Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Arkadaslar modemim bozuldu ve paketim de yok çok sık yazamiycam yine de bu yol bulmaya çalışıcambakalım

İnşallah çözersin bir an önce problemi ..
günaydın kızlar...
herkese az kalorili güzel bir gün olsun inşallah...

Dünü atlattım bugün için söz veremiyorum

dün akşam eşime pasta mı alsak acaba dedim..o da bak pişman olmazsam alalım dedi..bende vazgeçtim ..
nerdeyse evdeki reçeller saldıracaktım
adetime yaklaşık 8 gün falan var ondanmı acaba?

En azından eşin uyarmış da kurtarmışsın durumui, ailece tebrik ettim sizi

Yağmur listede de olmayacaksın doğru mu anladım ?
Yalnız en az 2 hafta izin alınıyor biliyorsun dimi ?
Herkese günaydın. Sabah kalktım( sanki çok önce kalkmışım gibi yarım saat önce ) Bir ince dilim kaarouz ve iki koca su bardağı su içtim kahvaltıyı az sonra yapıcim. Spora başlıyorum şimdi.

Ne yedin merak ettim şimdi kaarouz ne oluyor ki :44:

dün o yediğim uzun kahvaltı top kek kısır ve birde üstüne akşam yemeğe gittik orada da hiç kendimi tutmadan herşey yedim tatlı bile

ve hm haklısın kısır diyet yiyeceği değil o kadar kahvaltı hele birde top kek offff

bu sabah verdiğim 1 kilo yine benimleydi.
işte hep böyle oluyor o bir kiloyu yeniden görünce bu sabah yine gofreti yedim
ben bu kısır döngüyü nasıl yenicem kendime ceza vermek istedim bu sabah uyandığımda ama tam tersi gidip yine kocaman çikolatalı gofret yedim....
bugün artık hep yemek isterim(

İŞte asıl o yüzden burada hep beraber değil miyiz ?
Buraya yazacağını düşünerek yememelisin, hatta tam yemeye yeltendiğin sırada aç buraya yaz.
Yazık değil mi o kadar uğraşmışsın ama 1 kg geri gelmiş.
Bence böyle bir şey yaptığında kendine ciddi bir ceza vererek fazladan 1.5 saat spor yapmalısın bunu alışkanlık haline getirirsen kaçamak yaparken düşünürsün diye düşünüyorum.
BAk ben de kaçamak yapıyorum yapmıyor değilim cumartesi burger menüsü yedim ama sonra ne yaptım o gün ve ertesi gün dengeledim, o da orada hoş bir kaçamak olarak kalmış oldu ..

şu an yine 81.2 oldum. ben bu çizelgeyi hep aşağı çekemicem heralde bi aşağı bi yukarı dolayısıyla hep aynı yerde

Yediğimiz sürece kilo veremeyeceğiz bu çok büyük bir gerçek o yüzden hiç üzülmeden bence bir oturup düşünmelisin, kilo vermek istiyor muyum istemiyor muyum.
Eğer istiyorsan bu kaçamaklara hiç bir şekilde girmemeyi başarmalısın, irade çok önemli.
Eğer istemiyorsan bırakıp bu kilonla kalmalısın.
Lütfen söylediklerimi yanlış anlama ama eğer bir al bir ver yapıp 3 ay sonra bu kilonda olursan kendini yıpratıp daha çok üzüleceksin ..

çok su içsem ve çok az yesem yine cuma 80.olacak

başka ne yapsam olan oldu yine pişmanlık faydasız.
ama sizlere karşı hissettiğim suçluluk bir ilk. dilerim bir daha bunu yaşamamak için yapmam böyle şeyler.... hafta sonu eşim olunca dikkat edemiyorum (sanki zorla yediriyor bana off yaa bahane aramak faydasız ben yapamıyorum işte bütün hafta dikkat edince hafta sonu açlık patlaması ve salıyorum gidiyor sonrada çok üzülüyorum....

tv 8 de seda sayan var kadın bir öğün yiyormuş sadece. yıllardır zayıf.. birazdan zayıflama ve zayıf gösteren giysiler konusu olacakmış izliyorum

bir yıldır hep böyleyim 80 in altına inemedim bir hafta iniyor öbür hafta 2 kilo birden çıkıyor bazen...
çok haklısın burası benim için caydırıcı olacak sanırım gelecek hafta sonu utanmadan yine aynı şeyleri yazmam.(yazmayayım allahım lütfen yardım et iradem güçlü olsun ... off yaa çok mutsuzum bugün...

