Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kısır biraz çok olmuş, kanat yağlı ama eğer ızgaraysa problem olacağını düşünmüyorum ben, eve girmeden de biraz yürüyüp öyle girerseniz çok iyi olur.

Bana da sürekli tatsız tuzsuz yersek çabuk vazgeçilir gibi geliyor, o yüzden önem verdiğim şey sadece miktarları .. Nee hindistan cevizi de mi ? Ben onun tazesini de masum zannediyordum ..

insan yüzleşiyor..
insan yazarken utanıyor
yerken yazacağını düşünerek dikkatli yiyor:)

çok saolun umarım işe yarar burada olmak....
sizler gibi başarırım bende

Aynen öyle ben de bugünkü menümden utanmadım değil ama yemiş bulundum nasıl oldu niye oldu anlamadım bile ..

bence menü 1000 civarı vardır kısır ve alsam yemeği harici 400 falandir 1 kaşık kısır 60 kalori 2 tabak ne kadar dolu bilmediğim için kaba taslak oldu

sen hedefini 55 yap gitme ne güzel yarşyoruz sana yetişmeye çalışıyorum

akşama kadar çok az yemişsin nasl durabiliyorsun akşam ekmek biraz fazla olmuş

2 tabak kısır çok gibi görünüyor kanat dediğin ne ki küçücük şey zaten ızgaradr 3 tane yiyecem diyosun bişey olmaz ondan

kahvaltı: 2 haşlanmş yumurta, biraz tulum peyniri,yeşil çay
öğle:yanmş tavuk inciksalata
akşam: 3 çatal makarna
suyu ne kadar içiyorum bilmiyorum aklıma geldikçe içmeye çalışyorum
spor: yok akşama yaparm inşallah

insan yüzleşiyor..
insan yazarken utanıyor
yerken yazacağını düşünerek dikkatli yiyor:)

çok saolun umarım işe yarar burada olmak....
sizler gibi başarırım bende

Aynen bende buraya yazacağım için kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum

evet kızlar bi diyet imtihanını kaybetmiş bulunuyorum. misafirim geldi, oğlanla bişey yapamadığımdan hazır kurabiye falan aldım ve ben de yedim. hem de çok neyse perşembe akşamı yapmam motivemi düşürür belki ama bi daha yapmamak için ders olur bana. yorgunluktan ölüyorum daha akşam yemeği yapıcam ev toplancak, kardeşim yolda sınavları bitti geliyo yemek bulamıcak ablasının evinde.
menümü yazayım yarın sabah yine de kilo vermiş olmayı diliyorum. aslında akşam fırsatım olsa spor yapsam yediklerim yağ olmasa

menü:
sabah
klasık kahvaltım

ara:
1 muz, 1 avuç çekirdek

öğle:
1 tabak bulgur pilavı
salata

akşam-ara:
çeşitli kurabiye ve çikolatalar.:26:

su baya içtim daha da içeyim de yediklerim yağ olmasın

akşam dediğim 3 gibi Yedim eşimı beklerken acıktım tabi ekmek de çok kaçtı. Hiç Iyi olmadı ama şimdi şu ile bitki çayına verdim kendimi.
çok da Iyi olmus bu hafta genelde Iyi diye hatırlıyorum menülerin yarın güzel olacak gibi
Sen yemezsın diye düşünmüştüm ama olmamış. Spor şu falan telafi eder umarım da yarın güzel bir sonuç görürsün tartıda

Menüm;

Sabah: Yok
Öğle: Tavuklu mantar, karpuz
Ara: Dondurma
Akşam: Sebze yemeği, yoğurt

Su içtim ama spor daha yapmadım birazdan yaparım diye düşünüyorum :)

Yarın sabah 57 olurum inşallah :)

iyi akşamlar herkese...
yarın yola çıkıyoruz erkenden.haftaya cuma burda olcam inşallah..inşallah gezimiz iki çocukla güzel geçer..
ve tartım geçen hafta 60.2 bu hafta 58.9
verilen 1.3 kilo tabi regl olmamında etkisi var yağmura söyleyeyim çatlasın
ilk defa 5li rakam gördüm mutluyum ama bu gezide bilmem ne olur
neyse benden 1 hafta mola..kendinize iyi bakın..
ben internet bulursam kaldığımız yerde ara ara uğramaya çalışcam inşallah

hızını artırmak için bol bol kitap okumanı ve soru ile pratik yapmanı öneririm....
biraz çok oldu makarna evet ama öğlen öğünü dedim bişey olmaz dedim. arada bi gözü doyurmak lazım yoksa saldırıyorum ben.
meyve şekeri tehlikeli diyen bi kesim var ya karpuz da baya şekerliymiş.

karpuz değilde üzüm, incir, muz, kiraz en tehlikeli meyveler, insülin direncini çok etkiliyorlar....Taylan kümelinin yazısında okumuştum ben yakışan meyveleri tarçınla tüketiyorum

Bu hafta hedefime ulaşamadım ama yine de bugün bol bitki çayı içeceğim ödemler azalsın ne kadar yaklaşsam o kadar kardır.Bir bakarım süpriz olmuş görüvermişim istediğim kiloyu.
ödem için yeşil çay ve maydonoz suyunu öneriyorum, herkeste yarar mı bilemem ama bende çok farketti...
Selaamlaaar

Nasılsınız bakalım ben hiç iyi değilim.iş yerinde tam indirim ucuzluk hazırlığındayız çok yoğun çalışıyorum. Daha sabah molamı bu saatte verebildim.
nerde çalışıyorsun sen canım?

poğaça kötü olmuş ama neyseki sabah yenmiş bebişe de çok geçmiş olsun, iyidir inş umarım şu an....

ben hesapladım, haftada 6 gün spora yaptığım için 1372 cal veriyor bana haftada 1 kg verebilmek için....

