Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

haklısın canım ama napim elimden geldiğince girmeye çalışıyorum. şimdi azarladm içeride ağlıyor eeee napalm takıma almazsanız kilolardan önemli değil çocuklarm ii kilo veriliyor sizinle özellikle cuma günü için çaba gösteriyorum. bundan sonra daha çok mesaj yazmaya çalşacam

Kyumii geldii... Ya gerçekten zür dilerm ben de olan bir soran değil gerçekten normalde zırt pırt giren birisiyim ama nolduysa nette bir bozukluk vardı. Ama sanırım düzeldi tamirci bişiler etti ama ne etti acaba?:26: Neyse herkesten tekrardan özür dileyerek iki günlük diyet listemi yazayım.

1.Gün:

Sabah:

Açık çay - Simit- Domates- Salatalık- İncecik peynir

Öğle:

Sabah kahvaltısını geç yaptığım için sadece çay ile geçiştirdim. Ara öğün gibi oldu.

Akşam:

Sarma (3 adet) - Bir kase yoğurt

Birkaç saat sonra:

Çay içtim çok fazla içtim ama

2. Gün

Sabah:

Tarhana çorbası içtim. Bir dilim ekmek yedim yanında.

Öğle:

Ekmek arası tostumsu bişiler - Salatalık- domates- çok az peynir-

Akşam:

Salata ve gözleme (1 adet)

bu menüyle yarna kesin 1 kilo gider ama biraz fazla yersen geri alırsn. nasl doyuyorsun bu kadarcık şeyle

sabah: 2 kaşık patates salatası, domates, peynir çay
öğle:1/4 simit,2top dondurma
ara: 1 avuç kiraz
akşam: taze fasulye

bugün menüde yoğurt yok ama mutlaka yemeye çalışıyorum. kendim yapıyorum.yoğurdun kilo verdirdiğini duymuştum hem tok tutuyor

Tatlım hayırlı olsun öncelikle... Ama talihsizliğin için gerçekten üzüldüm. Bir de o satıcıyla ben karşı karşıya gelseydim senin kadar sabırlı olur muydum o da bir muamma. İnşallah hallolur. İstediğin gibi olsun ama o kadına feci sinir oldu şimdii öyle böyle değil. İyi ki götürmüşsün...

kyumi çayı şekerli mi içiyorsun?

Kahvaltıyı çok aksatan biri olaraktan ben de mi öyleyim diye düşünmeye başladım. Bugün 72.2 geldim Tatlının dondurma olmaı bence de daha iyi.

sorma ya.. Sabirli olmayi bana meslegim ögretti. Benim kendi magazam yok... Müsteri memnuniyeti calistigim magazanin en önemli kriteri elbette ve ben o magazanin kurallari neyse ona göre sikayetlerde o kurallari uyguluyorum ve genellikle cok esnegiz bu konuda.. Yani bizim magazada hep müsteri hakli gibi birsey yani..

Satis elemani olarak kiyafet satiyorum ve hergün binbirtürlü müsterilerim oluyor.. Dolyasiyila ben aldigim bir üründen memnun degilsem cok sabirliyim eger gidip sikayet edeceksem..

Elbiseyi aldigim kadinin magazasi kendine ait kendi kurallarini koymus ve uyguluyor.. Bide esnaf agzi diye birsey var. Kendine ait magazasi olanlarin agzi hep iyi laf yapar . Müsteriyi hemen etkisi altina alir falan...

Neyseki elbiseme beyaz beyaz inciler islenecek :))))

Ay biliyorum o mağazası olup ağzı laf yapanları da. Hepsi için geçerli değil tabi dediğim ama burda da var bir yer bir markayı bilmem kaç milyara kapatmış kendi malı gibi satıyor. Bir görsen dışarda tulum 45 lira ordaki 335 lira ne farkı var diyorum bir başlıyor benden marifetli tütütütü

Bence incinin en saf hali kendi rengi yani çok daha alımlı gösteriyor kişileri. Böyle nasıl desem ben burdayımmm der gibi Rabbim yardımını esirgemesin inşallah çok güzel olur. Ve bence sen doğrusunu yapıyorsun sonuçta müşteri müşteridir.

Hayır. Bir arkadaşım sayesinde bırakmıştım şimdi şekerli şeylerden bir çikolataya zaafım var onu bitter ile yeneceğimi düşünüyorum. Yağmurrr sağolsun

bende bıraktım yeni daha bi çay keyfim vardı ondan da oldumzehir gb içemiyorum sabahları 1 bardak o kadar

Kahvaltıyı çok aksatan biri olaraktan ben de mi öyleyim diye düşünmeye başladım. Bugün 72.2 geldim Tatlının dondurma olmaı bence de daha iyi.

