bencede haftaya kendimi adam gibi son bi hırsla diyete sokucam ve mezun olucam bir snraki hafta yeter bukadr
bencede haftaya kendimi adam gibi son bi hırsla diyete sokucam ve mezun olucam bir snraki hafta yeter bukadr
selam kızlar bugnki menüm
sabah: tavuk çorbası + 1 dilim kepek ekmek
ara yok
öğlen: 3 yk kısır ve 2 yk patlican kızartması yoğurtlu
ara 2tane erik
akşam : yokyüzmeye gittim. fakat fıstıklı ikram yedim 440 kalori hoop içeridee
ve yaklaşık 50 dk yüzdüm yani yüzmeye çalıştım ayağma 2 kez kramp girince erken çıkmak zorunda kaldım
ve 30 dk yürüyüş su da 2buçuk lt
kızlar hepiniz merhaba;
Aranıza yeni katıldım.Daha önce 6. takımdaydım hamilelik nedeni ile çıktım.Şu an 74 kiloyum hedefim 50 kilo.
Doğum kilomdan 6 kilo var geri kalanı önceden kalma.
Bu sefer vermeye kesin kararlıyım.
inşallah yarın tartıda + çıkmam kilom sabit çıksın yeter
hoşbulduk
2 aylık bebişim
Selamlaaar
kendımı suclu hıssedıyorum buraya giremediğim için ...
ama çok komik şeyler oldu... kendime türküsell ( :) ) hat aldım. sırf takıma girebilmek için internet paketide yaptırdım. hattı açar açmaz hediye internet geldi 100 mb onu kullandım sonrasında kontörden yemeye başladı. ama benım hattı alırken yaptırdığım paketten yemiyor neti. sinir oldum. yarın gidecem telefoncuya söylicem durumu ya 26 tl verdim sırf internet için.
ayağımdaki alçı çıktı yarında eşimle yazlığa gdecem. umarm interneti yaptırabilirim ya
sizler nasılsınız ben geçmişi okuyayım.
2 cuma daha izinliyim sonra burdayım tekrar
moralm oldukça bozuktu o yüzden bu hafta böyle geçti.. önmüzdeki hafta hedefime 1 adım daha yaklaşıcam inşBu hafta kaçamaklar biraz çok olsu sanırım, haftaya toparlarsın diye umuyorum ..
moralm oldukça bozuktu o yüzden bu hafta böyle geçti.. önmüzdeki hafta hedefime 1 adım daha yaklaşıcam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?