menü çok iyi de, yeşil çay nasıl limon sıkarsak 7 kat etkisi artıyor canım :44:ilk defa duyuyorum bunu
bak bugünü abur cubur yemeden atlatmışsın, keşke her gün böyle geçirsen, o zaman kiloların takır takır döküldüğünü göreceksin
slm kızlar
benim diyet tecrübemden anladığım şu:
çok az yerseniz tamam kilo veriyorsun ama hiç kalıcı olmuyor..en ufak birşey yediğinde kilo yapmasının sebebi bu..
o yüzden kalıcı olması için beslenme tarzını değiştirmek lazım...
çok az yemeğin..meyve ve sebzeden vazgeçmeyin derim ben..
hem çeşitli yiyince insan mutlu oluyor..cildi güzelleşiyor..
hırs konusuna gelince 1 ay öncesine kadar ben,yağmur ve yakar vardı çok iyi gidiyorduk..yakar taşındığı için ayrıldı..yağmur izinli..mattikada izinli..
bir ara çok güzeldi..bende biraz konsantrasyon problemi yaşıyorum..
sizin çocuklar yok yada büyük galiba..
ben birde onlara ayrı yemek yapıyorum bazen..
iş,temizlik,çocuk derken yoruluyorum bayağı..
bazen vaktimin çoğunu buraya ayırıyordum işlerim aksıyordu..ama kendi kendine konuşur gibi olunca zevkli olmuyor..
mesela ben ara öğün yapmazsam akşam nutella kavanozuna saldırıyordum ...ama ikindi zamanı yoğurt falan yersem canım o kadar istemiyor tatlı
bu arada menüm
sabaheynir domates 3 zeytin 1 dilim ekmek çay
ara:1 elma
öğlen.:semizotu,yoğurt,ekmek
ara:1 soda
akşam:yine aynı
bilmiyorum artık acıkırsam süt içeceğim
günaydın kızlar, dün uğrayamadım özür dilerim çok yoğundumm. dünki menüm ;
sabah: 1kase çorba +1dilim kepek ekmek
ara yok
öğlen: 2yk kısır, 1 servis kaşığı amerikan salatası
ara yok
akşam: çiğköfte dürüm, çikolata, 1 koca bardak süt
su: 2buçuk lt
ve 30 dk yürüyüş + 1 saat yüzme..
cuma 80.2
(pazar kahvaltısı ve dışarda yemeğin etkisi)
pazartesi 81.2 ......................
(tartıda fazlayı görmenin moral bozukluğu artı top kek ve az su ile
salı 81.7...........
(kendime gelip abur cubur yememek ve akşam 6 dan sonra bişey yememenin etkisi ile
çarşamba 81.3
benim hiç yüksek kalorili şeyler ve çok yememem gerekiyor. birde az bile olsa sporu bırakmamam gerekiyor. yoksa hemen çok çabuk alacağım sanırım.
yalnız şunu keşfettim.
buraya gelince sizlerin nelerin yaptığını görünce ve önerilerinizi dikkate alınca farkettim.
demiştim ya ben dikkat ettiğim halde kilo veremiyorum......
bunun sebebini bu hafta çok net gördüm.
kilo vermek istikrarlı bir süreç istiyor. ben bir gün istediğim kadar ne istersem yiyeyim
bir gün dikkat edeyim bir gün harika kahvaltı edeyim bir gün etmeyeyim şeklinde davranarak hep bu kiloda kalıyorum veremiyorum.
demekki istikrarlı bir şekilde bu süreyi tamamlarsam kilo vereceğim ve sonra da bu şekilde bu kiloyu koruyacağım..:)))
bunu keşfetmek beni mutlu etti ve umutlandırdı....
başaracağımmmm:)))))
o sitelerde günlük hesaplama var galiba ama ben yapamadım
Allahımmmm 300 gram almışım şok mu geirsem kendimi duvarlara mı vursam bilemedim. Nasıl alınır yaaaaa hiç bişi yemedim.
Bak gördün mü, öylesine alınmıyor dimi kilo, hemen dikkat edince sonuçta geliyor ?
Güzel olacak inanıyorum.
Aynen böyle unutma bak bu yazdıklarını, abur cubur yok ..
Ben kalori sepeti kullanıyorum neyi olmadı ?
İLginç cidden :44: Yolculuk yaptın sanırım, ödem olabilir mi ?
Kızlar bu hafta çok ciddi bir kabızlık problemim var, hareketlere başladım etkisini göstermesini bekliyorum, tabi biraz zaman alıyor.
