kızlar zorunlu olan günlük 5 mesaj ama gelip kısa kısa mesaj yazıp gitmek yok. geçmişi okuyup birbirimizin yazdıklarına yorum yapalım lütfen.
rainbow paylaşımın çok az canım bu gidişle seni takıma alma konusunda tereddüt edicez. kyumi sen nerelerdesin?
kaptanım sen de çalışıyosun ama ihmal etme takımı daha çok uğra.
insan insanın motivesi kalmıyo aynı bikaç kişiyle yazış dur.
bu menüyle yarna kesin 1 kilo gider ama biraz fazla yersen geri alırsn. nasl doyuyorsun bu kadarcık şeyleSabah :
- 1 fincan nescafe
- 3 kare çikolata
Kahvaltı :
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim ekmek
- Yarım domates
- 1 kase lor peynir
Ara :
- Maraş dondurma
Akşam yok
1 saat yürüdüm.
2 litre de su
Çok haklsın mattikacım. Gerçekten ne desem boş. Üzülüyorum bende bu duruma.
Elimden geleni yaparım.
/-
Bugün başıma neler geldi bir bilseniz.
Düğün de giyineceğim elbiseyi almıştım. Omuzlarında mavi inciler vardı. Elbise uzun olunca evde dolabın dışına astımki kırışmasın. Bide dün ne göreyim? Elbisenin mavi incileri bildiğin eflatuna dönmüş. Ve sadece ön kısmı..!!! Hemen elbiseyi kaptığım gibi aldığım yere götürdüm. Kadın demezmi aa olurmu hiç boncuklar her elbisese eflatun.. Bende satış elemanıyım ve bu nedenle aldığım ürünleri çok incelerim böyle olsaydı almazdım. Ve bu boncukların rengi açılmış çünkü arka kısım daha mavi ön kısım açılmış. Bana dükkanda duran aynı elbiseyi gösterdi onada anlattım boncuklar ışıkta bozulmuş dedim. Başka elbise baktım bulamadım. E bu elbisedene vazgeçmek istemiyordum sonra kadın dedi bütün boncukları değiştireyim sana. Gittim öğle molamda 50 dakika mavi boncuk inci aradım yokk yokk!! Sonra beyaz inci aldım götürdüm kadına molamın son on dakikasına bir sandwich sıkıştırdım yedim!!!
Hafta sonuna kadar elbisem tamam olacak. Aayy ne çektim bugün ya. Buladar para ver sonra boncukların rengi açılsın!!
Ay çenem düştü iyice ama sinirlendim napiyim?
Türkiyeye haftaya cuma geliyorum :)) o gün kına var ertesi günde düğün.
Bugünkü menü:
Sabah: omlet
Öğlen: sandwich
Ara: kirazlı bi kaçamak yaaaa
Akşama tavuk eti yicem daha
Su içemedim fazla
Spor umarım yaparım
Mesaj ne sen sor ne ben söliim bugüb anca iki oldu ama daha yazarım
Kyumii geldii... Ya gerçekten zür dilerm ben de olan bir soran değil gerçekten normalde zırt pırt giren birisiyim ama nolduysa nette bir bozukluk vardı.Ama sanırım düzeldi tamirci bişiler etti ama ne etti acaba?:26: Neyse herkesten tekrardan özür dileyerek iki günlük diyet listemi yazayım.
1.Gün:
Sabah:
Açık çay - Simit- Domates- Salatalık- İncecik peynir
Öğle:
Sabah kahvaltısını geç yaptığım için sadece çay ile geçiştirdim. Ara öğün gibi oldu.
Akşam:
Sarma (3 adet) - Bir kase yoğurt
Birkaç saat sonra:
Çay içtim çok fazla içtim ama
2. Gün
Sabah:
Tarhana çorbası içtim. Bir dilim ekmek yedim yanında.