Ben yıllardır hep suçu eşime attım, farklı şehirlerde yaşıyorduk biz, yıl boyunca dikkat ediyordum, o gelince benim yanımda olmaz falan derken hoop kilo alıyor o gidince vermeye çalışıyordum, eee doğal olarak evlenince hemencecik kilo aldım fakat şu an eşim 15 gündür evde olmasına rağmen ben diyet yapıp kilo veriyorum, bazı şeyleri biz kendimize bahane ediyoruz işte .. Ama hiç üzülme, üzülmek yerine yaşadığımız her şeyden bir ders çıkarmalıyız ..

Bu sırada ben de bir hata yaptım 21 tekrara geldiğim tibet hareketlerine 1 hafta ara verdim ve mecburen 3 ile başlayacağım. Sonuç ne mi oldu ? 1 haftadır tuvalete çıkamıyorum, nasıl büyülü hareketler bunlar anlamış değilim ..

ben geldim davet almıştım .şimdi biri bana ne yapmam gerektiği konusunda yardım eebilirmi :d ben ne yapacağımı bilmiyorum .çok sevindim kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.

ben geldim davet almıştım .şimdi biri bana ne yapmam gerektiği konusunda yardım eebilirmi :d ben ne yapacağımı bilmiyorum .çok sevindim kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.

Öncelikle ilk sayfada kuralları okuyup uyup uymayacağına bakabilirsin, eğer uygunsa 2 hafta deneme süren olacak, bol bol paylaşımda bulunursan listeye alınacaksın.
Hoşgeldin aramıza.

gerçekten herkese yardım ediyorsun bilgi aktarıyorsun.. yorumlayıp destek oluyorsun. çok saol

Serates ben bu kış o kadar çok diyete başlamak istedim ki, her seferinde 3-5 güne bıraktım ve bu beni daha çok üzdü, eşimde her seferinde ne diyeti fazlan mı var diye bırakmama bir bakıma neden oluyordu, en sonunda baktı üzülüyorum şimdi destek oluyor, o yüzden biliyorum ki destek bu işte çok önemli ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum takımda, bazen sert mi söylüyorum yanlış anlaşılır mı diye tedirgin oluyorum ama hepimiz bir an önce istediğimizi elde edelim diye ..

bencede birbirimizi uyaralım..yoksa bu iş fazla uzuyor..
üstelik bende defalarca al ver yaşadım..bu sefer pes etmeyelim..

şimdi senin menülere bakıcam sanırım en çok kiloyu sen vermişsin.....özel tavsiyelerin var mı???

her gün 2 saat spor yaparsan sen de o şekilde kilo verirsin canım ve hiç tatlı, hamurişi vs yememeye çalıştım o kadar

BU hafta 2.olmuşuz kızlar tebrik ederim, bireysellerde de 1. bizden .. Tebrik ederim thebeauty ..

ay nerden bakıyoruz buna şimdi gördüm sevindirik oldum
gerçi bu hafta muhtemelen çok veremeyeceğim, hafta sonu nikahım vardı kutlama yemeklerinde azıcık kaçırdım :18: spor yapamadım malum, yarın belli olur ne kadar aldığım ama en fazla 500 gr falan almışımdır onu da cumaya kadar çok rahat veririm

ben 2 ay boyunca yaptım ama malesef bende çok fazla bir değişiklik yapmadı ve vücudumu hırpaladığımla kaldım.. bana ağır geliyor valla, en iyi spor benim için pilates...

kızlar gelinliğimi aldım nasıl karar verdim bilmiyorum işte düğüne kadar 3-4 kilo daha veririm, ordaki görevli bayana dedim ben kilo verebilirim diye, sorun olmaz arkası britli zaten 3-4 kilodan bişi çıkmaz dedi öyle işte...iyi ki geçen hafta spora yüklenmiş kilocuklarımı vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…