Yaz geldi ya dondurma ve cola için tutmaya çalışıyorum kendimi ama çok zor

Zaten geçen yaz 10 kilo almıştım günde 2-3 magnum, 1-1,5 litre cola ve çekirdekle

bende bıraktım yeni daha bi çay keyfim vardı ondan da oldumzehir gb içemiyorum sabahları 1 bardak o kadar

Tatlım kıyamam ben sana. Ama bir tavsiye vereyim mi benim gittiğim bir diyetisyen var o beni şekersize alıştırmak için çayın içine kabuk tarçınkırdırıp attırıyordu onun kokusuyla içiyordum başlarda sonradan bir baktım - çok üşengecimdir söylemesi ayıp - tarçına uzanmaya üşenirken şekersize alıştım.

Zaten geçen yaz 10 kilo almıştım günde 2-3 magnum, 1-1,5 litre cola ve çekirdekle

magnum, cola, çekirdek mi
valla yazı ben light dondurmayla geçiştirecem malum önümüz ramazan, onunda calorisi var ama olsun, diğerinden 1 top yiyeceğime bundan 2 top yerim

O yönden şanslı olduğumu düşünüyorum. Magnum keçi sütünden yapılıyor ve benim keçi sütüne ve asite alerjim var. En sevindiğim nokta da onlar. Sadece soda içmeyi özlüyorum. Sen de öyle yap bir limon sık içine misss ohh Bu yıl aynı hatayı yapma tatlım benim bu kilocuklarım lise sondan kalma

Fiyat ve marka olayi cok engin bi deniz canim... Bazen iste burda tulum 35 orda 335 ne farki var diyebilirsin... Ama eger hakikaten kaliteyse o marka olan cok daha güzel olabiliyor...
Mesela bizim is yerindeki kiyafetler benim bütceme göre suan biraz pahali kaciyor. Gidip benzerini c&a dan alayim diyorum benzerini buluyorum ama cabuk bozuluyor veya herkes aynisini alip giyiniyor

inci icin gercekten katiliyorum sana. gercekten modasi gecmiyor ve cok asil duruyor. Benim gelinligimin üst kisminin her yeri inci ve taslarla kapliydi...

magnum, cola, çekirdek mi
valla yazı ben light dondurmayla geçiştirecem malum önümüz ramazan, onunda calorisi var ama olsun, diğerinden 1 top yiyeceğime bundan 2 top yerim

Zaten ramazan da napacam hiç bilmiyorum

Ben çok yemeğe düşün bir insanım sahurda yarım ekmeğe karışık tost yapıp yerim hep tabi yanında da cola içmeyi ihmal etmem

Bu yaz farklı olacak inşallah, verdiğim kiloları almaya niyetim yok

Son ana sıkışmış bir de ama inşallah istediğin gibi olur elbisen ..

Cidden çok oldu ama malum dönemdeyim dayanamadım ne yazık ki
Yeme konusu da şöyle oldu, eşim evde raporlu, o yüzden kahvaltıyı 3 gibi yaptık dolayısıyla acıkmadım, ilk öğün olduğundan adı kahvaltı yani ..
2 akşam yemek yememe olayını hiç duymamıştım amaç bünyeyi şaşırtmak mı ki ?

Menün güzel ama sporunu çook daha fazla beğendim maşallah ..

Afiyet olsun, önemli olan insanın vücudunu tanıması tabi ama diyeti bıraktığında alma durumun nasıl oluyor asıl tehlike o, ben kendim için de aynı şeyi düşünüyorum da ..

ÜStte de dediğim gibi eşimi beklerken kahvaltı geçe kalıyor, aslında o sırada acıkıyorum ama yesem onunla yiyemem diye bekliyorum sonrasında da acıkmıyorum doğal olarak.

Yook estağfirullah cidden ben markanın kalitenin yanındayım. Ama hani malları aynıydı kumaşının kesim çizim yeri dikim şekilleri falan filan cidden aynıydı. Sadece isim farkı vardı. Aman o adamı sevmiyorum zaten ama fikir sahibi olma- fiyat sahibi olma meselesi beni kasan bir durum olunca Dimi dimi inciii detaylarda çok güzel oluyor. Ben de öyle incili boncuklu gelinlik istiyorum ama aday adayı bile yokken neyse öyle işte

birde ben deneyeim bakalım gelişmeleri yazarım

offf sıcaklardada insanın canı cola istiyor bende zor duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…