mrb kızlar öncelikle takıma alındığım için teşekkür ediyorumgerçi daha deneme sürecindeyim biliyorum kendimi kısaca tanıtayım
25 yaşındayım, 1.67 boy, bugün sabah itibariyle 63.4 kiloyum, yıllardır dietler yapıp durdum çok da güzel kilo verdim ama malesef koruyamıyorum. 21 haziranda nikahım, eylülün sonunda da düğünüm var şu son 6-7 kilomuda verip fıstık gibi bir gelin olmak istiyorum taabiki sizin desteğinizle
bugünki menüm:
sabah:special k tuzlu kraker 1 porsiyon
ara:10 tane kiraz
öğle: 5 yk kıymalı semizotu, 2 yk yoğurt
ara:şekersiz türk kahvesi
şimdide maydonoz suyu mu içiyorum
yapılan spor:cardio pilates 1.5 saat
mrb kızlar öncelikle takıma alındığım için teşekkür ediyorumgerçi daha deneme sürecindeyim biliyorum kendimi kısaca tanıtayım
25 yaşındayım, 1.67 boy, bugün sabah itibariyle 63.4 kiloyum, yıllardır dietler yapıp durdum çok da güzel kilo verdim ama malesef koruyamıyorum. 21 haziranda nikahım, eylülün sonunda da düğünüm var şu son 6-7 kilomuda verip fıstık gibi bir gelin olmak istiyorum taabiki sizin desteğinizle
bugünki menüm:
Hoşgeldin aramıza :) Bende henüz takıma alınmış sayılmam ama hoşgeldin demeye hakkım var heralde
mattika okadar kötüyüm ki su bile içesim gelmiyo, kıtlıktan çıkma durumuna gireceğimi hiç sanmıyorum ama ben ömrümde bukdar zaman yememezlik yapmadım, sonucunun kötü olmasından korkuyorum. :18: yemeye çalışıyorum ama yok yani midem kabul etmiyo, şuan sanki tıkabasa tokumda midem ondan ağrıyo
bugünki menüm:
Fırında kabak mücveri yaptım yulaf kepeğiyle. Yağı, tuzu yok baya kalorisiz bişeye benziyor favori yemeğim o artık :)
Ben sabahları az yiyorum ama akşam çok yeme ihtiyacı hissediyorum :26:
yulaf kepeği burda yok..ama işe yarıyormuş diye biliyorum..bende sabahları canım istemiyor ama akşamları kendimi zor tutuyorum..
oyalanmak lazım akşamları yoksa yok onun ucundan alayım derken yeniyor bayağı..
hoşgeldn canımm , inşallah kısa sürede verirsin kilolarınıyulaf kepeği tokluk hissi veriyor,çoğu diet listesinde yer alıyor artık... ben önceden uzun dönem dukan yapmıştım orda çok kullanıyorduk , hani galeta yada çizi tarzı bir sürü tarif var tabi bunun tatlıları da mevcut, bir ara çok yapardım ama şimdi üşeniyorum, hazır light ürünler daha kolayıma geliyor
sanırım öylee, neyse yedim bikerebelkide üşütmüşsündür mideni..birde sıcak diye ceryanda falan kalmışsan olabilir arada galeta falan yersen belki iyi gelir..olmazsa bir doktora görünürsün yemeye yemeye nereye kadar..o dondurmaları içinde kimbilir neler var..
sanırım öylee, neyse yedim bikereşimdi biraz dha iyiyim ama yemek yemek istemiyorum
selam kızlar bugnki menümü paylaşıyorum, yorumlara eleştrilere ve önerilere açığım
sabah: 1 dilim minik kepek ekmek + 3 zeytin + 1 çay
ara : yok
Öğlen: 1 servis kaşığı yoğurtlu patlican kızartma ( çok değil 5 halka vardı en fazla) + 2 y.kaşığı kısır + 1 minik tulumba + 1 çay
ara: yok
Akşam: midemin ağrısı bu şekilde giderse yine yemiycm bişey anca yoğurt yiyeblirsem yerim..
