- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
yeliz dokuz kilo vermişsin
bu dokuz kilo ne kadar zamandır seninleydi ve ne kadar zamanda verdin??*
inşallah yarın tartıda + çıkmam kilom sabit çıksın yeter
Selamlaaar
kendımı suclu hıssedıyorum buraya giremediğim için ...
ama çok komik şeyler oldu... kendime türküsell ( :) ) hat aldım. sırf takıma girebilmek için internet paketide yaptırdım. hattı açar açmaz hediye internet geldi 100 mb onu kullandım sonrasında kontörden yemeye başladı. ama benım hattı alırken yaptırdığım paketten yemiyor neti. sinir oldum. yarın gidecem telefoncuya söylicem durumu ya 26 tl verdim sırf internet için.
ayağımdaki alçı çıktı yarında eşimle yazlığa gdecem. umarm interneti yaptırabilirim ya
sizler nasılsınız ben geçmişi okuyayım.
2 cuma daha izinliyim sonra burdayım tekrar
canm ben hedefimi 55 yaptımm
Hm22 valla bacım burda hasretini çektiğim herşeyi yiyorummemleket özlemi başka oluyor ya
günaydn kızlarr bugün mutlu oldumsabah tartıda fazla çıkmadım, oysaki pazartesi günü 58.700 lerde falandım..
geçen hafta: 58.00
bu hafta : 57.800
giden: 0.200
%0.34
bunada şükür ben veremem sanıyodum, su içmenin faydaları sanırım
geçen hafta 60.2
bu hafta 58.6
fark 1,6 yüzde %2.65
çok şükür kızlar elli rakamları gördük sonunda..4 aydır uğraşıyorum valla ..bir daha ellili kiloları hiç göremeyeceğimi zannediyordum..
kızlar kaptanınız izinde yardımcısı var mı
listede yardım isterseniz 8.takımdayım
birde daha öncede yazmıştım paylaşım alanında bi anket var oy vermeniz gerekiyor vermezseniz ceza alacaksınız
bakalım yeni çizelgem olmuşmu?
başlangıç kilo:64.9
geçen hafta:60.4
bu hafta 60.2
fark:0.2
%0.308
kızlar bu hafta böyle oldu ama haftaya tatilde olsam bile yemeyeceğim, gene de dün içilen bitki çayları, su ve yapılan spor işe yaramış
Herkese gunaydin. Moralim yerle bir bir duzensizlik yasiyorum ama neden bilmiyorum. Aybasim bitmesine ragmen gecen hafta bu hafta yine kendini tekrarliyor. 300 gramlik artan kilomsa yrrinde. Brn bir hafta izin istiyorum takimin ortalamasi dusmesi benim yuzumden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?