oooo burası matematikçi kaynıyor artık bizede yardımcı olursunuzben de lisede matematik öğretmeniyim, ilk yılımdı, gerçi bitti sayılır
kızlar pişi diyorsunuz, hamur kızartması dediğiniz pişi miydi :44:
evet evet pişiydi herkes bilmez belki diye söylemedim adınıgeçmiş olsun diyeyim ozaman sene sonu geldi
benim komşunun getirdiği pişiydi. rainbowunkini bilmem
evet lezzetli olmasında sorunhızlı yiyorum ama doyurmuyo gibi.
ben de matematik öğretmeniyim, lisede. sen? bu sene izindeydim bu ay başlıyorum göreve.
baya güzel bi menü olmuş. bu hafta birinci oluruz biz
menü:
sabah:
1 yumurta
peynir, 2 zeytin
1 dilim uno
ara:
1 hurma
2 küçük galeta
1 lokma pişi
öğle:
1,5 tabak makarna
bol salata
ara:
2 kayısı
akşam:
karpuz, peynir
karpuz biraz çok kaçtı ama saat erkendi bişey olmaz inş.
su tamam
spor: yarım saat yürüyüş
mesaj sayısı tamam
selam kızlar
bugün misafir vardı o yüzden bu saate kaldım.
menüm:
1 yumurta
süt
az ekmek
ara:-
öğlen:
1 lahmacun ayran yeşillik
ara:-
akşam:
2 tavuk kanat az fanta
günaydın kızlar nasıl gidiyor bakalım?
kızlar bugün perşembe..kendini tutun bakalım yarın tartı günü..
hergün akşam o gün ki yediklerimizi mi yazmamız gerekiyor.???
birde hergün 5 defa yazmak sanırım??
cumaları kilo bildirimi öğleye kadar??
başka bişey var mı acaba??
biraz çok oldu makarna evet ama öğlen öğünü dedim bişey olmaz dedim. arada bi gözü doyurmak lazım yoksa saldırıyorum ben.Dün düzenli gibiydi menüm sonunda ..
1.yiz tabi biz bu hafta ben garanti gözüyle bakıyorum.
Makarna çok olmamış mı ?
Belki kişiden kişiye değişir ama makarna yediğimde diyette olsam da olmasam da ertesi gün ciddi bir artı görüyorum ben.
Karpuz için de tehlikeli, kilo aldırır diye bir şey çıktı ama bana hiç inandırıcı gelmiyor. %70i zaten su %30unda ne kadar şeker olacak ki ..
evet bunlara uymak zorunlu. ama ne kadar çok yazarsan o kadar motive olursun. 5 mesajla yetinmehergün akşam o gün ki yediklerimizi mi yazmamız gerekiyor.???
birde hergün 5 defa yazmak sanırım??
cumaları kilo bildirimi öğleye kadar??
başka bişey var mı acaba??
biraz çok oldu makarna evet ama öğlen öğünü dedim bişey olmaz dedim. arada bi gözü doyurmak lazım yoksa saldırıyorum ben.
meyve şekeri tehlikeli diyen bi kesim var ya karpuz da baya şekerliymiş.
evet bunlara uymak zorunlu. ama ne kadar çok yazarsan o kadar motive olursun. 5 mesajla yetinme
Öğlen oldu ama yine de herkese günaydın
1 senedir karpuz yemiyorum en sevdiğim meyvedir babam karpuz getirdi az önce inşallah koca karpuzu yemem :18:
Peki tartıldın mı bugün makarnanın etkisi oldu mu tartıya, bende mi bir şey var yoksa. Çok severim ama dolu 1 tabak 0.5-1 kg arasına denk geliyor bende, her gün tartılınca ne ne kadar etkiliyor bünyeyi öğreniyorsun.
Ben ilk çıktığında kaç dilim yemiştim hatırlamıyorum, 2 kişiyiz evde, mecburen alınca bitsin diye yeniliyor o yüzden abarttık biraz sanırım şimdi pek canım istemiyor ama yine de 1 hafta sırf karpuz peynirle beslenebilirim.
