Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlarr, anca gelebildim işyerime.. iş yerime yürüyerek geldim evimden, sabah 7den beri yollardayım, hastaneye falan gitmemiz gerekliydi ablamın bebişi için. gecede 2de uyudum, kafamın içinde kaydırak pisti açıldı şuan yani menüm çok kötü bugün:

sabah: 2 poğça + 1 çay (esmer şekerli)

ara yok

Öğlen: yok

İşe geldiğim gibi süt tozu az olan bi nescafe içtim ve canım yemek istemiyor.

Akşamda yüzmeye gidicem inşallah akşamda yiyemem o saatten sonra. bugünlk benden bukadar
bu arada havuzla evimin arasıda baya var, yürüyüş yapmş olucam öyledee

bende dün akşam 8de ablamda oldum sonra hemen yemeğe geçtik,

2 kaşık pilav 2 kaşık bezelye yedim, vede 10tane şam fıstığı + karpuz yedim az buz değildi yani.
ama korkmuyorum tartıda fazla çıkarım diye, çünkü mide sorunum yüzünden fazlasıyla sağlıksız kilo verdiğimi düşünüyorum, geri gelmesinide bekliyorum o yüzden gelecekse karpuzdan gelsin dedim sanırım bide mezun olurum ve buraya bidaha uğramam diye üzülüyorum hedefimi yine yükseltmek ve 55 yapmayı düşünüyorum, bilemedim şimdi, ramazana 55le girsem hiç fena olmaz yarınki kilomu merak ediyorum, çünkü bugün tartılmadım

özelliğkle dikkat ettiğin şeyler var mı??*
valla canım 31mart günü başladım diyete, diyette değil az yemeye. geçmişten menülerime bakarsan görürsün hiç kasmadım kendmi. sadece pilav makrna ekmek kola vb şeyleri çıkarttım hayatımdan, gördüğün gibi yeni yeni yemeye başlıyorum, oda diyeti bırktığımda vücut afallamasın diye. herşeyden yiyorum günlük kesinlkle 3lt su içmelisin çok faydası oluyo, mesela ben su içmezsem bidahaki gün +da çıkıyorum. vede tatlı pizza vb kalorisi fazla olan şeyleri yiceksen sabahları yemeni tavsye ederim.
ha birde kalori takibi yaparsan çok daha fazla faydasını görürsün

valla canım ben günde 15 dk yürüyorum ama spordan saymadım onu 603 kalori diyo..

benm başka takip ettiğim site var onda 890 kalori almam gerekiyo, ama ben 800 olmadan bırakıyrum

Ben çoğu zaman 800-900 kalori arası yiyorum. Ağzım durmuyor ki onu ye bunu ye derken 800 oluyo zaten

Ben çoğu zaman 800-900 kalori arası yiyorum. Ağzım durmuyor ki onu ye bunu ye derken 800 oluyo zaten
ben eve zararlı şeyler almıyorum yoksa gözüm doymuyo meyveyi bile az alıyorum o derece evde bişey olmayıncada atıştırmıyorum iyi oluyo. ama bu hafta hiç canm tatlı bile istemedi hastaydım ondan heralde, artık ara öğün yapma gereksinimide duymuyorum karatay gibi oldu

Bende bir baba var adam diyet yıkıcı

Hergün 1 poşet çikolata ve kutu kutu dondurmayla geliyor eve

Hedefleri yüksek tutmuşuz ondan olmuyor en azından ..

Aman o ne hiç bir şey yememişsin. Yarış senindir anlaşıldı :)

Şİmdiki hedefin kaçtı ?
Valla kilo vermekten çok korumak zaten asıl marifet.

Bende bir baba var adam diyet yıkıcı

Hergün 1 poşet çikolata ve kutu kutu dondurmayla geliyor eve

Benim de babam öyleydi, şimdi eşim öyle. Bir de elinde abur cubur hadi bir tane ye canın istiyor ama kilo vermek için yemiyorsun dimi diye geziniyor :)

bu tabloda sporu çoğaltınca daha çok kalori alabiliyorsun.hareket azaldıkça yemek de yok
aslında görünmez kalori olarakda hergün en az 150 200 kalori fazlasını ekleyin diyor uzmanlar örneğin hazır gıda da yazanların biraz düşük olduğu söyleniyor. yemeğe koyulan bir kaşık fazladan zeytinyağ bile 150 kalori etkiliyormuş..arada ağzımıza atıverdiğimiz kuruyemiş veya içtiğimiz meyve suyu bir şekerli ciklet bile kalori (

Şimdi menümü yazıyorum, biliyorum perşembe günü olmadı hiç ama ..

Sabah :

- 1 elma
- 3 kare çikolata

Ara :

- Maraş dondurma ( 100 kalori civarı, çok yemedim.)

Akşam : ( Şimdi şöyle oluyor sabah erken kalkınca ben kahvaltı adına bir şeyler yedim, bu akşam dediğim de 3 gibiydi eşim ancak kahvaltıya oturunca benim akşam yemeğim olsun dedim.

- Menemen
- 3 dilim ekmek ( Ne yapmışım sonradan farkettim.)
- 1 dilim peynir

Ara :

- 9 kat :18:

Sıvı :

- 3 litre su
- 2 fincan bitki çayı ( daha içilecek )

ben sadece kabak çekirdeği yiyordum bir kase ve barsaklar çalışır fikrinin arkasına saklanıyordum. meğer kabak çekirdeği bademden bile kalorisi fazla bişeymiş şimdi hiç yemiyorum bir tane alsam bırakamıyorum çünkü....

Yakında içtiğimiz suyun bile kalorisi çıkacak valla, o kalorili bu kalorili ancak brokolinin kalorisi az zaten .. Ne güzelse kalorisi çok fazla. İsyan modundayım bugün :) Diren gezi parkına adapte oldum iyice arada şu kalorilere direniyorum.

Yok canım var mıymış o kadar kabak çekirdeğinin kalorisi. Ben de masum bir şey zannediyordum.

sabah bir dilim kepek ekmek
çok ince dilim peynir

ara bir sadece sütten nescafe şekersiz
yarım paket form bisküvi

öğlen 2 tabak kısır

ara sütten nescafe

akşam yemeği dışarda olacak kanatçıda ne kadar dikkat ederim bilmiyorum
zaten kanat yağlı bişey
salata ve 3 adetle sınırlamaya çalışacağım ama dokuzda gideceğiz yemeğe bu kötü ve dokuza kadar umarım bişey yemem.

spor yok
suyu tamamlarım henüz 1.5 oldu

evet kabak çekirdeği beni de hayal kırıklığına uğrattı
paketin üzerine bakmıştım öyle öğrendim.

bu arada kızım zayıflarken en çok kereviz yedi rendeledi ve yoğurt koydu üzerine( ama şu an adını bile duymak istemiyor. çok lezzetli çok süslü yemekler yapma diyor bana. kendisi yapmıyor artık........ sadece kabak haşladı limon sıktı yedi o günlerde

her sitede ufak farklar var ama genel olarak böyle kuruyemişler..

badem 100 gr 600

hindistancevizi 100 gr 603

fındık 100 gr 650

fıstık 100 gr 560

çam fıstığı 100 gr 600

ceviz 100 gr 549

patlamış mısır 100 gr 478

kabak çekirdeği 100 gr 598

ay çekirdeği 100 gr 578

insan yüzleşiyor..
insan yazarken utanıyor
yerken yazacağını düşünerek dikkatli yiyor:)

çok saolun umarım işe yarar burada olmak....
sizler gibi başarırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…