Öğle:
Ekmek arası tostumsu bişiler - Salatalık- domates- çok az peynir-
Akşam:
Salata ve gözleme (1 adet)
Sabah: Malesef yok
Öğle: Dukan usulü kabak mücveri ( Böyle diyince de çok havalı oldu)
Ara: Dondurma
Akşam: Sebze yemeği, 1 dilim ekmek, yoğurt
Su içildi, spor yapılamadı
Beslenmemin kilo vermemi yavaşlatacağını düşündüğünüzü duyar gibiyim ama inanın ben böyle zayıflayabiliyorum7 kiloyu sabah kahvaltı yapmadan verdim. Benim metabolizma kendim gibi biraz tuhaf
Tatlım hayırlı olsun öncelikle... Ama talihsizliğin için gerçekten üzüldüm.Bir de o satıcıyla ben karşı karşıya gelseydim senin kadar sabırlı olur muydum o da bir muamma. İnşallah hallolur. İstediğin gibi olsun ama o kadına feci sinir oldu şimdii öyle böyle değil. İyi ki götürmüşsün...
kyumi çayı şekerli mi içiyorsun?
sorma ya.. Sabirli olmayi bana meslegim ögretti. Benim kendi magazam yok... Müsteri memnuniyeti calistigim magazanin en önemli kriteri elbette ve ben o magazanin kurallari neyse ona göre sikayetlerde o kurallari uyguluyorum ve genellikle cok esnegiz bu konuda.. Yani bizim magazada hep müsteri hakli gibi birsey yani..
Satis elemani olarak kiyafet satiyorum ve hergün binbirtürlü müsterilerim oluyor.. Dolyasiyila ben aldigim bir üründen memnun degilsem cok sabirliyim eger gidip sikayet edeceksem..
Elbiseyi aldigim kadinin magazasi kendine ait kendi kurallarini koymus ve uyguluyor.. Bide esnaf agzi diye birsey var. Kendine ait magazasi olanlarin agzi hep iyi laf yapar. Müsteriyi hemen etkisi altina alir falan...
Neyseki elbiseme beyaz beyaz inciler islenecek :))))
Hayır.Bir arkadaşım sayesinde bırakmıştım şimdi şekerli şeylerden bir çikolataya zaafım var onu bitter ile yeneceğimi düşünüyorum. Yağmurrr sağolsun
Kahvaltıyı çok aksatan biri olaraktan ben de mi öyleyim diye düşünmeye başladım. Bugün 72.2 geldimTatlının dondurma olmaı bence de daha iyi.
bende bıraktım yeni daha bi çay keyfim vardı ondan da oldumzehir gb içemiyorum sabahları 1 bardak o kadar
Yaz geldi ya dondurma ve cola için tutmaya çalışıyorum kendimi ama çok zor
Zaten geçen yaz 10 kilo almıştım günde 2-3 magnum, 1-1,5 litre cola ve çekirdekle
Zaten geçen yaz 10 kilo almıştım günde 2-3 magnum, 1-1,5 litre cola ve çekirdekle
Ay biliyorum o mağazası olup ağzı laf yapanları da. Hepsi için geçerli değil tabi dediğim ama burda da var bir yer bir markayı bilmem kaç milyara kapatmış kendi malı gibi satıyor. Bir görsen dışarda tulum 45 lira ordaki 335 lira ne farkı var diyorum bir başlıyor benden marifetli tütütütü
Bence incinin en saf hali kendi rengi yani çok daha alımlı gösteriyor kişileri. Böyle nasıl desem ben burdayımmmder gibi Rabbim yardımını esirgemesin inşallah çok güzel olur. Ve bence sen doğrusunu yapıyorsun sonuçta müşteri müşteridir.
magnum, cola, çekirdek mi
valla yazı ben light dondurmayla geçiştirecem malum önümüz ramazan, onunda calorisi var ama olsun, diğerinden 1 top yiyeceğime bundan 2 top yerim
Çok haklsın mattikacım. Gerçekten ne desem boş. Üzülüyorum bende bu duruma.
Elimden geleni yaparım.
/-
Bugün başıma neler geldi bir bilseniz.
