sene sonu toplantısını bu hafta mı yapıyosunuz ne güzel. bizimkiler illa haftaya yapar. sonra sınavlar. tatil planı yapamadık belirsizlik yüzünden. ama yaz geldi oraya buraya gidciez hepimiz dikkat edelim aman verdiklerimizi almayalımbugün okulun pikniği var ..yarın toplantı var..perşembe okuldan gelince valiz hazırlıycam..
kendime yeni elbiseler almak istiyorum malum ağustos=ta düğünümüz var..(görümcemin)
koşturmayla geçecek..
midene iyi gelicek bişeyler ye. süt kurabiye/bisküvi gibi. aç kalınca verirsin de iştahın açılınca alma aman diyim. önemli olan bi lokma da olsa mideye bişey yollamak kıtlık moduna sokmamak için metabolizmayıbenm midem hala kötü, normalde eve gittiğimde koşa koşa mutfağa giren ben tek lokma sürmedim ağzıma akşam bişy yemedim doğal olrak. Korkuyorm taa cumartesiden bu yana toplasan 6 öğün yemedm yiyemedm, yiyememe hastalığna yakalanmam dimikilo veriyorum ama bu haftaki sağlıksız olcak gibi geliyo inşallah geri almam
mattika okadar kötüyüm ki su bile içesim gelmiyo, kıtlıktan çıkma durumuna gireceğimi hiç sanmıyorum ama ben ömrümde bukdar zaman yememezlik yapmadım, sonucunun kötü olmasından korkuyorum. :18: yemeye çalışıyorum ama yok yani midem kabul etmiyo, şuan sanki tıkabasa tokumda midem ondan ağrıyomidene iyi gelicek bişeyler ye. süt kurabiye/bisküvi gibi. aç kalınca verirsin de iştahın açılınca alma aman diyim. önemli olan bi lokma da olsa mideye bişey yollamak kıtlık moduna sokmamak için metabolizmayı
selam..
menüm:
peynir
ekmek
domates salatalık çay
ara:1 şeftali
öğlen:
kıymalı kabak yoğurt
ara:_
akşam:kıymalı kabak yoğurt
2 çatal kek
acıkırsam süt içcem
Menüm;
Sabah: Yok (Sabahları yiyemiyorum:26:)
Öğle: Rus salatası, domates, salatalık
Akşam: Patates yemeği, çok az et kavurması ve ekmek
Su içildi, spor yapıldı :)
yorucu ve uzun bi gündü. hala da bitmedi
menümü yazayım
sabah:
1 dilim uno
1 yumurta, peynir, zeytin
domates
öğle:
1 tabak yeşil fasülye
4-5 yk bulgur
salata
ara:
2 dilim sütlü tatlı
akşam:
3 çatal yeşil fasülye
salata
1 dilim sütlü tatlı
ara:
2 kayısı, 3 kiraz
spor: 20 dk yavaş yürüyüş, bebek arabasıylaa
su tamam
mesaj sayısı tamam
h22 süte un+nişasta ve şeker katıp yaptım tatlıyı. malzemeden çaldım hafif olsn diye.
menülere yorum yazıcam da oğlan uyanmadan gideyim.
yarın görüşürüz
bu arada, mesaj sayısını tamamlamayanlar var, takipteyim
S_A biz 1 haftalığına tatile gitcez ..Cuma sabahtan yola çıkacaz ertesi perşembe akşamı döncez..ben orda internet bulabilirmiyim bilmiyorum..nasıl olacak benim bu iş?
o yüzden cumaya kadar çok çalışmam lazım çok..
bugün okulun pikniği var ..yarın toplantı var..perşembe okuldan gelince valiz hazırlıycam..
kendime yeni elbiseler almak istiyorum malum ağustos=ta düğünümüz var..(görümcemin)
koşturmayla geçecek..
herkese günaydın bu arada
sabah yürüyüşümü yaptım 15 dk bebek arabası temposunda
ah ah en az 45 dk yürürdüm koşu bandında 6 km hızla
oğluşum benim anası yorulsun istemiyo
Çok hafif çok güzel olmuş ben beğendim.
Kilo verilir ama bence öğünlerin ağırlığı tam ters yönde olmalı.
Maşallah valla şöyle tam düzenli menüler bir başka güzel oluyor
Emziriyor musun ?
Acayip bir tatlı isteğim var bugün özellikle sütlü tatlı da ben konu sütlü tatlı olunca pek azla duramıyorum.
Bu hafta bence de çok çalışmalısın, yarışma da kızışacak desene ..
Tatil, düğün tam zamanında başlamış senin zayıflama işin ..