Bu hafta hedefime ulaşamadım ama yine de bugün bol bitki çayı içeceğim ödemler azalsın ne kadar yaklaşsam o kadar kardır.Bir bakarım süpriz olmuş görüvermişim istediğim kiloyu.
200 gr fazla çıktım düne göre. ama dün aniden fazla düşmüştüm. ben de hergün tartılıyorum
benim kilo verme şeklim şöyle oluyo, pazartesi bi anda 800 gr gidiyo çarş ya da perşemde onun 200-300 ü geri geliyo. aradaki fark verdiğim kilo oluyoyediğim içtiğimle pek alakalı değil yıllardır böyle.
bugünkü 200 gramı da makarnadan mı diye düşünmedim hiç ama olabilir de.
gram gram hesap yapıyoruz ne çektik bu kilolardan be verelim bitsin artık
hedefim haftada 1 kiloydu. 1.3 falan olsa iyi olur demiştim. benim de çok istediğim gibi olmadı. bir de bi anda mı verdim nedir çok gevşedim yürüyüş yapmam lazım en azından.
ve arkadaşlar aradı şimdi sana uğrıcaz diye kek vs. yapmam lazım hiç olmadı tartı öncesi:26:
Selaamlaaar
Nasılsınız bakalım ben hiç iyi değilim.iş yerinde tam indirim ucuzluk hazırlığındayız çok yoğun çalışıyorum. Daha sabah molamı bu saatte verebildim.
Kızlar 1 hafta sonra ben aslında mezun olmak istiyordum ama olamayacağıma göre burda kalıp kalmamaya açıkçası karar veremedim. Yıllardır hep aynı noktadayım. Ve artık bıktım. Şuanki kilom tam 73,5... Yani bu hafta güzel kilo verdiğimi düşünüyorum.
Şimdi ise ne yapacağımı pek bilmiyorum.
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Haftaya 2-3 haftalığına izin alıp sonra gerimi döneyim?? Ben ne yapayım?
Bende 24 Hazirandan Ramazan sonuna kadar şehir dışında olucam. O kadar izin alabiliyormuyuz acaba?
Bende 24 Hazirandan Ramazan sonuna kadar şehir dışında olucam. O kadar izin alabiliyormuyuz acaba?
Ben olsam işi bir an önce sonlandırmaya çalışırdım, ya mezun olur ama bırakmazdım ya da izin alır ama tatilde de kalan kilolarımı verir geldiğim hafta mezun olurdum. Tabi bu tamamen kendim olsam, sen belki dönünce devam edeceğim mantığıyla daha iyi tutarsın tatilde kendini.
Öğlen oldu ama yine de herkese günaydın
1 senedir karpuz yemiyorum en sevdiğim meyvedir babam karpuz getirdi az önce inşallah koca karpuzu yemem :18:
muhtemelen bende ulaşamam 2 kilo demiştim olmayacak kiraz sapı kaynattım içemiyorum beni bekliyorBu hafta hedefime ulaşamadım ama yine de bugün bol bitki çayı içeceğim ödemler azalsın ne kadar yaklaşsam o kadar kardır.Bir bakarım süpriz olmuş görüvermişim istediğim kiloyu.
bendede aynı birden düşüp ertesi gün alıyorum artık hergün tartılmıycam moralim bozuluyor200 gr fazla çıktım düne göre. ama dün aniden fazla düşmüştüm. ben de hergün tartılıyorum
benim kilo verme şeklim şöyle oluyo, pazartesi bi anda 800 gr gidiyo çarş ya da perşemde onun 200-300 ü geri geliyo. aradaki fark verdiğim kilo oluyoyediğim içtiğimle pek alakalı değil yıllardır böyle.
bugünkü 200 gramı da makarnadan mı diye düşünmedim hiç ama olabilir de.
gram gram hesap yapıyoruz ne çektik bu kilolardan be verelim bitsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?