kahvaltı yapmadan kilo veriyorum diyorsan bence yapmamanda bir sakınca yokdukan yemeklerini bir ara bende çok yapardımm ahh ahhh, verdiğim kiloları almasaydım buralarda olmayacaktım ama nerdeeee
spor olarak da kızlar ben en çok tifanny denilen bayanın bikini abs videosunu çok seviyorum
The Bikini Abs Workout- - YouTube
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
izleyebilirsiniz bunları, ben çok eğlenceli buluyorum , ilk başta kolay gibi geliyor ama simit bölgesi için birebir
bebek arabasıyla yapılan yürüyüşte kalori harcanıyo mu ki:26:
hergün 2 saat kadar çocuklarla yürüyoruz kalori yakıyorsam sevinecem
Kyumii geldii... Ya gerçekten zür dilerm ben de olan bir soran değil gerçekten normalde zırt pırt giren birisiyim ama nolduysa nette bir bozukluk vardı.Ama sanırım düzeldi tamirci bişiler etti ama ne etti acaba?:26: Neyse herkesten tekrardan özür dileyerek iki günlük diyet listemi yazayım.
1.Gün:
Sabah:
Açık çay - Simit- Domates- Salatalık- İncecik peynir
Öğle:
Sabah kahvaltısını geç yaptığım için sadece çay ile geçiştirdim. Ara öğün gibi oldu.
Akşam:
Sarma (3 adet) - Bir kase yoğurt
Birkaç saat sonra:
Çay içtim çok fazla içtim ama
2. Gün
Sabah:
Tarhana çorbası içtim. Bir dilim ekmek yedim yanında.
Öğle:
Ekmek arası tostumsu bişiler - Salatalık- domates- çok az peynir-
Akşam:
Salata ve gözleme (1 adet)
Aynen öyle, derdim düzensiz beslenmek ama geç kahvaltı yapınca böyle oluyor.bu menüyle yarna kesin 1 kilo gider ama biraz fazla yersen geri alırsn. nasl doyuyorsun bu kadarcık şeyle
sabah: 2 kaşık patates salatası, domates, peynir çay
öğle:1/4 simit,2top dondurma
ara: 1 avuç kiraz
akşam: taze fasulye
bugün menüde yoğurt yok ama mutlaka yemeye çalışıyorum. kendim yapıyorum.yoğurdun kilo verdirdiğini duymuştum hem tok tutuyor
Yaz geldi ya dondurma ve cola için tutmaya çalışıyorum kendimi ama çok zor
Zaten geçen yaz 10 kilo almıştım günde 2-3 magnum, 1-1,5 litre cola ve çekirdekle
Cidden çok oldu ama malum dönemdeyim dayanamadım ne yazık ki
Yeme konusu da şöyle oldu, eşim evde raporlu, o yüzden kahvaltıyı 3 gibi yaptık dolayısıyla acıkmadım, ilk öğün olduğundan adı kahvaltı yani ..
2 akşam yemek yememe olayını hiç duymamıştım amaç bünyeyi şaşırtmak mı ki ?
.
Ben açmaya çalıştım ama içerik uygun olmayabilir yaş doğrulaması için oturum açın diyor.
ya bikinyle yapıyor sporu o yüzden öyle çıkıyor başlangıçta, youtubda tifanny bikini abs diye arat istersen canım, çıkacaktır karşına bir sürü video
Bugün biraz fazla karbonhidrat ağırlıklı gibi geldi ama bana onun harici güzel olmuş.
valla alkali dieti diye kitap vardı, neden kilo veremediğimizden, neden hasta, kanser vs olduğumuzdan bahsediyordu, onu yazan kişi önermişti, amaç bence vücudun dinlenmesi sağlamak, tabi ben akşam öğününü yemeden atlatamam o ayrı
Sabah :
- 1 fincan nescafe
- 3 kare çikolata
Kahvaltı :
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim ekmek
- Yarım domates
- 1 kase lor peynir
Ara :
- Maraş dondurma
Akşam yok
1 saat yürüdüm.
2 litre de su
Evet ya yağlarım oluştu yine :26: Karnım şiş zaten hiç hoş bir durumda değilim bu mide eksiliği nasıl gider acaba?
Bu diyetleri hiç takip etmiyorum ama sanırım benim de elime bir kitap alığ detur çekmem gerekecek
valla kızlar bana az yiyormuşsunuz gibi geliyor..
benim menüm:
sabah: biraz lor peyniri
salatalık
domates
çay tabi şekersiz
ara: 1 dilim karpuz
öğleniknik old.için
3 sarma az kısır 1 kare tavukğöğsü:18::18:
akşam:taze fasulye
yoğurt
bugünde böyle bişey oldu işte ama çok su içtim
bol bol ip atladık bilmiyorum artık
Buldum şimdi baktım da çok yavaş değil mi bikini olan diğerini daha izlemedim de ?
Etkili oluyor mu cidden ?
