Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dışarıdan bile alkış mı aldım ama hak ettim hala dolapta var ve yemiyorum sonuçta dimi

Serates ben düşünmeden yememeye çalışıyorum. Malum cumartesi büyük bir kaçamak yaptım ama nasıl yaptım, eşim sorunca düşündüm değer mi diye ? Baktım evet çok sevdiğim bir şey şimdi yemezsem o içimde kalacak kesin başka bir şey yerim, dedim o zaman bugün bunun keyfini çıkar ve cumaya kadar karşına en sevdiğin şey çıksa da yeme ve ben bir tatlı canavarıyım, sınırımın olmadığı tek konu belki tatlıdır, eee yaparken de düşünüyorum evet 1 bardak şeker koydum etti mi sana 900 kalori gibisinden ki yemek istersem bunları hatırlayayım. Ama kendimle gurur duyuyorum ve bu beni motive ediyor, dün yeseydim biliyorum kendimi bir dahakinde zaten dayanamıyorum ki, yapamıyorum ki düşüncem oluşacaktı.

500 gram gitmiş muhtemelen birazı ödemdir zaten, bulgur çok şişkinlik yapar, bence cumaya kadar her gün sporun olsun ve en az 3 litre mümkünse daha çok su, bir de günlük 2 fincan yeşil çay. 100 gramda olsa geçen haftanın altına inmeni bekliyorum senden.

Kızlar bu arada ne geldi aklıma her gün hayır dediklerimizi de yazabiliriz.
Dün gece saat 2ydi, eşim sıcacık bazlamanın arasına tereyağı peynir sürdü yedi, ben yarım metre yakınına bile yaklaşmadım.

Hadi arttıranları bekliyorum kim neye hayır dedi ?

slm kızlar yine ben...üff çok sıcak burası valla..
dondurma yememek için zor tutuyor insan kendini valla..

500 gr gitmedi aksine 500 gr daha arttı
neden bilmiyorum
o patlamış mısır bisküvisi gibi şeyden 5 tane yedim ve top kek ve kabak çekirdeği hepside çok yüksek kalori
birde ben ne zaman zaman koysam kendimi sınırladığımı hissedip stres yaşasam daha beter alıyorum...

bugün arkadaşım nescafe içermisin dedi bende hayır dedim
bir yerden duymuştum 1 bardak nescafe 1 muzla aynı kaloride demişti...

yememek sabretmek çok güzel gerçekten..
düşündümde benim hayır dediğim hiç bişey yok. işte bu yüzden ((

hayır dediklerimizi yazmak ta çok iyi bir fikir
mesela az önce 10 tane kayısı yedim öğle yemeği yemedim sözde.....

2 tane yiyip bıraksaydım keşke...
bahanede buldum ve yedim tuvalete çıkamıyorum iyi gelir düşüncesine sığındım....

zaten diyet deyince sanki daha çok kilo alınıyor...
ama şöyle yap bence madem yedin bu hafta hiçbir kaçamak yapma..
haftada 1 öğün ödül işe yarıyor bazen..

burda bir arkadaş dukan kek yapıyordu ..beni oyalıyor hemde öğün olarak yiyince kilo yapmıyor demişti...
araştırmak lazım..

slm kızlar yine ben...üff çok sıcak burası valla..
dondurma yememek için zor tutuyor insan kendini valla..

Dondurma yiyorum sık sık da ben bugün canım hiç istemedi ..

Aaa ben yanlış görmüşüm.
Mısır patlağı formun ise kalorisi çok düşük, ben de bulundururum genelde evde de canım istemedi hiç yakında duruyor öyle.
Top kek tabiki çok etkili ee kabak çekirdeğini de geç yiyince ama çok fazla artı olmuş.
Bence hiç pes etme ve cumaya kadar en ufak bir kaçamak bile yapma, sporunu yap bir bakalım sonuç ne olacak ?

