Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün okulun pikniği var ..yarın toplantı var..perşembe okuldan gelince valiz hazırlıycam..
kendime yeni elbiseler almak istiyorum malum ağustos=ta düğünümüz var..(görümcemin)
koşturmayla geçecek..
sene sonu toplantısını bu hafta mı yapıyosunuz ne güzel. bizimkiler illa haftaya yapar. sonra sınavlar. tatil planı yapamadık belirsizlik yüzünden. ama yaz geldi oraya buraya gidciez hepimiz dikkat edelim aman verdiklerimizi almayalım

midene iyi gelicek bişeyler ye. süt kurabiye/bisküvi gibi. aç kalınca verirsin de iştahın açılınca alma aman diyim. önemli olan bi lokma da olsa mideye bişey yollamak kıtlık moduna sokmamak için metabolizmayı

herkese günaydın bu arada
sabah yürüyüşümü yaptım 15 dk bebek arabası temposunda
ah ah en az 45 dk yürürdüm koşu bandında 6 km hızla
oğluşum benim anası yorulsun istemiyo

mattika okadar kötüyüm ki su bile içesim gelmiyo, kıtlıktan çıkma durumuna gireceğimi hiç sanmıyorum ama ben ömrümde bukdar zaman yememezlik yapmadım, sonucunun kötü olmasından korkuyorum. :18: yemeye çalışıyorum ama yok yani midem kabul etmiyo, şuan sanki tıkabasa tokumda midem ondan ağrıyo

selam..
menüm:
peynir
ekmek
domates salatalık çay
ara:1 şeftali
öğlen:
kıymalı kabak yoğurt
ara:_
akşam:kıymalı kabak yoğurt
2 çatal kek
acıkırsam süt içcem

Çok hafif çok güzel olmuş ben beğendim.

Menüm;

Sabah: Yok (Sabahları yiyemiyorum:26:)
Öğle: Rus salatası, domates, salatalık
Akşam: Patates yemeği, çok az et kavurması ve ekmek

Su içildi, spor yapıldı :)

Kilo verilir ama bence öğünlerin ağırlığı tam ters yönde olmalı.

Maşallah valla şöyle tam düzenli menüler bir başka güzel oluyor
Emziriyor musun ?

Acayip bir tatlı isteğim var bugün özellikle sütlü tatlı da ben konu sütlü tatlı olunca pek azla duramıyorum.

Bu hafta bence de çok çalışmalısın, yarışma da kızışacak desene ..

bugün okulun pikniği var ..yarın toplantı var..perşembe okuldan gelince valiz hazırlıycam..
kendime yeni elbiseler almak istiyorum malum ağustos=ta düğünümüz var..(görümcemin)
koşturmayla geçecek..

Tatil, düğün tam zamanında başlamış senin zayıflama işin ..

herkese günaydın bu arada
sabah yürüyüşümü yaptım 15 dk bebek arabası temposunda
ah ah en az 45 dk yürürdüm koşu bandında 6 km hızla
oğluşum benim anası yorulsun istemiyo

Ama arabayı da ağırlık olarak say,yakılan kalori miktarını da arttırır..

evet emziriyorum. diyet sütü azaltıyo ama büyüdü artık. bebek arabası kaloriyi artırır mı diyosun

evet emziriyorum. diyet sütü azaltıyo ama büyüdü artık. bebek arabası kaloriyi artırır mı diyosun

Arttırır tabi arttırmaz mı hiç, elinize 1 litrelik su şişeleri alarak yürüyün daha fazla kalori harcatır diyordu bir uzman, kimdi hatırlayamadım şimdi de bebek araması ooo .. Emzirmek de baya etkiliyor diye biliyorum. Ben yeni öğreniyorum o zaman senin menüler az bile nasıl acıktırır emzirmek ..

selam kızlar bugnki menümü paylaşıyorum, yorumlara eleştrilere ve önerilere açığım

sabah: 1 dilim minik kepek ekmek + 3 zeytin + 1 çay

ara : yok

Öğlen: 1 servis kaşığı yoğurtlu patlican kızartma ( çok değil 5 halka vardı en fazla) + 2 y.kaşığı kısır + 1 minik tulumba + 1 çay

ara: yok

Akşam: midemin ağrısı bu şekilde giderse yine yemiycm bişey anca yoğurt yiyeblirsem yerim..