Bu diyetleri hiç takip etmiyorum ama sanırım benim de elime bir kitap alığ detur çekmem gerekecek
ben şunu anladım salata ve yoğurt olmadan olmuyor bu iş
birde sebze ..
sonra bağırsak problemleri falan başlıyor..
içecek benimde sorunum soda aldım ama pek sevmiyorum..
içine birşeylermi katsam bilmiyorum ama elmalı soda severim 18kalori yazıyor baktım üstünde..
günde 2-3 kere yaparsan evet,ama dediğim gibi simit bölgesindeki yağları eritmek için, yorumlarda bunu günde 4 kez yapıp 2 haftada bir kot bedeninde incelen kişi varmış ama benim inglizcem o kadar iyi değil, anlaayamıyorum yani, tek bu video değil canım bu kadının bir sürü videosu var, ne bileyim bana eğlenceli geliyor, 20 gün sonra ölçülerimi tekrar alıcam,işe yararsa hbr veririm
Ben çoğu kitabı okumuşumdur ama en son dr gürkan kubilayın söyleşisini izlerken diet kişiye özeldir,isimli yayınlanan kitapların hepsini çöpe atın demişti, çok mantıklı geldi, hani ben çoğunu denemiş biri olarak gene kiloluyum gene kilolu, sonuç hüsranama artık sağlıklı beslenme ve bol spor var hayatımda
benimde galiba gelince evde yapılan bir spor bulmam lazım malum yumoş yumoşum ama plates falan hoşuma gidiyor ama düzenli olur mu bilmem..
arkadaşım geçen sene haftada 3 gün gitmişti çok sıkılaştı 2 kilo versen bile bir beden inceldiğini söylüyordu
Sebze çok etkili ama daha önceden de yazmıştım bağırsak problemleri için mutlaka tibetin 5 hareketini incelemenizi öneririm.
İçecek olarak da 2 limonu sıkıyorum yarım litre falan suya içine de kabuk tarçın pek güzel oluyor.
9 aylık oldu herşeyden yiyo, süt azalınca aç kalıp ağlamıyo en azından.Benim midem çok hassas o yüzden sık sık yaşıyorum bu durumu, zorlasam da gitmiyor o yüzden yemiyorum, geçince devam ediyorum.
BU hafta çok kötü olmasa da ben de yerken kötü oluyorum.
Yaşına girdi mi oğlun ?
Başka spora ihtiyacın yokmuş ki senin ne tatlıdır ..
Yürümeyi ben de çok severim.
Ben gelince en son hangi mesajda kaldıysam oraya dönüp tek tek cevap yazmaya çalışıyorum.
Ama cidden çok az yazılıyor ..
geç mi kalkıyosun sabahlar, hep 2 öğün genelde. bugün bi öğün olmuş hattaSabah :
- 1 fincan nescafe
- 3 kare çikolata
Kahvaltı :
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim ekmek
- Yarım domates
- 1 kase lor peynir
Ara :
- Maraş dondurma
Akşam yok
1 saat yürüdüm.
2 litre de su
nasıl elbiseymiş o uğraştırmış seni.Çok haklsın mattikacım. Gerçekten ne desem boş. Üzülüyorum bende bu duruma.
Elimden geleni yaparım.
/-
Bugün başıma neler geldi bir bilseniz.
Düğün de giyineceğim elbiseyi almıştım. Omuzlarında mavi inciler vardı. Elbise uzun olunca evde dolabın dışına astımki kırışmasın. Bide dün ne göreyim? Elbisenin mavi incileri bildiğin eflatuna dönmüş. Ve sadece ön kısmı..!!! Hemen elbiseyi kaptığım gibi aldığım yere götürdüm. Kadın demezmi aa olurmu hiç boncuklar her elbisese eflatun.. Bende satış elemanıyım ve bu nedenle aldığım ürünleri çok incelerim böyle olsaydı almazdım. Ve bu boncukların rengi açılmış çünkü arka kısım daha mavi ön kısım açılmış. Bana dükkanda duran aynı elbiseyi gösterdi onada anlattım boncuklar ışıkta bozulmuş dedim. Başka elbise baktım bulamadım. E bu elbisedene vazgeçmek istemiyordum sonra kadın dedi bütün boncukları değiştireyim sana. Gittim öğle molamda 50 dakika mavi boncuk inci aradım yokk yokk!! Sonra beyaz inci aldım götürdüm kadına molamın son on dakikasına bir sandwich sıkıştırdım yedim!!!
Hafta sonuna kadar elbisem tamam olacak. Aayy ne çektim bugün ya. Buladar para ver sonra boncukların rengi açılsın!!
Ay çenem düştü iyice ama sinirlendim napiyim?
Türkiyeye haftaya cuma geliyorum :)) o gün kına var ertesi günde düğün.