Ama arabayı da ağırlık olarak say,yakılan kalori miktarını da arttırır..
evet emziriyorum. diyet sütü azaltıyo ama büyüdü artık. bebek arabası kaloriyi artırır mı diyosun
emzirmek susattı beni başından beri. oğlum emdikçe su içiyodum ilk zamanlar. acıktırıyo diyen de var ama susatmasından memnunumArttırır tabi arttırmaz mı hiç, elinize 1 litrelik su şişeleri alarak yürüyün daha fazla kalori harcatır diyordu bir uzman, kimdi hatırlayamadım şimdi de bebek araması ooo .. Emzirmek de baya etkiliyor diye biliyorum. Ben yeni öğreniyorum o zaman senin menüler az bile nasıl acıktırır emzirmek ..
Sular yok bu saate kadar hiçbişi yiyemedim
selam kızlar bugnki menümü paylaşıyorum, yorumlara eleştrilere ve önerilere açığım
sabah: 1 dilim minik kepek ekmek + 3 zeytin + 1 çay
ara : yok
Öğlen: 1 servis kaşığı yoğurtlu patlican kızartma ( çok değil 5 halka vardı en fazla) + 2 y.kaşığı kısır + 1 minik tulumba + 1 çay
ara: yok
Akşam: midemin ağrısı bu şekilde giderse yine yemiycm bişey anca yoğurt yiyeblirsem yerim..
Yemek yiyemiyorum kızlar, öğlen için kendmi okdar zorladımki inanamazsınız resmen midem ağzımdaydı, ama mecbur yedim yoksa sonuçlarından korkuyorum ve şuan ağrıdan kıvranıyorum, resmen midem birinin ellerinin arasına sıkıp sıkıp bırakıyo gibi geliyo ve artık sırtıma vurmaya başladı ağrısı.. hayırlısı inşallah, yorumlarınızı bekliyorum, suda pek içemiyorum daha 1 lt oldu :26:
cumartesi arkadaşlarla gezmeye gittik ve ben sadece kahvaltı yaptım ama sağlam kahvaltıydı, gezmekten öğlen yemek yiyemedik doğal olrak, sonra dondurma yedik ve o bana dokundu sanırım, cumrtesiden beri kötüyüm yemek görmek istemiyorum, midem ağrıyo aç olsam dahi yememe müsade etmiyo, zaten yiyemiyorumda 1 çatal alıyorum bişeyden ve midem kalkıyo hemen:18:geçmiş olsun yağmur niye öyle ki miden?
yatıştırcak bişeyler içsen nane limon falan iyi gelir derler ama
cumartesi arkadaşlarla gezmeye gittik ve ben sadece kahvaltı yaptım ama sağlam kahvaltıydı, gezmekten öğlen yemek yiyemedik doğal olrak, sonra dondurma yedik ve o bana dokundu sanırım, cumrtesiden beri kötüyüm yemek görmek istemiyorum, midem ağrıyo aç olsam dahi yememe müsade etmiyo, zaten yiyemiyorumda 1 çatal alıyorum bişeyden ve midem kalkıyo hemen:18:
cumadan bu yana verdiğim kiloyu duysanız eminim kızıcaksınız :18: sağlıksızmş gibi geliyo bana, o yüzden zorluyorum kendimi yemek için, aslında yiyememekte kötü duyguymuş istiyosn ama yiyemiyosnüşüttün demek ki mideni. ya aslında bu durum bi fırsat. tamamen aç kalma bi lokma olsun ye. metabolizman yavaşlamasın, fazlasını yemesen de olur kilo verme açsından. miden düzelince de dikkat edersin aldığını vermemek için.
benim de iştahım kesilse biraz iyi olurhasta olmayayım tabi de.
cumadan bu yana verdiğim kiloyu duysanız eminim kızıcaksınız :18: sağlıksızmş gibi geliyo bana, o yüzden zorluyorum kendimi yemek için, aslında yiyememekte kötü duyguymuş istiyosn ama yiyemiyosnneyse düzelirsem Allahın izniyle verdiklerimi almamaya çalışıcam
cumartesi arkadaşlarla gezmeye gittik ve ben sadece kahvaltı yaptım ama sağlam kahvaltıydı, gezmekten öğlen yemek yiyemedik doğal olrak, sonra dondurma yedik ve o bana dokundu sanırım, cumrtesiden beri kötüyüm yemek görmek istemiyorum, midem ağrıyo aç olsam dahi yememe müsade etmiyo, zaten yiyemiyorumda 1 çatal alıyorum bişeyden ve midem kalkıyo hemen:18:
selamlaaaarrrr kızlar nasılsınız iyisinizdir inşllh, ben taşındım yerleştim sayılır ama çocuklarım hasta oldu taşınma esnası ilgilenemedim
kızım diş çıkarıyor mızmız peşimden ayrılmıyor
ben bu cumada izinliyim haftaya görüşürüz inşllh hepinizi öpt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?