ayyyy utandırma beni bugün 400g vermişim. yarınada verecem inşlh yakarm ben onları sporla
Utandırmak değil amacım aman yanlış anlama, bir daha yemek istediğinde aklına getirip engellemek.
Tesekkür ederim canim. Iki iste birden calisiyorum. Haftanin 4 günü büyük bir magazada kiyafet bölümünde pazarlarida kücücük minicik bir markette calisiyorum istasyonda oldugu icin pazarlari cok yogun ve geceye kadar acik iste.. ilk basta pazarlari calismaya basladigimda nekadar nefret etmistim bu isten ama simdi alistim...
hm evet canim fena gitmiyor tarti istedigimi göstermiyor ona yaniyorum neoldu bana anlamiyorum :26:
ben hic kiskanmiyorum kilo almak isteyenleri bazen anlayamiyorum. eminim kendilerine göre hakli bir sebepleri vardir. ayrica almak istiyorlarsa saglikli alsinlar.. o ne öle fastfood..
Kolay gelsin zor cidden işin ..
Tartı çok sık al ver yapınca önce zorlayabiliyor ama eminim kısa süre sonra iyi sonuçlar gösterecek.
hocam çok çalışman lazııımmm, lakin ben sizi geçtim hehehehehehbugün okulun pikniği var ..yarın toplantı var..perşembe okuldan gelince valiz hazırlıycam..
kendime yeni elbiseler almak istiyorum malum ağustos=ta düğünümüz var..(görümcemin)
koşturmayla geçecek..
benm midem hala kötü, normalde eve gittiğimde koşa koşa mutfağa giren ben tek lokma sürmedim ağzıma akşam bişy yemedim doğal olrak. Korkuyorm taa cumartesiden bu yana toplasan 6 öğün yemedm yiyemedm, yiyememe hastalığna yakalanmam dimidur bakalım..kaplumbağa tavşan masalına benzemisin bu iş?valla dün kilo vercem diye aç aç yattım midem guruldadı valla
S_A biz 1 haftalığına tatile gitcez ..Cuma sabahtan yola çıkacaz ertesi perşembe akşamı döncez..ben orda internet bulabilirmiyim bilmiyorum..nasıl olacak benim bu iş?
o yüzden cumaya kadar çok çalışmam lazım çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?