Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben açmaya çalıştım ama içerik uygun olmayabilir yaş doğrulaması için oturum açın diyor.

bebek arabasıyla yapılan yürüyüşte kalori harcanıyo mu ki:26:
hergün 2 saat kadar çocuklarla yürüyoruz kalori yakıyorsam sevinecem

HArcanmaz olur mu hiç ?
Sevin tabi ..

Bugün biraz fazla karbonhidrat ağırlıklı gibi geldi ama bana onun harici güzel olmuş.
bu menüyle yarna kesin 1 kilo gider ama biraz fazla yersen geri alırsn. nasl doyuyorsun bu kadarcık şeyle
Aynen öyle, derdim düzensiz beslenmek ama geç kahvaltı yapınca böyle oluyor.
2 gündür canım portakal istiyor ama karnım o kadar tok oluyor ki yiyecek zaman bulamıyorum, gece acıkıyorum o zaman da yemek istemiyorum.

Afiyet olsun, özellikle göbek bölgesi için çok faydalı diye biliyorum.
Yaz geldi ya dondurma ve cola için tutmaya çalışıyorum kendimi ama çok zor

Zaten geçen yaz 10 kilo almıştım günde 2-3 magnum, 1-1,5 litre cola ve çekirdekle

Lİght kola tüketebilirsin aslında kalorisi yok gibi bir şey.

valla alkali dieti diye kitap vardı, neden kilo veremediğimizden, neden hasta, kanser vs olduğumuzdan bahsediyordu, onu yazan kişi önermişti, amaç bence vücudun dinlenmesi sağlamak, tabi ben akşam öğününü yemeden atlatamam o ayrı

Ben açmaya çalıştım ama içerik uygun olmayabilir yaş doğrulaması için oturum açın diyor.

ya bikinyle yapıyor sporu o yüzden öyle çıkıyor başlangıçta, youtubda tifanny bikini abs diye arat istersen canım, çıkacaktır karşına bir sürü video

ya bikinyle yapıyor sporu o yüzden öyle çıkıyor başlangıçta, youtubda tifanny bikini abs diye arat istersen canım, çıkacaktır karşına bir sürü video

Buldum şimdi baktım da çok yavaş değil mi bikini olan diğerini daha izlemedim de ?
Etkili oluyor mu cidden ?

Bugün biraz fazla karbonhidrat ağırlıklı gibi geldi ama bana onun harici güzel olmuş.

Evet ya yağlarım oluştu yine :26: Karnım şiş zaten hiç hoş bir durumda değilim bu mide eksiliği nasıl gider acaba?

Bu diyetleri hiç takip etmiyorum ama sanırım benim de elime bir kitap alığ detur çekmem gerekecek

valla kızlar bana az yiyormuşsunuz gibi geliyor..
benim menüm:
sabah: biraz lor peyniri
salatalık
domates
çay tabi şekersiz

ara: 1 dilim karpuz
öğleniknik old.için
3 sarma az kısır 1 kare tavukğöğsü:18::18:
akşam:taze fasulye
yoğurt
bugünde böyle bişey oldu işte ama çok su içtim
bol bol ip atladık bilmiyorum artık

ben şunu anladım salata ve yoğurt olmadan olmuyor bu iş
birde sebze ..
sonra bağırsak problemleri falan başlıyor..
içecek benimde sorunum soda aldım ama pek sevmiyorum..
içine birşeylermi katsam bilmiyorum ama elmalı soda severim 18kalori yazıyor baktım üstünde..

Mide için rennie diye bir ilaç kullanıyorum ben rahatlatıyor, bitkisel olarak da adaçayı, limonlu biberiye falan rahatlatıyor.

Valla bana da öyle geliyor da bir gün düzenlesem ertesi gün yine az oluyor.
Senin gayet iyi olmuş bence, ip de baya baya kalori harcatıyor diye biliyorum.

Buldum şimdi baktım da çok yavaş değil mi bikini olan diğerini daha izlemedim de ?
Etkili oluyor mu cidden ?

günde 2-3 kere yaparsan evet,ama dediğim gibi simit bölgesindeki yağları eritmek için, yorumlarda bunu günde 4 kez yapıp 2 haftada bir kot bedeninde incelen kişi varmış ama benim inglizcem o kadar iyi değil, anlaayamıyorum yani, tek bu video değil canım bu kadının bir sürü videosu var, ne bileyim bana eğlenceli geliyor, 20 gün sonra ölçülerimi tekrar alıcam,işe yararsa hbr veririm

Bu diyetleri hiç takip etmiyorum ama sanırım benim de elime bir kitap alığ detur çekmem gerekecek

Ben çoğu kitabı okumuşumdur ama en son dr gürkan kubilayın söyleşisini izlerken diet kişiye özeldir,isimli yayınlanan kitapların hepsini çöpe atın demişti, çok mantıklı geldi, hani ben çoğunu denemiş biri olarak gene kiloluyum gene kilolu, sonuç hüsran ama artık sağlıklı beslenme ve bol spor var hayatımda

Sebze çok etkili ama daha önceden de yazmıştım bağırsak problemleri için mutlaka tibetin 5 hareketini incelemenizi öneririm.
İçecek olarak da 2 limonu sıkıyorum yarım litre falan suya içine de kabuk tarçın pek güzel oluyor.

