bana çok az gibi geldi ama doyduysan mesela yok
benim menümde şöyle:
sabaheynir,ekmek,2 zeytin,çay
öğlen:
taze fasulye,cacık,1 dilim ekmek
ara:
karpuz
akşam:
taze f.ve cacık
acıkırsam süt içeceğim
Selam kızlar takima alindigimi yeni gördüm hemen buraya girdim ben adanada yasiyorum 30 yasindayim 3 cocugum var en minik kizim 14 aylik en sisko zamanlarimi yasatti kizim saolsun bana
Aslinda su an kac kilo oldugumu inanin ne yazacagimi bilmiyorum bundan 4 5 gün önce tartida 69 u bile gördüm ben ama bu sabah 73. 6 düm cok moralim bozuldu
Ama burda son gunlerde lodos vardı adetim gecikmeli geliyor ki daha gelemedi ve kabizlik sorunum var 3 gündür .
Ya tüm bunlar bu kadar ciddi fark yaratır mi tartida deneyimli diyetci arkadaslar bi ses verin
Sabah kahvaltimda 2 dilim kepek ekmegi 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalik Biber ve 1 tatlı kaşığı bal yedim ara öğün yapmadım eltimde kahve içtik cok sekerliydi :S meyve suyu kaynatmis1 bardak ictim sekersizdi .su saatte ogle yemegi olarak 3 yemek kasigi ketcapli makarna ve 1 kase yogurt yedim aksama da tavuk sote yemeye niyetim var haydi bakalim cumaya su odemlerden kurtulabilirsem gogsumu gere gere yazacagim kilomu buraya
ıstersenız o süre zarfında nasıl zayıfladıgımıda anlatabılırm dıyet araan arkads varsa
inan bellı bır dıyete uymak daha ıyı oluyor lıste dısına cıkmamaya claısyosun cnku.ben 2 ay fılan kaldım takımda 68 kılo ıle baslayıp 57.8 kılo cıvarında eylul ayında mezun oldum hedefım 58 olmaktı bu 10 kıloyuda ayca kaya dıyetıyle verdım gercekten cok guzel bır dıyet hıc ac kalmadan gunde 40 dak yuruyuste eklıyerek cok guzel kılolarımı verdım.aradan 9 ay gectı kılo almadım hatta dahada zayıfladım 54 kıloyum suan dıyet arıyosan ayca kaya dıyetını tawsıye ederımBana belli bir diyete uymak çok zor geliyor, uymaya çalıştığımda eşim farklı şeyler yerken bozabiliyorum ama dengeleyince problem olmuyor ama öğrenmek isterim nasıl kilo verdin? Ne kadar verdin? Şu an için koruyabiliyor musun ?
inan bellı bır dıyete uymak daha ıyı oluyor lıste dısına cıkmamaya claısyosun cnku.ben 2 ay fılan kaldım takımda 68 kılo ıle baslayıp 57.8 kılo cıvarında eylul ayında mezun oldum hedefım 58 olmaktı bu 10 kıloyuda ayca kaya dıyetıyle verdım gercekten cok guzel bır dıyet hıc ac kalmadan gunde 40 dak yuruyuste eklıyerek cok guzel kılolarımı verdım.aradan 9 ay gectı kılo almadım hatta dahada zayıfladım 54 kıloyum suan dıyet arıyosan ayca kaya dıyetını tawsıye ederım
sütten nescafe
2 tane eti burçak
tavuk sote
yoğurt
6 lı nugget
salata
ayran
1 tane şeftali
1 tane erik
su 3 lt
spor henüz yok gece yaparım
inan bellı bır dıyete uymak daha ıyı oluyor lıste dısına cıkmamaya claısyosun cnku.ben 2 ay fılan kaldım takımda 68 kılo ıle baslayıp 57.8 kılo cıvarında eylul ayında mezun oldum hedefım 58 olmaktı bu 10 kıloyuda ayca kaya dıyetıyle verdım gercekten cok guzel bır dıyet hıc ac kalmadan gunde 40 dak yuruyuste eklıyerek cok guzel kılolarımı verdım.aradan 9 ay gectı kılo almadım hatta dahada zayıfladım 54 kıloyum suan dıyet arıyosan ayca kaya dıyetını tawsıye ederım
merhaba bacılarrrrtakım nıye sessız bu kadar ya hafta sonu dıyemı galıba hepınız kafanıza gore yıyosunuz bellı bı dıyetı yapmıyosunuz. bellı bı dıyetı yapsanız daha ıyı degılmı ne yapcam sorunuda olmaz
BU arada kim bu şuursuz dıyebılırsınız:) ben 3.takımdan eylul ayında mezun oldum bendne sonrada mezun goremedı bu bahtsız takım
Hoş geldin aramıza öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okumanı rica ediyorum.
Çok ilginç benim regl döneminde en fazla 1 kglık farkım oluyor, ayrıca lodos nasıl etkiliyor ben bilmiyorum hiç..
Afiyet olsun gayet güze belki yararlı olmayacak şeyler var ama miktarı dengeli, o zaman başlangıç kilonu 73.6 alıyoruz dimi bugün itibariyle.
Gayet güzel olmuş kaçamaksız afiyet olsun yalnız nugget konusunda kendini bir dene bence, beni genelde ertesi gün artı çıkaran yiyeceklerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?