- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
dondurmanın nasıl kalorisi yok canm onu anlamadım
pekmez baya kalorili bişey. bende yanlış şeylerden hiç yememe takıntısı vardı. çocukla yemek yapamaz da makarna yersem makarna yedim artık iflah olmam diye tabak tabak makarna yiyordum. şimdi mantığımı değiştirdim. herşeyden yiyebilirim. önemli olan ölçüsü ve saati. bir de yüksek kalorili bişeyse sık sık yememek önemli.
ara öğün yapmıyo musun, midenden dolayı mı?
selam kızlar düğünden geldik kurtlarımızı dğktük iyi oldu
açım ama birşey yemiycembu saatte
yok canım valla yemedim bişey
su içtim bol bol
pekmez baya kalorili bişey. bende yanlış şeylerden hiç yememe takıntısı vardı. çocukla yemek yapamaz da makarna yersem makarna yedim artık iflah olmam diye tabak tabak makarna yiyordum. şimdi mantığımı değiştirdim. herşeyden yiyebilirim. önemli olan ölçüsü ve saati. bir de yüksek kalorili bişeyse sık sık yememek önemli.
Selamlaaar nasılsınız bakalım ben. Çok iyiyim şimdi işe geldim gece yarısına kadar çalışacam
Selamlaaar nasılsınız bakalım ben. Çok iyiyim şimdi işe geldim gece yarısına kadar çalışacam
Dün akşam araba da bir problem oldu, bu sabah tamir için geldiler eşim de kahvaltımızı yapmadan çıkmak zorunda kaldı, beraber yapmaya niyetlenmiştik diye ben de onsuz yemek istemedim, bu saat oldu 3 kare çikolata+ kahve+ leblebi ile duruyorum ..
Direk akşam yemeğimi hazırlasam yoksa ona patates falan kızartıp ben de hafif bir şeyler mi yesem kararsız kaldım.
hafif bi çorba yesen uzun açlık sonrası iyi olabilir.
ben de meyve yedim şiştim akşam yemeği yemesem diyorum
Bir de kabak için önerisi olan var mı kızlar ?
Neler yapabilirim ?
fırında kabak köftesi tarifi okumuştum bi ara ama yapmadım. güzel kabak görmedim hiç pazarda daha.
takımdaki kızlar kabağı hafif kavurup yoğurtla yiyolardı
O aklımda içine biraz ceviz ilave edebilirim ya da baharat falan ama bu kabak köftesini merak ettim nasıl bir şey.Aslında mücverini pek severim ama malum aşırı yağlı oluyor, fırında da o tadı kalmıyor ..
fırında mücver gibi bişey işte. lor vardı içinde. yulaf kepeği falan koymuşlar dukancı bi sitede okuudm sanırım:26:
canm ben geçen gün diyet mücver yaptım kendme. 1 kabaka yulafım olmadğı için 1 ymek kaşğı un koydum vede 1 yumurta, yağsı tavaya 1 damla yağ damlatıp peçeteyle silip pişirdim süper oldu hiç yağ olmadı sayılırhmm aslında yulaf kepeğim de var evde, önümüzdeki günlerde değerlendireyim şu kabağı, aldım ama canım hiç istemiyormuş, eşim zaten ancak tadımlık yer .. Beşamel sos çok masum bir sos değil sanırım dimi ? Onunla fena olmuyor kabak ..
canm ben geçen gün diyet mücver yaptım kendme. 1 kabaka yulafım olmadğı için 1 ymek kaşğı un koydum vede 1 yumurta, yağsı tavaya 1 damla yağ damlatıp peçeteyle silip pişirdim süper oldu hiç yağ olmadı sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?