Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

30/05/2013

su: +

spor:

menü:

kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği
peynir+2 zeytin
1 t.k. reçel
1.5 fincan şekersiz çay

ara:
1 kupa bitki çayı
2 kare bitter çiko

öğlen:
1 kepek ekmeğiyle tost
1 şekersiz çay

ara:
1 kupa bitki çayı
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi

akşam:
2 kıymalı kabak dolması
yoğurt

ara:
meyve

doğadan,bağdat falan..
dr.verdiği için ben içmiştim ama 1 hafta. aklın kalıyorsa yeşil çay içebilirsin birde baharat çayı var oda benim hoşuma gidiyor

valla kızlar madem evdesiniz dikkat edin forma girmeye çalışın ..
işe başlayınca birde kıyafet derdi çıkıyor

doğadan,bağdat falan..
dr.verdiği için ben içmiştim ama 1 hafta. aklın kalıyorsa yeşil çay içebilirsin birde baharat çayı var oda benim hoşuma gidiyor

form çaylarından çok abartmadan bende içiyorum ,ödem atmaya yardımcı olsun diye ama en güzeli sanıyorum emzirirken sorun olmaz
tarçın ve karanfille kendiniz hazırlayacağınız çay....bir ara ne güzel bu çayı yapıp içiyordum içine 1/2 çay kaşığı bal da ilave ederdim bazen bayadır yapmıyorum.... ben ce en güzeli bu....

benim yağ oranım çok yüksek çıkmıştı doktor bana sen ne yaptın kendine demişti.
ama sabah apar topar işe gidiyordum uyku kahvaltıdan önce geliyordu
işte 1 poğaça,çay yada nescafe içiyordum meğerse ne hataymış
az da olsa kahvaltı şart..
birde ne kadar erken olursa vücut daha çok çalışıyormuş

birde 4 gibi işten geliyordum açlıktan nutella kavanozuna saldırıyordum ...
kan şekeriyle ilgiliymiş..
ama düzenli yemek yiyince canın istemiyor ne güzel...

S_A hanım haklısn galiba hergün düzenli paylaşım yaparken 3 gün giremedim elimde olmayan sebeplerden dolayı...
ben artık ayrılmak istiyorum artk diyet lafından bıktım ve buraya girmeye fırsat bulamıyorum gerçekten burda çok güzel kilolar verdim çok teşekkür ediyorum herkese beni dinleyen arkadaşlarıma ama artık kafami dinlemek istiyorum burası bende çok büyük bi baskı yaratiyo hep cuma gununden önce kilo vermeye çalışıyorum ertesi hafta yine kilo alıyorum artık yoruldum kendine iyi bakın inşallah herkes istediği kilolara ulaşır hoşçakalın ...

S.A hanim haklısınız galiba hergün düzenli paylaşım yaparken 3gündür giremedim buraya elimde olmayan sebeplerden dolayı k.bakmayın
ben artık gruptan ayrılmak istiyorum buraya girmeye fırsat bulamiyorum ve artık diyet lafından bıktım çok yoruldum cumaya kadar kilo veriyorum cuma geçince bende bi rahatlama oluyo geri alıyorum gerçekten çok yoruldum artık kafami dinlemek istiyorum 1 ay sonra nişanim var o zamana kadar ne kadar verirsem artık..
iyi kilolar verdim sizle birlikte hepinize teşekkür ediyorum kendinize iyi bakın inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsniz..

hakkında hayirlisi
inşallah nişan da olmak istedigin gibi ince olursun
şimdiden mutluluklar ara ara uğra ama

selamlar kızlar çok yoğunum evi topluyorum yoruldum, arada kuru üzümle kayısı yiyorum çok acıkıp yemeğe saldırmıyım diye
birazdan akşam yemeğimi yerim

üzüldüm gitmeneee sakın diyeti bırakma hedefine ulaşana kadar olurmu? az kaldı zaten biraz daha gayret ett sende kendine iyi bakk

sende kendine iyi bak canım inşllh nişana kadar istediğin kiloya ulaşırsın

Canım izinli derken nasıl yani, yarın seni izine ayrıldı diye bildirecek olursam 2 hafta izinli kalmalısın. Kabulmü?

İkinci seçenek kilonu aynı yazmak. Ama bunuda 2 kere yapamam sadece bir sefer yaparım

Canım sende kendine iyi bak inşallah herşey gönlünce olur ara sıra uğra mutlaka

Tam 3 gündür akşam saat 6 dan sonra yemek yemiyorum. Kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum. Geçen cuma 75,7 kiloydum. Bu sabah 74,4 geldim :)) yani 1,3 kilo gitti bile bugüne.

Ama genede içim rahat değil. Ben galiba dukana geri döncem

bugünkü menümü yazayım
sabah 1 lt su 3 kurabiye
öğle 1 elma
ara kuru üzüm kayısı (ne kadar yediğimi bilmiyorum)
akşam 1 biber dolması 2 bardak ayran
3 lt su içtim
mesaj +
su +
spor + yaptım çünkü bugün ter bacaklarımdan aktı evi toplayacam diye
bir sürüde kutu taşıdım odadan odaya

süpermiş canım bende niye bi etki etmiyo yavvv bende yemiyorum 6 dan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…