S_A kyuminin bilgilerini ekledim dün akşama göre ama hedef kilosunu göremedim. bu sabahki kilosunu söylese daha iyiydi aslında. gelir heralde birazdan.
kardeşim geldi bugün ben takip edemem bildirimin durumunu, sen halledersin di mi?
S_A kyuminin bilgilerini ekledim dün akşama göre ama hedef kilosunu göremedim. bu sabahki kilosunu söylese daha iyiydi aslında. gelir heralde birazdan.
kardeşim geldi bugün ben takip edemem bildirimin durumunu, sen halledersin di mi?
pizza yemişsin ama akşam yemeğini pizza yediğin için dengelemişsin, bu kısmı çok hoşuma gitti, ben malesef pizza yiyince nasıl olsa o gün gitti diyip o gün içinde çok yiyenlerdenimya hep ya hiç prensibi yani
bugünkü menüm:
sabah: 1 kupa light sütle yapılmış nescafe
öğle:tavuk sote
akşam:karnıyarık( yağsız yapıcam, yani közleyerek)
her zamanki gibi 2 saat sporum var..
bu arada bugünkü kilom 61.9 dünden bugüne -300
haftaya cumaya nikahım var, umarım önümüzdeki hafta bu şekilde devam eder kilo verişim, duracak biliyorum ama durmassınn
Ben geldim günaydın herkeslere72.1 geldimmm 100 gram 100 gramdır
hm22 sağol canm darısı başına
Geçen hafta 73 tüm bu hafta 72.1 az mıBilmem böyle çekti valla tartım :26:
vlla canım bende ilk haftalar ödemdir sanıp üzülmüştüm ama sürekli kilo verdim Allaha şükürNeden o kadar az oldu nerede hata olduğunu buldun mu ?
Umarım, pek bir heveslendim, böyle devam etse keşke hep ama ilk hafta ödemler falan vardır işte.
vlla canım bende ilk haftalar ödemdir sanıp üzülmüştüm ama sürekli kilo verdim Allaha şükür
Ayy tamam öyleyse ben korktum burda uykulu uykulu daha bir fena oluyor
yok canm üzülmene gerek yok, düzenli devam edersen sürekli gidiyo, durklamdım ben bugüne kadar çok şükür 55 olana kadarda duraklamam gibi geliyoDevam ediyor yani aynı hızla.
Sevindim buna cidden, bir an vereyim de bitsin istiyorum.
Devam ediyor yani aynı hızla.
Sevindim buna cidden, bir an vereyim de bitsin istiyorum.
Cidden kusura bakma ya dünden bugüne olduğunu anlayamamışım, bugünlerde bir dalgınlık var üstümde ..
bu sabah 81.2 çıktı.
hedefim 65 olmak
yok canm üzülmene gerek yok, düzenli devam edersen sürekli gidiyo, durklamdım ben bugüne kadar çok şükür 55 olana kadarda duraklamam gibi geliyo
Önemli değilllAllahım iyi başladım inşallah hep böyle devam ederim
Sanırım gerekmiyor bu hafta ama öğrenmiş olduk, takıma ilk katıldıığından bu yana bir gelişme var mı ?
evet 81.9 du ilk girdiğimde.... çok değil ama yinede 100 gr bile sevindirici...:))))
En gec iki saate listeyi hazırlarımütü yapıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?