Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

valla ev işleri zor canım ya bende kaç gündür uğraşıyorum anca toparladım ev temizliğini, akşamda bi dünya işim var ama bitti nerdeyse

Ay valla gına geldi ya (( evde ütülenecek dağ gibi çamaşır var ( üüüf üüüf efkarlandımm

haklısın canım valla bende ablam geldiğinden beri yedimde yedim ooohh.. ilk hedefime ulaştım nerdeyse, bundan sonrasınıda bu şekilde verirsem haziran sonu istediğim gibi ve ömrümde ilk defa zayıf olan bi genç kız olucaammmm

öyle işte kızlar morale ihtiyacım var..
şöyle bir itici güç istiyorum...

bende bu hafta toparlamam lazım kendimi ve en en ucundanda olsa 59u görmem lazım, ama baya zor sanırım neyyyyse deniyeceğiim, 60 kg olsam bile bu beni süper etkiler ve takip eden ortalama 4 haftada istediğim kiloda olurum, asıl iş ondan sonra o kiloyu koruyabilmektee...

haklısın aslında bende öyle şişman gözükmüyorum hatta zayıfladın diyenlerde var ama tempom düştü biraz
bazen bazı yiyeceklere çok kalorilide olsa hayır diyemiyorum kendime kızıyorum sonra..
neyse hadi bu yeni bir başlangıç osun bakalım..
tekrar eski tempomuza dönelim..
yağmurcum benimde sorunum dışarda grupça çıktığımızda kendimi tutamam..
hep evde kalayım bari..

haklısın kilo koruma çok zor..
bak buraya devamlı uğramaya çalışıyoruz çok emek veriyoruz kolay değil
üstelik tatilde yaklaşıyor 30 hazirana kadar bu iş bitmeli arkadaş:13::13::13::13::13:

aynen canım bende öyleyim, biri karşımda yeyince hayır yemem diyemiyorum ama artık şunu yapabiliyorum, hepsini değilde yarısını yiyorum neyse az kaldı canım azzz, 1 ayda 5kg verdim ben, haziran sonuna kadar da şu fazla olan 5kg mi versem benim için tamamdır, 50 küsürlü kiloları ben en son 6. sınıftaydım gördüğümde sanırım.. ama nedense ben hala kendimi zayıflamş hissetmiyorum, her gören soruyo kilo vermişsin kız nasıl oldu falan diye ama benm farkedebildiğim bişey yok ortadaa.

haklısn 1 ayda 5 kiloda sağlıklı bence..
hadi bakalım bundan sonra daha çok sarılalım bu işe:)

benimki önemli bişey gibi üstüne düşmedim dün geçer gibi oldu bi ara,akşam ağrısından uyuyamadım...Çok güzel inceltiyo level 2'de belli olmaya başlamıştı ama kısmetslim&six pack yapıyorum artık

Hosgeldin cnm, hedefini 1,70 boya göre 55 olarak bildirmissin. yani daha hedefine 13 kilo var. Hedefleri sonradan düsüremiyoruz bu yüzden hedef secmeden önce iyiice düsünn [/QUOTE]
yok yok 55 son kararımburaya daha fazla yazdırsamda ben o kiloya düşücem
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz bacılar
mattika bacım kaptan yardımcılıgin vatana millete hayırlı olsun
canım sende burdaymışsın hoşbulduk bu arada
hoşgeldin arkadaşım
hoşbulduk canım

ben dün kahvaltımı yazmıştım zaten,öğlen 2 kaşık ıspanakla,light yoğurt ve light colaakşamda 1 tane büyük köfte,light yoğurt,1 tanecik marul,1 kaşıkta amerikan salatasıdayanamadım...Bu sabah peynir,yarım domates,1 dilim kızarmış light ekmek ve az şekerli çay

Son düzenleme:
günaydın kızlar
sabah şerifleriniz hayırlı olsun

bir haftayı daha geride bıraktık,ve kilo bildirimimi yapayım bende;

geçen hafta : 57.2 kg

bu hafta : 56.2 kg

giden : 1 kg

% 1.74

3. takım 310. Etap

S_A( 75,0/75,0/0,00/0,00%) kilosu aynı
yakar76 (61,8/61,8 / 0,0/ 0,00%)
mattika ( 68,6/68,6 / 0,0/0,00%)
hilal60300 (64,8/64,8/0,0/0,00%)
CINARINANNESI ( 64,7/ 64,7/ 0,0/0,00%)
BLUEDENIZ ( 57,2/56,2 / 1/ 1.74%)
Yagmur199 (61,7/61,9 / -0,2/-0,32%) Hedefini 57 yapmak istiyor
Yeliz209(61,0/ 61,3 /- 0,3/-0,49%) Hedefini 55 yapmak istiyor
Pembemavii (65,7/65,7/0,0/0,00)

tebrik ederim canım,spor yapıyomusun:26:

çok teşekkürler canım:13: evet spor yapıyorum bu hafta özellikle 1 er saat hızlı tempoda yürüdümson zamanlarda aksatsamda leslie sensie de yaptım + böyle işte

süpeeeeeeeerrrr ıslıık ıslıııkk valla kendim vermişim gibi sevindiim

teşekkürler cimcimesen naptın bu hafta ilk artıyı görmüşsün:44: bir de 8-9 tane şekersiz şeker yemişsin nasıl ben onu anlamadım ki:44:

olips xs diye şekerler var ya mentollü, içinde şeker olmayan kendiliğinden şekeri olan şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…