canım ben bazen sodanın içine limon sıkıyorum, limonlu sodadan dha az kalorili oluyoben şunu anladım salata ve yoğurt olmadan olmuyor bu iş
birde sebze ..
sonra bağırsak problemleri falan başlıyor..
içecek benimde sorunum soda aldım ama pek sevmiyorum..
içine birşeylermi katsam bilmiyorum ama elmalı soda severim 18kalori yazıyor baktım üstünde..
haftada 3 günde sklaşmak çok iyiymiş ben günde 2 saat yürüyorum yürüyemezsem bisiklet biniyorum onuda yapamazsam leslie 3 mil yapyorum hala bi etkisini göremedim biraz göbeğim var gitmiyo bitürlübenimde galiba gelince evde yapılan bir spor bulmam lazım malum yumoş yumoşum ama plates falan hoşuma gidiyor ama düzenli olur mu bilmem..
arkadaşım geçen sene haftada 3 gün gitmişti çok sıkılaştı 2 kilo versen bile bir beden inceldiğini söylüyordu
ne işe yarıyor?ben de maydonoz suyumu içer ve yatışa geçerim, hiç içmedim bugüne kadar bakalım etkisi olacak mı :44: herkese iyi geceler, tatlı rüyalarrrr
sanada günaydıngünaydın kızlaryorgunluktan uyuyakalmışım bugün
canım bende normalde 10dan önce yemem bu sıralar 8de yiyorum bi düzen yapmaya çalışıyom 8-12-18 öğün saatlerimsabahları bu aralar canım birşey istemiyor..ama bir yerlerde okumuştum..ne kadar erken yersen vücut o kadar erken çalışıp kalori yakmaya başlıyormuş
9 aylık oldu herşeyden yiyo, süt azalınca aç kalıp ağlamıyo en azından.
ama yürümem lazım tempolu yoksa sarkıcak heryerim
geç mi kalkıyosun sabahlar, hep 2 öğün genelde. bugün bi öğün olmuş hatta
ömür boyu devam etmek zor değil mi. ben baktım tibetin hareketlerine ama devamlı yapamam diye hiç denemedim
benim wc sorunum sabah 7 de güne başlayınca baya baya azaldı.
menü:
sabah:
1 dilim uno denge
peynir, zeytin, domates salatalık
ara: 3 kayısı
öğle:
haşlanmış tavuk
salata
ara:
yoğurt
yarım paket etiform
2 kayısı,3-4 kiraz
akşam:
tavuk, 4 yk makarna, salata
spor: 15 dk yürüyüş
su tamam
mesaj sayısı tamam
Mattika, sandwichte tavuk şinitzel vardı....
Ya bir sandwich yedim hemencik tartıya yansımış bee.. Neyse proteine devam.
8 gün bana kaçamak yokk !
canım ben bazen sodanın içine limon sıkıyorum, limonlu sodadan dha az kalorili oluyove benm bi akrabam günde 2 defa sade sodanın içine limon sıkarak kilo verdi ve geri almadı süper bişey, tadıda biraz güzel oluyo, en azından sadesinden dha güzel olduğu kesim
sadece 10 dk.da yapıp bitiriyo musun? bana zorlanırım gibi de geldi. ama yaptıkça alışırım sanırım. başka ne gibi faydasını gördün?Spor çok etkiliyor cidden, kilo verilse bile sporun sıkılığı başka oluyor.
Aslında geç kalkmıyorum 8.30-9 gibi kalkıyorum ama eşim evde bir süre raporlu, o daha geç kalkıyor, tek başıma da kahvaltı yapasım gelmiyor, beraber yapınca az da yesem masa da uzun kalıyorum derken saat geç oluyor.
Çok uzun bir spor olsa evet ama sadece 10 dakikamı alıyor günde ki onu bile almıyor aslında, o kadar yararını görünce de inanıyorum ben devam edebileceğime sürekli.
Ohh dolu dolu ama kaçamaksız olmuş çok da iyi olmuş bunlar en kalıcı kilolar işte.
Proteinden sonra direk yansır zaten tartıya çok mu yansımış ?
Ben o hazır limonlulardan daha çok seviyorum içine limon sıkıp içmesini.
