yapman gerekenleri biliyorsun şimdi sıra uygulamadaönümüzdeki cumaya kadar sabret bence, diet listeleri değil de kendine göre bir menü oluştur,tartıyı da kolayca ulaşamayacğın bir yere kaldır kızını da tebrik ediyorum, kolay değil o kadar kiloyu vermek :112:
bu arada bugünki menüm:
sabah:special k tuzlu kraker 1 paket (tam buğday unundan yapılıyor,1 paket 132 cal, benim gibi sabah kahvaltı yapmaya vakti olmayan çalışan bayanlara tavsiye ederim )
ara:şekersiz türk kahvesi, 1 tane küçük şeftali
öğle:1 dilim uno denge, tavuk sote
akşam:biftek yanında salata ya da yoğurt, belki her ikisi bilemiyorum
1.5 saat cardio pilatesimi yaptım, şimdi okuldan çağırdılar, karnelerle ilgili problem çıkmışpofff kim gidecek şimdi o kadar yolu tekrar
bu arada 2 lt su
2 kupa yeşil çay
1 bardak maydonoz suyu
kızlar bu arada dünden bugüne tartıda-800 görüyorum, muhtemelen ödemdir diye düşünüyorum, maydonoz suyunun etkisi var bence bunda, gerçekten ödem ve adet söktürücüymüş, reglim...
normalde 3 gün içip bırakmayı düşünüyordum bu maydonoz suyunu ama adet söktürü olduğu için içmesem mi ki , hani bende hiç bir düzensizlik ya da herhangi bir problem yok da....zararı olur mu diye düşünüyorum
hoşgeldin aramıza umarım istediğin kiloya çabuçak inersinaranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. sanırım ben hepinizden oldukça büyüğüm 45 yaşındayım son iki yıldır iş değişikliği yaptım ve doğumdan sonra bile olmadığım kadar kilo aldım. 84 85 lere kadar çıktım nerdeyse 4 aydır dikkat ediyorum ama sadece 3 kilo verdim son bir aydır bir gr bile veremiyorum veremeyince kocaman çikolata yiyorum sinirlerim bozuluyor yedim diye üzülüyorum bu defa. kısaca veremiyorum...sizlerle kilo vermeye motive olmak istiyorum.... başarılarınızla umutlanmak istiyorum. ama mutlaka vermek istiyorummm .....yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederimmm.......
ooo ne güzel kızını gördükçe motive olursun işte canın yemek isteyince kızını düşünbir yılda 25 kilo verdi fıstık gibi oldu.....
şimdi spora da başladı biranda sıkılaştı bir beden daha küçüldü....
hiç bir kural koymadı belli bildiğimiz bir diyet yapmadı aç da kalmadı.
sadece yemek pişirme şeklini değiştirdi. öğrenci olduğu için dışarda yiyordu onu kesti evinde yapıyor artık... ve kalorisi düşük şeyler alıyor bisküvi kek yerine kayısı hurma yiyor mesela...meyve yiyor ..bol su içiyor...
birde porsiyon küçülttü. ve başardı:)
BU yeni çıkan ürünü mü k specialin.
Deneyeceğim bir ara da denk gelmedi, unutuyorum zaten bakmaya da hep.
Menün gayet iyi olmuş, ödemlerin gitmiş güzel olmuş, bence regl döneminde bırak sakıncası olabilir ama sonrasında devam edebilirsin.
kızlar bugünkü menüm
sabah: sucuklu yumurta, domates,salatalık
öğlen :taze fasulye, yoğurt,komşum hamur kızartmış verdi çok severim dayanamadım yedim
başka birşey yemiyecem
Bende menümü yazayım :)
Sabah: Her zamanki gibi yok
Öğle: Menemen, 2 dilim ekmek
Ara: Dondurma
Akşam: Mantarlı tavuk, yoğurt, salata
Su fazla içemedim
Ya benim çoook büyük bir sorunum gün yüzüne çıktı. En acilinden spor yapmaya başlamam lazım sadece diyet ile sarkık bir vücuda sahip olabilirim. Erimeye başladığıma göre hmm ne yapmam gerekiyor benim? Ben şaka maka başladım bu yola ama zevkli gidiyor ne istersen ye ama az ye
Sabah:
Açık çay(şekersiz)
1 dilim kepek ekmeği
Domates salatalık
Öğle:
Sucuk yedim ama iyi mi ettim bilemedim.
