bende sabah işe yürüyerk geldim 20 dk ama tempolu yürümedim, nekadar faydası olur bilmem
olmaz olur mu yürüyüş vücut taki bütün kas gruplarini calistiran tek hareket
bende iyice boş ladım
Günaydın kızlar 3 gün oldu buraya giremedim sizden çok çok özür diliyorum haber de veremedim bi türlü fırsatim olmadı çünkü hiç evdede duramadim ve hala yoğun tempodayim yakın arkadaşim evleniyo çeyizini odanin duvarlarina kusursuz asiyoruz çok zor bi iş ama artık girmeye çalışcm arkadaşlar k.bakmayın
bende spora başlıycam ama yüzmeyemi gitsem yoksa fitnessa mı karar veremedim, cumartesi netlk kazanıcak. sizce hangisi daha yararlıdır? bana yüzme gibi geliyo
kızlar kahvaltımı 1lt su 3 kurabiye ile yaptım değişik oldu
canım bencede yüzmeye git çok severim ben yüzmeyi ama bilmiyorum
yüzmeyi bilseydim tabi bide imkanım olsaydı ben yüzmeye giderdim
bende spora başlıycam ama yüzmeyemi gitsem yoksa fitnessa mı karar veremedim, cumartesi netlk kazanıcak. sizce hangisi daha yararlıdır? bana yüzme gibi geliyo
bende yüzme diyorum canım....keşke benimde imkanım olsa da gitsem ....geçen yıl bende heveslendim sonra kısmet olmadı bir türlü kaldı öyle....
bende sabah işe yürüyerk geldim 20 dk ama tempolu yürümedim, nekadar faydası olur bilmem
inşallah bnim hevesmde kursağımda kalmazda giderim
yeni yerimizde iki lojman varmış ağrı benim işe yakın biri uzak ben uzak olanı seçtim ki her gün yürümek için bahanem olsun diye
imkan varken yürümek en güzeli
faydası olmaz olurmu yürüyüş yürüyüştürişle ev arası 20 dakkamı sürüyo....bence bundan sonra hiç servis kullanma ,ne güzel mecburi doğalından spor olur sana
bence boşlama git derim....ben yüzme bilmiyorum ama 2 yıldır simitle yüzüyorum....tır lastiği boyundan küçük boya telfi ettim geçen sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?