Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın
yağmur seni mutlu ettiyse boşver bazen böyle kaçamaklar insanı daha da hırslandırır

valla aynen canım ben zaten geçen hafta demiştim bu hafta +larda olurum diye sürekli kendimi kısıtlayıp bıktırmaktansa arada böyle şeyler bence güzel, çünkü artık abartılcak aa şuna bak nekadar şişko denilcek bi kilom kalmadı çok şükür 5 6 kilo daha versem haziran sonuna kadar benm için tamamdır artık

günaydın dünkü yediklerim

sabah 1 dilim kepek ekmegı 1kk peynır ve 5 tane yesıl zeytın sekersız cay

öğlen corba ve cok cok az patates salatası ara bır muz öğlenkı yemek kesmedı aksamda tavuklu patates yemegı bır tabak bol salataaa

arada karpuz yedımm ve bol boll suuuuuuuuuu:))))

karpuz hem şeker hemde içinde yağ olan bir meyve sanildigi kadar masum değil bir dilinden fazla yememeye çalış
patates biraz fazla olmuş malum nişasta

karpuz hem şeker hemde içinde yağ olan bir meyve sanildigi kadar masum değil bir dilinden fazla yememeye çalış
patates biraz fazla olmuş malum nişasta

evet patates olmadı ıkı kez ama annemlerdeyım buaralar ne yaprsa yıyorum bıtek patates vardı mecbur yedımmm bugun dengelıcem artıkk:))) karpuzu hatırllatıgın ıyı oldu ılk defa aldık bu sene bıraz kacırdımm...

Aaaa karpuz şimdi masum değil mii :/ hafta sonu benm yediğim karpuzun haddi hesabı yoktuuuu neyse ablam gitsinde şu fazlacıklarımıda veriyim kurtulayım ya

günaydın bayanlar,

o bomba bu hafte benim elimde mi neremde patlayacak bilmiyorum ama + ların şahını gördüm bu sabah. Midem hala kötü, dün erken çıktım dayanamadım, su da içemiyorum midem daha kötü oluyor öyle işte.

matikkacım hayırlı olsun canım,

yağmur takma o kadar dengelerisin sen merak etme.

yakar bacım gitme ya az daha kal:26:

bu arada dünkü menümü paylaşamıcam, ekmek yedim yine bol bol ekmek arası ekmek

bu hafta bizim takım yerlerde, hadi sizin hastalığınız var benm +lar keyfe keder gerçekten geçmiş olsun önce sağlık, iyileşte bi an önce o aldığın +cıklar gider elbet

kızlar adet olcam olamadım acayıp karnım belım agrıo ama olamadım dogum kontrol hapı kullanıodum onu ıcmedım almayı unuttugum ıcın ondan olamıorum sanırım karnım sıstı ıyıceeee(

bu hafta bizim takım yerlerde, hadi sizin hastalığınız var benm +lar keyfe keder gerçekten geçmiş olsun önce sağlık, iyileşte bi an önce o aldığın +cıklar gider elbet

yahu + larında ne varmış allah allah kızıcam ama, bak bu kadar kısıtlarsan ve çok çabuk kilo verirsen çok kolay alırsı. Bluedeniz in menülere bak.

yahu + larında ne varmış allah allah kızıcam ama, bak bu kadar kısıtlarsan ve çok çabuk kilo verirsen çok kolay alırsı. Bluedeniz in menülere bak.

aslında yediklerim bana bazen fazla bile geliyo ama çabuk kilo alıp verebilen bi bünyem var o yüzden böyle oluyo. ben normaldede çok yemek yemezdim, sadece çikolatam cipsim tatlım hep yanımda olurdu onları kestim ha birde kola içmiyorum artık sanırım ondan daha rahat kilo verdim

