Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menümü yazayım ben ..

Sabah :

- 1 sade nescafe
- 3 kare çikolata

Ara :

- 1 avuç leblebi

Akşam :

- 1 kase tarhana
- 2 parça karpuz

2 litre kadar su içtim şimdilik.
1 yeşil otlu çay içtim akşam da bitki çayı içerim daha suyum da en az 3ü bulur.

selam kızlar ..burda hava yağmurlu bugün..
ev işleri pazar falan vakit geçti..ba
bende sabah lor peynirin içine taze soğan,domates,maydanoz,az zeytiyağ tuz koydum tadı çok güzel oldu..
öğleden sonra köfte yedim şimdide karpuz ama biraz fazla oldu galiba

orda trafik soldan değil mi?birde çok eski arabalar vardı bizimkide bozulmuştu çok..

şu survıvor günleri beni Tutacak birine ihtiyacım var. Ödülleri duyunca eşimle bir bakısıp ya mutfağa geçiyorum ya Dışarı çıkıyoruz .. Şimdi irademi konuşturmaya çalışıyorum

şu survıvor günleri beni Tutacak birine ihtiyacım var. Ödülleri duyunca eşimle bir bakısıp ya mutfağa geçiyorum ya Dışarı çıkıyoruz .. Şimdi irademi konuşturmaya çalışıyorum

hiç sorma ya. benim cnm da istiyor acayip şekilde ne yerlerse. salçalı makarna bile......

selam kızlar günaydııınn.. bugün işe yürüyerek geldim tam 22 dakika kilo bildirimi yapmıycam, cumartesi dondurma hariç kaçamağım olmadı, eğer bu şekilde gidersem cuma günü sörprüzüm var

herkese günaydın..
bende kilo bildirimi yapmayayım zorunlu değilse ama benimde güzel gidiyor çok şükürşimdi yarışıyozya yagmur söylemedi bende söylemiyeyimama dikkat ettim bende yeniden eksilmeye başladım

bence de geçersin maşşallah sen hızlı veriyosunama ben de fena değilim birde regl oldum ya birden üstümden atmaya başladım gibi oldu
ama ben hala çok kötüyüm biliyomusn :2: midemi üşüttüm çok belli, yemek yiyesim yok, sabah zar zor çorba içtim. yemek görmesem aklıma gelmiyo su bile içesim yok, midemde bi ağrı var geçmiyo

ama ben hala çok kötüyüm biliyomusn :2: midemi üşüttüm çok belli, yemek yiyesim yok, sabah zar zor çorba içtim. yemek görmesem aklıma gelmiyo su bile içesim yok, midemde bi ağrı var geçmiyo

nane limon belki iyi gelir..ama burdada bir sıcaktı peşinden dün yağmur ve rüzgar..tam hastalık havası..

hiç sorma ya. benim cnm da istiyor acayip şekilde ne yerlerse. salçalı makarna bile......

Neler çektim dün ama yemedim ya helal olsun bana, o açlıkla nasıl yiyorlarsa, zaten onlar 3 şey söylese biz onu konuşurken 10 yapıyoruz ..

Maşallah ne güzel olmuş yürüyüş ben pek sporsuz başladım ama ileride eklenir heralde

Hmm rakiplerim söyllemiyorsa ben de söylemeyeyim dimi :) ama benden de korkun bencee ..

Mide kadar berbat bir şey yok ya bir de çok hassas benim midem, televizyonda bir şey izleyeyim üzüleyim ağrımaya başlar, soğuk bir şey içeyim kaç gün bulanır ..

evet öğlene kıymalı kabak yapıyorum..
şimdiden hazırlamam lazım işe yanımda götüreceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…