listemizi kontrol edermisiniz rica etsem kardeş takımcım
biraz karışık bu hafta bizim
***8.TAKIM 317.ETAP***
kadis ( 71,7 / // %) izinli
newlife35 ( 58,9/57.7/0,6/ % 1,02)316.etapta bildirim olmadığından kilosu ikiye bölündü
turuncu ( 69,9 /// % )izinli
hrnsnr (59,3/57.6/0,85/% 1.43)316.etapta bildirim olmadığından kilosu ikiye bölündü
tipitak (68,3///%) izinli
sewil087 (55,6/55.3/0,15/%0.27)316.etapta bildirim olmadığından kilosu ikiye bölündü
eloisee( 56,0/58,0/-0,11/%-0,19)299.etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 19 a bölündü.
bitanemo (68,0 /66 ,0/ 1/%1.47) yeni üye kilosu ikiye bölündü
yağmur3872 ( 64,70 /65,0/-0,1/ % -0.15)315.etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü
nice15 ( 60,2/60.9 /-0.18 /% - 0, 29) 313.etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 4 e bölündü
moni ( 87,5/90.5 /-0,6/ %-0.69) 312.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 5 e bölündü.
8. TAKIM ORTALAMASI:% 0,27
***3. TAKIM 317. ETAP***
hm22(65.0/64.9/0.1/ 0.15 %)
thebeauty(60.1/60.9 / 0.8 / - 1.33 % )
SERATES(79.0/78.4/0.6/ 0.76 % )
Mattika (65.7 /67.5/0.45/ -0.68 ) 314. etapta izine ayrılan üye geri döndü kilosu 4'e bölündü.
ekevser ( 73/71 / 1 / 1.37 % ) Yeni üye kilosu 2ye bölündü.
3. TAKIM ORTALAMASI : 0.05 %
çok aşağı çekmişim ben takımıkızlar kusura bakmayın valla reglden dolayı, haftaya çok gayretli olucam
bugünkü menü:
sabah: light sütlü nescafe
jillian ripped 1/3 yaptım arkasından(30 dk)
öğle: light ton balıklı salata
ara: şekersiz türk kahvesi
birazdan pilates yapıcam 50 dk
akşam: sebzeli tavuk
dünnkü menünün aynısı valla, dışardaydım öğlen bir salata yaptım o da dünden kalan malzemelerle
yarın inş ilk orucumu tutacağım, oruç tutarken spor programımı nasıl yapsam diye düşünmüyor değilim, hem ripped hem pilates ağır gelebilir ama rippedi de bırakmak istemiyorum 30 günlük zaten... neyse yarın iftardan sonra düşüneceğim durumuma göre
akşam yemeyi düşünmüyorum aslında ama eşim pide yiyecek sanırım ucundan bir parça yerim dayanamam diye ayran ve pideyi de ekledim...çok olmuş bugün(( aslında daha neler neler istiyor canım şu an..
2013-07-12 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Sütaş Light Ayran 0.2 LİTRE 66
[2] Peynirli Pide 0.2 ADET 80
[3] Marul (Kıvırcık) 10 yaprak 20
[4] CEVİZ 3 adet 81
[5] Kuru kayısı 10 adet 180
[6] havuç 2 adet 52
[7] Zeytinyağlı Barbunya 0.2 PORSİYON 66
[8] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[9] Çökelek (lor peyniri) 30 GRAM 24
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] yumurta 1 adet 80
Toplam : 738 kal.
