hadi ya üzüldümm, hayırlısı canımmPazartesi sendromuuuuValla çorbanın ben de taraftarıyım ama yazın terletiyor yaa annemin tabiriyle hararet yapıyor Valla benim son günümdü okul bitti. Ama ne bititş bitiş sınavım berbattı. Kesin kalırım kalmamama imkan yok
evet yeni gelenler bizi bırakmayın inatçı olunhep beraber verelim şu kiloları..
hadi ya üzüldümm, hayırlısı canımm
Hemenceik üstüme alınıyorum bunu. Siz de beni bırakmayın nolur ben çok nasıl desem nefsine mani olamayan biriyim canım isteyince illa olcek illa yicem.Bunun için grupları görünce çok sevindim. Ahh ahh irademiin tavanı şart.
bizde öyleyiz ama destek oluyoruz birbirimize biz yağmurla marttan beri ne çektik bee
sen ne okuyorsun kyumi?
Türkçe öğretmenliği okuyorum. Nasipse son sınıf oldum bugün itibariyle
kpss ye hazrlanıyor musun? çok az kaldı snava
bugün itibariyle 8.200 gr verdim 31 marttan bu yana canımmmBeni de alın beni de. Yalnız kalmayayım. Kiloları hızlı vereceğimden endişem yok valla bakın bırakmayın beniiiKaçar kilo verdiniz bana önerileriniz neler hadi anlatın nolur.
Bugün diyete destur çektim yarın da ona başlamayı düşünüyorum. Bir yılın nasıl hızlı geçeceği belli olmaz malum olaylar da durulmuyor.
bugün itibariyle 8.200 gr verdim 31 marttan bu yana canımmm
hmmm ben bu sene okul bitiyor anladm. ooo daha çok vaktin var herşey istediğin gb olur inşallah. uşaklı msn?
olsun almaktan iyidir kyumicm
İnşallah hemencecik gider kilocuklarım özliycemi düşünmüyorum.Bu arada yaşınız kaç ona göre abla diycem de
19 canımm ne ablasııı
Çok şok oldum ben daha büyüğümAbla deme ama. Samimi olmayı daha çok seviyorum.
çok sıcak burasıı.. eşimde fanta içiyor,kuruyemiş yiyor ama ben tutcam kendimi o kadar arkadaş!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?