Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar..
demek kiloları gizli tutuyosunuz, ekside olduğunuz sürece sorun yok ama kilo alanlar hemen itiraf etsin ezikleyelim onları
ben de eksilerdeyim ama çok da değil. sıkı asılmam lazım cumaya kadar

aynı be ya..bizde takımdan 3 kişi fena yarışıyoz sende katıl bize..
birazdan işe gidiyorum ..hadi hoşçakalın..

Az önce tartıldım 57.5 çıktı İnanamadım iki üç defa çıktım tartıya ama sonuç değişmedi

bluedeniz mezun oldu, karnesi burda
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post30746276 (CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları)

merhabalar kızlar
az kalorili vede keyifli bir hafta olsun inşallah....
nasılsınız görüşmiyeli....umarım en kısa zamanda hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız....
ben cumadan buyana aynen diyetime devam ediyorum....halen ulaşmak istediğim bir kilo olduğu için diyet diyorum....onuda bir gerçekleştirsem sağlıkla allahın izniyle her şey çok daha güzel olacak benim için....
sevgiyle kalın

selam kızlar..
demek kiloları gizli tutuyosunuz, ekside olduğunuz sürece sorun yok ama kilo alanlar hemen itiraf etsin ezikleyelim onları
ben de eksilerdeyim ama çok da değil. sıkı asılmam lazım cumaya kadar

Yok yok cuma patlatacağım bombayı ..
Cumaya sen de patlat bir bomba hadi ..

İnşallah o kiloları da verirsin ben de aradım ama bulamadım başarı öykünü nerede acaba?

Bugün ilk defa Leslie 5 mil yapıcam. Bakalım artık ölmezsem yazarım size

bugün yine sessizliğe bürünmüş takım. nerdesiniz kızlar?
ara öğün olarak 2 küçük dilim sütlü tatlı yedim.
tamamını yerim kendimi tutmasam

rainbow nerelerde?
S_A nerde:26:

Son düzenleme:
Selam kızlar. Nihayet internetimi acabildim. Allaha çok şükür bütüb işlerim bitti. Ben geçmişi iyice okuyayım bi. Kaç gündür annemdeyim. 1 hafta oldu sürekli türkiyeye geliyor diye yardımcı oldum yorgunluktancanım cıktı

bugün yine sessizliğe bürünmüş takım. nerdesiniz kızlar?
ara öğün olarak 2 küçük dilim sütlü tatlı yedim.
tamamını yerim kendimi tutmasam

rainbow nerelerde?
S_A nerde:26:

Ne yedin sütlü tatlı olarak, bak karnım acıktı ya nasıl canım istedi ..

Nasıl gidiyor diyet S_A ?

selam kızlar bugünki menümü paylaşıca, ve şuan karnım hiç aç değil sadece elma yersem yerim,

Sabah: 1 kase mercimek çorbası + 1 dilim kepek ekmek

ara: yok

Öğlen: sebzeli köfte 1 servis kaşığı, toplam 10tane kadar misket kadr köfte vardı, mevsim salata ve 3 çatal karpuz , ekmek yok

Ara: yok

Akşam: dediğim gibi bişey yemek istemyorum yoğurt ve elma yerim, oda metoblzmam yavaşlamasn diye

su: 1 lt içebildim devamını tamamlamaya çalışcam

Kolay gelsin o zaman sana :)

Kolay gelsin cidden mesain çok uzunmuş. Nerede çalışıyorsun.Nasıl gidiyor dün planladığın gibi miydi beslenmen ?

Tesekkür ederim canim. Iki iste birden calisiyorum. Haftanin 4 günü büyük bir magazada kiyafet bölümünde pazarlarida kücücük minicik bir markette calisiyorum istasyonda oldugu icin pazarlari cok yogun ve geceye kadar acik iste.. ilk basta pazarlari calismaya basladigimda nekadar nefret etmistim bu isten ama simdi alistim...

hm evet canim fena gitmiyor tarti istedigimi göstermiyor ona yaniyorum neoldu bana anlamiyorum :26:

Şu kilo almak isteyenler topiğindekileri öyle kıskanıyorum ki

Burger menüler, kolalar cipsler hava uçuyor o topikte Biz de burada otla kökle beslenelim

ben hic kiskanmiyorum kilo almak isteyenleri bazen anlayamiyorum. eminim kendilerine göre hakli bir sebepleri vardir. ayrica almak istiyorlarsa saglikli alsinlar.. o ne öle fastfood..

burdayim beennn

Annemi bugün gönderdik cok sükür. Hatta suan istanbula vardi bile..

Annem hasta oldugu icin kac gündür hep ben yardim ettim anneme.... cumadan beri annemgilden evime sadece uyumaya gidiyordum.

cok ama cok yoruldum.

Simdide 21 hazirana kadar vaktimi sadece evime ve kendime harcicam internete giricem buraya giricem üüüf yeter be hep is hep is

3 gün önce vee birsürü protein almistim. henüz sirf proteine gecemedim yeme konusunda. 3 gündür protein + sebze yiyorum. cok iyi gidiyor. yarindan itibarende saf protetein yiyecegim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…