Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

şu kekin tarifini alayım işe yarıyormu?

selam şekerleriim, kıymalı yumurta yanına 1 domates dilimledim ve yarım dilim ekmek ile yedim. sonrada 1 avuç beyaz leblebi yedim

şu kekin tarifini alayım işe yarıyormu?

beni baya oyalıyor çay ve kek keyfi yapıyorum

tarif
1 yumurta
2 yk kepek
2 yk süt tozu
1 tk tarçın veya kakao
1 tk tatlandırıcı diyor ama ben reçel koydum
karistiriyor rum kahve fincanı na koy mikro dalga da 6 dk pişiriyor rum 4-5 tane çıkıyor

bence gayet mantıklı. uygulamışsın da menünü yazarken süper olmuş.
mesaj saymaktan ayrı hiç girmeyenler var. onların takibi bize düşüyo kaptanla. yine de herkes farkettiğini yazsın

sabah:
1 yumurta
peynir, 5 zeytin
domates, salatalık
1 dilim yulaflı ekmek
öğle:
1 tabak yeşil fasülye
4-5 yk bulgur
yoğurt
ara:
6-7 kayısı
yarım muz, 1 avuç leblebi
akşam:
4 yk mantı
4 kayısı

menü+
spor-
su+
mesaj sayısı+

ne olacak benim bu sporsuzluğum

Afferım saban nasılda calısmıs gözlerinden belli evladım, 10 sanada 0

bukadar ifadeyle yazınca aklıma hababam sınıfından bu kesit geldi.

heeee anladım ben.. zaten anlamıstım (salak kaptan )

Bende uygulayayım:

sabah: klasik az ekmekli kahvaltı
öğlen: bol salata 2 dilim peynirli pide
akşam hiç
yatmadan önce: süt

su:-
spor:-

uygulama güzel beğendim on numara beş yıldız
fakat bu artıları saymak için liste hazırlayayım hergün birimiz artıları saysın şaka yaptım canım şaka

--------------------

öğleden sonra eşimle dışarı cıktık ona aldığımız giysileri iade ettk eşim kendine göre birşey bulamayınca ben baktım kendime uygun 1-2 parça bişey aldım hepiciği 38/40 beden cokta sevındım ıyıkı gecen kısa dogru kılo vermısım dıye..
ama bir elbse gördüm berbat durdu... fiziğim çok bozuk ya benım.

bugün menü açısından güzel geçti. pide dilimlerini takmıyorum cünkğ kahvaltıda ekme yarım dilimdi.

yemek konusunda hereyi düzeltiyorum bide sporu eklemeliyim.

benim yüzme işi yalan oldu!! ama benim tek derdim basenlerim ve totom

Günaydın kızlarrrrr.. güzel bir gün olsun inşallaahh
Sa benimde tek derdim totom ve basenlerim. squats diye bi spor buldum sadece basenleri çalıştırıyo, onu deniycem bu akşamdan itibaren inşallah

günaydın kızlarr
tartıda gelişme var cumaya kadar daha iyi olur inş. bir de yürüyüş yapsam süper olcak

o basen ve toto hepimizin problemi ama genlerimizin suçu
bir çare bulursanız söyleyin çokta zor gidiyor valla..

günaydın kızlarr
tartıda gelişme var cumaya kadar daha iyi olur inş. bir de yürüyüş yapsam süper olcak

benimde tartıda gelişme var ama biliyorsunuz ben çok hızlı kilo veremiyorum malesef yavaş yavaş gidiyor gram gram..
olsun azalsında az az olsun ne yapalım

sence şu baklavaların acısı çıkıyor mu yoksa?bende çok yavaş gidiyom ..

evet evet onların acısı kesinlikle... dile bile kolay değil neredeyse 10tane. ben şeker bayramında bile okadar çok tatlı yiyemezdim neyse üstünden 3 4 gün geçti + olarak gelseydi gelirdi, gelmedi ona seviniyorum ben

bende öyle hadi yiyorsun az ye dimi?
yok duramamışım işte

bide şöyle bi durum var, hadi gündüz yedin eyvallah ama gece uyanıp nye yiyorum onu anlamıyorum neyse bu haftada böyle geçsin haftaya bomba gibi kilo vericem inşallaaaaaahhh 57lere az kaldıı bu yaz zayıf bi kız olucamm

yaz gelince daha zorlaşıyor işimiz ..
daha çok dışarda yeniyor daha çok sosyal ortamlara giriliyor dimi?

işte kan şekerin tavan yapınca vücut onu indirmek için yeniden enerji istiyormuş ondan gece yemeleri oluyormuş
birde hem yağ,hem şeker olan tatlıları ayda 1 yemeliymişiz...
kalorili şeylerde neden hep güzel oluyor bilmiyom?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…