hayırlısı olsun bacım....güzel düşünmüşsünmesai başlıyo desene....
hilalcim böyle bi açıklamanın olacağını biliyordum. ama geçmişi de okumadın sanırım. hergün hilal nerde dedik durduk. önceden haber vermeden böyle sebepsiz gelmemezlik yapmamalıyız. şimdiye kadar sonradan kusura bakmayın kızlar yazınca sorun çıkmamış olabilir ama artık kurallara tam uymalıyız. yoksa nasıl motive olabiliriz. bu hafta paylaşıma gelmeden bildirime mi gelceksin, bilemiyorum sanırım çok gevşek bi takımız kimse kendini buraya girmeye zorunlu hissetmiyo.Günaydın kızlar 3 gün oldu buraya giremedim sizden çok çok özür diliyorum haber de veremedim bi türlü fırsatim olmadı çünkü hiç evdede duramadim ve hala yoğun tempodayim yakın arkadaşim evleniyo çeyizini odanin duvarlarina kusursuz asiyoruz çok zor bi iş ama artık girmeye çalışcm arkadaşlar k.bakmayın
en iyi spor düzenli yapılan spordur. düzenli gidevbileceksen başla. yoksa haftada 4 gün 40ar dk yürüsen en iyisi.bende spora başlıycam ama yüzmeyemi gitsem yoksa fitnessa mı karar veremedim, cumartesi netlk kazanıcak. sizce hangisi daha yararlıdır? bana yüzme gibi geliyo
kaptanım sanki senin bahane de biraz zorlama olmuş. telefondan girip bugün pek gelemicem yazmak çok zor değil. dünkü menünü de paylaşmadın.Günaydın kızlar kusura bakmayın dün gelemedim. İş yerindeki molalarımda hep arkadaşım yanımdaydı ayıp olmasın diye telefonla oyalanamadım.
Akşam işten çıkıncada eşimin bir görüşmesi vardı beraber oraya gittik
Çok yoğundu ve şimdide moralim 0!
Bu ay çoook faturalar yatırmam lazım ve bana tatilime kadar doğru dürüst para kalmıyor..
rainbow hoşgeldin. 2 hafta deneme süren var. takıma alınman için düzenli paylaşım yapman lazım.ben spor yapamyorum ama evde bisiklet var boş kalnca yarm saat çeviriyorum bi faydası var mıdır sizce? hiç yormuyor sanki hiç bi kasım çalışmıyor
kız çiğneyip tükürme işine hiç girme. bi sonrası yediklerini kusma bunun. 2 lokma poğaça yediysen 20 dk spor yaparsın yanar giderbu öğlen yedim yedim doymadım valla bundan sonra az alıcam tabağıma gidip istemeye yüzüm olmasın.
Menüm ;
sabah : yarım kase ezogelin çorbası + kepek ekmeğin en ucu azıcık
Ara: 1 yeşil çay + 1,5 tane çikolata kaplı lifli etiform bisküvi
1 böğürtlen çayı + 1tane daha etiform bisküvi
Öğlen : 2tane sigra böreği ( gerçekten fazlasıyla kuruydu yağlı değildi) + 3 y. kaşığı kısırr.
ablaya 1tane koy sigara böreği dedim kısmetne 2tane geldi dedi. e bende tutamadım boş boğazımı
Ara: yine yeşil çay içerim + son kalan etiform bisküvimi yerim. sonrada soda var yanımda onu içicem
Akşam: ton balıklı bol yeşillikli salata yağsız olarak yicem. ekmek yemeyi düşünmüyorum ama dün üst komşum poğaça getirmiş nasıl yumuşak nasıl güzel duruyo. nefismi bastırmak için aldım çiğnedim çiğnedm attım çöpe yutmadan. sonra 1 lokma yedim.. ondan yerim yarım salatanın yanına
bu günlük bukadar su 2 lt oldu şimdiden
yok bi sonraki adıma geçmem çünkü ben oldum olası kusabilen bi insan değilm. felaket derecede midem bulansa bile çıkartamıyorum
kız çiğneyip tükürme işine hiç girme. bi sonrası yediklerini kusma bunun. 2 lokma poğaça yediysen 20 dk spor yaparsın yanar gider
yok bi sonraki adıma geçmem çünkü ben oldum olası kusabilen bi insan değilm. felaket derecede midem bulansa bile çıkartamıyorum
arkadaşlar geçenlerde memlekete git gel motivasyonumu kaybettim. olur böyle toparlarsın dedik. ama takım beni zorlamadı hiç, kilo aldığım için bi yaptırım yok veremeyince bi yaptırım yok. düzenli 5 mesaj yazamadım yine yaptırım yok. kendimizi zorunda hissetmeyince olmuyo bazı şeyler. kurallarımız belli. hepimiz tam uyalım bundan sonra. darılır gücenir diye uyarmamamazlık etmeyelim. 3-5 kişi toplanıp sohbet muhabbet edip arada bikaç kilo vericeksek bi sürü kilo verme başlığı var. burası zayıflama yarışması. hırs olmalı. gerekirse gerginlik kırgınlık da olur. hiçbirimizin kurallara uymayarak diğerlerinin hakkına girmeye hakkı yok
benim de göreve başlamama çok az kaldı. insan içine çıkıcak olunca çok kızdım kendime kaç aydır oyalandığım için.bugün cep telefonumdaki bir resmimi gördümde ne kadar salmışım kendimi kızdım kendi kendime..
çocuğu olanlar var herkes dikkat ediyor valla..
bu sefer ya olacak yada kabul etcez artık bu kiloları..
sağlıklı beslenmek lazım ama her zaman ..
düşük kalori alıp sonra biraz yemeye başlayınca hemen geri geliyor kilolar her zaman yeme şeklimiz aynı olmalı..
yemek yapayım oğlan uyurken dedim, sular kesildi. hiç olan bişey de değil kaldım susuz:26:evet form çayımıda içtim bakalım..sırada akşam yemeği için ne pişireceğimi düşünmek var..
benim de göreve başlamama çok az kaldı. insan içine çıkıcak olunca çok kızdım kendime kaç aydır oyalandığım için.
bence de herkes çocuk doğurmuş ama dikkat ediyo
yemek yapayım oğlan uyurken dedim, sular kesildi. hiç olan bişey de değil kaldım susuz:26:
form çayları ne işe yarıyo tam olarak, sütü etkiler diye içmiyodum içsem mi
ben kızım 7 aylıkken yaklaşık 2 ay kadar diyetisyene gitmiştim o beni her hafta çağırıyordu
kabızlık yaşadığımda yada ödem old.da 1 hafta sabah akşam form çay iç demişti o zaman bende emziriyordum
benim de göreve başlamama çok az kaldı. insan içine çıkıcak olunca çok kızdım kendime kaç aydır oyalandığım için.
bence de herkes çocuk doğurmuş ama dikkat ediyo
yemek yapayım oğlan uyurken dedim, sular kesildi. hiç olan bişey de değil kaldım susuz:26:
form çayları ne işe yarıyo tam olarak, sütü etkiler diye içmiyodum içsem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?