Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoşgeldinn
çıtır bi gelin olucaksın inş.
2 ayda verirsin kilonu mezun olursun takımdan

Hoşgeldin aramıza :) Bende henüz takıma alınmış sayılmam ama hoşgeldin demeye hakkım var heralde

belkide üşütmüşsündür mideni..birde sıcak diye ceryanda falan kalmışsan olabilir arada galeta falan yersen belki iyi gelir..olmazsa bir doktora görünürsün yemeye yemeye nereye kadar..o dondurmaları içinde kimbilir neler var..

sende hoşgeldin aramıza..hadi bakalım nikaha az kalmış son vitese takma zamanı şimdi..

Fırında kabak mücveri yaptım yulaf kepeğiyle. Yağı, tuzu yok baya kalorisiz bişeye benziyor favori yemeğim o artık :)

Ben sabahları az yiyorum ama akşam çok yeme ihtiyacı hissediyorum
:26:

yulaf kepeği burda yok..ama işe yarıyormuş diye biliyorum..bende sabahları canım istemiyor ama akşamları kendimi zor tutuyorum..
oyalanmak lazım akşamları yoksa yok onun ucundan alayım derken yeniyor bayağı..

yulaf kepeği burda yok..ama işe yarıyormuş diye biliyorum..bende sabahları canım istemiyor ama akşamları kendimi zor tutuyorum..
oyalanmak lazım akşamları yoksa yok onun ucundan alayım derken yeniyor bayağı..

yulaf kepeği tokluk hissi veriyor,çoğu diet listesinde yer alıyor artık... ben önceden uzun dönem dukan yapmıştım orda çok kullanıyorduk , hani galeta yada çizi tarzı bir sürü tarif var tabi bunun tatlıları da mevcut, bir ara çok yapardım ama şimdi üşeniyorum, hazır light ürünler daha kolayıma geliyor

hoşgeldn canımm , inşallah kısa sürede verirsin kilolarını

sanırım öylee, neyse yedim bikere şimdi biraz dha iyiyim ama yemek yemek istemiyorum

Benim midem çok hassas o yüzden sık sık yaşıyorum bu durumu, zorlasam da gitmiyor o yüzden yemiyorum, geçince devam ediyorum.
BU hafta çok kötü olmasa da ben de yerken kötü oluyorum.

Yaşına girdi mi oğlun ?
Başka spora ihtiyacın yokmuş ki senin ne tatlıdır ..
Yürümeyi ben de çok severim.

Ben gelince en son hangi mesajda kaldıysam oraya dönüp tek tek cevap yazmaya çalışıyorum.
Ama cidden çok az yazılıyor ..

Hiç bir şey kalmamış nikahına da, düğüne kadar çok rahat verirsin ..
Menün de gayet güzel olmuş.
Maydonoz suyunu bir kere denemiş içememiştim ben :)
hoşbulduk, belki ikimize beğenir alırlar takıma çömeziz ama yorum yapmamıza izin vardır herhalde

Ben bir ara çok kullanırdım da artık kullanmıyorum pek ..

Sabah :

- 1 fincan nescafe
- 3 kare çikolata

Kahvaltı :

- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim ekmek
- Yarım domates
- 1 kase lor peynir

Ara :

- Maraş dondurma

Akşam yok

1 saat yürüdüm.
2 litre de su

Çok haklsın mattikacım. Gerçekten ne desem boş. Üzülüyorum bende bu duruma.
Elimden geleni yaparım.

/-

Bugün başıma neler geldi bir bilseniz.

Düğün de giyineceğim elbiseyi almıştım. Omuzlarında mavi inciler vardı. Elbise uzun olunca evde dolabın dışına astımki kırışmasın. Bide dün ne göreyim? Elbisenin mavi incileri bildiğin eflatuna dönmüş. Ve sadece ön kısmı..!!! Hemen elbiseyi kaptığım gibi aldığım yere götürdüm. Kadın demezmi aa olurmu hiç boncuklar her elbisese eflatun.. Bende satış elemanıyım ve bu nedenle aldığım ürünleri çok incelerim böyle olsaydı almazdım. Ve bu boncukların rengi açılmış çünkü arka kısım daha mavi ön kısım açılmış. Bana dükkanda duran aynı elbiseyi gösterdi onada anlattım boncuklar ışıkta bozulmuş dedim. Başka elbise baktım bulamadım. E bu elbisedene vazgeçmek istemiyordum sonra kadın dedi bütün boncukları değiştireyim sana. Gittim öğle molamda 50 dakika mavi boncuk inci aradım yokk yokk!! Sonra beyaz inci aldım götürdüm kadına molamın son on dakikasına bir sandwich sıkıştırdım yedim!!!

