.Bana suanki kilon ve hedefin lazim canim
kızlar merhaba bende aranıza yeni katılıyorum.Yaptıklarımdan ve yediklerimden şöyle bi kısaca bahsediyim...Mart ayının başında 74 kiloyla diyete başladım,1 ay sonunda 4 kilo verdim spor yapmadım,yediklerimi baya kısmıştım...ancak taşınma işlerimiz olduğu için çoğu zaman dışardan yemek yiyince,misafirlikti şuydu buydu derken nisanda dikkat edemedim.Mayısta tekrar başladım,jillian 30 day shred yapıyodum bugün 16.günüm olucaktı,bacağım sakatlandı malesef...diyetle beraber baya inceldim,bu spora yeni başlayanlarda kas yoğunluğundan dolayı kilo artısı görüldüğü için tartılmadım,sürekli ölçü alıyorum.Tabi buraya katılınca tartılmak şart oldu.Doktora gittikten sonra spora ne kadar ara vericeğim belli olucak o zamanda kadar bacağımı zorlamadan,slim&six pack yapmayı düşünüyorum,bel ve göbek çevresi için etkili...Yediklerime gelicek olursam sabah 1 dilim light ekmek,domates biber,peynir,bazı günler yumurta.Öğlenleri çoğu zaman yiyemiyorum acıkmadığım için,acıkırsamda salata sebze yemeği vb.şeyler.Akşamları olabildiğince fırında ızgara yada yağsız yemekler sebze yemekleri vs,yanında salata ve hergün mutlaka yoğurt light olmak şartıyla.Ekmek yemiyorum gün boyunca bi tek kahvaltıda..Şunuda ekliyimşuanki kilom 68,boy 1.70,hedef 55
Hosgeldin cnm, hedefini 1,70 boya göre 55 olarak bildirmissin. yani daha hedefine 13 kilo var. Hedefleri sonradan düsüremiyoruz bu yüzden hedef secmeden önce iyiice düsünn
şöyle 2 hafta da 5-6 kilo verdiren bir diyet bul
iki hafta canımı dişime taksam diye plan yapıyorum kahve yanına cikolata yiyorum
nasıl yaman çekişki
iki hafta canımı dişime taksam diye plan yapıyorum kahve yanına cikolata yiyorum
nasıl yaman çekişki
nasıl yaman çekişki
beraber yaparsak destek oluruz birbirimize
ben patates diyeti buldum herkes araştırın sın uygun olana başlayalım
birbirinizden güç aliriz pes etmeye biraz yüzümüz olmaz ok diyenler araştırmaya başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?