Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

cuma 80.2
(pazar kahvaltısı ve dışarda yemeğin etkisi)
pazartesi 81.2 ......................

(tartıda fazlayı görmenin moral bozukluğu artı top kek ve az su ile
salı 81.7...........

(kendime gelip abur cubur yememek ve akşam 6 dan sonra bişey yememenin etkisi ile
çarşamba 81.3

benim hiç yüksek kalorili şeyler ve çok yememem gerekiyor. birde az bile olsa sporu bırakmamam gerekiyor. yoksa hemen çok çabuk alacağım sanırım.

yalnız şunu keşfettim.
buraya gelince sizlerin nelerin yaptığını görünce ve önerilerinizi dikkate alınca farkettim.
demiştim ya ben dikkat ettiğim halde kilo veremiyorum......

bunun sebebini bu hafta çok net gördüm.
kilo vermek istikrarlı bir süreç istiyor. ben bir gün istediğim kadar ne istersem yiyeyim
bir gün dikkat edeyim bir gün harika kahvaltı edeyim bir gün etmeyeyim şeklinde davranarak hep bu kiloda kalıyorum veremiyorum.
demekki istikrarlı bir şekilde bu süreyi tamamlarsam kilo vereceğim ve sonra da bu şekilde bu kiloyu koruyacağım..:)))

bunu keşfetmek beni mutlu etti ve umutlandırdı....

başaracağımmmm:)))))

Allahımmmm 300 gram almışım şok mu geirsem kendimi duvarlara mı vursam bilemedim. Nasıl alınır yaaaaa hiç bişi yemedim.

Geçen sene okumuştum, ödem atma etkisi de antioksidan etkiside limonla artıyormuş, ondan limonsuz içmem ben yeşilçayı.

Kesinlikle bu konuda hak veriyorum ama diyet yaparken çok yiyemiyorum ben, hep abur cubur yemeye alıştığımdan işte.

Aslında diyet için yiyebileceğin yemekler beslenme açısından da çok iyi olan yemekler değil mi neden ayrı ayrı yapıyorsun ?
Ben zor geldiğinden falan değil de evde eşimle ayrı yemek yemekten hoşlanmadığımdan genelde ortak noktada buluşturuyorum, ona biraz ilave şeyler yapıp yemiyorum ..

mesela ben ara öğün yapmazsam akşam nutella kavanozuna saldırıyordum ...ama ikindi zamanı yoğurt falan yersem canım o kadar istemiyor tatlı

İşte o yüzden aç kalmamak önemli, acıkıyorsan yiyeceksin arkadaş ..

bu arada menüm
sabaheynir domates 3 zeytin 1 dilim ekmek çay
ara:1 elma
öğlen.:semizotu,yoğurt,ekmek
ara:1 soda
akşam:yine aynı
bilmiyorum artık acıkırsam süt içeceğim

Güzel olmuş bu menü ..

Afiyet olsun ama hep çiğköfte hem kısır olmamış bence, sporun çok güzel ..

Bak gördün mü, öylesine alınmıyor dimi kilo, hemen dikkat edince sonuçta geliyor ?
Güzel olacak inanıyorum.

Aynen böyle unutma bak bu yazdıklarını, abur cubur yok ..

o sitelerde günlük hesaplama var galiba ama ben yapamadım

Ben kalori sepeti kullanıyorum neyi olmadı ?

Allahımmmm 300 gram almışım şok mu geirsem kendimi duvarlara mı vursam bilemedim. Nasıl alınır yaaaaa hiç bişi yemedim.

İLginç cidden :44: Yolculuk yaptın sanırım, ödem olabilir mi ?

Kızlar bu hafta çok ciddi bir kabızlık problemim var, hareketlere başladım etkisini göstermesini bekliyorum, tabi biraz zaman alıyor.
Menülerim de bence sorun yoktu ama tartı aynı düşüncede değil o yüzden 2 gün saf proteinle besleneceğim, bu haftayı kontrol edersem haftaya da problemi çözerim diye umuyorum.

Bilmiyorum ki. İki gündür doğr düzgün bişide yemedim. Hep saltalık domates ot... Yediysem iki dilim ekmek o kadar. Neden böyle oldu şimdi.

Kabızlığa aslında yeşil çay iyi gelir. Bir bardak içsene canım. Tuvalete çıkmak için ben sadece onu kullanan biriyim. umarım iyi olursun. Nedir bizim başımıza gelenler.

bazen gerginlik moral bozukluğuda kilo olarak yerleşiyor galiba. bu hafta ben çok yedim diye moralim bozuldu ve bir anda 1.4 kilo fazla çıktım bugün normale döndüm moralimde iyi bu yüzden ve çok az yedim bugün .:)))

kabızlık benim yıllardır sorunum.
bişey yemezsen tuvalete çıkamazsın bu birincisi doktorum söylemişti.
ben yediğim halde çıkamıyordum. kefir çok iyi geldi bana.
o mayasımı neyse ondan aldım bir arkadaşımdan süt koyup kendim yapıyorum her sabah bir bardak içmeye çalışıyorum çok iyi geliyor. çünkü ilaçlar bile bi süre sonra bende işe yaramıyordu bu gerçekten çok iyi geldi bana tavsiye ederim ayrıca başka faydaları da çok.

diyet arkadaşıma üye oldum oaraya yazdığım eklediğim günlük kaloriler öyle kalıyor mu hergün ekledikçe depolanıyor mu otomatikman bişey yapmam lazım mı sayfayı kapatırken???

