Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

görmüştüm canım, nereye yazacağımı bilmiyordum onu da buldum, kısa bir yazı yazdım, sende önceden söylemişsin zaten, başarımın sırrı sadece spor bu hafta yapamadım mesela kilo da veremedim

bahsettiğin konuyla ilgili olarak da ben yeniyim ama işe yaramayacağı düşüncesindeyim canım...

Maşallah gerçekten çok çok güzel sporun vardı ve muhtemelen kas oranında artış, yağ oranında da azalma vardır.

2 kişi olumsuz diyoruz.
Bakalım herkes ne diyecek ..

bence işe yarayabilir ama bizim takım çok hırslı değiliz.
hm22 sende olmasan biz aynen devam edecekmişiz gibi.(gerçi çok başarılı arkadaşlar var kilo veren. biz demeyeyim ben diyorum.)

size bırakıyorum fikrim nötr nasıl isterseniz

benim bir avm de mağazam var. sabah 10 akşam 10 buradayım. ve market karşımda. can sıkıntısından markette elimin altında olunca saldırıyorum abur cubura. ev yemeği hiç yok. mağazada microdalga var.
sağda solda restaurantlar burger vs. içinde bulunduğum ortam vahim ve 12 saat hareketsiz buradayım. twister var burada ağırlıklar var bazen onları yapıyorum o kadar. eve gittiğimde çoğunlukla yorgunluktan bişi yapmıyorum bazen ip atlıyorum biraz mekim o kadar.

bu ortamda ne yapabilirim bilmiyorum?????

Aslında belki de hepimiz içimizde hırslıyız ama bunu çok paylaşmıyorz olabiliriz diye düşünüyorum.
Bir de ben işe yaramama sebebini genelde ortalamamızın yüksek olması olarak düşünüyorum, yoksa düşük olsak işe de yarayabilirdi tabi.
Bakalım gelsin fikirler ..

Şimdi düşünelim bir mutlaka bir çaresi vardır, yeterki sen iste.
Öncelikle mağaza ne üzerine ve buz dolabı var mı ?

Benim menüm geliyor ..

Sabah :

- Yarım bazlama ( 123 kalori )
- 1 dilim beyaz peynir ( 75 kalori )
- 1 dilim kaşar ( 49 kalori )
- Marul ( 2 kalori )

Ara :

- 1 armut ( 70 kalori )

Akşam :

- Tavuk şiş ( 200 kalori )
- 1 Ayran ( 92 kalori )

Leslie 3 mil ( 200 kalori )

Toplam : 410 Kalori

- 3 litre su olmak üzere, fazlası olması için uğraşırım.
- 2 Fincan da yeşil çay . ( BU arada kızlar yeşil çaya limon sıkarsanız etkisi 7 kat artar.)

buzdolabı var su ısıtma (sebil) imkanı var, microdalga var lavabo yok evden salata malzemesi yıkayıp getiriyorum. bazen yemek getiriyorum ama evde yapacak zaman kalmıyor ancak ütü yapıyorum geceleri. bazen yağsız kabak kavurma gibi hızlı şeyler yapıyorum gece burada üzerine yumurta kırıp microdalgada yemeğe çeviriyorum. kahvaltılıklar var
genelde akşam yemekleri buradaki yerlerden dominos burger kebap köfte vs yiyor eşim. o salata ile doymadığını söylüyor ben salata getirmeye çlışıyorum yada örneğin köfte ekmeğin köftesini yiyorum sadece ayranla.
yani aslında zorlanıyorum b urada. ama bir düzen oturtabilirim yine de çok istiyorum ve uzun zamandır ilk kez bu kadar istiyorum aslında moralim bozulsada ben buradan mezun olacağım inanıyorum buna.

önerileriniz varsa çok mutlu olurum. hm22 sende evlisin ve yemek tatlı herşey hazırlıyorsun sanırım ama ne güzel ki yemiyorsun. benim eşimden rica etmeme rağmen o bana yardımcı olmuyor ye hadi çok güzelsin vermene gerek yok diyor ben zaten dünden hazır:) veeee diyeti miyeti unutuyorum.
ayrıca annem geldi ye..... eşim ye dedei yeee.... doğumgünü ye...... regl yeeeee..... güçsüzüm yeeee.... halsizim yeeee.... mutsuzum yeee....
yani bahaneler bularak geldim bu hale(((

şimdi vakit geldi vereceğim bahane yok artık

Dışarıda bir yeme düzeni oturtman evden çok daha zor tabiki, ben normalde dışarıdayken genelde yemek yemeyi unutuyorum eve gelene kadar, hatta çoğu zaman bir yere oturduğumuzda ben bir şey içer bırakırım ancak özellikle kaçamak yapmaya çıkmadıysam ya da balık tavuk şiş falan yemeyi planlamadıysam.
Etrafında yiyen birinin olması zor, hatta dediğin gibi ne kilo vermesi, verme ben böyle çok beğeniyorum deyince insanın eşi oturup dünyaları yemek istiyor Ama sonra dönüp baktığımızda kim üzülüyor, üzülen yine biziz ..

