valla ev işleri zor canım ya bende kaç gündür uğraşıyorum anca toparladım ev temizliğini, akşamda bi dünya işim var ama bitti nerdeyse
bu hafta çok yoğundum
dışarda çok yedik ama ben evdede durmadım:)
ayrıca birazda sıkıldım galiba hep aynı şeyler falan
hele 2 gün neyi özlemişsem yedim valla
hep aynı olamıyoruz tabii..
bu uzun yolda iniş çıkışlar var kolay değil ama,
yiyecekleri çeşitlendirip değişik şeyleri çoğaltmam gerek bide vakitsizlikten insan kolaya kaçıyor ne tüketmem gerektiğini bilmem öğrenmem lazım galiba her zamanda sebze pişirilmiyor ki..
öyle işte kızlar morale ihtiyacım var..
şöyle bir itici güç istiyorum...
haklısın canım valla bende ablam geldiğinden beri yedimde yedim ooohh.. ilk hedefime ulaştım nerdeyse, bundan sonrasınıda bu şekilde verirsem haziran sonu istediğim gibi ve ömrümde ilk defa zayıf olan bi genç kız olucaammmm
bende bu hafta toparlamam lazım kendimi ve en en ucundanda olsa 59u görmem lazım, ama baya zor sanırım neyyyyse deniyeceğiim, 60 kg olsam bile bu beni süper etkiler ve takip eden ortalama 4 haftada istediğim kiloda olurum, asıl iş ondan sonra o kiloyu koruyabilmektee...
haklısın aslında bende öyle şişman gözükmüyorum hatta zayıfladın diyenlerde var ama tempom düştü biraz
bazen bazı yiyeceklere çok kalorilide olsa hayırdiyemiyorum kendime kızıyorum sonra..
neyse hadi bu yeni bir başlangıç osun bakalım..
tekrar eski tempomuza dönelim..
yağmurcum benimde sorunum dışarda grupça çıktığımızda kendimi tutamam..
hep evde kalayım bari..
aynen canım bende öyleyim, biri karşımda yeyince hayır yemem diyemiyorum ama artık şunu yapabiliyorum, hepsini değilde yarısını yiyorumneyse az kaldı canım azzz, 1 ayda 5kg verdim ben, haziran sonuna kadar da şu fazla olan 5kg mi versem benim için tamamdır, 50 küsürlü kiloları ben en son 6. sınıftaydım gördüğümde sanırım.. ama nedense ben hala kendimi zayıflamş hissetmiyorum, her gören soruyo kilo vermişsin kız nasıl oldu falan diye ama benm farkedebildiğim bişey yok ortadaa.
kaptan yardımcınız geldiii
akşam oldu lan ben fırsat bulup gelene kadar.
yeni arkadaşlar gelmiş, kaç kişi tam anlayamadım ama paylaşıma devam edeni unutmayız zaten
canımıncanı diye hatırlıyorım jillian yaparken dizimi sakatladım yazmış, ben de yaptım 6 gün, baktım dizim bi garip oldu bıraktım. süper bi spor ama o kondüsyon yok bizde. önemli bişey değildir inş seninki de.
canım sende burdaymışsınbu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz bacılar
mattika bacım kaptan yardımcılıgin vatana millete hayırlı olsun
hoşbulduk canımhoşgeldin arkadaşım
günaydın kızlar
sabah şerifleriniz hayırlı olsun
bir haftayı daha geride bıraktık,ve kilo bildirimimi yapayım bende;
geçen hafta : 57.2 kg
bu hafta : 56.2 kg
giden : 1 kg
% 1.74
valla harikasın ne güzel senin adına sevindim
tebrik ederim canım,spor yapıyomusun:26:günaydın kızlar
% 1.74
günaydın kızlar
% 1.74
tebrik ederim canım,spor yapıyomusun:26:
süpeeeeeeeerrrr ıslıık ıslıııkk valla kendim vermişim gibi sevindiim
çok teşekkürler canım:13: evet spor yapıyorum bu hafta özellikle 1 er saat hızlı tempoda yürüdüm son zamanlarda aksatsamda leslie sensie de yaptım + böyle işte
teşekkürler cimcimesen naptın bu hafta ilk artıyı görmüşsün :44: bir de 8-9 tane şekersiz şeker yemişsin nasıl ben onu anlamadım ki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?