Sanırım gerekmiyor bu hafta ama öğrenmiş olduk, takıma ilk katıldıığından bu yana bir gelişme var mı ?
evet 81.9 du ilk girdiğimde.... çok değil ama yinede 100 gr bile sevindirici...:))))
Ne diyordun eksileri göremiyorum, işte bu bir başlangıç oldu.
Ben bu hafta 1 haftalık hedef koymuştum kendime ulaşamadım ama ulaşmak için baya uğraştım, sonuç da iyi sayılır. BU şekilde motive edebilirsin kendini. Haftaya bir hedef koyabilirsin.
En az ben kilo verdim galiba
Geçen hafta 58'dim bu hafta 57.2
ütü mühiç sevmiyorum ben ütüyü ya, evlenince nasıl yapacam bilmiyorum
sporum yapıldı, öğle yemeğimi hazırlayacağım şimdi,sonra karne dağıtmayaagerçi eskisi gibi heyecanı kalmıyor karnelerin, her şeyi önceden öğreniyorlar
haklısın valla canm, nasıl kalkarsan öyle gidiyo, ben 2 gündür kötüyüm moralim bzuk of falan deyip kalkıyorum ve gerçektnde öyle devam ediyo, resmen yaşam enerjim alınmş gibi ruh gibi dolaşıyorum şirkettesizinle paylaşmak istediğim önemli bir şey var .
herşeyde olduğu gibi burada da beyin gücü çok önemli kafadaki düşünce kalıplarını değiştirmek çok önemli.
kızım kilo verirken keşfetti bunu.
eskiden her yemek sonrası offf yaa çok yedim derdi....bazen evet çok bazen az bile olsa hep pişmanlıkla kalkardı sofradan.
ama şimdi ne yerse yesin olsun şimdi yarım saat yürürüm gider çok yemedim zaten diyor....
beyin verdiğimiz komutlara göre evet çok yedin kilo al komutunu veriyormuş vücuda
yani biz beyine komut veriyoruz düşüncelerimizle beyinde vücuda...
bu herşey için geçerli..
sabah uyanınca kendi kendinize offf çok kötüyümmm deyin iç sesinizle gerçekten kötü oluyor ruhunuz ve bedeniniz.
ama sabah çok iyiyim bugün çok enerjiğim çok şükür kilo veriyorum yakında incecik olacağım çok şükür ailem ve ben sağlıklıyız yada çok şükür çok güzel bir ilşkim var yada çok teşekkür ederim allahım sağlıklı çocuklarım var............
bu cümleler çoğaltılabilir. herkesin hayatında teşekkür edeceği bişeyler mutlaka vardır... şikayet edeceği şeylerde vardır mutlaka ...önemli olan teşekkür edeceğimiz güzel şeyleri seçmek onları beslemek inanın onlar artıyor üzüntüler azalıyor zamanla....
kısaca yediklerimizlede barışmak vücudumuzla da barışmak çok hızlı kilo vermeye sebep oluyor...
ben bunu bir süre üzücü bir olay yaşayarak yitirmiştim. şimdi sizlerin sayesinde yeniden toparlanıyorum....
ve hemen işe yaramaya başladı birkaç günde 700 gr gitti ki birde regl olucam aslında şişliğim var ..
. yaniiii haftaya en az 79 olucam :)))
Allah Allah kırılmş yada çatlamş flan olmasınKızlar listeyi toparlıyordumki bilgisayarın bağlantısı gitti açamıyorum. Şimdi dışaı çıkıyorum bildirim saat 6 ya kadar mutlaka yaparım
Doktra gitmem lazım ayak parmağım bükülmüyor demiştin ya morarmaya başladı
Kızlar listeyi toparlıyordumki bilgisayarın bağlantısı gitti açamıyorum. Şimdi dışaı çıkıyorum bildirim saat 6 ya kadar mutlaka yaparım
ebru şallının platesini indirdiğin linki bana atabilir misin??ben ücretsiz indirme bulamadım
sizinle paylaşmak istediğim önemli bir şey var .
herşeyde olduğu gibi burada da beyin gücü çok önemli kafadaki düşünce kalıplarını değiştirmek çok önemli.
kızım kilo verirken keşfetti bunu.
eskiden her yemek sonrası offf yaa çok yedim derdi....bazen evet çok bazen az bile olsa hep pişmanlıkla kalkardı sofradan.
ama şimdi ne yerse yesin olsun şimdi yarım saat yürürüm gider çok yemedim zaten diyor....
beyin verdiğimiz komutlara göre evet çok yedin kilo al komutunu veriyormuş vücuda
yani biz beyine komut veriyoruz düşüncelerimizle beyinde vücuda...
bu herşey için geçerli..
sabah uyanınca kendi kendinize offf çok kötüyümmm deyin iç sesinizle gerçekten kötü oluyor ruhunuz ve bedeniniz.
ama sabah çok iyiyim bugün çok enerjiğim çok şükür kilo veriyorum yakında incecik olacağım çok şükür ailem ve ben sağlıklıyız yada çok şükür çok güzel bir ilşkim var yada çok teşekkür ederim allahım sağlıklı çocuklarım var............
bu cümleler çoğaltılabilir. herkesin hayatında teşekkür edeceği bişeyler mutlaka vardır... şikayet edeceği şeylerde vardır mutlaka ...önemli olan teşekkür edeceğimiz güzel şeyleri seçmek onları beslemek inanın onlar artıyor üzüntüler azalıyor zamanla....
kısaca yediklerimizlede barışmak vücudumuzla da barışmak çok hızlı kilo vermeye sebep oluyor...
ben bunu bir süre üzücü bir olay yaşayarak yitirmiştim. şimdi sizlerin sayesinde yeniden toparlanıyorum....
ve hemen işe yaramaya başladı birkaç günde 700 gr gitti ki birde regl olucam aslında şişliğim var ..
. yaniiii haftaya en az 79 olucam :)))
Kızlar listeyi toparlıyordumki bilgisayarın bağlantısı gitti açamıyorum. Şimdi dışaı çıkıyorum bildirim saat 6 ya kadar mutlaka yaparım
Allah Allah kırılmş yada çatlamş flan olmasınçok geçmiş olsun canım
Ebru Şallı ile 21 Günde Yağlarınızdan Kurtulun (2013) | Dizi izle |Türkiye'nin En Kaliteli ve En Hızlı Dizi İzleme Sitesi | Gelsene.Biz |ama 21 günde yağ yakma videosu yok. o program video üzerinde otomatik çıkıyor ama ben o videoyu bulamadım bi sürü ebru şallı videosu var benzerdir sanırım...
Olsun önemli olan vermek, az değil zaten ama haftaya daha çok olabilir tabi ..
Maşallah çok hızlısın ben de ebru şallının videosunu indiriyorum.
1.5 saat biraz çok geldi ama bakacağım ..
ebru şallının platesini indirdiğin linki bana atabilir misin??ben ücretsiz indirme bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?