kızlar merhaba bende aranıza yeni katılıyorum.Yaptıklarımdan ve yediklerimden şöyle bi kısaca bahsediyim...Mart ayının başında 74 kiloyla diyete başladım,1 ay sonunda 4 kilo verdim spor yapmadım,yediklerimi baya kısmıştım...ancak taşınma işlerimiz olduğu için çoğu zaman dışardan yemek yiyince,misafirlikti şuydu buydu derken nisanda dikkat edemedim.Mayısta tekrar başladım,jillian 30 day shred yapıyodum bugün 16.günüm olucaktı,bacağım sakatlandı malesef...diyetle beraber baya inceldim,bu spora yeni başlayanlarda kas yoğunluğundan dolayı kilo artısı görüldüğü için tartılmadım,sürekli ölçü alıyorum.Tabi buraya katılınca tartılmak şart oldu.Doktora gittikten sonra spora ne kadar ara vericeğim belli olucak o zamanda kadar bacağımı zorlamadan,slim&six pack yapmayı düşünüyorum,bel ve göbek çevresi için etkili...Yediklerime gelicek olursam sabah 1 dilim light ekmek,domates biber,peynir,bazı günler yumurta.Öğlenleri çoğu zaman yiyemiyorum acıkmadığım için,acıkırsamda salata sebze yemeği vb.şeyler.Akşamları olabildiğince fırında ızgara yada yağsız yemekler sebze yemekleri vs,yanında salata ve hergün mutlaka yoğurt light olmak şartıyla.Ekmek yemiyorum gün boyunca bi tek kahvaltıda..Şunuda ekliyimşuanki kilom 68,boy 1.70,hedef 55

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr....
az kalorili mutlu ve de huzurlu bir gün diliyorum....
orticanımnaptın sen midene üşüttünmü,böyle ekmek yemekle nereye kadar devam edicen bir doktora gitsen diyorum....
evet canım bana ufak ufak yol göründü artık,hiç gidesim yok inanki hem burdan ayrılmak istemiyorum bir süre daha hemde 50 -49 a kadar ineyim istiyorum....(aramızda kalsın biraz inada bindirdim)
hilalcim yarışdaşım sen napıyosun bu hafta hiç denk gelemedik seninle de....
yağmurcum kaçamak demeyelim onlara ödül diyelim de beyne şirin mesajlar verelim....bence daha iyi olur zannımca:125:
yakar bacım bir kaç haftadır çok iyi gidiyorsun bence böyle giderse eğer o 5-6 kiloyuda rahat vereceksin diyorum ben ....yürüyüşlerede başladın zaten....

hoşgeldin arkadaşım

evet aslında ödülcüklerim desem daha iyi çünkü okdar kilo verdim, 3 5 7 9 tane gofretin lafımı olur dimi

selamlar kızlar nasılsınız yarın tartı günümüz var korkuyorum valla sonuçtan:26: bu hafta hiç dikkat edemedim herhafta dikkat ettiğim halde yerimde sayıyordum şimdi ne kadar aldım çok merak ediyorum :26:
bugün sadece yoğurt yiycem hiç değilse detoks olurr

Günaydııın daha kahvaltı sofrasında olduğum için günaydın dedim :))

Evimin işini bitireyim ayaklrımı uzatıp burda keyif yapacağım. :)))

öğlene kadar olan menümle karşınızdayıımm,

Sabah mercimek çorbası + 1 dilim kepek ekmek

Ara: 2tane erik

Öğlen : 2 yemek kaşığı makarna ( yoğurtlu dereotlu ve pul biberli) + 3 y.kaşığı barbunya (sadece tanelerini yedim) + 2 tane sigara böreği yağ hiç yoktu nasıl kızartmışlar anlamadım ve 2çatal peynir 1 zeytin..
Bugün öğlende ordöv tabağı vardı ondan 7 çeşitti ben bukadarını yedim sigara böreği çok oldu gbi ama bilemiyorum şimdi

ara: erik yicemm

Akşam Allah keriimm

Yeni gelenler hoşgeldiniz bende tekrar kendimi tanıtayım :)

21 yaşındayım evliyim çocuğum yok isviçrede yaşıyorum. Takım kaptanıyım ama gün boyu giremiyorum çalışıyorum takımı canlandırmaya çalışıyoruz elimden geleni bende yapacam hepiniz hoşgeldiniz

2 hafta deneme süreciniz var paylaşımınız iyi olunca listeye alınacaksınız :))

İnşallah kısa zamanda kilolarımızdan birlikte kurtuluruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…