Yemek yiyemiyorum kızlar, öğlen için kendmi okdar zorladımki inanamazsınız resmen midem ağzımdaydı, ama mecbur yedim yoksa sonuçlarından korkuyorum ve şuan ağrıdan kıvranıyorum, resmen midem birinin ellerinin arasına sıkıp sıkıp bırakıyo gibi geliyo ve artık sırtıma vurmaya başladı ağrısı.. hayırlısı inşallah, yorumlarınızı bekliyorum, suda pek içemiyorum daha 1 lt oldu :26:
emzirmek susattı beni başından beri. oğlum emdikçe su içiyodum ilk zamanlar. acıktırıyo diyen de var ama susatmasından memnunum
bebek arabasıyla yarım saat falan yürüsem baya işe yarar o zaman. ama oğlan büyüdü inip oynamak istiyo müsade ettiği kadar.
koşu bandım var evde eşim gelene kadar yorgunluktan ölüyorum akşam yürüyemiyorum. sabah yürüşünü özledim.
ekmek peynir yeseydin hiç olmazsa.
kızlar zorunlu olan günlük 5 mesaj ama gelip kısa kısa mesaj yazıp gitmek yok. geçmişi okuyup birbirimizin yazdıklarına yorum yapalım lütfen.
rainbow paylaşımın çok az canım bu gidişle seni takıma alma konusunda tereddüt edicez. kyumi sen nerelerdesin?
kaptanım sen de çalışıyosun ama ihmal etme takımı daha çok uğra.
insan insanın motivesi kalmıyo aynı bikaç kişiyle yazış dur.
bugünki menüm:
hoşbulduk, belki ikimize beğenir alırlar takımaçömeziz ama yorum yapmamıza izin vardır herhalde
yulaf kepeği burda yok..ama işe yarıyormuş diye biliyorum..bende sabahları canım istemiyor ama akşamları kendimi zor tutuyorum..
oyalanmak lazım akşamları yoksa yok onun ucundan alayım derken yeniyor bayağı..
kızlar zorunlu olan günlük 5 mesaj ama gelip kısa kısa mesaj yazıp gitmek yok. geçmişi okuyup birbirimizin yazdıklarına yorum yapalım lütfen.
rainbow paylaşımın çok az canım bu gidişle seni takıma alma konusunda tereddüt edicez. kyumi sen nerelerdesin?
kaptanım sen de çalışıyosun ama ihmal etme takımı daha çok uğra.
insan insanın motivesi kalmıyo aynı bikaç kişiyle yazış dur.
Sabah :
- 1 fincan nescafe
- 3 kare çikolata
Kahvaltı :
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim ekmek
- Yarım domates
- 1 kase lor peynir
Ara :
- Maraş dondurma
Akşam yok
1 saat yürüdüm.
2 litre de su
Sabah :
- 1 fincan nescafe
- 3 kare çikolata
Kahvaltı :
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim ekmek
- Yarım domates
- 1 kase lor peynir
Ara :
- Maraş dondurma
Akşam yok
1 saat yürüdüm.
2 litre de su
Sabah: Malesef yok
Öğle: Dukan usulü kabak mücveri ( Böyle diyince de çok havalı oldu)
Ara: Dondurma
Akşam: Sebze yemeği, 1 dilim ekmek, yoğurt
Su içildi, spor yapılamadı
Beslenmemin kilo vermemi yavaşlatacağını düşündüğünüzü duyar gibiyim ama inanın ben böyle zayıflayabiliyorum7 kiloyu sabah kahvaltı yapmadan verdim. Benim metabolizma kendim gibi biraz tuhaf
herkese günaydın bu arada
sabah yürüyüşümü yaptım 15 dk bebek arabası temposunda
ah ah en az 45 dk yürürdüm koşu bandında 6 km hızla
oğluşum benim anası yorulsun istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?