Hosbuldum canım73.6 sayalim tamam
Su an evde kahvaltilik hic bisey yok kahvaltimi yapmadim saat 11 olmuş ve evet bu öğünü atliycam ayrica ayca kaya nin listesine bakayim ben de nasilmis bakalim
Ayrica 8 gündür jillienle antreman yapiyordum dün akşam kendisiyle yollarimizi ayırdıkelem ağrılarımdan korkmaya başladım . Günde 1 saat yürümeyi düşünüyorum artık . Ayrıca şu an iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına 1 tatlı kaşığı cokokrem surdum yedim ya la
bundan sonra dikkat edeceğim neler artı neler eksi çıkarıyor ertesi sabah bakacağım...
Bu saatte öğle yemeği yiyen diyetci baci akşam yemegini kaçta yesinyarım tavuk Göğsü 2 Biber 1 sogani az yağlı sote yapıp 1 kase yogurt eşliğinde ekmeksiz yiyorum saat 7 de yoğurt 1 meyve tarçın ve bir çorba kaşığı yulaf kepegini karıştırıp hem akşam yemeği olarak geçiştirmeyi ve 1 saat tempolu yürümeyi kendime şart koştum cumaya kadar da Tarti ya cikmadan geçirirsem benim için büyük bir adım olacak
Neler yediğimi de yazayım bugün ..
Sabah :
- 2 küçük sandviç ( Cidden minikti, 1 tanesi yarım sandvi. ekmeği kadar.)
- 1 bardak şekersiz limonata
Ara :
- 3 kare çikolata
Öğlen :
- 1 armut
Akşam :
- Yok
3 litre suyumu tamamlıyorum, spora da başlama planım vardı bugün ama yarına kalacak gibi, bugün yaparsam da yazarım ..
ya öyle ama ben artık çok yoruldum tartida bir artı bir eksi görmekten bu arada ayca kayanin listesi supermis ama ben yarindan itibaren diyetisyenim bana verdiği listeyi yapmaya basliycam çünkü kolesterolum ve şekerim yüksek maalesef ayrıca ben çok atistiriyorum yaa :-( nasıl vazgecicem bundan bilmiyorum bak öğle yemeginden sonra 6 tane kayısı yedim ve cubuk kraker balık kraker atıştırdım ya nefret ediyorum kendimden böyle ya ama bu Yarışma çok iyi oldu het yediğimi yazmak görmek ve dikkatli olmak açısından iyi oluyorBenim de genelde öğünüm geç olduğundan iki öğün yapıyorum iyi oluyor bana ..
Çok güzel bir menü olmuş, ben tartılmaktan hiç vazgeçmiyorum, her gün tartılıp bir gün önceki hatamı görüp ona göre davranıyorum.
Neler yediğimi de yazayım bugün ..
Sabah :
- 2 küçük sandviç ( Cidden minikti, 1 tanesi yarım sandvi. ekmeği kadar.)
- 1 bardak şekersiz limonata
Ara :
- 3 kare çikolata
Öğlen :
- 1 armut
Akşam :
- Yok
3 litre suyumu tamamlıyorum, spora da başlama planım vardı bugün ama yarına kalacak gibi, bugün yaparsam da yazarım ..
bunların dışında hiç birşey yemiyor musun ??
çok az bence.
iki dilim kepek ekmeği
peynir
reçel
2 yumurta
domates (tam uzun pazar kahvaltısı)
bir tane browni
sütten nescafe
kısır 1 tabak
ayran
[tavsiye ederim kısır harika bir diyet yiyeceği)
az bulgur bol yeşillik yağ yok tuz az nar ekşisi var için bol suyu barsakları çalıştırıyor
akşam yemesem çok çok iyi olur umarım yemem.
ya öyle ama ben artık çok yoruldum tartida bir artı bir eksi görmekten bu arada ayca kayanin listesi supermis ama ben yarindan itibaren diyetisyenim bana verdiği listeyi yapmaya basliycam çünkü kolesterolum ve şekerim yüksek maalesef ayrıca ben çok atistiriyorum yaa :-( nasıl vazgecicem bundan bilmiyorum bak öğle yemeginden sonra 6 tane kayısı yedim ve cubuk kraker balık kraker atıştırdım ya nefret ediyorum kendimden böyle ya ama bu Yarışma çok iyi oldu het yediğimi yazmak görmek ve dikkatli olmak açısından iyi oluyor
Selamün aleyküm. Çok şükür döndüm Burdur'dan.Net problemimde hallolmuş. Şirketimiz değişince mükemmel oldu her şey.
Durun bakim ben bir dedikoduları okuyayım geleyim.
Hiç bişi yememişsin neredeyse. Maşallah diyeyim de nazarım değmesin.Benim hesap şekerlenmişsin
görüşürüz canım benmallah kabul etsin diyelim..kendine iyi bak..düzel bozulunca zor zaten..hadi o zaman haftaya görüşürüz..
görüşürüz canım benmarada uğrarım ama mesaj sınırına takılırım idye sıkıntı yapıyorum, neyse şu aldıklarımı veriyimde 57 olayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?