ağy arkadaşlar telefonumdaki sorun çözülmedi ama bilgisayarımdaki sorun halloldu o sebeple dakka başı olamasa da günde iki üç kere gelir yazarım ayrıca
aklımda kalanlara cevap yazayım
sabah oğlumun telefonundan girip yazacaktım ama hep bi aksilik oldu beceremedim
kangru için marka soran arkadaş
ben ergobaby kullanıyorum ve tek kelimeyle harika olduğunu söyleyebilirim
ama ben aldıktan sonra comfortbaby diye bi marka daha çıktı
onu da öneririm
internetten araştırırsanız nasıl kullanıldığına dair görürsünüz
serates kanguru kullanan annelere kızdığını söylemiş
ama ben çocuğum için yaptığım en akıllıca alışverişin kanguru almak olduğunu düşünüyorum
ayrıca o bebeğin yüzünü dışa bakacak şekilde takılan kangurular zaten sağlıklı değil
kızım 15 aylık oldu ve ne omuriliğinde ne de gelişimiyle ilğili bi sıkıntı yaşamadım
ve dün gece sahura kalkamadığımızı dile getirmek istiyorum
ayrıca durum bildirimi olayına yarın kaldığım yerden devam ediciim
bu akşam yemeğe gidiyoruz adana kebabın dibine vurmak istiyorum ziraa :)
ve de jillienle 2 günü tamamlayıp bi gün ara verdim dün 3. gündü bu gün de 4 günüm olacak
2.levele 7gün geçiym diyorum çünkü çok sıkılıyorum aynı şeyi yapmaktan
ve de önümüzdeki cuma hedefim 69.5 i görmek
azimliyim inançlıyım
sizi de öpüyorum
haftasonu misafirim var tatlı vs. yapıcam zor bi haftasonu olucak. pazartesiden itibaren de tüm enerjimle burdayım inş.
bebeğin 9 aylık değil mi geç kalmış sayılmazssın da umarım bebeğin alışık olmadığı için sorun çıkarmaz kanguruda ama ben doğduğundan beri sling içerisindeydı sonra kangruya geçtiksöylediğin iki markaya da baktım alırsam onlardan birini alıcaktım zaten baktım baktım almadım. bahardan beri geziyoruz rezilliği çektim artık almasam da olur diyorum ama 15inde ilk işim sipariş vermek olucak.
bu arada takımda kaç tane matematik öğretmeni oldu ben sayamadım
atıştırma yapma amahaftasonu misafirim var tatlı vs. yapıcam zor bi haftasonu olucak. pazartesiden itibaren de tüm enerjimle burdayım inş.
dün eşimle iftarda bir karışık pidenin çeyreğini yedim az çorba yedim ayran içtim (oysa hiç yememeyi düşünmüştüm9
daha da kötüsü gece yatmadan önce sanki şekerim düştü deriz ya benim de tuzum düştü. taa ne zamandan kalmış yarım paket çerezza varmış çitos patos gibi bişey ona resmen saldırdım azıcık bayat olmasına rağmen sonra bir kibrit kutusundan daha büyük tuzlu ve yağlı eşimin sevdiği peynire saldırdım.... üstüne uzun zamandır yememek için dondurucuya koyduğum tabloren çikolatadan üç parça yedim bir soda ve su içip yattığım da vicdan azabından uyuyamadım bir süre....
ve bugün çamur gibi yediğim şeylerden hala midem bulanıyor sadece bir sütlü sade nescafe içtim....
bu sabah tartıda da tam 80.2 idim..bazı forumlarda kilo almaya çalışanlar var nasıl alamıyorlar inanamıyorum...işte bir gecenin bana yaptığı dün sabah 78.4 dü..
şimdi ben ne yapacağım bugün bol su mu??? başka???
biraz da regl olamadığım için henüz şişlik galiba bu kabızlıkta sürüyor umarım bugün ikisi de olur ben de rahatlarım...
moralim sıfır
ahhhh ahh üç bebe büyüttüm o sancılar sancılarkızlar ya kusura bakmayın,
gaz sıkıntısından dolayı sallayarak uyutmuştum gündüzleri
şimdi sallamayı bırakıp kendi kendine uyumasına alıştırmaya çalışıyorum, o yüzden çocuğun başındayım hep
sabırla uyusun diye bekliyorum =))
pek gelemiyorum bilg başına, önceden sallarken ayağım beşikte elim bilgisayarda rahattım =))
şimdi uğraşıyorum işte küçükken bırakalım diye
hazır uyumuşken spor yapacaktım yine uyandı işte ah uh sesler geliyor =)
hadi hoşçakalın
valla sana hayranım.3 çocuk yemek işler ütü gezmek birde üstüne spor yapmaya halin kalıyor bravo diyorum doğrusu... kaç yaşında çocuklar?? bi yere giderken onların hazırlığı vs gerçekten harikasın. birde neşeli ve enerjiksin birde buraya gelip neşeni enerjini yansıtacak gücün var tebrikler .....
sen kıpır kıpır hareketli neşeli ufak tefek cilveli işveli sempatik bir kadın mısın??? canlandırma yapamadım mesela ünlülerden birine benzetecek olsak kime benzetebiliriz seni??*:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?