Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

inşallah yarın tartıda + çıkmam kilom sabit çıksın yeter

ben sabit çıkması için elimden geleni yaptım valla son 2 gün, hafta sonu abartılı kaçamaklarımın cezasını çekmem umarım,+200 vardı o da gitmiştir inşallah

netsiz yaşam kötü hele alışınca, sen tatilin keyyfini çıkar canım tabi çok kilo alıp emeklerine yazık etme...

kızlar 3 kere 45 dk pilates yaptım bugün, yeni spor programım, 4 gün boyunca yapacağım sonra tatile gideceğim

günaydn kızlarr bugün mutlu oldum sabah tartıda fazla çıkmadım, oysaki pazartesi günü 58.700 lerde falandım..

geçen hafta: 58.00
bu hafta : 57.800
giden: 0.200
%0.34

bunada şükür ben veremem sanıyodum, su içmenin faydaları sanırım

çok şükür kızlar elli rakamları gördük sonunda..4 aydır uğraşıyorum valla ..bir daha ellili kiloları hiç göremeyeceğimi zannediyordum..

kızlar kaptanınız izinde yardımcısı var mı
listede yardım isterseniz 8.takımdayım
birde daha öncede yazmıştım paylaşım alanında bi anket var oy vermeniz gerekiyor vermezseniz ceza alacaksınız

canm ben hedefimi 55 yaptımm

Aaa unutmuşum ben onu ama olsun 10 kilodan sonra 3ün 5 in lafı mı olur

Hm22 valla bacım burda hasretini çektiğim herşeyi yiyorum memleket özlemi başka oluyor ya

Ama biliyorsun çabuk kilo alıyorsun döndüğünde bu durum yine moralini bozacak.

Tebrik ederim Yağmur çok sevindim, bu kilolardan sonra tekrar kilo alımı çabuk olabiliyor o yüzden 200 gram sevindirdi beni.

geçen hafta 60.2
bu hafta 58.6
fark 1,6 yüzde %2.65

Tebrik ederim çok güzel bir sonuç.
çok şükür kızlar elli rakamları gördük sonunda..4 aydır uğraşıyorum valla ..bir daha ellili kiloları hiç göremeyeceğimi zannediyordum..

Şu an için ben de öyle düşünüyorum bakalım ne olacak .

kızlar kaptanınız izinde yardımcısı var mı
listede yardım isterseniz 8.takımdayım
birde daha öncede yazmıştım paylaşım alanında bi anket var oy vermeniz gerekiyor vermezseniz ceza alacaksınız

Teşekkür ederizi, kaptan kaptan yardımcısı yok ama ihtiyacımız olursa yazarız.

Ben de bilirim yapayım.
Geçen hafta : 66,7
Bu hafta : 66,2

Sonuçtan memnun değilim ama kabızlık probleminden dolayı olarak düşünüyorum, umarım bu hafta halledeceğim.

Oylama sonucunu hayır olarak paylaştım kızlar paylaşım alanında, verilen cevaplar bu şekildeydi, herkes cevap vermedi fakat oy kullanmazsak ceza alacaktık.

***3. TAKIM 315. ETAP***
Yagmur199 (58/57,8/0,2/ 0,34%)
Yeliz209(60,2/58,6/1,6 /2,66%)
hm22(66,7/66,2/0,5/0,75%)
Kyumi (71,5///%)
thebeauty(60,4/ / /% )
SERATES(80,2///% )

3. TAKIM ORTALAMASI : %

Herkese günaydın kızlar,
Herkes bildirimini yapmış inşallah haftaya bende iyi haber vereceğim.

bakalım yeni çizelgem olmuşmu?

canım ben bir türlü çizelgeyi kaydedemiyorum ya.Ya yanlış yeri kopyalıyorum yada yanlış yere yapıştırıyorum.
tam olarak hangi kısmı kopyalayıp nereye yapıtırıyorsun?:44:Ben profili düzenle kısmında çizelge bölümüne yapıştırmaya çalışıyorum.Ancak kabul etmiyor.

başlangıç kilo:64.9
geçen hafta:60.4
bu hafta 60.2

fark:0.2
%0.308

kızlar bu hafta böyle oldu ama haftaya tatilde olsam bile yemeyeceğim, gene de dün içilen bitki çayları, su ve yapılan spor işe yaramış

Herkese gunaydin. Moralim yerle bir bir duzensizlik yasiyorum ama neden bilmiyorum. Aybasim bitmesine ragmen gecen hafta bu hafta yine kendini tekrarliyor. 300 gramlik artan kilomsa yrrinde. Brn bir hafta izin istiyorum takimin ortalamasi dusmesi benim yuzumden

başlangıç kilo:64.9
geçen hafta:60.4
bu hafta 60.2

fark:0.2
%0.308

kızlar bu hafta böyle oldu ama haftaya tatilde olsam bile yemeyeceğim, gene de dün içilen bitki çayları, su ve yapılan spor işe yaramış

Tebrik ederim cidden toplamışsın hemen kendini.

Ama en az 2 hafta izinli olunabiliyor biliyorsun değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…