Nescafeyi nasıl içtiğin önemli olan bol şeker, krema vs çok kalorili olabiliyor ama ben öyle içmeyi sevmem, şekersiz sütsüz sırf nescafe olarak içiyorum 2 kalori.

ben diyetisyene gittiğim zamanlar 1 hafta abartıp öyle bolca yemiştim..tabi 700gr.almıştım
bende eşimin şehirdışına gittiğini,2 çocukla çok sıkılıp bunaldığımı falan bahane etmiştim..
o da bana şunu sormuştu
"sen bunu daha önce kaç kez yaşadın?"yiyip yiyip pişman olmayı defalarca yaşadım..sende öylesin değil mi?
sonuçta başaracak olanda üzülende biz olacağız...
eğer canın çok atıştırmak istiyorsa dışarı çıkıp hava alsan geçiyor bazen..aslında psikolojik genelde benimki
ama marttan beri burda sayılırım ve bünyem gereğide kolay kilo alıyorum..bu son olmalı artık..

Tuvalete çıkmamak da çok etkiliyordur bende de var şişlik ama hareketlere başladım 3-4 güne etki gösterir sonra da düzene girerim diye bekliyorum.

Öğle yemeği neden yemedin?
Acıkıp yememek çok yanlış başka şeylere saldırırsın ama canın istemiyorsa zorlamak gereksiz bence.

zaten diyet deyince sanki daha çok kilo alınıyor...
ama şöyle yap bence madem yedin bu hafta hiçbir kaçamak yapma..
haftada 1 öğün ödül işe yarıyor bazen..

Bence de, 1 ödül insanı rahatlatıyor ama aslında her hafta yapmamak en azından benim için iyi diye düşünüyorum, süre uzarsa moralim bozulacak ..

burda bir arkadaş dukan kek yapıyordu ..beni oyalıyor hemde öğün olarak yiyince kilo yapmıyor demişti...
araştırmak lazım..

Ben bir ara çok yapardım dukan tariflerini de bu sıralarda yapmıyorum.
Ama dukanella yapabilirsin bence. Süzme yoğurt, süt tozu ve activiayı karıştırıyorsun ( labnemsi bir tat elde etmeye çalışıyoruz burada.) içine kakao ne tatlandırıcı al sana kalorisi çok az olan bir nutella. Ben damak tadıma göre ayarlıyordum.

merhabalar eski dostlar
takım tatile girmiş sanırım baya tenha gördüm....
hm22 azmin süper arkadaşım
yeliz sanada kolay gelsin arkadaşım....

merhabalar eski dostlar

evet çoğumuz tatilde..ama yeni arkadaşlarda var..
sanada kolay gelsin hepimize örnek oldun
inşallah başarırsın zaten ben senin menülerine bakıyordum genelde sağlıklı şeyler oluyordu..

merhabalar eski dostlar

Teşekkkür ederim, umarım sonucu da güzel olur da senin gibi bir an önce mezun olurum ben de ..

Selamlar kızlar kendime burdan kontörlü hat aldım. Daha rahat okurum buraları.

Ayağım için geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Bu alçı işinden çok sıkıldım kırık yok çatlak yok sadece hareket etmesin diye alçıya aldılar. Çok canım sıkılıyor haliyle!!!

Ve alçı kaşıntı yapıyor yaaa!!!

Tabi burda diyet kalmadı maalesef. Ama isviçreye dönünce telafi edeceğim.

menü güzel de çok su içmek de ödem yapar, şişkinlik için bence su yerine ödem giderici bitki çaylarından yararlanabilirsin, maydonoz suyu birebir

iyi akşamlar kızlar..
menüm:
sabaheynir salatalık bir dilim ekmek
ara:az karpuz
öğlen:yoğurt canım istemedi bişey

akşam:taze fasulye
az pilav
yoğurt
1 soda
inşallah böyle giderim

güzel olmuş menü, sıcak olunca insanın canı fazla bir şey yemek istemiyor

çoookkk geçmiş olsun canım, enfeksiyondan alçıya neden aldılar onu anlamadım ben... sıcakta çok zor olur alçı çünkü... tez vakitte iyileşirsin inşallah..

serates ben senin menülerinde sürekli abur cubur dediğimiz şeyler görüyorum, yani ya kek, ya çikolata mutlaka oluyor... dayanamıyorsan evde bulundurma derim ben... ev halkı da yemesin, gözünün önünde olmassa canın istemez... ama yemeden duramıyorum diyorsan da light ürünleri tercih etmelisin... en azından daha az kalori alırsın...