Yemek yiyemiyorum kızlar, öğlen için kendmi okdar zorladımki inanamazsınız resmen midem ağzımdaydı, ama mecbur yedim yoksa sonuçlarından korkuyorum ve şuan ağrıdan kıvranıyorum, resmen midem birinin ellerinin arasına sıkıp sıkıp bırakıyo gibi geliyo ve artık sırtıma vurmaya başladı ağrısı.. hayırlısı inşallah, yorumlarınızı bekliyorum, suda pek içemiyorum daha 1 lt oldu :26:

emzirmek susattı beni başından beri. oğlum emdikçe su içiyodum ilk zamanlar. acıktırıyo diyen de var ama susatmasından memnunum
bebek arabasıyla yarım saat falan yürüsem baya işe yarar o zaman. ama oğlan büyüdü inip oynamak istiyo müsade ettiği kadar.
koşu bandım var evde eşim gelene kadar yorgunluktan ölüyorum akşam yürüyemiyorum. sabah yürüşünü özledim.

Sular yok bu saate kadar hiçbişi yiyemedim

ekmek peynir yeseydin hiç olmazsa.

geçmiş olsun yağmur niye öyle ki miden?
yatıştırcak bişeyler içsen nane limon falan iyi gelir derler ama

geçmiş olsun yağmur niye öyle ki miden?
yatıştırcak bişeyler içsen nane limon falan iyi gelir derler ama
cumartesi arkadaşlarla gezmeye gittik ve ben sadece kahvaltı yaptım ama sağlam kahvaltıydı, gezmekten öğlen yemek yiyemedik doğal olrak, sonra dondurma yedik ve o bana dokundu sanırım, cumrtesiden beri kötüyüm yemek görmek istemiyorum, midem ağrıyo aç olsam dahi yememe müsade etmiyo, zaten yiyemiyorumda 1 çatal alıyorum bişeyden ve midem kalkıyo hemen:18:

kızlar zorunlu olan günlük 5 mesaj ama gelip kısa kısa mesaj yazıp gitmek yok. geçmişi okuyup birbirimizin yazdıklarına yorum yapalım lütfen.
rainbow paylaşımın çok az canım bu gidişle seni takıma alma konusunda tereddüt edicez. kyumi sen nerelerdesin?
kaptanım sen de çalışıyosun ama ihmal etme takımı daha çok uğra.
insan insanın motivesi kalmıyo aynı bikaç kişiyle yazış dur.

üşüttün demek ki mideni. ya aslında bu durum bi fırsat. tamamen aç kalma bi lokma olsun ye. metabolizman yavaşlamasın, fazlasını yemesen de olur kilo verme açsından. miden düzelince de dikkat edersin verdiğini almamak için.
benim de iştahım kesilse biraz iyi olurhasta olmayayım tabi de.

Son düzenleme:
cumadan bu yana verdiğim kiloyu duysanız eminim kızıcaksınız :18: sağlıksızmş gibi geliyo bana, o yüzden zorluyorum kendimi yemek için, aslında yiyememekte kötü duyguymuş istiyosn ama yiyemiyosn neyse düzelirsem Allahın izniyle verdiklerimi almamaya çalışıcam

birazı su kaybıdır. yemeye başlayınca alırsın onu. ama kilo almaktan sayılmaz heralde.
naptın 2 kilo gitti mi daha bugünden

Geçmiş olsun. İnşallah miden düzelince bi anda yemeklere saldırmazsın Ben öyle yapıyorumda

Fırında kabak mücveri yaptım yulaf kepeğiyle. Yağı, tuzu yok baya kalorisiz bişeye benziyor favori yemeğim o artık :)

Ben sabahları az yiyorum ama akşam çok yeme ihtiyacı hissediyorum
:26:

selamlaaaarrrr kızlar nasılsınız iyisinizdir inşllh, ben taşındım yerleştim sayılır ama çocuklarım hasta oldu taşınma esnası ilgilenemedim
kızım diş çıkarıyor mızmız peşimden ayrılmıyor
ben bu cumada izinliyim haftaya görüşürüz inşllh hepinizi öpt

bizim takımda mısın?
taşınmak için izin alan pembemavi.
iki üyeliğin mi var, başkası mısın

mrb kızlar öncelikle takıma alındığım için teşekkür ediyorum gerçi daha deneme sürecindeyim biliyorum kendimi kısaca tanıtayım
25 yaşındayım, 1.67 boy, bugün sabah itibariyle 63.4 kiloyum, yıllardır dietler yapıp durdum çok da güzel kilo verdim ama malesef koruyamıyorum. 21 haziranda nikahım, eylülün sonunda da düğünüm var şu son 6-7 kilomuda verip fıstık gibi bir gelin olmak istiyorum taabiki sizin desteğinizle
bugünki menüm:
sabah:special k tuzlu kraker 1 porsiyon
ara:10 tane kiraz
öğle: 5 yk kıymalı semizotu, 2 yk yoğurt
ara:şekersiz türk kahvesi
şimdide maydonoz suyu mu içiyorum

yapılan spor:cardio pilates 1.5 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…