Bu sabah tam 2 saat tempolu ( hatta koşar gibi, arada da koştuk zaten) yürüyüş yaptık eşimle, spor yapınca mutlu oluyorum diye sabah kalkmış alarm kurup yürümeye çıkalım mı diyor, bir baktım saat 6.30. Heralde başka bir şey için kalkamazdım o saatte, nasıl kalktım, nasıl çıktık hiç fikrim yok ve kendimi çok iyi hissediyorum.
sadece 10 dk.da yapıp bitiriyo musun? bana zorlanırım gibi de geldi. ama yaptıkça alışırım sanırım. başka ne gibi faydasını gördün?
kalıcı olucak bu bu defa giden kilolar, 69 a indim sonra 67 bi daha 69 bi daha in çık 3 ay oyalandım artık sabrım taştı
maden suyunu ben sade içerim, çok da severim. limon sıkınca güzel oluyo kiraz vişne suyu ile karıştırınca da iyi olur, şimdi bu meyvelerin tam zamanı. çok içmemeye çalışıyorum fazlası iyi olmaz diye
nasıl özendim sana bilemezsin. sabah yürüyüşü duş ve kahvaltı. güne başlamanın en dinç ve güzel şekli
aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. sanırım ben hepinizden oldukça büyüğüm 45 yaşındayım son iki yıldır iş değişikliği yaptım ve doğumdan sonra bile olmadığım kadar kilo aldım. 84 85 lere kadar çıktım nerdeyse 4 aydır dikkat ediyorum ama sadece 3 kilo verdim son bir aydır bir gr bile veremiyorum veremeyince kocaman çikolata yiyorum sinirlerim bozuluyor yedim diye üzülüyorum bu defa. kısaca veremiyorum...sizlerle kilo vermeye motive olmak istiyorum.... başarılarınızla umutlanmak istiyorum. ama mutlaka vermek istiyorummm .....yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederimmm.......
Aynen öyle en fazla 10 dakika, o kadar bile sürmüyor.
Cildime çok faydasını gördüm parladı,berraklaştı.
Saçlarım çok yavaş uzar benim 2-3 kat hızlı uzamaya başladı, hatta hareketlere başladım 1 hafta sonra komşum senin saçların nasıl uzadı bir anda deyince çok şaşırdım.
Kilo konusunda da etkili olacağına inanıyorum, kilo vermeyi kolaylaştırdığını da okudum onu da göreceğim umarım.
Ama asıl etkiler yaş ilerleyince gözükürmüş, zaten şu an çakralarımın dönüş hızı yaş dolayısıyla ideal olmalı, yıllar geçtikçe yavaşlıyor normalde, bu hareketler bunu engelliyor işte.
Çok reklam yaptım sanırım :)
Senin oğlun büyüsün de beraber çıkarsınız artık, o da eşlik eder.
Ama cidden harika ötesi bir şey, bol oksijen.
Keşke her gün olsa ama ..
Gunaydin herkese.
Yarim saat bebek araba sürmeli yürüyüşümü yaptim grldim.
S_a cinarinannesi onceki hafta izine ayrildigindan gecen haftaki listeye almadim
adet söktürür maydonoz suyu. dikkatli iç
menü:
sabah:
1 dilim uno denge
peynir, zeytin, domates salatalık
ara: 3 kayısı
öğle:
haşlanmış tavuk
salata
ara:
yoğurt
yarım paket etiform
2 kayısı,3-4 kiraz
akşam:
tavuk, 4 yk makarna, salata
spor: 15 dk yürüyüş
su tamam
mesaj sayısı tamam
Mattika, sandwichte tavuk şinitzel vardı....
Ya bir sandwich yedim hemencik tartıya yansımış bee.. Neyse proteine devam.
8 gün bana kaçamak yokk !
canım ben bazen sodanın içine limon sıkıyorum, limonlu sodadan dha az kalorili oluyove benm bi akrabam günde 2 defa sade sodanın içine limon sıkarak kilo verdi ve geri almadı süper bişey, tadıda biraz güzel oluyo, en azından sadesinden dha güzel olduğu kesim
leslie 3 mil göbeği eritmez canım baştan söyleyeyimhaftada 3 günde sklaşmak çok iyiymiş ben günde 2 saat yürüyorum yürüyemezsem bisiklet biniyorum onuda yapamazsam leslie 3 mil yapyorum hala bi etkisini göremedim biraz göbeğim var gitmiyo bitürlüsporu bırakınca tekrar eski haline dönülmüyor mu hep yapmak mı lazm?
ne işe yarıyor?
