Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hangi bölümü istiyorsun ? Bence hayatta Hiç birşey de sonuna kadar elinden gelenin en iyisini yapmadan pes etme Hiç belli olmaz :)

Ben hukuk istiyorum. Zaten o yüzden bu sene olmayacağına karar verdim YGS'ye kadar elimden geleni yaptım ama YGS'yi iyi yapamadım o an anladım bu sene olmayacağını :)

kızlaar size menümü yazıyıım hadi beni eleştirin
sabah: tavuk suyu çorba ekmek yok

Ara : 60 kalori (10 adet) yedim special k

öğlen: 1 porsiyon etli bezelye + 1 dilim kepek ekmek + 1 kase yoğurt ( 1 kasedende azdı ama olsun)
veeeeeeeeee supangleee+ çay

Ara: yemiyi veriyim artık yeter daaa

akşam; kabak salata yoğurt ve azcık peyniir yine ekmek yok.. nasıııl? ay valla supangleden sonra gözlerim açıldı hiç halim yoktu eve gitmek istiyodm valla çok mutlu oldum

Hmmm 26-27 gibi geliyorsun bana.:44:

teşekkür ederim canımne yalan söyliyeyim bende öyle hissediyorum kendimi
her yaşın kendine göre güzellikleri var tabi ....bu işin şakası....ama benden naçizane bir tavsiye kızlar şu yaşlarınızın kıymetini bilin....yıllar çabucak geçiyor bir süre sonra....

Mesajı okumuştum Bende dün. Bence çok Iyi olmus nasıl biri olduğunu Iyi olmus nasıl bir insan olduğunu görmüşsün hem hayatına girecek kişi zaten Seni Sen olduğum için sevmeli ne kilo ne güzellik hepsi gelir geçer de o sevgi varsa Hiç birşey bitmez ışte :)
hoşbuldum en kısa zaman da yetişelim pek istekliyim zaten bir an önce listeye girmek istiyorum.
kızlaarrr supangle yediimm ooh mutlu hissediyorum kendmiiii. ama kızmayın öyle çok değil toplasan 3 yemek kaşığı kadarrr. şimdide çay içiyorum ooh miiiss
Hiç kızmalık değil hayatımızdan bunları tamamen çıkaramayacağımıza göre yiyeceğiz önemli olan miktarı

Bizimkilerin neşeli insanların asla yaşlanmazlar diye bir tabirleri var. Bence de öyle. Glümseyebilmek dert dinleyebilmek kendinden sonra başkaları ile ilgilenebilmek.... Dah ne olsunnn bacımm hayat bize güzelll Bugün arkaadaşım mezun oluyor ben bir yandan hazırlanmaya başlıyem güzel çıkarsam fotolarımı koyarım buraya akşam

Tavuk suyu çorba 127 kalori
Special K 60 kalori
Etli bezelye 285 kalori
Kepek ekmek 55 kalori
Yoğurt 90 kalori (1 kase ve yarım yağlı olarak hesapladım :))
Supangle 140 kalori (Az yedim dediğin için yarım porsiyon olarak aldım :))

Akşamı katmadan aldığın toplam kalori 757 :) Kalori takibiyle zayıflayan biri olarak söylüyorum bence gayet iyi :) akşam yediklerini de hesaplardım ama onların miktarlarını anlayamadım

kabak ufacık 1 adet. salatalk yarım adet, yoğurtta 2 yemek kaşığı

bnim hesapladığım kalori sitesiyle sennki farklı sanki hemide çorbam yarım kaseydiii

toplam almam gereken kalori 890 kl cıık

kabak ufacık 1 adet. salatalk yarım adet, yoğurtta 2 yemek kaşığı

Kabak 38 kalori
Salatalık 11 kalori
Yoğurt 46 kalori

O zaman bugün aldığın toplam kalori 852 :) Aslında 1000 kalorinin altına düşmek iyi değil diyorlar ama ben düşüyorum hiçbişi olduğu yok

bnim hesapladığım kalori sitesiyle sennki farklı sanki hemide çorbam yarım kaseydiii

toplam almam gereken kalori 890 kl cıık

Diyetarkadaşımdan hesaplıyorum ben. O zaman çorbadan aldığın kaloriyi ikiye böleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…