valla canım 31mart günü başladım diyete, diyette değil az yemeye. geçmişten menülerime bakarsan görürsün hiç kasmadım kendmi. sadece pilav makrna ekmek kola vb şeyleri çıkarttım hayatımdan, gördüğün gibi yeni yeni yemeye başlıyorum, oda diyeti bırktığımda vücut afallamasın diye. herşeyden yiyorum günlük kesinlkle 3lt su içmelisin çok faydası oluyo, mesela ben su içmezsem bidahaki gün +da çıkıyorum. vede tatlı pizza vb kalorisi fazla olan şeyleri yiceksen sabahları yemeni tavsye ederim.özelliğkle dikkat ettiğin şeyler var mı??*
benim haftada 1 kilo vermem için 950 kalori almam lazımmış.
sen kaç kolri alıyorsun yağmur?
bu hesaplama linki şu: Günlük Kalori İhtiyacı
Benim 853 kalori almam gerekiyormuş. Az değil mi ya :26:
valla canım ben günde 15 dk yürüyorum ama spordan saymadım onu 603 kalori diyo..benim haftada 1 kilo vermem için 950 kalori almam lazımmış.
sen kaç kolri alıyorsun yağmur?
bu hesaplama linki şu: Günlük Kalori İhtiyacı
valla canım ben günde 15 dk yürüyorum ama spordan saymadım onu 603 kalori diyo..
benm başka takip ettiğim site var onda 890 kalori almam gerekiyo, ama ben 800 olmadan bırakıyrum
ben eve zararlı şeyler almıyorum yoksa gözüm doymuyoBen çoğu zaman 800-900 kalori arası yiyorum. Ağzım durmuyor ki onu ye bunu ye derken 800 oluyo zaten
ben eve zararlı şeyler almıyorum yoksa gözüm doymuyomeyveyi bile az alıyorum o derece evde bişey olmayıncada atıştırmıyorum iyi oluyo. ama bu hafta hiç canm tatlı bile istemedi hastaydım ondan heralde, artık ara öğün yapma gereksinimide duymuyorum karatay gibi oldu
benimde en sevdiğim meyve karpuzdur yiyince + çıkıyor tartıda dolapta var korkuma kesemiyorum çok yerim diye
muhtemelen bende ulaşamam 2 kilo demiştim olmayacak kiraz sapı kaynattım içemiyorum beni bekliyor
bendede aynı birden düşüp ertesi gün alıyorum artık hergün tartılmıycam moralim bozuluyor
selam kızlarr, anca gelebildim işyerime.. iş yerime yürüyerek geldim evimden, sabah 7den beri yollardayım, hastaneye falan gitmemiz gerekliydi ablamın bebişi için. gecede 2de uyudum, kafamın içinde kaydırak pisti açıldı şuan yanimenüm çok kötü bugün:
sabah: 2 poğça + 1 çay (esmer şekerli)
ara yok
Öğlen: yok
İşe geldiğim gibi süt tozu az olan bi nescafe içtim ve canım yemek istemiyor.
Akşamda yüzmeye gidicem inşallah akşamda yiyemem o saatten sonra. bugünlk benden bukadar
bu arada havuzla evimin arasıda baya var, yürüyüş yapmş olucam öyledee
bende dün akşam 8de ablamda oldum sonra hemen yemeğe geçtik,
2 kaşık pilav 2 kaşık bezelye yedim, vede 10tane şam fıstığı + karpuz yedim az buz değildi yani.
ama korkmuyorum tartıda fazla çıkarım diye, çünkü mide sorunum yüzünden fazlasıyla sağlıksız kilo verdiğimi düşünüyorum, geri gelmesinide bekliyorum o yüzden gelecekse karpuzdan gelsin dedimsanırım bide mezun olurum ve buraya bidaha uğramam diye üzülüyorum hedefimi yine yükseltmek ve 55 yapmayı düşünüyorum, bilemedim şimdi, ramazana 55le girsem hiç fena olmaz yarınki kilomu merak ediyorum, çünkü bugün tartılmadım
Bende bir baba var adam diyet yıkıcı
Hergün 1 poşet çikolata ve kutu kutu dondurmayla geliyor eve
bu tabloda sporu çoğaltınca daha çok kalori alabiliyorsun.hareket azaldıkça yemek de yok
aslında görünmez kalori olarakda hergün en az 150 200 kalori fazlasını ekleyin diyor uzmanlar örneğin hazır gıda da yazanların biraz düşük olduğu söyleniyor. yemeğe koyulan bir kaşık fazladan zeytinyağ bile 150 kalori etkiliyormuş..arada ağzımıza atıverdiğimiz kuruyemiş veya içtiğimiz meyve suyu bir şekerli ciklet bile kalori(
ben sadece kabak çekirdeği yiyordum bir kase ve barsaklar çalışır fikrinin arkasına saklanıyordum. meğer kabak çekirdeği bademden bile kalorisi fazla bişeymiş şimdi hiç yemiyorum bir tane alsam bırakamıyorum çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?