Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar 3 gün oldu buraya giremedim sizden çok çok özür diliyorum haber de veremedim bi türlü fırsatim olmadı çünkü hiç evdede duramadim ve hala yoğun tempodayim yakın arkadaşim evleniyo çeyizini odanin duvarlarina kusursuz asiyoruz çok zor bi iş ama artık girmeye çalışcm arkadaşlar k.bakmayın

olmaz olur mu yürüyüş vücut taki bütün kas gruplarini calistiran tek hareket
bende iyice boş ladım

bende spora başlıycam ama yüzmeyemi gitsem yoksa fitnessa mı karar veremedim, cumartesi netlk kazanıcak. sizce hangisi daha yararlıdır? bana yüzme gibi geliyo

Günaydın kızlar kusura bakmayın dün gelemedim. İş yerindeki molalarımda hep arkadaşım yanımdaydı ayıp olmasın diye telefonla oyalanamadım.

Akşam işten çıkıncada eşimin bir görüşmesi vardı beraber oraya gittik

Çok yoğundu ve şimdide moralim 0!

Bu ay çoook faturalar yatırmam lazım ve bana tatilime kadar doğru dürüst para kalmıyor..

Yağmur, canım yüzme çok daha yararlı... Bende başlicaktım ama kısmet olmadı.

Ben bi geçmişi okuyayım.

Oooooo hilal hanım hoşgeldin yya... E ama neolacak şimdi. Sen günde paylaşım yapabilecekmisin? Artık düzenli girecekmisin?

ben spor yapamyorum ama evde bisiklet var boş kalnca yarm saat çeviriyorum bi faydası var mıdır sizce? hiç yormuyor sanki hiç bi kasım çalışmıyor

bende spora başlıycam ama yüzmeyemi gitsem yoksa fitnessa mı karar veremedim, cumartesi netlk kazanıcak. sizce hangisi daha yararlıdır? bana yüzme gibi geliyo

canım bencede yüzmeye git çok severim ben yüzmeyi ama bilmiyorum
yüzmeyi bilseydim tabi bide imkanım olsaydı ben yüzmeye giderdim

canım bencede yüzmeye git çok severim ben yüzmeyi ama bilmiyorum
yüzmeyi bilseydim tabi bide imkanım olsaydı ben yüzmeye giderdim

bende çok seviyorum ama bilmiyorum öğrenmek amaçlı gidicem zaten sporda o vesileyle olmuş olur. inşallah bi aksilik çıkmazda giderm

bende yüzme diyorum canım....keşke benimde imkanım olsa da gitsem ....geçen yıl bende heveslendim sonra kısmet olmadı bir türlü kaldı öyle....

bende sabah işe yürüyerk geldim 20 dk ama tempolu yürümedim, nekadar faydası olur bilmem

faydası olmaz olurmu yürüyüş yürüyüştürişle ev arası 20 dakkamı sürüyo....bence bundan sonra hiç servis kullanma ,ne güzel mecburi doğalından spor olur sana

yeni yerimizde iki lojman varmış ağrı benim işe yakın biri uzak ben uzak olanı seçtim ki her gün yürümek için bahanem olsun diye
imkan varken yürümek en güzeli

faydası olmaz olurmu yürüyüş yürüyüştürişle ev arası 20 dakkamı sürüyo....bence bundan sonra hiç servis kullanma ,ne güzel mecburi doğalından spor olur sana

aslında ıssız bi yer olmasa bende hergün yürümek istiyorum ama biraz cesaret istiyo yanında arkadş olmayınca bende işten çıkınca yolumu uzatıyorum merkezden öyle yürüyorum baya yoksa servisten inince 4 dkda evde olyorum.

bence boşlama git derim....ben yüzme bilmiyorum ama 2 yıldır simitle yüzüyorum....tır lastiği boyundan küçük boya telfi ettim geçen sene

ne güldüm yaa acaba beni hangisi paklar bu senee, geçen sene gitseydim kesin traktör şambreli ile girerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…