Menülerim de bence sorun yoktu ama tartı aynı düşüncede değil o yüzden 2 gün saf proteinle besleneceğim, bu haftayı kontrol edersem haftaya da problemi çözerim diye umuyorum.
o sitelerde günlük hesaplama var galiba ama ben yapamadım
Allahımmmm 300 gram almışım şok mu geirsem kendimi duvarlara mı vursam bilemedim. Nasıl alınır yaaaaa hiç bişi yemedim.
Kızlar bu hafta çok ciddi bir kabızlık problemim var, hareketlere başladım etkisini göstermesini bekliyorum, tabi biraz zaman alıyor.
Menülerim de bence sorun yoktu ama tartı aynı düşüncede değil o yüzden 2 gün saf proteinle besleneceğim, bu haftayı kontrol edersem haftaya da problemi çözerim diye umuyorum.
slm kızlar
benim diyet tecrübemden anladığım şu:
çok az yerseniz tamam kilo veriyorsun ama hiç kalıcı olmuyor..en ufak birşey yediğinde kilo yapmasının sebebi bu..
o yüzden kalıcı olması için beslenme tarzını değiştirmek lazım...
çok az yemeğin..meyve ve sebzeden vazgeçmeyin derim ben..
hem çeşitli yiyince insan mutlu oluyor..cildi güzelleşiyor..
mesela ben ara öğün yapmazsam akşam nutella kavanozuna saldırıyordum ...ama ikindi zamanı yoğurt falan yersem canım o kadar istemiyor tatlı
sporun güzel ama biraz karbonhidrat ağırlıklı geldi bana...günaydın kızlar, dün uğrayamadım özür dilerim çok yoğundumm. dünki menüm ;
sabah: 1kase çorba +1dilim kepek ekmek
ara yok
öğlen: 2yk kısır, 1 servis kaşığı amerikan salatası
ara yok
akşam: çiğköfte dürüm, çikolata, 1 koca bardak süt
su: 2buçuk lt
ve 30 dk yürüyüş + 1 saat yüzme..
Bilmiyorum ki. İki gündür doğr düzgün bişide yemedim. Hep saltalık domates ot... Yediysem iki dilim ekmek o kadar. Neden böyle oldu şimdi.
Kabızlığa aslında yeşil çay iyi gelir. Bir bardak içsene canım. Tuvalete çıkmak için ben sadece onu kullanan biriyim. umarım iyi olursun. Nedir bizim başımıza gelenler.
bazen gerginlik moral bozukluğuda kilo olarak yerleşiyor galiba. bu hafta ben çok yedim diye moralim bozuldu ve bir anda 1.4 kilo fazla çıktım bugün normale döndüm moralimde iyi bu yüzden ve çok az yedim bugün .:)))
kabızlık benim yıllardır sorunum.
bişey yemezsen tuvalete çıkamazsın bu birincisi doktorum söylemişti.
ben yediğim halde çıkamıyordum. kefir çok iyi geldi bana.
o mayasımı neyse ondan aldım bir arkadaşımdan süt koyup kendim yapıyorum her sabah bir bardak içmeye çalışıyorum çok iyi geliyor. çünkü ilaçlar bile bi süre sonra bende işe yaramıyordu bu gerçekten çok iyi geldi bana tavsiye ederim ayrıca başka faydaları da çok.
Merhaba,
Biliyorsunuz, o hafta kimin misafiriysem o takımın analizini yapıyordum.
Tam turu atmadan hedefime ulaştığım için birkaç takımın analizi eksik kaldı.
Şimdi onları tamamlıyorum.
Takım analiziniz:
Açıklama:
- İlk sütün; 307.etap bitiş kilosudur.
- İkinci sütun; 314. etap bitiş kilosudur.
- Haftalık ortalama kilo farkı 8'e bölünerek hesaplanmıştır.
- Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve haftalık ortalamaları da ona göre hesaplanmıştır.
481 kalori aldım.
domates peynir kepek ekmek 1 dilim
sütlü nescafe
yoğurt 1 dilim kepek ekmek
türk kahvesi
süt
ayran 1 dilim kepek ekmek
spor yapacağım
3 lt su
benim eylüle kadar 65 kg olmam için 700 kalori almam lazımmış. kalorisi düşük şeyler yiyeceğim..
AZİMLİYİM MEZUN OLACAĞIM
saf proteinle beslenirsen daha fazla kabızlık yapar ama... mutlaka kabızlık giderici şeyler kullan canım...
bugünkü menüm:
sabah:special k kraker
öğle: taze fasulye
ara: 10 tane kiraz, 1 tane zeytinyağlı biber dolması
akşam: tavuklu salata yoğurt
spor yapamadım, geçen hafta hiç aksatmadan yaptım bu haftada çok yoğunumyarın kesin başlamayı düşünüyorum, hafta sonuda tatile gidebilirim 5 günlüğüne... ama hala göbeğim ve kalın bacaklarım var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?