Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hadi ya üzüldümm, hayırlısı canımm

evet yeni gelenler bizi bırakmayın inatçı olunhep beraber verelim şu kiloları..

Hemenceik üstüme alınıyorum bunu. Siz de beni bırakmayın nolur ben çok nasıl desem nefsine mani olamayan biriyim canım isteyince illa olcek illa yicem. Bunun için grupları görünce çok sevindim. Ahh ahh irademiin tavanı şart.

bizde öyleyiz ama destek oluyoruz birbirimize biz yağmurla marttan beri ne çektik bee

bizde öyleyiz ama destek oluyoruz birbirimize biz yağmurla marttan beri ne çektik bee

Beni de alın beni de. Yalnız kalmayayım. Kiloları hızlı vereceğimden endişem yok valla bakın bırakmayın beniii Kaçar kilo verdiniz bana önerileriniz neler hadi anlatın nolur.

slm kızlar bugünkü menüm;
sabah: domates, peynir, sucuklu yumurta
öğle: türlü, yoğurt
ara: 5 kuru kayıs
akşam: donatesli bulgur pilavı, ton balıklı salata

Bugün diyete destur çektim yarın da ona başlamayı düşünüyorum. Bir yılın nasıl hızlı geçeceği belli olmaz malum olaylar da durulmuyor.

hmmm ben bu sene okul bitiyor anladm. ooo daha çok vaktin var herşey istediğin gb olur inşallah. uşaklı msn?

bugün itibariyle 8.200 gr verdim 31 marttan bu yana canımmm

Allahım bana da göster ben sadece 4 kilo verebildim teee senenin başından beri.

hmmm ben bu sene okul bitiyor anladm. ooo daha çok vaktin var herşey istediğin gb olur inşallah. uşaklı msn?

Yok bu yıl bitmiyor Amin inşallah ya ben artık okumaktan sıkıldım bir bitse de ben sınav yapan olsam artık sınavlara giren olmasam.
Evet yoksa siz de mi Uşaklısınızzz??

Bugünki menüm

Sabah: Yok
Öğle: Yoğurtlu semizotu
Ara: 1 parça bitter çikolata
Akşam: Az yağlı biber dolması(1 tane), çok az makarna

2 litre su içtim, Spor olarak Leslie Sansone 3 mil yapıldı.

çok sıcak burasıı.. eşimde fanta içiyor,kuruyemiş yiyor ama ben tutcam kendimi o kadar arkadaş!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…