Etkili olursa denerim ben de, hoş simitlerim pek yok benim problemim genelde alt bölge, onu da eritmek baya zorluyor.

benimde galiba gelince evde yapılan bir spor bulmam lazım malum yumoş yumoşum ama plates falan hoşuma gidiyor ama düzenli olur mu bilmem..
arkadaşım geçen sene haftada 3 gün gitmişti çok sıkılaştı 2 kilo versen bile bir beden inceldiğini söylüyordu

Çok etkili plates ama ben de çabuk sıkılıyorum işte, dışarı da olacak koşacağım çok hoşuma gidiyor ama her zaman olmuyor işte.

biraz baktım bende beğendim ama iyice incelemeye vakit bulamadım haftaya bakıcam..
neyse kızlar ben bayağı yorulmuşum hepinize iyi geceler....

ben de maydonoz suyumu içer ve yatışa geçerim, hiç içmedim bugüne kadar bakalım etkisi olacak mı :44: herkese iyi geceler, tatlı rüyalarrrr

9 aylık oldu herşeyden yiyo, süt azalınca aç kalıp ağlamıyo en azından.
ama yürümem lazım tempolu yoksa sarkıcak heryerim

geç mi kalkıyosun sabahlar, hep 2 öğün genelde. bugün bi öğün olmuş hatta

nasıl elbiseymiş o uğraştırmış seni.
sandwich dediğin nasıl bişey, çok fark eder yanii

sporların süper nasıl özendim bilemezsin. videoları açtm bakıcam şimdi

sabah kahvaltısını sakın atlama. metabolizman yavaşlar. iki lokmacık da olsa yap

bebek arabasıyla yapılan yürüyüşte kalori harcanıyo mu ki:26:
hergün 2 saat kadar çocuklarla yürüyoruz kalori yakıyorsam sevinecem
hiç yoktan iyidir:26:

yok canım seni en iyi ben anlıyorum. 2 çocukla iyi bile giriyosun ama zorla kendini buraya yazdıkça tutuyoruz boğazı

bugün sırf karbon olmuş kızlar da yazmış ama

yoğurdu ben de kendim yapıyorum bol bol yiyorum. ilerleyen yaşta kemik erimesi olmaması için yoğurt çok önemli zaten

Yaz geldi ya dondurma ve cola için tutmaya çalışıyorum kendimi ama çok zor

Zaten geçen yaz 10 kilo almıştım günde 2-3 magnum, 1-1,5 litre cola ve çekirdekle
ben de hamileliğimi magnumla geçirdim geçen yaz. mini magnum alıyodum kutusu 2 günde bitiyodu.

ömür boyu devam etmek zor değil mi. ben baktım tibetin hareketlerine ama devamlı yapamam diye hiç denemedim
benim wc sorunum sabah 7 de güne başlayınca baya baya azaldı.

ben de maydonoz suyumu içer ve yatışa geçerim, hiç içmedim bugüne kadar bakalım etkisi olacak mı :44: herkese iyi geceler, tatlı rüyalarrrr
adet söktürür maydonoz suyu. dikkatli iç

menü:
sabah:
1 dilim uno denge
peynir, zeytin, domates salatalık

ara: 3 kayısı

öğle:
haşlanmış tavuk
salata

ara:
yoğurt
yarım paket etiform
2 kayısı,3-4 kiraz

akşam:
tavuk, 4 yk makarna, salata

spor: 15 dk yürüyüş
su tamam
mesaj sayısı tamam

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaar akşam küçück ekmeğin arasına 2 köfte koyup yedimm, midem biraz tepki gösterdi ama sonra duruldu topic nekadar çok hareketlenmiş maşallaahh kahvaltımı yapıyım geçmişi okumaya uçacağııımm.

Hayır. Bir arkadaşım sayesinde bırakmıştım şimdi şekerli şeylerden bir çikolataya zaafım var onu bitter ile yeneceğimi düşünüyorum. Yağmurrr sağolsun
sende sağol canım benmm bittere alışınca o sütlü çikolatalar çok tatsız gelicek emin olll

Mattika, sandwichte tavuk şinitzel vardı....

Ya bir sandwich yedim hemencik tartıya yansımış bee.. Neyse proteine devam.

8 gün bana kaçamak yokk !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…