Ben kendimce fikirler vermeye çalışabilirim.
Mikrodalgayı acil buzdolabından bir şey çözmek haricinde kullanmadığımdan tam olarak nelerin yapılabileceğini bilmiyorum aslında.
2 dilim kepek ekmeğinin karasına beyaz peynir marul domates mis gibi basit sandviç olabilir.
Patatesi dilimleyip fırında kızarmaya bırakabilirsin yanına yine peynirle gidebilir ( Bu çok sık olmamak şartıyla tabi)
Burger tarzı şeyler dışarıda yağda kızartılır bunları evde yağsız kızartıp getirebilirsin olmadı yine fırını kullanabilirsin.
Muz ceviz süt 3 lüsü hep doymalık hep abur cubur isteğini kesmelik.
Tavuğu haşlayıp yanında getirebilirsin, yemek için zamanın yoktur belki ama düdüklüye atarsan 10 dakikada tamamdır.
Bol salata bulundurabilirsin yanında, salatayı çeşitlendirebilirsin, tavuk, ton balığı vs ile .
Haftasonu iznin var mı bilmiyorum ama arada kepekli undan poğaça yapıp ( dereotlusu güzel oluyor) o hafta kahvaltıya falan yanına alabilirsin.
İÇecekler beni tıkıyor işe yarıyorsa sende de light kola,şekersiz limonata, soda, süt, ayran tarzında içecekler tüketebilirsin.
Şimdilik bunlar geldi aklıma sen menülerine böyle şeyler serpiştirirsen zamanla yeni şeyler de buluruz.

ama araya bir türk kahvesi
birde light sütten nescafe koysam olur mu?

Benim menülerim çok iyi olmayabilir, acıktığımı hissetmediğim için fazla yemiyorum ama eğer acıkarak bu menüyü uygularsan mutlaka bir yerden kaçak verir ve kaçamağa dönüşür o fakat 1 gün önce menüne karar verirsen burada konuşuruz onları yersin hem belirli olunca yediklerin kaçamağın önüne geçebilir.
Nescafe de tabiki içebilirsin, kahve zaten metabolizmayı da hızlandırır abartmamak şartıyla.

bugün ne yedim

kefir
sütten nescafe

yumurta
domates
peynir
2 küçük dilim kepek ekmeği

10 tane kayısı

küçük bir kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 küçük elma

3 lt su
spor yok

bugün ne yedim

kefir
sütten nescafe

yumurta
domates
peynir

10 tane kayısı

küçük bir kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 küçük elma

3 lt su
spor yok

Meyve biraz fazla olmuş ama abur cuburdan iyidir bence, genelde geçiştirdiğin için sanırım canın çok abur cubur istiyor, ben de yapabiliyorum bu hatayı.

menü çok iyi de, yeşil çay nasıl limon sıkarsak 7 kat etkisi artıyor canım :44:ilk defa duyuyorum bunu

bugün ne yedim

kefir
sütten nescafe

yumurta
domates
peynir

10 tane kayısı

küçük bir kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 küçük elma

3 lt su
spor yok

bak bugünü abur cubur yemeden atlatmışsın, keşke her gün böyle geçirsen, o zaman kiloların takır takır döküldüğünü göreceksin

slm kızlar
benim diyet tecrübemden anladığım şu:
çok az yerseniz tamam kilo veriyorsun ama hiç kalıcı olmuyor..en ufak birşey yediğinde kilo yapmasının sebebi bu..
o yüzden kalıcı olması için beslenme tarzını değiştirmek lazım...
çok az yemeğin..meyve ve sebzeden vazgeçmeyin derim ben..
hem çeşitli yiyince insan mutlu oluyor..cildi güzelleşiyor..

hırs konusuna gelince 1 ay öncesine kadar ben,yağmur ve yakar vardı çok iyi gidiyorduk..yakar taşındığı için ayrıldı..yağmur izinli..mattikada izinli..
bir ara çok güzeldi..bende biraz konsantrasyon problemi yaşıyorum..
sizin çocuklar yok yada büyük galiba..
ben birde onlara ayrı yemek yapıyorum bazen..
iş,temizlik,çocuk derken yoruluyorum bayağı..
bazen vaktimin çoğunu buraya ayırıyordum işlerim aksıyordu..ama kendi kendine konuşur gibi olunca zevkli olmuyor..

şimdi bile çok azız değilmi?

neyse bari bu zamanı dikkatli kullanalım..artık bende mezun olmak istiyorum çok emek ve zaman harcıyoruz burda..

mesela ben ara öğün yapmazsam akşam nutella kavanozuna saldırıyordum ...ama ikindi zamanı yoğurt falan yersem canım o kadar istemiyor tatlı

bu arada menüm
sabaheynir domates 3 zeytin 1 dilim ekmek çay
ara:1 elma
öğlen.:semizotu,yoğurt,ekmek
ara:1 soda
akşam:yine aynı
bilmiyorum artık acıkırsam süt içeceğim

günaydın kızlar, dün uğrayamadım özür dilerim çok yoğundumm. dünki menüm ;

sabah: 1kase çorba +1dilim kepek ekmek

ara yok

öğlen: 2yk kısır, 1 servis kaşığı amerikan salatası

ara yok

akşam: çiğköfte dürüm, çikolata, 1 koca bardak süt

su: 2buçuk lt

ve 30 dk yürüyüş + 1 saat yüzme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…