sağlıklı beslenmeyle ilgili bulduğum her yazıyı okuyorum..
tv.den bakıyorum fırsat olunca internetten bakıyorum bazen diyet yemeklerine..
bayağı bilgimiz oldu valla...
ben önceden su içince miem bulanırdı. çok şükür alıştım su içmeye işten çıkmadan 3lt tamamlıyorum garanti olsun diyeeve gidincede bi su içesim geliyo ki inanamazsın dilim damağım kuruyo resmen ama işte 3lt içmezsem evde suya dönüp bakasım gelmiyo psikoljk
aynen söylediğin gibi yim bende ....tv de bile diyetle ilgili birşey çıksa hemen kulak kabartıyordum dün mesela haberlerde toksin attırıcı besinleri söylüyordu....
yeşil çay+limon+su birde yeşil erik diyor12 tanesi bir posiyonmuş kızlar
evet ilk başlarda sabah aç karına bende içemezdim ama alışıyorsun....3 lt en güzeli....1.5 lt şişeyi dolduruyorum bende bardak derdi yok
günaydınnnn kızlarrrrr nasılsınız? iyisinizdir inşallllaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
bende denedm 1,5lt şişede içmeye ama yok çooook fazla geldi içemedm . 0,5 te aynı aslında ama o daha güzel geliyo bana1.5lukta içemedim hele bardakla hiç içemiyorum evde anca işte. bardakta 1 bardak içsem tıkıyo beni
şu bir gerçek ki ne kadar az yersen ye spor suz bir yere kadar
hiç yürümez oldum havalar yüzünden
çocukların yazılı ları başladı hiç evden çıkamaz oldum haliyle şiştim gene
günaydınnnn kızlarrrrr nasılsınız? iyisinizdir inşallllaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
şu bir gerçek ki ne kadar az yersen ye spor suz bir yere kadar
hiç yürümez oldum havalar yüzünden
çocukların yazılı ları başladı hiç evden çıkamaz oldum haliyle şiştim gene
merhaba seni görmek ne güzel bizler aynı ışte sen nasılsın kızların nasıl ara ara uğra
günaydın ekino....hoşgelmişsin....bizler göründüğü üzere hala sürünüyoruz....sen nasılsın neler yapıyorsun....haberler sende
az kaldı biz bitiriyoruz sınavları ondan sonra notlar sözlüler birşey kalmadı bu yoğunluk bitecek inşallah..
yeni üyeler çağırdım hareket lazım takıma. geçen bikaç tane çağırmıştık ertesi gün kayboldular.
pembemavi mesaj sayına dikkat et canım
güne yeni başladım canım daha çok yazarım
hem çok yazma hem sayma anlamında söyledim.
zaten çok az kişi kaldık takımda. yağmur yeliz yakar bluedeniz S_A pembemavi mattika
hilal ve çınarınannesi uğramıyolar bahanesiz bi şekilde.
yardımcı oldum artık takipteyim
böyle yapmak zorundayız, geçenlerde motivem düşüktü vaktim de azdı, giremedim. kimse mattika msj yazmıyo demedi. kendimi zorunda hissetmedim yani. zorunda hissedince geliyosun takıma ve yediklerine de dikkat ediyosun.
canım sıkıldı ya kimse yokgidip yemek yapayım bari oğlan uyanmadan
öğleden sonra paso uyudum güya leslie ile yürüyerek spor yapacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?