9 kat, dondurma, çikolata... çok fazla gibi geldi bana...Bol bitki çayı ve sporla atlatabilirsin ama

KAnatın derilerini çok yemediğin sürece sıkıntı yok, belki çoktan restorana gitmişsindir bile canım ama ben olsam ayranla midemi oyalardım...

Bitki çayıyla da ödem attırabilirsin canım...tartı gününden önce olmasaymış iyimiş...

Menüm;

sabah kahvaltı olsaydı menün süper dicektim neden kahvaltı yapmıyorsun tatlım....

bu arada bugün öğleci olduğum için anca gelebildim kızlar, sabah da cardio pilatesimi yaptım, duş falan derken buraya uğramaya vaktim kalmadı
ama cardio pilatesimi iyiki yapmışım diyorum, şimdi hiç halim yok...Bir de okul çok gergindi bugün..nedense karne dağıtılırken müdür yardımcılarından ateş fışkırıyor çoğu arkadaşım uyarı aldı haksız yere off... nese çok sinirliyim, birbirinin arkasından kuyusunu kazan insanlardan nefret ediyorum ....

gelelim bugünkü menüme:

sabah:bir kupa light sütle yapılmış nescafe ( spor yapacağım için bunla yetindim)
öğle: tavuk sote
ara:şkersiz türk kahvesi, special k kraker (1 paket)
akşam:kıymalı semizotu, 1 kase light yoğurt

kalan yarım saatlik sporumu da şimdi yapacağım...
2 lt su içildi
bitki çaylarını da içeceğim...
Bu arada dünden bugüne regl olmama rağmen -400, 62.200 şu an, geçen pazar başladığımda 63.8 düm, bakalım bir hafta dolunca nasıl değişim olacak :44:

Menüm;

Gayet güzel olmuş menün afiyet olsun.

Darısı başıma ben de görürüm inşallah şu güzel 5li rakamları ..

Maydanoz suyunu içemiyorum tadı çok kötü geliyor yeşil çay da akşam içeceğim gündüz biberiye 7 otlu çay falan içtim.
Regl dönemimdeyim, sabah onun etkisiyle gergin uyanınca ne bulduysam yedim bugün engelleyemedim kendime, cidden çok oldu, midem de alışık olmayınca kötü oldu şimdi iyice.

Cardio pilates olarak ne yapıyorsun ?
Menün çok güzel olmuş, beğendim ben ..

selam kızlaaaarr, havuzdan geldim hemen duş aldım ve buraya geldiimm.. 1 saat su içinde çeşitli hareketler yaptık, nekadar kalori yapar bilemem ama gidip geldim ve toplamda 40dk hızlı yürüdüm, bunun etkisi olur kesn uuf hala burnuma klor kokusu geliyooorr böğk haa kızlar geldim ve 1 ince dilim kavun yedim, ufaktı kavun bilgilerinizeee

Aman o ne hiç bir şey yememişsin. Yarış senindir anlaşıldı :)

Şİmdiki hedefin kaçtı ?
Valla kilo vermekten çok korumak zaten asıl marifet.

canım ilk hedefm 60tı, sonra 57 oldu, ve SA 55 yaparsa 55 olacak inşallah

sen hedefini 55 yap gitme ne güzel yarşyoruz sana yetişmeye çalışıyorum

tamam canım benim

çoook tebrik ederim canıııııııııımmmm bkalım ben kaç çkıcam yarın çok merak ediyorumm

11 de kalkıyorum. Kahvaltıya fırsat olmuyor

Cardio pilates olarak ne yapıyorsun ?
Menün çok güzel olmuş, beğendim ben ..

ebru şallını yeni çıkan dvd si var canım 21 günde yağlarınızdan kurtulun diye, netten indirdim onu yapıyorum, 21 gün boyunca yapıcam, kendi kendime söz verdim bugün 5. günüm, henüz ölçmedim ama bir toparlanma hissediyorum

Önemli

Kyumi ve Rainbow03 kizlar yarin listeye giriyorsunuz... Bilgilerinize ihtiyacim var.. Lütfen yarin en gec öglene kadar

Takima baslangic kilonuzu, yarinki kilonuzu ve hedef kilonuzu buraya yazin.. Tesekkür ederim

Serates ve Thebeauty haftaya listeye gireceksiniz

Disarda müthis bir firtina var ve ben bütün gün vücudumun isyan etmesiyle yasadim ya :2:

eve gelir gelmez laptopumla birlikte kendimi yataga attim :26:

Mercani canim ben haftanin 4 günü bi magazanin kiyafet bölümünde calisiyorum. Büyük bi magaza.... Pazarlarida baska bir iste calisiyorum..

bacaklarim cok korkunc agiriyorlar.. ve ilginc birsekilde sol ayagimin bir parmagi kilitlenmis durumda cok agiriyor ve oynatamiyorum ya

ben en iyisi uyyim yarin sabah erken kalkip camasir yikiycammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…