iyi akşamlar kızlar..
sonuçlar güzel ilk defa dereceye girdim
en azından bir hafta tatilde aldığım kilo yerleşmedi..
biraz önce geldim çocukları yatırdım..
menüm:
peynir,3 zeytin,salatalık az domates yeşil çay
ara:6 kiraz
öğlen:1 küçük dolma yoğurt
ara:kiraz
akşam:ızgara köfte patlıcanlı salata 1 dilim ekmek
Afiyet olsun gayet güzek olmuş menün, sporun çok güzel yalnız dikkat et sporu bu kadar çok yapıp bırakırsan vücut gerekiğinden fazla salıyor kendini, sürekli yapabileceksen bu kadar fazla yapmalısın bence.
BU arada metabolizma hızlandırırıcı çay nasıl bir şey ?
dün akşam 2 köfte beni kesmedi ve dondurma yedimbiraz çok yedim dondurmayı aslında......
bu akşam annemlere gideceğim inşallah yine ye hadi ye hadi ısrarlarına kapılıp kendimi bırakmam... pazartesiye kadar orada olacağım offf ne zaman anneme gitsem kilo alırım...
neyse bu düşünce kalıbını hemen değiştiriyorum....her yerde dikkat edeceğim annemde de dikkatli yiyeceğim:))) ben sağlıklı beslenme sürecindeyim.... bozmayacağım.....
dün akşam 2 köfte beni kesmedi ve dondurma yedimbiraz çok yedim dondurmayı aslında......
bu akşam annemlere gideceğim inşallah yine ye hadi ye hadi ısrarlarına kapılıp kendimi bırakmam... pazartesiye kadar orada olacağım offf ne zaman anneme gitsem kilo alırım...
neyse bu düşünce kalıbını hemen değiştiriyorum....her yerde dikkat edeceğim annemde de dikkatli yiyeceğim:))) ben sağlıklı beslenme sürecindeyim.... bozmayacağım.....
pazar giremem sanırım ben bişey olur mu????
Selam kızlar, nasılsınız bakalım. Biz eşimle yazlığa geldik sabah havuza girdim güneşlendim şimdide öğle uykusu çekeceğim kendime :))
Hm22, canım paylaşım alanıdaki oylamada neden hayır kullandın? Bana çok mantıklı geldi kural.
Serates, canım haftasonları paylaşım zorunlu değil ama tabii burayı boş bırakmamak güzel olur :))
menü güzel ama bir şey söyleyeceğim, kiraz şeker oranı olarak en yüksek meyvelerden bir tanesi, senin için değil gerçi sen çok yememişsin ama kiraz yedim deyip 1 kase dolusu kiraz yiyenleri gördüm, şaf şeker deemek ona göre
annem yapıyordu canım, ender saraçın tarifiydi:
1 lt suya bir tane elma, 1 tane limon 4'e bölü atıyorsun, 1 tane kabuk tarçın, 1 tatlı kaşığı karabiber(öğütülmemiş), 1 tatlı kaşığı karanfil koyup, kaynadıktan 5 dk sonra kapatıyorsun. biz yaptıktan sonra buzdolabına koyup soğuk soğuk içiyoruz.
spor olayında haklısın bırakınca daha kötü oluyor ama uzun süredir spor yapıyorum, şimdi biraz fazla oluyor haliyle daha hızlı kilo verebilmek için, ama günde 45-60 dk yapabilirim ömür boyuseviyorum çünkü
yaptığı hata köfte yemeyip dondurma yemen, hani 6-7 tane köfte yiyip dondurma yememeni tercih ederdim,yanında da büyük bardak ayran içsen midende tokluk hissi oluşurdu,
annende de hamurişi, tatlı,yağlı şeylerden uzak dur canım, sebze ağırlıklı beslenmeeye çalış
valla bende işe yarıyor, yazları da soğuk soğuk içmesi hoşuma gidiyor benim...Aaa bu tarifi duymuştum işe yarıyor mu peki ?
Sporu da sürekli yapabileceksen harika bir alışkanlık olmuş tebrik ederim.
kızlar bugün ki menüm,
kahvaltıda çeyrek simit peynir domates salatalık 1 dilim ekmek ve çay
öğlen semizotu yemeği arada 3 tane form bisküvi
ayrıca bugün sporumuda yaptım vicdanım rahat akşamda yürüyüş yapmayı düşünüyorum
valla bende işe yarıyor, yazları da soğuk soğuk içmesi hoşuma gidiyor benim...
canım bebeğin kaç aylık... benim kardeşim de emziriyor ama ona doktor hafif sporlar dışında spor önermemişti, tabi onun bebişi daha 4 aylıkbir süre sonra sütün kalitesini mi bozuyormuş, jillian yapıyordun dimi sen?
kızlar bugün ki menüm,
kahvaltıda çeyrek simit peynir domates salatalık 1 dilim ekmek ve çay
öğlen semizotu yemeği arada 3 tane form bisküvi
ayrıca bugün sporumuda yaptım vicdanım rahat akşamda yürüyüş yapmayı düşünüyorum
valla bende işe yarıyor, yazları da soğuk soğuk içmesi hoşuma gidiyor benim...
canım bebeğin kaç aylık... benim kardeşim de emziriyor ama ona doktor hafif sporlar dışında spor önermemişti, tabi onun bebişi daha 4 aylıkbir süre sonra sütün kalitesini mi bozuyormuş, jillian yapıyordun dimi sen?
Internet bağlantım bozuldu derken kız kardeşim geldi derken ben annemlere geldim . Burda da sadece kizkardesimin evinde baglanti var . Grup uyesi arkadaslarim pazartesi sabah itibariyle herbirinizle tek tek tanisalim paylasimlara da tam gaz devam edeyim diyorum beni affedin bu hafta iiçin :'(
benim bebiş 45 günlük daha bende oğlumda bomba gibiyiz dr la konuşmadım hiç kafama göre takılıyorum hamileykende öyle yapmıştım folik asit dışında hiç hap kullanmadım çokşükür hiçte sıkıntı yaşamadım şimdide öyle yapıyorum ben biyologum ve okulda anne sütünün %80ini aldığın sıvılar oluşturuyor olarak görmüştüm onun için bol bol su içmeye çalışıyorum
sporda araştırdım 6 haftadan sonra hafiften başlanılabilirmiş ancak bu konuda abarttım galiba jillianda 3. günüm geçen sene ramazandada yapmıştım çok faydasını görmüştüm inşallah sonuç alırım bu sefer
kimseye kötü örnek olmak istemem ama gerçekten bünyem sağlanmış hatta ben 14 mayısta işi bıraktım 15 mayısta doğum yaptım
Menümü de yazayım ..
Kahvaltı :
- 1 dilim pizza ( Bunun için kendimi tutmuştum canım çok istiyordu sabah yiyeyim kilo yapmasın dedim.
Ara:
- 1 bardak meyve suyu
Akşam :
- Et dönerin dönerleri
- Maraş dondurma ( 1 dilim kadar ince bir şeydi)
Menümü de yazayım ..
Kahvaltı :
- 1 dilim pizza ( Bunun için kendimi tutmuştum canım çok istiyordu sabah yiyeyim kilo yapmasın dedim.
Ara:
- 1 bardak meyve suyu
Akşam :
- Et dönerin dönerleri
- Maraş dondurma ( 1 dilim kadar ince bir şeydi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?