Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar düğünden geldik kurtlarımızı dğktük iyi oldu
açım ama birşey yemiycembu saatte

dondurmanın nasıl kalorisi yok canm onu anlamadım

Ne yazmışım akşam yağmur öyle :)
Dİğer tatlılara göre kalorisinin az olduğunu yazmak istemiştim ama aklım gitmiş bir yerlere.
Bu algidanın sanırım 70 gramdı minik kutu maraş usulleri 110 kalori mesela.

Aslında en iyisi bu düzeni oturtturmak ben de bu sefer bu şekilde kilo vermeyi istiyorum.

Ara öğün tamamen açlığıma ve isteğime bağlı, her zaman yapmıyorum bu sıralarda midemden dolayı hiç yapmıyorum ama acıkırsam yaparım.

selam kızlar düğünden geldik kurtlarımızı dğktük iyi oldu
açım ama birşey yemiycembu saatte

Ohh ne kalori harcamışsınızdır şimdi, orada yemedin dimi pasta falan

yok canım valla yemedim bişey
su içtim bol bol

O zaman çok karlı bir gün olmuş desene senin için, tebrik ederim ..
Bana da tartı pek güzel rakamlar gösteriyor umarım böyle devam eder.

Dün halıları yıkadım spor yapacak dermanım kalmadı ama yine de zorlıcam bugün spor için kendimi

1 yemek kaşığı pekmez 64 kalori çok değil aslında. Ben hergün bir kaşık yiyorum tatlı isteğimi kesiyo :)

Selamlaaar nasılsınız bakalım ben. Çok iyiyim şimdi işe geldim gece yarısına kadar çalışacam

Selamlaaar nasılsınız bakalım ben. Çok iyiyim şimdi işe geldim gece yarısına kadar çalışacam

Kolay gelsin cidden mesain çok uzunmuş. Nerede çalışıyorsun.Nasıl gidiyor dün planladığın gibi miydi beslenmen ?

Şu kilo almak isteyenler topiğindekileri öyle kıskanıyorum ki

Burger menüler, kolalar cipsler hava uçuyor o topikte Biz de burada otla kökle beslenelim

Dün akşam araba da bir problem oldu, bu sabah tamir için geldiler eşim de kahvaltımızı yapmadan çıkmak zorunda kaldı, beraber yapmaya niyetlenmiştik diye ben de onsuz yemek istemedim, bu saat oldu 3 kare çikolata+ kahve+ leblebi ile duruyorum ..
Direk akşam yemeğimi hazırlasam yoksa ona patates falan kızartıp ben de hafif bir şeyler mi yesem kararsız kaldım.

hafif bi çorba yesen uzun açlık sonrası iyi olabilir.
ben de meyve yedim şiştim akşam yemeği yemesem diyorum

hafif bi çorba yesen uzun açlık sonrası iyi olabilir.
ben de meyve yedim şiştim akşam yemeği yemesem diyorum

Cidden on numara olur, havalar çok ısındı diye çorba içmiyorduk ne zamandır olmadı çorba yapayım.
Meyve cidden hem şişiriyor hem de tatlı isteğine çok iyi geliyor.
Karpuzu çok seviyorum ben bütün kış bekledim çıksın diye, sonra her öğünde yedim de artık o kadar sık yemiyorum.

Bir de kabak için önerisi olan var mı kızlar ?
Neler yapabilirim ?

Bir de kabak için önerisi olan var mı kızlar ?
Neler yapabilirim ?

fırında kabak köftesi tarifi okumuştum bi ara ama yapmadım. güzel kabak görmedim hiç pazarda daha.
takımdaki kızlar kabağı hafif kavurup yoğurtla yiyolardı

fırında kabak köftesi tarifi okumuştum bi ara ama yapmadım. güzel kabak görmedim hiç pazarda daha.
takımdaki kızlar kabağı hafif kavurup yoğurtla yiyolardı

O aklımda içine biraz ceviz ilave edebilirim ya da baharat falan ama bu kabak köftesini merak ettim nasıl bir şey.Aslında mücverini pek severim ama malum aşırı yağlı oluyor, fırında da o tadı kalmıyor ..

fırında mücver gibi bişey işte. lor vardı içinde. yulaf kepeği falan koymuşlar dukancı bi sitede okuudm sanırım:26:

fırında mücver gibi bişey işte. lor vardı içinde. yulaf kepeği falan koymuşlar dukancı bi sitede okuudm sanırım:26:

hmm aslında yulaf kepeğim de var evde, önümüzdeki günlerde değerlendireyim şu kabağı, aldım ama canım hiç istemiyormuş, eşim zaten ancak tadımlık yer .. Beşamel sos çok masum bir sos değil sanırım dimi ? Onunla fena olmuyor kabak ..

canm ben geçen gün diyet mücver yaptım kendme. 1 kabaka yulafım olmadğı için 1 ymek kaşğı un koydum vede 1 yumurta, yağsı tavaya 1 damla yağ damlatıp peçeteyle silip pişirdim süper oldu hiç yağ olmadı sayılır

Yapışmıyor mu oluyor mu yani yağmur dur ben bunu deneyeyim o zaman en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…