Bu sabah tam 2 saat tempolu ( hatta koşar gibi, arada da koştuk zaten) yürüyüş yaptık eşimle, spor yapınca mutlu oluyorum diye sabah kalkmış alarm kurup yürümeye çıkalım mı diyor, bir baktım saat 6.30. Heralde başka bir şey için kalkamazdım o saatte, nasıl kalktım, nasıl çıktık hiç fikrim yok ve kendimi çok iyi hissediyorum.
tibetin hareketleri mi bu kadar etki sağlıyorAynen öyle en fazla 10 dakika, o kadar bile sürmüyor.
Cildime çok faydasını gördüm parladı,berraklaştı.
Saçlarım çok yavaş uzar benim 2-3 kat hızlı uzamaya başladı, hatta hareketlere başladım 1 hafta sonra komşum senin saçların nasıl uzadı bir anda deyince çok şaşırdım.
Kilo konusunda da etkili olacağına inanıyorum, kilo vermeyi kolaylaştırdığını da okudum onu da göreceğim umarım.
Ama asıl etkiler yaş ilerleyince gözükürmüş, zaten şu an çakralarımın dönüş hızı yaş dolayısıyla ideal olmalı, yıllar geçtikçe yavaşlıyor normalde, bu hareketler bunu engelliyor işte.
Çok reklam yaptım sanırım :)
tibetin 5 temel hareketinden bahsediyor canımHangi spor bu ben kaçırdım orayı :44:
aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. sanırım ben hepinizden oldukça büyüğüm 45 yaşındayım son iki yıldır iş değişikliği yaptım ve doğumdan sonra bile olmadığım kadar kilo aldım. 84 85 lere kadar çıktım nerdeyse 4 aydır dikkat ediyorum ama sadece 3 kilo verdim son bir aydır bir gr bile veremiyorum veremeyince kocaman çikolata yiyorum sinirlerim bozuluyor yedim diye üzülüyorum bu defa. kısaca veremiyorum...sizlerle kilo vermeye motive olmak istiyorum.... başarılarınızla umutlanmak istiyorum. ama mutlaka vermek istiyorummm .....yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederimmm.......
Hangi spor bu ben kaçırdım orayı :44:
Ok bende not edeyim telefonuma.
Hm22, 200 gram yansımış maalesef.
Serates hoşgeldin aramızaiki hafta deneme süren olacak düzenli paylaşım yaparsan listeye ozaman alınacaksın
adet söktürdüğünü hiç duymamıştım, gerçi bu aralar regl olma durumum var,ama tartıya baya eksi olarak yansımış, muhtemelen hepsi sudur
menün gayet dengeli :128: küçük bebeğin var herhalde canım, allah bağışlasın...
porteinden sonra çok az da olsa karbonhidrat alırsanız tartıya fazlasıyla yansır, dukanı çok uzun süre yaptım, hani bir lokmadan bişi olmaz derler ama malesef protein dietlerinde bu durum geçerli olmuyor
sodanın zayıflatıcı etkisi olduğunu hiç duymadım :44: aksine günde 2 tane içilmesi vücutta su tutar diye düşünüyorum...
leslie 3 mil göbeği eritmez canım baştan söyleyeyimgöbeğinin gitmesi için düzenli karın hareketleri çalışman gerekiyor, o verdiğim videolar da simit bölgesindeki yağlar için etkili
6.30 muvallahi bravoo umarım devamı gelirr
tibetin hareketleri mi bu kadar etki sağlıyoro kadar çeşitli spor yaptım hiç denemedim vallahi, bu derece işe yaradığını hiç düşünmemiştim,yarından itibaren tibeti de alıyorum programıma
bir liste var mı ilk sayfadaki kişiler artık yok galiba??
neyse tibetin beş harekletine hergün başlayacağım ben yürüyüş yapmaya çalışıyorum 1 saat .
yapamazsamda ip atlıyorum 200 tane hergün..
ama inatla 1 aydır kilo veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?