bende işe gidiyorum hadi bakalım herkese kolay gelsin...
gerçektn gözükmüyo nolmuşkiiikimsenin çizelgesi görünmüyo noldu ki:26:
sende pes etmiceksin bacımmm 60 olucaksın hadi ya süper kilo veriyodun sen ben bi türlü geçemiyodum seniiii şimdi niye böyle olduuYağmurummm bacım tebrik ederim seni 60a düştün ha bravo valla bende bugün regl oldum sabah tartıldim 64.9dum
bugünkü menümm ;
Sabah: yarım kibrit kutusu peynir 1buçuk dilim kepek ekmeği 4 zeytin + tek şekerli yeşil çayımm
Ara : 1 böğürtlen çayı + 2 yulaflı kepekli bisküvi
öğlen: 3 - 4 yemek kaşığı bulgur pilavı + 1 ufacık tavuk baget + 1 dilim patates 1 bardak ayran
Ara: 1 tane yulaflı kepekli bisküvi + normal çay
Akşam; bu kendi karışımım oldu kızlarrkendime mücver yaptım içindekiler; 1 tane kabak + 1 yumurta+ 1 y.kaşığı un ( yulaf kepeğim olsaydı daha güzel olurdu) tuz karabiber pul biber ve nane.. bunları pişirdim ve yarısını yiyebildim ama gerçekten güzel oldu. sonra 1 patlican + 1 çarliston biber közledim. ve patlicanın yarısını yedim. ve 2 y.kaşığı yoğurt
çok doydum ama ya fazlamı olmuş sizce
neyyse bugün suyu anca 2 lt ye tamamlayabilcem su içesim yok. haa birde 2 kare %70 kakaolu bitter çikoo.
Birazdan balkonda yeşil çay keyfi yapıcammm
hahaha gerçektenmii ? normalde ben diyet değilde az yiyorum diyelimResmen diyet listemin kopyasını gördüm akşam yemeği hariçBence çok değil ya. Ben yni başladığımdan mı öyle hissediyoum acaba :26:
hoşşşşşgeldiniz efendim
hahaha gerçektenmii ? normalde ben diyet değilde az yiyorum diyelimyoksa akşam hariç sabah ve öğlen özellikle yediğim bişey yok. yemekte ne çıkıyosa onu yiyorum
Hoş buldumNasılsın? Nasıl geçti günün
Öğle yemekleri diyet listelerine uygun çıkıyormuş. Bizim de okuldakiler söylemişti. Senin de öyle sanırım bence çok doyurucu tütütütütü nazar değmesin
iyiyim canım sen nasılsın? biraz yoğun gibiydi ama her pazartesi olan bişeysenin günün nasıl geçti bakalım?
evet çok şükür öğlenler ve sabahlar süper oluyo benm için. genelde her sabah çorba içerim ama bikaç gündür çorba çıkmıyodu. hem daha tok tutuyo hemde iyi oluyo çorba. ama yazın çekilirmi sıcak sıcak bilmyorum
Pazartesi sendromuuuuValla çorbanın ben de taraftarıyım ama yazın terletiyor yaa annemin tabiriyle hararet yapıyor Valla benim son günümdü okul bitti. Ama ne bititş bitiş sınavım berbattı. Kesin kalırım kalmamama imkan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?