Hafta sonuna kadar elbisem tamam olacak. Aayy ne çektim bugün ya. Buladar para ver sonra boncukların rengi açılsın!!

Ay çenem düştü iyice ama sinirlendim napiyim?

Türkiyeye haftaya cuma geliyorum :)) o gün kına var ertesi günde düğün.

Bugünkü menü:

Sabah: omlet
Öğlen: sandwich
Ara: kirazlı bi kaçamak yaaaa
Akşama tavuk eti yicem daha

Su içemedim fazla
Spor umarım yaparım
Mesaj ne sen sor ne ben söliim bugüb anca iki oldu ama daha yazarım

Sabah :

- 1 fincan nescafe
- 3 kare çikolata

Kahvaltı :

- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim ekmek
- Yarım domates
- 1 kase lor peynir

Ara :

- Maraş dondurma

Akşam yok

1 saat yürüdüm.
2 litre de su

aynı gün hem çikolata hem dondurma biraz fazla olmuş sanki gerçi tek öğün beslenmiş gibisin öğle ve akşam yemeklerinin yerine sayabiliriz onları ama bunlarla ben doymam yani midem kazınır

bir de ben öğün atlama işini çok sevmiyorum, kişiden kişiye göre değişir tabi, haftada iki kez akşam yemeği yemeyin diyen uzmanlarda var ama bana yaramıyor nedense... ertesi gün hep daha fazla aşırıya kaçmışımdır bu güne dek, o yüzden 3 öğünden şaşmam

akşam menü:4 yk kıymalı taze fasulye,salata

2 kupa yeşil çay
2 lt su
gece yatmadan tekrar maydonoz suyu içmeyi düşünüyorum

sabahki spora ek olarak 10 dk karın çalıştım, bir de tifanny ile 20 dk çalışmayı düşünüyorum bir kaç saat sonra:)
toplam da 2 saat spor yaptım diyebiliriz yani

Sabah: Malesef yok
Öğle: Dukan usulü kabak mücveri ( Böyle diyince de çok havalı oldu )
Ara: Dondurma
Akşam: Sebze yemeği, 1 dilim ekmek, yoğurt

Su içildi, spor yapılamadı

Beslenmemin kilo vermemi yavaşlatacağını düşündüğünüzü duyar gibiyim ama inanın ben böyle zayıflayabiliyorum 7 kiloyu sabah kahvaltı yapmadan verdim. Benim metabolizma kendim gibi biraz tuhaf

Sabah :

- 1 fincan nescafe
- 3 kare çikolata

Kahvaltı :

- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim ekmek
- Yarım domates
- 1 kase lor peynir

Ara :

- Maraş dondurma

Akşam yok

1 saat yürüdüm.
2 litre de su

Günü bu kadarcık şeyle nası geçiriyorsun

Bu arada sürekli alt alta mesaj yazıyorum ama hep aklıma ilk mesajı attıktan sonra cevap yazmak geliyor, mesaj düzenlemeye de üşeniyorum artık idare edersiniz :)

kahvaltı yapmadan kilo veriyorum diyorsan bence yapmamanda bir sakınca yok dukan yemeklerini bir ara bende çok yapardımm ahh ahhh, verdiğim kiloları almasaydım buralarda olmayacaktım ama nerdeeee

spor olarak da kızlar ben en çok tifanny denilen bayanın bikini abs videosunu çok seviyorum
The Bikini Abs Workout- - YouTube
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

izleyebilirsiniz bunları, ben çok eğlenceli buluyorum , ilk başta kolay gibi geliyor ama simit bölgesi için birebir

herkese günaydın bu arada
sabah yürüyüşümü yaptım 15 dk bebek arabası temposunda
ah ah en az 45 dk yürürdüm koşu bandında 6 km hızla
oğluşum benim anası yorulsun istemiyo

bebek arabasıyla yapılan yürüyüşte kalori harcanıyo mu ki:26:
hergün 2 saat kadar çocuklarla yürüyoruz kalori yakıyorsam sevinecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…