Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Önemli! Takimimizdaki yeni üyeler lütfen

1 hafta önceki takima baslangic kilolarini
gectigimiz cuma günkü kilolarini ve hedef kilolarini bulunduran bir mesaj yazsinlar

perşembe 70.4 ile başladım cuma 70 hedef kilom da 60

Menümü de yazayım

Sabah :

- 1 nescafe
- 1 kare çikolata

Kahvaltı :

- 1 yumurtadan menemen
- 2 dilim ekmek
- yarım dilim peynir

Akşam :

- 1 porsiyon taze fasülye
- 2 kaşık yoğurt

- 2 litre civarı su içtim, daha içerim.
- 2 fincan bitki çayım var, o da ilave olur muhtemelen.

58 ile başladım Cuma günü yine 58'di hedef 53.

selam..
menüm:
peynir
ekmek
domates salatalık çay
ara:1 şeftali
öğlen:
kıymalı kabak yoğurt
ara:_
akşam:kıymalı kabak yoğurt
2 çatal kek
acıkırsam süt içcem

Püsküüt Oylama sonuclarini paylasim alaninda cok güzel bir tablo ile acikladi. Lüten herkes göz atsin

Menüm;

Sabah: Yok (Sabahları yiyemiyorum:26:)
Öğle: Rus salatası, domates, salatalık
Akşam: Patates yemeği, çok az et kavurması ve ekmek

Su içildi, spor yapıldı :)

yorucu ve uzun bi gündü. hala da bitmedi
menümü yazayım
sabah:
1 dilim uno
1 yumurta, peynir, zeytin
domates

öğle:
1 tabak yeşil fasülye
4-5 yk bulgur
salata

ara:
2 dilim sütlü tatlı

akşam:
3 çatal yeşil fasülye
salata
1 dilim sütlü tatlı

ara:
2 kayısı, 3 kiraz

spor: 20 dk yavaş yürüyüş, bebek arabasıylaa
su tamam
mesaj sayısı tamam

h22 süte un+nişasta ve şeker katıp yaptım tatlıyı. malzemeden çaldım hafif olsn diye.
menülere yorum yazıcam da oğlan uyanmadan gideyim.
yarın görüşürüz

bu arada, mesaj sayısını tamamlamayanlar var, takipteyim

Günaydın kızlaaaaaaaarrr, dün baya yoğundum aralarda uğrayabildim, mattika tmm mesaj sayımda sıkıntı var ama bikerelik görmezden gel, çenesi en düşük benm nerdeyse

S_A biz 1 haftalığına tatile gitcez ..Cuma sabahtan yola çıkacaz ertesi perşembe akşamı döncez..ben orda internet bulabilirmiyim bilmiyorum..nasıl olacak benim bu iş?
o yüzden cumaya kadar çok çalışmam lazım çok..

bugün okulun pikniği var ..yarın toplantı var..perşembe okuldan gelince valiz hazırlıycam..
kendime yeni elbiseler almak istiyorum malum ağustos=ta düğünümüz var..(görümcemin)
koşturmayla geçecek..

bugün okulun pikniği var ..yarın toplantı var..perşembe okuldan gelince valiz hazırlıycam..
kendime yeni elbiseler almak istiyorum malum ağustos=ta düğünümüz var..(görümcemin)
koşturmayla geçecek..
hocam çok çalışman lazııımmm, lakin ben sizi geçtim heheheheheh

dur bakalım..kaplumbağa tavşan masalına benzemisin bu iş?valla dün kilo vercem diye aç aç yattım midem guruldadı valla

dur bakalım..kaplumbağa tavşan masalına benzemisin bu iş?valla dün kilo vercem diye aç aç yattım midem guruldadı valla
benm midem hala kötü, normalde eve gittiğimde koşa koşa mutfağa giren ben tek lokma sürmedim ağzıma akşam bişy yemedim doğal olrak. Korkuyorm taa cumartesiden bu yana toplasan 6 öğün yemedm yiyemedm, yiyememe hastalığna yakalanmam dimi kilo veriyorum ama bu haftaki sağlıksız olcak gibi geliyo inşallah geri almam

Bu hafta kilonu bir gün önceden bildirirsin, haftaya perşembe döneceksen cuma bildirirsin o hafta. Olurmu?

Gerekli olmadıkća kilosu sabit yazmamaya karar verdim.

Günaydın bu arada:)

Otobüsteyim birazdan inecem acelem var ve yanıma yaşlı bi hatun oturdu umarım yavaş hareket edipte treni kaçırmama sebep olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…