Ara:
Gofret iki adet
Akşam:
5 tanecik sarma ve bol bol yoğurt
spor: yok
Su: var
Su fazla içemedim
almak istediğim ve de okunmayı bekleyen o kadar kitap var ki. ama bakayım bi araştırayım kitabını da.En önemli şey nefes, hareketin ilk yarısında nefes alıp, son yarısında nefes veriyorsun( ancak böyle anlatabildim.), kitaplarla aran iyiyse kitabını da okuyabilirsin daha güzel anlayınca, motive ediyor.
o krakerden aldım öylesine yedim nereme gitti anlamadım da. klasik etiformcuyum ben. o bisküviler biraz tutuyo en azındanyapman gerekenleri biliyorsun şimdi sıra uygulamadaönümüzdeki cumaya kadar sabret bence, diet listeleri değil de kendine göre bir menü oluştur,tartıyı da kolayca ulaşamayacğın bir yere kaldır kızını da tebrik ediyorum, kolay değil o kadar kiloyu vermek :112:
bu arada bugünki menüm:
sabah:special k tuzlu kraker 1 paket (tam buğday unundan yapılıyor,1 paket 132 cal, benim gibi sabah kahvaltı yapmaya vakti olmayan çalışan bayanlara tavsiye ederim )
ara:şekersiz türk kahvesi, 1 tane küçük şeftali
öğle:1 dilim uno denge, tavuk sote
akşam:biftek yanında salata ya da yoğurt, belki her ikisi bilemiyorum
1.5 saat cardio pilatesimi yaptım, şimdi okuldan çağırdılar, karnelerle ilgili problem çıkmışpofff kim gidecek şimdi o kadar yolu tekrar
bu arada 2 lt su
2 kupa yeşil çay
1 bardak maydonoz suyu
kızlar bu arada dünden bugüne tartıda-800 görüyorum, muhtemelen ödemdir diye düşünüyorum, maydonoz suyunun etkisi var bence bunda, gerçekten ödem ve adet söktürücüymüş, reglim...
normalde 3 gün içip bırakmayı düşünüyordum bu maydonoz suyunu ama adet söktürü olduğu için içmesem mi ki , hani bende hiç bir düzensizlik ya da herhangi bir problem yok da....zararı olur mu diye düşünüyorum
hamur kızartması dediğin pişi derler ondan di mi? kandil falan da değil ama benim komşu da getirdi bugün. sıcacık çok çekiciydi. bir lokma yedim sadece. maksat tadını almak değil mikızlar bugünkü menüm
öğlen :taze fasulye, yoğurt,komşum hamur kızartmış verdi çok severim dayanamadım yedim
başka birşey yemiyecem
o krakerden aldım öylesine yedim nereme gitti anlamadım da. klasik etiformcuyum ben. o bisküviler biraz tutuyo en azından
sporun süpeerr
ne öğretmenisin?
kızlar bugünkü menüm
başka birşey yemiyecem
Ya benim çoook büyük bir sorunum gün yüzüne çıktı. En acilinden spor yapmaya başlamam lazım sadece diyet ile sarkık bir vücuda sahip olabilirim. Erimeye başladığıma göre hmm ne yapmam gerekiyor benim? Ben şaka maka başladım bu yola ama zevkli gidiyor ne istersen ye ama az ye
Sabah:
Açık çay(şekersiz)
1 dilim kepek ekmeği
Domates salatalık
Öğle:
Sucuk yedim ama iyi mi ettim bilemedim.
Ara:
Gofret iki adet
Akşam:
5 tanecik sarma ve bol bol yoğurt
spor: yok
Su: var
Su fazla içemedim
almak istediğim ve de okunmayı bekleyen o kadar kitap var ki. ama bakayım bi araştırayım kitabını da.
o krakerden aldım öylesine yedim nereme gitti anlamadım da. klasik etiformcuyum ben. o bisküviler biraz tutuyo en azından
sporun süpeerr
ne öğretmenisin?
hamur kızartması dediğin pişi derler ondan di mi? kandil falan da değil ama benim komşu da getirdi bugün. sıcacık çok çekiciydi. bir lokma yedim sadece. maksat tadını almak değil mi
evet lezzetli olmasında sorunçabuk bitiyor kraker ama etiformdan daha lezzetli geliyor bana, matematik öğretmeniyim bu arada
baya güzel bi menü olmuş. bu hafta birinci oluruz bizMenümü de yazayım ..
Sabah :
- 1 adet muz
- 3 adet ceviz
- 1 bardak süt
Ara :
- 3 kare çikolata
Akşam :
- 4 tane mücver ( Yağsız tavada )
- 2 kaşık yoğurt
Ara :
- 1 bardak süt
- 1 fincan yeşil çay, 1 fincan biberiye içtim.
- 2.5 litre su
- 2 saat de yürüyüş yaptım ..
ben de lisede matematik öğretmeniyim, ilk yılımdı, gerçi bitti sayılırevet lezzetli olmasında sorunhızlı yiyorum ama doyurmuyo gibi.
ben de matematik öğretmeniyim, lisede. sen? bu sene izindeydim bu ay başlıyorum göreve.
ben de lisede matematik öğretmeniyim, ilk yılımdı, gerçi bitti sayılır
kızlar pişi diyorsunuz, hamur kızartması dediğiniz pişi miydi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?