olips xs diye şekerler var ya mentollü, içinde şeker olmayan kendiliğinden şekeri olan şeyler
bu haftayıda atlattık kızlar hayırlısıyla.... az da olsa artılar var ama kısa zamanda telafi edilecek kadar az....önümüzdeki hafta çok daha iyi sonuçlar alırız inşallah....ben şimdilik kaçarkahvaltı zamanı....kalın sağlıcakla
günaydın kızlar
halim vahim kızlar dunden bugüne 500 gr aferin bana değil mi ama hep o cikolata ve lokum ların suçu benim hiç suçum yok
gelelim zurnanın zırt dediği yere
geçen hafta 61.800
bu hafta 62.900
gelen 1.100 utanç verici
söz veriyorum kızlar haftaya böyle olmayacak
üzülme arkadaşım bizde üzüldük bir işe yaramadı
bu haftada yeme içme haftası olmuş işte bizim için..
ama toparlandık artık bu hafta yürüyüş sebze yemeği inşallah başaracağız..
bu arada benim canımda çok tatlı istedi bu hafta sebebini anlamadım kendimize diyet tatlılar yapmalı böyle dışardan yiyince hemen kilo yapıyor
arkadaşlar biri benim yüzdemi hesaplayabilirmi ben beceremedim yine
afiyet olsuncanım bişey daha sorucaktım 18 kilomu verdin,kaç ayda verdin...ne güzel ya darısı bana
günaydın kızlar
halim vahim kızlar dunden bugüne 500 gr aferin bana değil mi ama hep o cikolata ve lokum ların suçu benim hiç suçum yok
gelelim zurnanın zırt dediği yere
geçen hafta 61.800
bu hafta 62.900
gelen 1.100 utanç verici
söz veriyorum kızlar haftaya böyle olmayacak
teşekkürler canım....31/10/2012 de 75 kg ile diyete başladım....bu ayın sonunda 7 ay bitecek
inşallah sende verirsin tabiki azim ve iradenin elinden allahın izniyle ne kurtulmuşki....bir de takıma zaman ayırırsan motivasyonun dahada güzel olur ....
bu arada bebişinin yaş günü bugün galibaallah sağlıkla huzurla nice yaşlar versin inşallah
ben o kadar sabredemem sanırımbiraz sabırsızım,5 sene önce 3 4 ayda 20 kilo vermiştim,ama sağlıksızdı giriyorum çoğu zaman,yediklerimi hergün düzenli yazarım amin canım saol bir buçuk yaşında oldu o ticker kalmış öle bende onu değiştirip şu kilo tickerlarından yapmak istiyorum,nası yapıldığını unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?