Merhaba,
Biliyorsunuz, o hafta kimin misafiriysem o takımın analizini yapıyordum.
Tam turu atmadan hedefime ulaştığım için birkaç takımın analizi eksik kaldı.
Şimdi onları tamamlıyorum.

Takım analiziniz:

Açıklama:
  • İlk sütün; 307.etap bitiş kilosudur.
  • İkinci sütun; 314. etap bitiş kilosudur.
  • Haftalık ortalama kilo farkı 8'e bölünerek hesaplanmıştır.
  • Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve haftalık ortalamaları da ona göre hesaplanmıştır.

481 kalori aldım.

domates peynir kepek ekmek 1 dilim

sütlü nescafe

yoğurt 1 dilim kepek ekmek

türk kahvesi
süt

ayran 1 dilim kepek ekmek

spor yapacağım
3 lt su

benim eylüle kadar 65 kg olmam için 700 kalori almam lazımmış. kalorisi düşük şeyler yiyeceğim..

AZİMLİYİM MEZUN OLACAĞIM

ben meyve konusunda katılmıyorum, çünkü meyve saf şeker demek , hiç yenilmemesi taraftarı değilim ama ölçülü yenilmeli...

mesela ben ara öğün yapmazsam akşam nutella kavanozuna saldırıyordum ...ama ikindi zamanı yoğurt falan yersem canım o kadar istemiyor tatlı

tarçınlı yoğurt birazcık da tatlandırıcı katıyorum ben, tatlı isteğimi çok azaltıyor...
sporun güzel ama biraz karbonhidrat ağırlıklı geldi bana...

saf proteinle beslenirsen daha fazla kabızlık yapar ama... mutlaka kabızlık giderici şeyler kullan canım...

bugünkü menüm:
sabah:special k kraker
öğle: taze fasulye
ara: 10 tane kiraz, 1 tane zeytinyağlı biber dolması
akşam: tavuklu salata yoğurt

spor yapamadım, geçen hafta hiç aksatmadan yaptım bu haftada çok yoğunum yarın kesin başlamayı düşünüyorum, hafta sonuda tatile gidebilirim 5 günlüğüne... ama hala göbeğim ve kalın bacaklarım var benim

Bilmiyorum ki. İki gündür doğr düzgün bişide yemedim. Hep saltalık domates ot... Yediysem iki dilim ekmek o kadar. Neden böyle oldu şimdi.

Regl dönemin mi yakın ondan falan mı acaba ?

Kabızlığa aslında yeşil çay iyi gelir. Bir bardak içsene canım. Tuvalete çıkmak için ben sadece onu kullanan biriyim. umarım iyi olursun. Nedir bizim başımıza gelenler.

Yeşil çay ve biberiyeyi her gün düzenli içiyorum zaten ama benim tek çözümüm tibet hareketleriydi, ona ara verince anında başladı.

Ben de aynı durumdayım, hep var bu problem yememle falan alakası yok, işte tibet çözüm olmuştu ara verdim tekrar başladım, etki etsin diye bekliyorum, kefiri severim aslında ama kendim mayalamaya cesaret edemiyorum okuduklarımdan içindeki mayalardan rahatsız olabilirmişim gibi geliyor, markette de her zaman olmuyor denk gelince alıyorum.

Teşekür ederiz, ellerine sağlık ..

Bak ne güzel olmuş afiyet olsun ama bir anda düşürme bence kalori miktarını çünkü vermen gereken kilo çok az değil bir anda düşürürsen ileride kilo vermen durur ama şimdi biraz düşürüp, kilo vermen durduğunda tekrar düşürürsen daha iyi olabilir.

Beslenemedim bugün zaten saf proteinle, aslında ilaç var evde ama ona başvurmak istemiyorum. Hareketlerle çözmek istiyorum ama bakalım.

Menü gayet güzel, ben bugün meyve yemedim bak onun eksikliğini hissediyorum.

Menümü de yazayım kızlar ..

Sabah :

- 1 yumurta
- 1 bardak süt
- 1 dilim beyaz peynir
- 1 dilim hindi füme

Akşam :

- 2 kaşık patlıcan yemeği
- 2 kaşık yoğurt
- 1 dilim ekmek

3 litre suyum daha olmadı içeceğim bakalım onu da ..

iyi akşamlar kızlar..
bugün uğrayamadım buraya bir elektrik kesintisi vardı..burda kaçak elektrik var ondan herhalde arıza yeni bitmiş..
elektrik olmadan çok sıkıldık özellikle çocuklar..

bekletmeden bugünkü menümü yazayım:
sabah:haşlanmış yumurta,3 zeytin(kabızlığı önlüyor).salatalık,domates,1 dilim ekmek.1 ceviz
ara:2 dilim karpuz
öğlen:yoğurtlu kabak ,1 dilim ekmek
ara:1 kase yoğurt
akşam:tavuk ızgara,salata
ara:1 sade soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…