Arkadaslar modemim bozuldu ve paketim de yok çok sık yazamiycam yine de bu yol bulmaya çalışıcambakalım
günaydın kızlar...
herkese az kalorili güzel bir gün olsun inşallah...
dün akşam eşime pasta mı alsak acaba dedim..o da bak pişman olmazsam alalım dedi..bende vazgeçtim ..
nerdeyse evdeki reçeller saldıracaktım
adetime yaklaşık 8 gün falan var ondanmı acaba?
günaydın kızlar, hafta sonu çok güzel kaçamaklar yaptım, ve gelen kilocukları tahmin ediyosunuzdur, SA ben bu hafta izin istiyorum, işler yoğun ve çok sık girip yazamıyorum, bu hafta beni idare ederseniz sevinirimbugün menüm ne olur bilmiyorum, niyetliyim çünkü.. ablam salı günü gidicek ve ben bugünde yeme konusunda sapıtırım sonra eski düzenime girerim ve aldıklarımı veririm diye umuyorum, haydi hoşçakalın müsait oldukça yazarm
Herkese günaydın. Sabah kalktım( sanki çok önce kalkmışım gibiyarım saat önce ) Bir ince dilim kaarouz ve iki koca su bardağı su içtim kahvaltıyı az sonra yapıcim. Spora başlıyorum şimdi.
dün o yediğim uzun kahvaltı top kek kısır ve birde üstüne akşam yemeğe gittik orada da hiç kendimi tutmadan herşey yedim tatlı bile
ve hm haklısın kısır diyet yiyeceği değil o kadar kahvaltı hele birde top kek offff
bu sabah verdiğim 1 kilo yine benimleydi.
işte hep böyle oluyor o bir kiloyu yeniden görünce bu sabah yine gofreti yedim
ben bu kısır döngüyü nasıl yenicem kendime ceza vermek istedim bu sabah uyandığımda ama tam tersi gidip yine kocaman çikolatalı gofret yedim....
bugün artık hep yemek isterim(
şu an yine 81.2 oldum. ben bu çizelgeyi hep aşağı çekemicem heralde bi aşağı bi yukarı dolayısıyla hep aynı yerde
çok su içsem ve çok az yesem yine cuma 80.olacak
başka ne yapsam olan oldu yine pişmanlık faydasız.
ama sizlere karşı hissettiğim suçluluk bir ilk. dilerim bir daha bunu yaşamamak için yapmam böyle şeyler.... hafta sonu eşim olunca dikkat edemiyorum (sanki zorla yediriyor bana off yaa bahane aramak faydasız ben yapamıyorum işte bütün hafta dikkat edince hafta sonu açlık patlaması ve salıyorum gidiyor sonrada çok üzülüyorum....
tv 8 de seda sayan var kadın bir öğün yiyormuş sadece. yıllardır zayıf.. birazdan zayıflama ve zayıf gösteren giysiler konusu olacakmış izliyorum
o tibet hareketlerini hergün artırarak mı yapıyorsun.??
2hafta çok uzun ben tutamam ki kendmineyse izin işini bırakıyorm arada girip girip yazarım
ben geldim davet almıştım.şimdi biri bana ne yapmam gerektiği konusunda yardım eebilirmi :d ben ne yapacağımı bilmiyorum .çok sevindim kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
gerçekten herkese yardım ediyorsun bilgi aktarıyorsun.. yorumlayıp destek oluyorsun. çok saol
şimdi senin menülere bakıcam sanırım en çok kiloyu sen vermişsin.....özel tavsiyelerin var mı???
BU hafta 2.olmuşuz kızlar tebrik ederim, bireysellerde de 1. bizden .. Tebrik ederim thebeauty ..
Ayrica 8 gündür jillienle antreman yapiyordum dün akşam kendisiyle yollarimizi ayırdıkelem ağrılarımdan korkmaya başladım . Günde 1 saat yürümeyi düşünüyorum artık . Ayrıca şu an iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına 1 tatlı kaşığı cokokrem surdum yedim ya la
Öncelikle ilk sayfada kuralları okuyup uyup uymayacağına bakabilirsin, eğer uygunsa 2 hafta deneme süren olacak, bol bol paylaşımda bulunursan listeye alınacaksın.
Hoşgeldin aramıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?