Oyyy oyy öyle mi çok sevindim şimdi. Yaşasın şekersiz hayat.
Hadi yaaa. Kaç yaşın kaç? Tamam aramızdaa.Çok merak ettim.
evet bencede kesinlikle yaşasın şekersiz hayat
bir tahmin alayım ilk önce
hangi bölümü istiyorsun ? Bence hayatta Hiç birşey de sonuna kadar elinden gelenin en iyisini yapmadan pes etme Hiç belli olmaz :)
ablamla yaşıtsın anaaamm ablacııııımmmm37 yaşımdayım canım
nerdeyse teyzeniz olucam yani:26:
37 yaşımdayım canım
nerdeyse teyzeniz olucam yani:26:
Hmmm 26-27 gibi geliyorsun bana.:44:
Mesajı okumuştum Bende dün. Bence çok Iyi olmus nasıl biri olduğunu Iyi olmus nasıl bir insan olduğunu görmüşsün hem hayatına girecek kişi zaten Seni Sen olduğum için sevmeli ne kilo ne güzellik hepsi gelir geçer de o sevgi varsa Hiç birşey bitmez ışte :)
Annem de aynısını dedi. Hatta takımdakilerde. İnsan bir ada tabi bırakamaz ama konuşmuyoruz neyse ne. Geçtim ben o işi napayım yani o istemiyor diye hayallerimden mi vazgeçeyim? Büyük ihtimal son zamanlarda benim biraz daha iyi olmamı çekemiyordu bu da taşma noktası oldu. Evet az şişkoyum beeeen
hoşbuldum en kısa zaman da yetişelim pek istekliyim zaten bir an önce listeye girmek istiyorum.Ne kaynatmışsınız ya oku oku bitiremedim.Özellikle bayıldığım nokta ise silgi meselesi oldu. O nasıl bir tabirdir. Bu arada takıma gelen arkadaşım hoş geldin. Ben de yeniyim hemencecik yetişelim kızlara. Kız Mercani sen o kadar genç miydin? Ne bileyim geri geri durunca ben bizim muhabbetler sarmıyor mu büyük mü diye düşünmüştüm ne zamandır da aynı düşünce halindeydim .
Hadi bitter yiyelim. Kahve ile beraber (Türk Kahvesi metabolizmayı hızlandırıyormuş onu da yeni öğrendim daha neleri çıkcak bakalım.)
Hiç kızmalık değil hayatımızdan bunları tamamen çıkaramayacağımıza göre yiyeceğiz önemli olan miktarıkızlaarrr supangle yediimm ooh mutlu hissediyorum kendmiiii. ama kızmayın öyle çok değil toplasan 3 yemek kaşığı kadarrr. şimdide çay içiyorum ooh miiiss
teşekkür ederim canımne yalan söyliyeyim bende öyle hissediyorum kendimi
her yaşın kendine göre güzellikleri var tabi ....bu işin şakası....ama benden naçizane bir tavsiye kızlar şu yaşlarınızın kıymetini bilin....yıllar çabucak geçiyor bir süre sonra....
ablamla yaşıtsın anaaamm ablacııııımmmm
kızma tamam tamm
Hiç de bileeeeBence çok samimisin ben bayılırım öyle aşırı sıcak insanlara.
kızlaar size menümü yazıyıım hadi beni eleştirin
sabah: tavuk suyu çorba ekmek yok
Ara : 60 kalori (10 adet) yedim special k
öğlen: 1 porsiyon etli bezelye + 1 dilim kepek ekmek + 1 kase yoğurt ( 1 kasedende azdı ama olsun)
veeeeeeeeee supangleee+ çay
Ara: yemiyi veriyim artık yeter daaa
akşam; kabak salata yoğurt ve azcık peyniir yine ekmek yok.. nasıııl?ay valla supangleden sonra gözlerim açıldı hiç halim yoktu eve gitmek istiyodm valla çok mutlu oldum
kabak ufacıkTavuk suyu çorba 127 kalori
Special K 60 kalori
Etli bezelye 285 kalori
Kepek ekmek 55 kalori
Yoğurt 90 kalori (1 kase ve yarım yağlı olarak hesapladım :))
Supangle 140 kalori (Az yedim dediğin için yarım porsiyon olarak aldım :))
Akşamı katmadan aldığın toplam kalori 757 :) Kalori takibiyle zayıflayan biri olarak söylüyorum bence gayet iyi :) akşam yediklerini de hesaplardım ama onların miktarlarını anlayamadım
kabak ufacık1 adet. salatalk yarım adet, yoğurtta 2 yemek kaşığı
bnim hesapladığım kalori sitesiyle sennki farklı sankihemide çorbam yarım kaseydiii
toplam almam gereken kalori 890 kl cıık
bende ordan hesaplıyorum şimdiDiyetarkadaşımdan hesaplıyorum ben. O zaman çorbadan aldığın kaloriyi ikiye böleriz
bende ordan hesaplıyorum şimdinormalde fittingodan bakıyorum ve kaloriler çok farklıı
bana çok karışık geliyo canım ya zamanla alışırsam hep onu kullanırımDiyetarkadaşım çok güvenilir bir site ama o dediğin siteyi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?