Bugünkü menü:
Sabah: omlet
Öğlen: sandwich
Ara: kirazlı bi kaçamak yaaaa
Akşama tavuk eti yicem daha
Su içemedim fazla
Spor umarım yaparım
Mesaj ne sen sor ne ben söliim bugüb anca iki oldu ama daha yazarım
sporların süper nasıl özendim bilemezsin. videoları açtm bakıcam şimdiakşam menü:4 yk kıymalı taze fasulye,salata
2 kupa yeşil çay
2 lt su
gece yatmadan tekrar maydonoz suyu içmeyi düşünüyorum
sabahki spora ek olarak 10 dk karın çalıştım, bir de tifanny ile 20 dk çalışmayı düşünüyorum bir kaç saat sonra:)
toplam da 2 saat spor yaptım diyebiliriz yani
sabah kahvaltısını sakın atlama. metabolizman yavaşlar. iki lokmacık da olsa yapSabah: Malesef yok
Öğle: Dukan usulü kabak mücveri ( Böyle diyince de çok havalı oldu)
Ara: Dondurma
Akşam: Sebze yemeği, 1 dilim ekmek, yoğurt
Su içildi, spor yapılamadı
Beslenmemin kilo vermemi yavaşlatacağını düşündüğünüzü duyar gibiyim ama inanın ben böyle zayıflayabiliyorum7 kiloyu sabah kahvaltı yapmadan verdim. Benim metabolizma kendim gibi biraz tuhaf
hiç yoktan iyidir:26:bebek arabasıyla yapılan yürüyüşte kalori harcanıyo mu ki:26:
hergün 2 saat kadar çocuklarla yürüyoruz kalori yakıyorsam sevinecem
yok canım seni en iyi ben anlıyorum. 2 çocukla iyi bile giriyosun ama zorla kendini buraya yazdıkça tutuyoruz boğazıhaklısın canım ama napim elimden geldiğince girmeye çalışıyorum. şimdi azarladm içeride ağlıyor eeee napalm takıma almazsanız kilolardan önemli değil çocuklarmii kilo veriliyor sizinle özellikle cuma günü için çaba gösteriyorum. bundan sonra daha çok mesaj yazmaya çalşacam
bugün sırf karbon olmuş kızlar da yazmış amaKyumii geldii... Ya gerçekten zür dilerm ben de olan bir soran değil gerçekten normalde zırt pırt giren birisiyim ama nolduysa nette bir bozukluk vardı.Ama sanırım düzeldi tamirci bişiler etti ama ne etti acaba?:26: Neyse herkesten tekrardan özür dileyerek iki günlük diyet listemi yazayım.
1.Gün:
Sabah:
Açık çay - Simit- Domates- Salatalık- İncecik peynir
Öğle:
Sabah kahvaltısını geç yaptığım için sadece çay ile geçiştirdim. Ara öğün gibi oldu.
Akşam:
Sarma (3 adet) - Bir kase yoğurt
Birkaç saat sonra:
Çay içtim çok fazla içtim ama
2. Gün
Sabah:
Tarhana çorbası içtim. Bir dilim ekmek yedim yanında.
Öğle:
Ekmek arası tostumsu bişiler - Salatalık- domates- çok az peynir-
Akşam:
Salata ve gözleme (1 adet)
yoğurdu ben de kendim yapıyorum bol bol yiyorum. ilerleyen yaşta kemik erimesi olmaması için yoğurt çok önemli zatensabah: 2 kaşık patates salatası, domates, peynir çay
öğle:1/4 simit,2top dondurma
ara: 1 avuç kiraz
akşam: taze fasulye
bugün menüde yoğurt yok ama mutlaka yemeye çalışıyorum. kendim yapıyorum.yoğurdun kilo verdirdiğini duymuştum hem tok tutuyor
ben de hamileliğimi magnumla geçirdim geçen yaz. mini magnum alıyodum kutusu 2 günde bitiyodu.Yaz geldi ya dondurma ve cola için tutmaya çalışıyorum kendimi ama çok zor
Zaten geçen yaz 10 kilo almıştım günde 2-3 magnum, 1-1,5 litre cola ve çekirdekle
ömür boyu devam etmek zor değil mi. ben baktım tibetin hareketlerine ama devamlı yapamam diye hiç denemedimSebze çok etkili ama daha önceden de yazmıştım bağırsak problemleri için mutlaka tibetin 5 hareketini incelemenizi öneririm.
İçecek olarak da 2 limonu sıkıyorum yarım litre falan suya içine de kabuk tarçın pek güzel oluyor.
adet söktürür maydonoz suyu. dikkatli içben de maydonoz suyumu içer ve yatışa geçerim, hiç içmedim bugüne kadar bakalım etkisi olacak mı :44: herkese iyi geceler, tatlı rüyalarrrr
sende sağol canım benmmHayır.Bir arkadaşım sayesinde bırakmıştım şimdi şekerli şeylerden bir çikolataya zaafım var onu bitter ile yeneceğimi düşünüyorum. Yağmurrr sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?