Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hedefim 67ydi ama tutturamamışım yine de fena değil diye düşünüyorum.
Önümüzdeki hafta hedefim 66.5

Tabii ben hallederim burdayım

Teşekkür ederim. İnanmıyorum evleniyor musun Hayırlı olsun inşallah Ben senin menünü kıskandım canım da istedi

Neden o kadar az oldu nerede hata olduğunu buldun mu ?

Umarım, pek bir heveslendim, böyle devam etse keşke hep ama ilk hafta ödemler falan vardır işte.
vlla canım bende ilk haftalar ödemdir sanıp üzülmüştüm ama sürekli kilo verdim Allaha şükür

vlla canım bende ilk haftalar ödemdir sanıp üzülmüştüm ama sürekli kilo verdim Allaha şükür

Devam ediyor yani aynı hızla.
Sevindim buna cidden, bir an vereyim de bitsin istiyorum.
Ayy tamam öyleyse ben korktum burda uykulu uykulu daha bir fena oluyor

Cidden kusura bakma ya dünden bugüne olduğunu anlayamamışım, bugünlerde bir dalgınlık var üstümde ..

Devam ediyor yani aynı hızla.
Sevindim buna cidden, bir an vereyim de bitsin istiyorum.

Cidden kusura bakma ya dünden bugüne olduğunu anlayamamışım, bugünlerde bir dalgınlık var üstümde ..

Önemli değilll Allahım iyi başladım inşallah hep böyle devam ederim

bu sabah 81.2 çıktı.
hedefim 65 olmak

Sanırım gerekmiyor bu hafta ama öğrenmiş olduk, takıma ilk katıldıığından bu yana bir gelişme var mı ?

yok canm üzülmene gerek yok, düzenli devam edersen sürekli gidiyo, durklamdım ben bugüne kadar çok şükür 55 olana kadarda duraklamam gibi geliyo

Çok sevindim, ben de düzenli gideyim, kilolar da gitsin, bir de 60a sıkılmadan ulaşırsam 55e indirme planım var ..

Önemli değilll Allahım iyi başladım inşallah hep böyle devam ederim

Çok hoşuma gitti bu hafta hepimiz çok güzel kilolar vermişiz ..

En az ben kilo verdim galiba

Geçen hafta 58'dim bu hafta 57.2

En gec iki saate listeyi hazırlarım ütü yapıyorum şuan

ütü mü hiç sevmiyorum ben ütüyü ya, evlenince nasıl yapacam bilmiyorum

sporum yapıldı, öğle yemeğimi hazırlayacağım şimdi,sonra karne dağıtmayaa gerçi eskisi gibi heyecanı kalmıyor karnelerin, her şeyi önceden öğreniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…