evet nescafede hem yağ hem de kalori var, üstüne selülitleri azdırıyor ben light sütle kendim şekersiz nescafe yapıyorum bu yüzden

bol bol bitki çayına, suya yüklen canım... ben geçen perşembeden beri diyet falan yapmadım, hani ciddi anlamda bozuldu, spor yapamadım, sürekli dışarda kutlama yemeklerinde dikkat edemedim... bütün bunlara rağmen +500 almışım ki bu da ödemdir diye düşünüyorum...cumaya kadar o da gider... kilo veremeyecem belki ama kilo da almamış olacağım

kızlar dediğim gibi +500 ama cumaya kadar onu da yok ederim

menü:
sabah:domates, salatalık,biber, special k kraker
öğle: 4 yk taze fasulye
ara: 14 tane kiraz
akşam: balık ve salata

2.5 lt su içmeyi planlıyorum
2 kupa bitki çayları içildi
1 saat pilates yapıldı...

allahım lütfen bana da göster....
tamam istediğim kilodayım demek ne kadar güzel bir duygu....

Bence de, hatta ben şimdiden inceldiğimi hissettikçe mutlu oluyorum, kıyafetler bollaştı bile.

Geçmiş olsun ben kaçırdım galiba hayırdır ne oldu ayağına ?

Su konusunda yanlışım var yalnız, ne kadar çok su içersen ödemin atılmasına yardımcı olur (eğer bir hastalığın yoksa), su az ise vücut suyu depoluyor ve bu ödem yapıyor.

Menüne gelince gayet güzel olmuş, daha önceden de yazmıştım ama belki kaçırmışsındır paylaşım alanına geçtiğimiz hafta neler yaparak kilo verdiğini yazman gerekiyor.

Kızlar paylaşım alanından alıntı yapıyorum.

Bir oylamaya daha yapmaya gereksinim duydum..

Performans uygulamamızda 2.haftaya girdik. İlk hafta üç takım ortalamanın altındaydı. Bu hafta ise beş takım ortalamanın altında.
Uygulamanın işe yararlığı şüpheli..
İlk süremiz bitene (2 ay) kadar devam edelim ama eğer böyle giderse kural amacını sağlamamış olacak.. ki amacımız ortalamaları yükseltmek, sizlerin bu zayıflama işinden bir an önce kurtulmanıza bir itici güç sağlamaktı.
Zaman içerisinde bakar, işe yaramazsa kuralı kaldırırız.

Ortalama altında kalan takım çokluğu nedeniyle bir geri dönüşüm uygulaması eklemek istiyorum. Negatif işe yaramadı gibi görünüyor, pozitifin belki katkısı olur.

Öneri:
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve devamındaki sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.

Oylama:
1. Takım => Evet / Hayır
2. Takım => Evet / Hayır
3. Takım => Evet / Hayır
4. Takım => Evet / Hayır
5. Takım => Evet / Hayır
6. Takım => Evet / Hayır
8. Takım => Evet / Hayır
9. Takım => Evet / Hayır
10. Takım => Evet / Hayır
13. Takım => Evet / Hayır

Oylama Kuralı:

• Önerinin kabulü veya reddi için 6 oy yeterlidir.
  • Bütün takımların oylamaya katılmaları zorunludur.
  • Oylama 1 Temmuz Pazartesi akşamı sona erecektir.
  • Oylamaya katılmaya takımlar ceza puanı alacaktır.

Böyle bir konu var, kural 1 ay boyunca 2 veya 2den fazla %0.30 ortalamanın altında kalan takımlar sarı kart alarak bir ceza belirliyor kendine, en düşük ortalamalı olanı diskalifiye etmek, belli bir süre takımca bildirim yapmamak vs gibi.
BU uygulamanın işe yarayıp yaramadığını soruyor. Ben bizim takımımız için bir işe yaramadığını düşünüyorum. Sizin fikirleriniz ne. Herkes fikrini söylerse oy kullanalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…