Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hosbuldum canım 73.6 sayalim tamam
Su an evde kahvaltilik hic bisey yok kahvaltimi yapmadim saat 11 olmuş ve evet bu öğünü atliycam ayrica ayca kaya nin listesine bakayim ben de nasilmis bakalim

Hadi bakalım güzel bir başlangıç olur da gider inşallah kilolar tıkır tıkır ..

Jilian konusunda maşallah diyorum, cidden güzel bir program ama vücudun alışık değilse zorlar.

bundan sonra dikkat edeceğim neler artı neler eksi çıkarıyor ertesi sabah bakacağım...

Çok yararı oluyor, ben yesem bile ne kadar artı çıkacağımı biliyorum kaçamak tarzı şeyleri ..
Zırt pırt tartılınca böyle oluyor.

Bu saatte öğle yemeği yiyen diyetci baci akşam yemegini kaçta yesin yarım tavuk Göğsü 2 Biber 1 sogani az yağlı sote yapıp 1 kase yogurt eşliğinde ekmeksiz yiyorum saat 7 de yoğurt 1 meyve tarçın ve bir çorba kaşığı yulaf kepegini karıştırıp hem akşam yemeği olarak geçiştirmeyi ve 1 saat tempolu yürümeyi kendime şart koştum cumaya kadar da Tarti ya cikmadan geçirirsem benim için büyük bir adım olacak

1 saatlik yürüyüş planim hayal oldu kizlar ütüyü bitiremedim biliyosunuz bugün Kandil o sebeple disari cikip yuruyusle zamab harcamak istemiyorum biraz kurani kerim okuyup namaz kilmak dua etmek istiyorum bu arada hepinizin kandili mubarek olsun

Benim de genelde öğünüm geç olduğundan iki öğün yapıyorum iyi oluyor bana ..
Çok güzel bir menü olmuş, ben tartılmaktan hiç vazgeçmiyorum, her gün tartılıp bir gün önceki hatamı görüp ona göre davranıyorum.

Neler yediğimi de yazayım bugün ..

Sabah :

- 2 küçük sandviç ( Cidden minikti, 1 tanesi yarım sandvi. ekmeği kadar.)
- 1 bardak şekersiz limonata

Ara :

- 3 kare çikolata

Öğlen :

- 1 armut

Akşam :

- Yok

3 litre suyumu tamamlıyorum, spora da başlama planım vardı bugün ama yarına kalacak gibi, bugün yaparsam da yazarım ..

bunların dışında hiç birşey yemiyor musun ??
çok az bence.

iki dilim kepek ekmeği
peynir
reçel
2 yumurta
domates (tam uzun pazar kahvaltısı)

bir tane browni
sütten nescafe

kısır 1 tabak
ayran
[tavsiye ederim kısır harika bir diyet yiyeceği)
az bulgur bol yeşillik yağ yok tuz az nar ekşisi var için bol suyu barsakları çalıştırıyor

akşam yemesem çok çok iyi olur umarım yemem.

ya öyle ama ben artık çok yoruldum tartida bir artı bir eksi görmekten bu arada ayca kayanin listesi supermis ama ben yarindan itibaren diyetisyenim bana verdiği listeyi yapmaya basliycam çünkü kolesterolum ve şekerim yüksek maalesef ayrıca ben çok atistiriyorum yaa :-( nasıl vazgecicem bundan bilmiyorum bak öğle yemeginden sonra 6 tane kayısı yedim ve cubuk kraker balık kraker atıştırdım ya nefret ediyorum kendimden böyle ya ama bu Yarışma çok iyi oldu het yediğimi yazmak görmek ve dikkatli olmak açısından iyi oluyor

Selamün aleyküm. Çok şükür döndüm Burdur'dan. Net problemimde hallolmuş. Şirketimiz değişince mükemmel oldu her şey.

Durun bakim ben bir dedikoduları okuyayım geleyim.

Hiç bişi yememişsin neredeyse. Maşallah diyeyim de nazarım değmesin. Benim hesap şekerlenmişsin

bunların dışında hiç birşey yemiyor musun ??
çok az bence.

Normalde bu kadar az olmuyor ama bugün canım sadece durmadan abur cubur yemek istiyordu, eee dün de burger kaçamağım olunca riske atamadım mecbur böyle oldu.

Afiyet olsun ama kısır bir diyet yiyeceği değil 1 kaşığı 60 kalori 1 tabakta kaç kaşık vardı ?

Diyetisyen kontrolünde olman da çok iyi bir şey, hepimizin dönem dönem yemeklere saldırdığı dönemler oluyor, bu dönemlerde yardımı olur mutlaka, atıştırma alışkanlığında muhtemelen şeker hastalığından geliyor. Neden yedin de diyemeyiz ama sağlıklı atıştırmalıklar seçebilirsin.

Selamün aleyküm. Çok şükür döndüm Burdur'dan. Net problemimde hallolmuş. Şirketimiz değişince mükemmel oldu her şey.

Durun bakim ben bir dedikoduları okuyayım geleyim.

Hoşgeldin, tebrik ederim oradan kilo almadan geldiğin için.

Hiç bişi yememişsin neredeyse. Maşallah diyeyim de nazarım değmesin. Benim hesap şekerlenmişsin

Ben de menümü yazınca gördüm aslında hiç az yedim gibi gelmiyor biliyor musun.
Şekerlenmişsin muhabbetini bilmiyorum nedir ?

bende haftasonu dikkat etmeye başladım ama özellikle akşamları canım çok tatlı yemek istiyor...

dün akşam eşime pasta mı alsak acaba dedim..o da bak pişman olmazsam alalım dedi..bende vazgeçtim ..
nerdeyse evdeki reçeller saldıracaktım
adetime yaklaşık 8 gün falan var ondanmı acaba?

günaydın kızlar, hafta sonu çok güzel kaçamaklar yaptım, ve gelen kilocukları tahmin ediyosunuzdur, SA ben bu hafta izin istiyorum, işler yoğun ve çok sık girip yazamıyorum, bu hafta beni idare ederseniz sevinirim bugün menüm ne olur bilmiyorum, niyetliyim çünkü.. ablam salı günü gidicek ve ben bugünde yeme konusunda sapıtırım sonra eski düzenime girerim ve aldıklarımı veririm diye umuyorum, haydi hoşçakalın müsait oldukça yazarm

allah kabul etsin diyelim..kendine iyi bak..düzel bozulunca zor zaten..hadi o zaman haftaya görüşürüz..

Herkese günaydın. Sabah kalktım( sanki çok önce kalkmışım gibi yarım saat önce ) Bir ince dilim kaarouz ve iki koca su bardağı su içtim kahvaltıyı az sonra yapıcim. Spora başlıyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…