Düğün de giyineceğim elbiseyi almıştım. Omuzlarında mavi inciler vardı. Elbise uzun olunca evde dolabın dışına astımki kırışmasın. Bide dün ne göreyim? Elbisenin mavi incileri bildiğin eflatuna dönmüş. Ve sadece ön kısmı..!!! Hemen elbiseyi kaptığım gibi aldığım yere götürdüm. Kadın demezmi aa olurmu hiç boncuklar her elbisese eflatun.. Bende satış elemanıyım ve bu nedenle aldığım ürünleri çok incelerim böyle olsaydı almazdım. Ve bu boncukların rengi açılmış çünkü arka kısım daha mavi ön kısım açılmış. Bana dükkanda duran aynı elbiseyi gösterdi onada anlattım boncuklar ışıkta bozulmuş dedim. Başka elbise baktım bulamadım. E bu elbisedene vazgeçmek istemiyordum sonra kadın dedi bütün boncukları değiştireyim sana. Gittim öğle molamda 50 dakika mavi boncuk inci aradım yokk yokk!! Sonra beyaz inci aldım götürdüm kadına molamın son on dakikasına bir sandwich sıkıştırdım yedim!!!
Hafta sonuna kadar elbisem tamam olacak. Aayy ne çektim bugün ya. Buladar para ver sonra boncukların rengi açılsın!!
Ay çenem düştü iyice ama sinirlendim napiyim?
Türkiyeye haftaya cuma geliyorum :)) o gün kına var ertesi günde düğün.
Bugünkü menü:
Sabah: omlet
Öğlen: sandwich
Ara: kirazlı bi kaçamak yaaaa
Akşama tavuk eti yicem daha
Su içemedim fazla
Spor umarım yaparım
Mesaj ne sen sor ne ben söliim bugüb anca iki oldu ama daha yazarım
aynı gün hem çikolata hem dondurma biraz fazla olmuş sanki gerçi tek öğün beslenmiş gibisin öğle ve akşam yemeklerinin yerine sayabiliriz onlarıama bunlarla ben doymam yani midem kazınır
bir de ben öğün atlama işini çok sevmiyorum, kişiden kişiye göre değişir tabi, haftada iki kez akşam yemeği yemeyin diyen uzmanlarda var ama bana yaramıyor nedense... ertesi gün hep daha fazla aşırıya kaçmışımdır bu güne dek, o yüzden 3 öğünden şaşmam
akşam menü:4 yk kıymalı taze fasulye,salata
2 kupa yeşil çay
2 lt su
gece yatmadan tekrar maydonoz suyu içmeyi düşünüyorum
sabahki spora ek olarak 10 dk karın çalıştım, bir de tifanny ile 20 dk çalışmayı düşünüyorum bir kaç saat sonra:)
toplam da 2 saat spor yaptım diyebiliriz yani
Sabah: Malesef yok
Öğle: Dukan usulü kabak mücveri ( Böyle diyince de çok havalı oldu)
Ara: Dondurma
Akşam: Sebze yemeği, 1 dilim ekmek, yoğurt
Su içildi, spor yapılamadı
Beslenmemin kilo vermemi yavaşlatacağını düşündüğünüzü duyar gibiyim ama inanın ben böyle zayıflayabiliyorum7 kiloyu sabah kahvaltı yapmadan verdim. Benim metabolizma kendim gibi biraz tuhaf
Günü bu kadarcık şeyle nası geçiriyorsun
Bu arada sürekli alt alta mesaj yazıyorum ama hep aklıma ilk mesajı attıktan sonra cevap yazmak geliyor, mesaj düzenlemeye de üşeniyorum artık idare edersiniz :)
Fiyat ve marka olayi cok engin bi deniz canim... Bazen iste burda tulum 35 orda 335 ne farki var diyebilirsin... Ama eger hakikaten kaliteyse o marka olan cok daha güzel olabiliyor...
Mesela bizim is yerindeki kiyafetler benim bütceme göre suan biraz pahali kaciyor. Gidip benzerini c&a dan alayim diyorum benzerini buluyorum ama cabuk bozuluyor veya herkes aynisini alip giyiniyor
inci icin gercekten katiliyorum sana. gercekten modasi gecmiyor ve cok asil duruyor. Benim gelinligimin üst kisminin her yeri inci ve taslarla kapliydi...
birde ben deneyeim bakalım gelişmeleri yazarımTatlım kıyamam ben sana.Ama bir tavsiye vereyim mi benim gittiğim bir diyetisyen var o beni şekersize alıştırmak için çayın içine kabuk tarçınkırdırıp attırıyordu onun kokusuyla içiyordum başlarda sonradan bir baktım - çok üşengecimdir söylemesi ayıp - tarçına uzanmaya üşenirken şekersize alıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?