Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

En az ben kilo verdim galiba

Geçen hafta 58'dim bu hafta 57.2

Olsun önemli olan vermek, az değil zaten ama haftaya daha çok olabilir tabi ..

Maşallah çok hızlısın ben de ebru şallının videosunu indiriyorum.
1.5 saat biraz çok geldi ama bakacağım ..

sizinle paylaşmak istediğim önemli bir şey var .
herşeyde olduğu gibi burada da beyin gücü çok önemli kafadaki düşünce kalıplarını değiştirmek çok önemli.

kızım kilo verirken keşfetti bunu.
eskiden her yemek sonrası offf yaa çok yedim derdi....bazen evet çok bazen az bile olsa hep pişmanlıkla kalkardı sofradan.
ama şimdi ne yerse yesin olsun şimdi yarım saat yürürüm gider çok yemedim zaten diyor....

beyin verdiğimiz komutlara göre evet çok yedin kilo al komutunu veriyormuş vücuda
yani biz beyine komut veriyoruz düşüncelerimizle beyinde vücuda...
bu herşey için geçerli..
sabah uyanınca kendi kendinize offf çok kötüyümmm deyin iç sesinizle gerçekten kötü oluyor ruhunuz ve bedeniniz.
ama sabah çok iyiyim bugün çok enerjiğim çok şükür kilo veriyorum yakında incecik olacağım çok şükür ailem ve ben sağlıklıyız yada çok şükür çok güzel bir ilşkim var yada çok teşekkür ederim allahım sağlıklı çocuklarım var............
bu cümleler çoğaltılabilir. herkesin hayatında teşekkür edeceği bişeyler mutlaka vardır... şikayet edeceği şeylerde vardır mutlaka ...önemli olan teşekkür edeceğimiz güzel şeyleri seçmek onları beslemek inanın onlar artıyor üzüntüler azalıyor zamanla....

kısaca yediklerimizlede barışmak vücudumuzla da barışmak çok hızlı kilo vermeye sebep oluyor...
ben bunu bir süre üzücü bir olay yaşayarak yitirmiştim. şimdi sizlerin sayesinde yeniden toparlanıyorum....
ve hemen işe yaramaya başladı birkaç günde 700 gr gitti ki birde regl olucam aslında şişliğim var ..
. yaniiii haftaya en az 79 olucam :)))

haklısın valla canm, nasıl kalkarsan öyle gidiyo, ben 2 gündür kötüyüm moralim bzuk of falan deyip kalkıyorum ve gerçektnde öyle devam ediyo, resmen yaşam enerjim alınmş gibi ruh gibi dolaşıyorum şirkette

Kızlar listeyi toparlıyordumki bilgisayarın bağlantısı gitti açamıyorum. Şimdi dışaı çıkıyorum bildirim saat 6 ya kadar mutlaka yaparım

Doktra gitmem lazım ayak parmağım bükülmüyor demiştin ya morarmaya başladı

Allah Allah kırılmş yada çatlamş flan olmasın çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun. Benim de ayağım öyle olmuştu sadece çatlak varmış meğer :)

ebru şallının platesini indirdiğin linki bana atabilir misin??ben ücretsiz indirme bulamadım

Bilgisayara idman diye bir program kurmuştu eşim, onunla izlediğim videoların altında indir linki çıkıyor. Ben de videosunu bulup izlerken indir seçeneğinden indirdim.
Yani o yüzden elimde link yok..

Kesinlikle inanıyorum ben buna, bu konular ilgimi de çeker o yüzden okurum arada bu konularla ilgili kitaplar.
Neyi çekmek istersen kendine çekiyorsun işte ..
Zaman zaman ters uyandığım günlerde o kadar çok aksilik oluyor ki ..

ama 21 günde yağ yakma videosu yok. o program video üzerinde otomatik çıkıyor ama ben o videoyu bulamadım bi sürü ebru şallı videosu var benzerdir sanırım...

Az önce kahvaltı olarak bir tane lahmacun yedim :18: Neredeyse 2 aydır yemiyordum o kadar özlemişim ki

Normalde bi oturuşta 3 tane yerim ama diyetteyim diye 2 tane aldım Sonra bir tane lahmacun yedim bir de ne göriyim doymuşum, hem de 1 lahmacunla

Midem küçülüyor sanırım Benim midem bile küçüldüyse demek ki herkesin midesi küçülebilir :90:

S_A( 74,0/00,0/0,00/0,00%)
mattika ( 66,6/65,7/0,9/1,35%)
Yagmur199 (60,2/58,0/2,2/3,65%) hedefini 55 yapmak istiyor
Yeliz209(60,2 /58,9/1,3 /2,16%)
hm22(70,4/67,8/1,3/%1,85) Yeni üye Hedefi 60 kilo olmak, kilosu ikiye bölündü
Mercani(58/57,2/0,4/0,69%) Yeni üye Hedefi 53 kilo olmak, kilosu ikiye bölündü
Kyumi (74/72,1/0,95/1,28) yeni üye hedefi kilo olmak, kilosu ikiye bölündü
Rainbow03(67,7/64,0/1,85/2,73%) yeni üye hedefi 50 kilo olmak, kilosu ikiye bölündü

3.TAKIM ORTALAMASI

Olsun önemli olan vermek, az değil zaten ama haftaya daha çok olabilir tabi ..

Maşallah çok hızlısın ben de ebru şallının videosunu indiriyorum.
1.5 saat biraz çok geldi ama bakacağım ..

1.5 saat ama başlangıçta ısınma yapıyor sonundada esneme yani bunları toplasan yarım saati geçiyor, gerçi arada yaptırdığı hareketleri beni yormaya fazlasıyla yetiyor
ebru şallının platesini indirdiğin linki bana atabilir misin??ben ücretsiz indirme bulamadım

http://turbobit.net/qfszrug48zxi/Ebru.Salli.2013.DVDRip.XviD.www.filmindir.gen.tr.rar.html burdan normal indirmeyi seç canım, ordan tekrar bir sayfa gelecek
karakterleri girip download a tıkla
biraz beklemen gerekiyor, snyelerin ilerlediğini göreceksin
sonra download yazısına tıklıyosun ve iniyor
karışık oldu gibi de aslında o kadar değil, ücretli indirmeyi seçme ama, free download olacak

geçmiş olsun inşallah kötü bişi yoktur....

çok teşekkür ederim

şu tibet 5 hareket 10 dk ama inanılmaz yorucu kolay hareketler gibi görünüyor onlar yaparken fakat oldukça zor.
ama japon bir arkadaşım var 2 çocuğu var hergün yoga yapar o kadar güzel bir kadın o kadar mükemmel bir anne o kadar iyi bir insan ki anlatamam size onların teknikleri taktikleri ne yapıyorlarsa doğrudur........

Gecmis olsun kizlar demin hastane dedim cünkü poliklinigin türkcesini bilmiyordum

ayagimda kirik catlak yokmus ezilme varmis. Bu yüzden morarmis. ne ara ezildi diye soracak oldum kendime dün calisirken ayagima metal bi cisim düstü ama cok önemsememistim

simdide annemin evindeyim. abimin camasirlarini yikayip eve gidecem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…