Menümü yazayım ben ..
Sabah :
- 1 sade nescafe
- 3 kare çikolata
Ara :
- 1 avuç leblebi
Akşam :
- 1 kase tarhana
- 2 parça karpuz
2 litre kadar su içtim şimdilik.
1 yeşil otlu çay içtim akşam da bitki çayı içerim daha suyum da en az 3ü bulur.
şu survıvor günleri beni Tutacak birine ihtiyacım var. Ödülleri duyunca eşimle bir bakısıp ya mutfağa geçiyorum ya Dışarı çıkıyoruz .. Şimdi irademi konuşturmaya çalışıyorum
kazanırım kiiii sizi geçerim kiiiiiiherkese günaydın..
bende kilo bildirimi yapmayayım zorunlu değilse ama benimde güzel gidiyor çok şükürşimdi yarışıyozya yagmur söylemedi bende söylemiyeyim ama dikkat ettim bende yeniden eksilmeye başladım
kazanırım kiiii sizi geçerim kiiiiii
ama ben hala çok kötüyüm biliyomusn :2: midemi üşüttüm çok belli, yemek yiyesim yok, sabah zar zor çorba içtim. yemek görmesem aklıma gelmiyo su bile içesim yok, midemde bi ağrı var geçmiyobence de geçersin maşşallah sen hızlı veriyosunama ben de fena değilim birde regl oldum ya birden üstümden atmaya başladım gibi oldu
ama ben hala çok kötüyüm biliyomusn :2: midemi üşüttüm çok belli, yemek yiyesim yok, sabah zar zor çorba içtim. yemek görmesem aklıma gelmiyo su bile içesim yok, midemde bi ağrı var geçmiyo
buzlu değildi ya maraş dondurmasıyla, pierre lotide keyf yapalm dedk ama benm sonum hüsran oldubuzlu dondurma yediysen onlarda sebep oluyor..
tut kendini tut
hiç sorma ya. benim cnm da istiyor acayip şekilde ne yerlerse. salçalı makarna bile......
selam kızlar günaydııınn.. bugün işe yürüyerek geldim tam 22 dakikakilo bildirimi yapmıycam, cumartesi dondurma hariç kaçamağım olmadı, eğer bu şekilde gidersem cuma günü sörprüzüm var
herkese günaydın..
bende kilo bildirimi yapmayayım zorunlu değilse ama benimde güzel gidiyor çok şükürşimdi yarışıyozya yagmur söylemedi bende söylemiyeyim ama dikkat ettim bende yeniden eksilmeye başladım
ama ben hala çok kötüyüm biliyomusn :2: midemi üşüttüm çok belli, yemek yiyesim yok, sabah zar zor çorba içtim. yemek görmesem aklıma gelmiyo su bile içesim yok, midemde bi ağrı var geçmiyo
Selamün aleykümm...Bir kaç gündür yoktum herkesten ok özür dilerim...
haiyırdır kyumi?nasıl gidiyor?zaten hafta sonu yazma zorunluluğu yok ..ama biz uğruyoruz yinede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?